En på kassen – eller en kasse på…
UdelivDIY

En på kassen – eller en kasse på…

Nicolai Klingenberg
Nicolai Klingenberg

Her skal det handle om en praktisk anordning til din tohjulede city-ven. Førstnævnte er en kasse og sidstnævnte er en cykel. Så langt så godt.

 

Jeg trives særdeles godt på en cykel, når jeg skal gennem byen. Det er langt kvikkere end bilen, man kan skyde sig en flot genvej hist og pist, og som oftest kommer jeg langt hurtigere frem, end bilerne. Skal jeg ud af byen, er historien en ganske anden, så nok om det.

I langt størstedelen af mit voksne cykelliv, har jeg altid haft en taske med mig, da jeg brugt cyklen som transportmiddel til mit kontor og møder. Om end på datamaten vejer langt mindre end tidlige, så er den altid med – og typisk i selskab med et par notesbøger og et kamera. Det vejer ikke al verden, men nok til at ryggen kan blive let fugtig og skulderen øm. Derfor blev løsning for nylig en ældre kasse, jeg havde stående i mit kælderrum.

 

Find din ladcykel på DBA:

 1. Ladcykel, Short John Ladcykel, 3 gear, Ladcykel, brugt postcykel. Kører som en våd drøm. Godt brugt.

  Ladcykel, Short John Ladcykel, 3 gear, Ladcykel, brugt postcykel. Kører som en våd drøm. Godt brugt. Kort Long John.

  695,00 kr.30-05-2024
 2. Retrocykel, Gammel usamlet postcykel

Har stået skilt ad i flere år

Ny pris!!

  Retrocykel, Gammel usamlet postcykel Har stået skilt ad i flere år Ny pris!!

  700,00 kr.04-05-2024
 3. Ladcykel Original post cykel, Original postcykel som trænger til en kærlig hånd. Skræmmer fremgår af

  Ladcykel Original post cykel, Original postcykel som trænger til en kærlig hånd. Skræmmer fremgår af billeder. Befinder sig i Thisted. Kan også leveres i Holstebro og Aarhus.

  500,00 kr.28-04-2024
Og fnis du bare og tilsæt et ”Hipster!”, når nu du ser min cykel med kasse på.
Nicolai Klingenberg

Det er muligt, at cykelkassen på lad har fået en renæssance, men jeg har altså ikke monteret kassen for syns skyld. Nu er det flot plads til både taske, jakke, lette indkøb, en flaske vin, en trådløs højtaler og jeg skal give dig (feelgood). 

Og hvad skal du så kigge efter?

Jo, nu skal du høre. Min ølkasse er en mellemting af en art, som jeg ikke helt kan datere, men jeg havde fingere i en anden sag, som var væsentligt større. Og væsentlig tungere. Den gik jeg udenom. Dernæst fandt jeg et hav af bud som bestod af gamle frugtkasser. De var også anvendelige, men hav venligst in mente, at kassen ikke skal være for bred. Den kan fint gå en håndfuld centimeter ud fra hver side af dit ”lad”, men hold bredden, så den ikke overgår styrets bredde. Husk også på, at det kan blive en lettere udfordrende cykeltur, hvis kassen vejer for meget. 

Montering er hjemmegjort. Og ikke den mest fixe lidt pt. Det skulle jo lige prøves af… Jeg borede fire huller, men uden en boremaskine da opladeren til den lille mangler, og det ville være svært overgjort at kickstarte den gamle slagbormaskine. Hernæst har jeg monteret et par sorte plastic-strips gennem hullerne, som så fæstner (syv-ni-tretten) på ladets metalrør. 

Find lignende ølkasser på DBA:

 1. Ølkasse, KB Bryghus, Sjælden og charmerende gammel ølkasse fra KB Bryghus.

  Ølkasse, KB Bryghus, Sjælden og charmerende gammel ølkasse fra KB Bryghus.

  175,00 kr.21-06-2024
 2. 6 gamle trækasser ølkasser - Først til mølle, Diverse gamle retro trækasser ølkasser

Prisen er kr.

  6 gamle trækasser ølkasser - Først til mølle, Diverse gamle retro trækasser ølkasser Prisen er kr. 200 pr. stk. Alle 6 kasser til kr. 200 pr. stk. sælges samlet for kr. 1000 Faste priser Den sort

  1.000,00 kr.21-06-2024
 3. Hvidmalet ølkasse med hjul, Fed gammel retro vintage ølkasse med hjul som er blevet brugt som tvbord

  Hvidmalet ølkasse med hjul, Fed gammel retro vintage ølkasse med hjul som er blevet brugt som tvbord - sengebord og opbevaring Fast pris Kun afhentning

  300,00 kr.20-06-2024
 4. Ølkasser, Hobro Bie Øl, Gamle Bie Øl Hobrokasser sælges for 125 kr. pr. stk.
Ved køb af flere kan vi

  Ølkasser, Hobro Bie Øl, Gamle Bie Øl Hobrokasser sælges for 125 kr. pr. stk. Ved køb af flere kan vi finde en pris. Bud modtages.

  125,00 kr.20-06-2024
 5. Ølkasser, Diverse gamle trækasser sælges til 100 kr. pr. stk.

  Ølkasser, Diverse gamle trækasser sælges til 100 kr. pr. stk.

  100,00 kr.19-06-2024
 6. Ølkasse, Smuk gammel grøn ølkasse med teksten Thor Rander skrevet i gult på den ene side. 
Den har n

  Ølkasse, Smuk gammel grøn ølkasse med teksten Thor Rander skrevet i gult på den ene side. Den har noget patina men er overordnet i god solid stand. * Generel information: Jeg tager MobilePay eller k

  100,00 kr.18-06-2024
Ganske snarligt vil jeg så få monteret endnu et fæstningsaggregat, men det skal jeg ikke trætte dig med her. Til gengæld skal du vide, at jeg vil være svært begejstret, hvis du vil undlade at smide tosserier i kassen, hvis du går forbi…
Nicolai Klingenberg

Relaterede artikler