En på kassen – eller en kasse på…
UdelivDIY

En på kassen – eller en kasse på…

Nicolai Klingenberg
Nicolai Klingenberg

Her skal det handle om en praktisk anordning til din tohjulede city-ven. Førstnævnte er en kasse og sidstnævnte er en cykel. Så langt så godt.

 

Jeg trives særdeles godt på en cykel, når jeg skal gennem byen. Det er langt kvikkere end bilen, man kan skyde sig en flot genvej hist og pist, og som oftest kommer jeg langt hurtigere frem, end bilerne. Skal jeg ud af byen, er historien en ganske anden, så nok om det.

I langt størstedelen af mit voksne cykelliv, har jeg altid haft en taske med mig, da jeg brugt cyklen som transportmiddel til mit kontor og møder. Om end på datamaten vejer langt mindre end tidlige, så er den altid med – og typisk i selskab med et par notesbøger og et kamera. Det vejer ikke al verden, men nok til at ryggen kan blive let fugtig og skulderen øm. Derfor blev løsning for nylig en ældre kasse, jeg havde stående i mit kælderrum.

 

Find din ladcykel på DBA:

 1. Ladcykel, Short John Ladcykel, 3 gear, Ladcykel, brugt postcykel. Kører som en våd drøm. Godt brugt.

  Ladcykel, Short John Ladcykel, 3 gear, Ladcykel, brugt postcykel. Kører som en våd drøm. Godt brugt. Kort Long John.

  695,00 kr.30-05-2024
 2. Ladcykel, GadeKøkken MadVogn Food Truck Sandwich Bar, Meget Cykel for pengene !!!
Denne ombyggede la

  Ladcykel, GadeKøkken MadVogn Food Truck Sandwich Bar, Meget Cykel for pengene !!! Denne ombyggede ladcykel sælges. Den er forberedt til mad, men kan let laves om til en alm ladcykel, som kan laste fle

  14.440,00 kr.22-05-2024
 3. Retrocykel, Gammel usamlet postcykel

Har stået skilt ad i flere år

Ny pris!!

  Retrocykel, Gammel usamlet postcykel Har stået skilt ad i flere år Ny pris!!

  700,00 kr.04-05-2024
 4. Ladcykel Original post cykel, Original postcykel som trænger til en kærlig hånd. Skræmmer fremgår af

  Ladcykel Original post cykel, Original postcykel som trænger til en kærlig hånd. Skræmmer fremgår af billeder. Befinder sig i Thisted. Kan også leveres i Holstebro og Aarhus.

  500,00 kr.28-04-2024
Og fnis du bare og tilsæt et ”Hipster!”, når nu du ser min cykel med kasse på.
Nicolai Klingenberg

Det er muligt, at cykelkassen på lad har fået en renæssance, men jeg har altså ikke monteret kassen for syns skyld. Nu er det flot plads til både taske, jakke, lette indkøb, en flaske vin, en trådløs højtaler og jeg skal give dig (feelgood). 

Og hvad skal du så kigge efter?

Jo, nu skal du høre. Min ølkasse er en mellemting af en art, som jeg ikke helt kan datere, men jeg havde fingere i en anden sag, som var væsentligt større. Og væsentlig tungere. Den gik jeg udenom. Dernæst fandt jeg et hav af bud som bestod af gamle frugtkasser. De var også anvendelige, men hav venligst in mente, at kassen ikke skal være for bred. Den kan fint gå en håndfuld centimeter ud fra hver side af dit ”lad”, men hold bredden, så den ikke overgår styrets bredde. Husk også på, at det kan blive en lettere udfordrende cykeltur, hvis kassen vejer for meget. 

Montering er hjemmegjort. Og ikke den mest fixe lidt pt. Det skulle jo lige prøves af… Jeg borede fire huller, men uden en boremaskine da opladeren til den lille mangler, og det ville være svært overgjort at kickstarte den gamle slagbormaskine. Hernæst har jeg monteret et par sorte plastic-strips gennem hullerne, som så fæstner (syv-ni-tretten) på ladets metalrør. 

Find lignende ølkasser på DBA:

 1. Diverse sjældne gamle træ ølkasser, Diverse sjældne gamle retro træ ølkasser

Alle er fortsat til sa

  Diverse sjældne gamle træ ølkasser, Diverse sjældne gamle retro træ ølkasser Alle er fortsat til salg! - pånær 1 Tuborg, 1 KB, 1 Thor, 1 Fuglsang, den store af dem og Stjernen, gul med rød stjerne...

  400,00 kr.18-06-2024
 2. Diverse gamle trækasser ølkasser, Diverse gamle retro trækasser ølkasser

Prisen er kr. 200 pr. stk.

  Diverse gamle trækasser ølkasser, Diverse gamle retro trækasser ølkasser Prisen er kr. 200 pr. stk. Fast pris Den sort malede har hjul på.

  200,00 kr.18-06-2024
 3. Carlsberg ølkasse med hjul, Gammel retro Carlsberg ølkasse med hjul.

Brugt til opbevaring af legetø

  Carlsberg ølkasse med hjul, Gammel retro Carlsberg ølkasse med hjul. Brugt til opbevaring af legetøj og diverse. Fast pris Kun afhentning

  300,00 kr.18-06-2024
 4. Ølkasse , Carlsberg, Gammel carlsberg kasse sælges 100kr

  Ølkasse , Carlsberg, Gammel carlsberg kasse sælges 100kr

  100,00 kr.17-06-2024
 5. Øl kasse, Gammel ølkasse

  Øl kasse, Gammel ølkasse

  200,00 kr.16-06-2024
 6. Ølkasse, Holms, Holms ølkasse, i flot massiv træ, solid metalhank og oplukker på siden. Perfekt til

  Ølkasse, Holms, Holms ølkasse, i flot massiv træ, solid metalhank og oplukker på siden. Perfekt til sommerens picnic Ca. 1 år gammel. Fejler intet, men får den ikke brugt

  50,00 kr.16-06-2024
Ganske snarligt vil jeg så få monteret endnu et fæstningsaggregat, men det skal jeg ikke trætte dig med her. Til gengæld skal du vide, at jeg vil være svært begejstret, hvis du vil undlade at smide tosserier i kassen, hvis du går forbi…
Nicolai Klingenberg

Relaterede artikler