Dette højtalersystem kommer (næsten) aldrig til salg på DBA
Tech

Dette højtalersystem kommer (næsten) aldrig til salg på DBA

John G
John G

Højtalere er vildt populære på DBA. I 2017 blev der oprettet mere end 100.000 højtalerannoncer, men ét højtalersystem kommer meget mere sjældent til salg i forhold til andre lige så gængse mærker.

Inden for multiroom-højtalersystemer betegnes amerikanske Sonos som ”second to none”. Sonos giver efter min mening den absolut bedste brugeroplevelse, når der skal være musik i flere rum.

Systemet kan spille radio i køkkenet, aktuelle top 40-hits i stuen og vinylpop fra 80’erne på kontoret. Højtalersystemet kan også spille den samme musik i hele huset på én gang, uden du vil opleve ekko på grund af forsinkelse af lyden.

Sonos understøtter alle de kendte streaming-udbydere på markedet og har en uovertruffen brugervenlighed, som konkurrerende systemer endnu ikke har opnået.

Jeg har selv Sonos-højtalere og søger jævnligt på DBA, fordi jeg gerne vil udvide med flere højtalere og gøre en god handel. Men gang på gang må jeg forlade DBA nedslået.

Her er nogle af de få Sonos-højtalere, der lige nu er til salg på DBA:

 1. Sonos One SL Sort Brugt - Meget flot stand

  Sonos One SL Sort Brugt - Meget flot stand

  Højttaler, Sonos, Sonos One SL Sort Brugt - Meget flot stand, Refurbished, Sonos One SL Sort Brugt - Meget flot stand

  1.099,00 kr.22-03-2023
 2. Højttaler, SONOS, Play:1, aktiv, Perfekt, 2 stk. Sonos Play:1 (1. gen) i hvid. Fungerer perfekt, f

  Højttaler, SONOS, Play:1, aktiv, Perfekt, 2 stk. Sonos Play:1 (1. gen) i hvid. Fungerer perfekt, fremstår i perfekt stand. Har fungeret som stereo par. Virker med både SONOS S1 og S2 app. Medfølge

  1.700,00 kr.21-03-2023
 3. Højttaler, SONOS, Playbar, aktiv, God, Sælger min Sonos Playbar inkl vægbeslag
Den kommer fra et r

  Højttaler, SONOS, Playbar, aktiv, God, Sælger min Sonos Playbar inkl vægbeslag Den kommer fra et røg og dyrefrit hjem og er i god stand Fast pris

  2.000,00 kr.20-03-2023
 4. Højttaler, SONOS, ONE SL, Perfekt, Ganske velfungerende højtaler. 

Sælges da vi skifter system her

  Højttaler, SONOS, ONE SL, Perfekt, Ganske velfungerende højtaler. Sælges da vi skifter system herhjemme. Fejler intet, hverken kosmetisk eller internt. Sendes ikke.

  1.100,00 kr.20-03-2023
 5. Højttaler, SONOS, SL, Perfekt, Ny og ubrudt emballage
(Julegave der ikke blev byttet)

  Højttaler, SONOS, SL, Perfekt, Ny og ubrudt emballage (Julegave der ikke blev byttet)

  1.000,00 kr.19-03-2023
 6. Højttaler, SONOS, Sonos 3, Perfekt, 2 stk SONOS 3 sælges. Højtalerne er ca 7 år gamle og købt i Hi-

  Højttaler, SONOS, Sonos 3, Perfekt, 2 stk SONOS 3 sælges. Højtalerne er ca 7 år gamle og købt i Hi-fi klubben. De er uden skrammer og spiller som da de var nye. De er gode til børneværelset eller k

  1.500,00 kr.19-03-2023

Her kan du se de Sonos-højtalere, som lige nu er til salg på DBA.

Men der kommer engang imellem nogle til salg, og her vil jeg guide dig til, hvordan du finder dem, og hvad du bør kigge efter. Jeg er selvfølgelig opmærksom på, at det er liiidt dumt af mig at dele ud af disse tips, råd og facts, for så ender jeg jo med at få flere ”konkurrenter” – altså folk, der også vil have fingre i et Sonos, men jeg løber risikoen.

Omvendt: Sidder du og pønser på at sætte dit Sonos til salg, så GØR DET. Vi er masser, der står i kø til at købe det.

FAKTA:
Højtalere er en meget populær produktkategori på DBA. I 2017 blev der hver måned oprettet hele 8.366 nye annoncer på brugte højtalere. Kun overgået af iPhone er højtalere den største kategori på DBA inden for tech-dimser.
Sonos Play:5 første generation. En fin højtaler, men anden generation er markant bedre
Sonos Play:5 første generation. En fin højtaler, men anden generation er markant bedre

Brugtprisen ligner nyprisen

Højtalere til Sonos-systemet er forholdsvis dyre. Den største model kaldet PLAY:5 koster omkring 4.200 kroner, mens den lille køkkenhøjtaler PLAY:1 ligger til godt 1.300 kroner. En subwoofer må du slippe hele 6.000 kroner for. Her taler vi altså om nypriserne.

Antallet af brugte enheder er desværre ret begrænset, og det holder prisen oppe. Også i sådan en grad, at brugtkøb ikke altid kan betale sig. Trods alt kommer nye produkter med to års reklamationsret. 

Sonos-højtalere til salg på DBA (nogle af de få):

 1. Højttaler, SONOS, Sub, aktiv, Perfekt, Sælger min Sonos SUB grundet andet behov.

Spiller helt per

  Højttaler, SONOS, Sub, aktiv, Perfekt, Sælger min Sonos SUB grundet andet behov. Spiller helt perfekt og dybt. Fungerer super godt sammen med andre Sonos produkter. Sælger også en Sonos Arc, se

  5.000,00 kr.21-03-2023
 2. Højttaler, SONOS, Arc, aktiv, Perfekt, Sælger min Sonos Arc grundet andet behov.

Den spiller perf

  Højttaler, SONOS, Arc, aktiv, Perfekt, Sælger min Sonos Arc grundet andet behov. Den spiller perfekt med stor og flot lyd. Topmodellen hos Sonos. Den bedste soundbar på markedet til prisen. Dolby

  5.995,00 kr.21-03-2023
 3. Højttaler, SONOS, Soundbar, aktiv, Perfekt, Virkelig lækkert stykke hi fi, sonos soundbar under 6

  Højttaler, SONOS, Soundbar, aktiv, Perfekt, Virkelig lækkert stykke hi fi, sonos soundbar under 6 måneder gammel fra sonos refurb. Da den jeg havde var istykker fik jeg tilsendt en hel ny. Fejler in

  2.700,00 kr.21-03-2023
 4. Højttaler, SONOS, Arc, aktiv, Perfekt, Hvid, Vil prøve noget andet. Er som ny. Kan evt sælges samm

  Højttaler, SONOS, Arc, aktiv, Perfekt, Hvid, Vil prøve noget andet. Er som ny. Kan evt sælges sammen med Sonos Sub gen 3 mod merpris.

  5.800,00 kr.21-03-2023
 5. Højttaler, SONOS, Arc og SUB, aktiv, Perfekt, Hej 
Jeg sælger hermed min Sonos Arc og Sonos SUB be

  Højttaler, SONOS, Arc og SUB, aktiv, Perfekt, Hej Jeg sælger hermed min Sonos Arc og Sonos SUB begge i hvid. Inkl vægbeslag til Arc Nypris fra Sonos Arc beslag 649 Arc 7499 Sub 6699 Evt. Bytte m

  11.000,00 kr.21-03-2023
 6. Højttaler, SONOS, Sub Gen. 3, aktiv, Perfekt, Hej,

Da vi gerne vil skifte vores system ud, sælger

  Højttaler, SONOS, Sub Gen. 3, aktiv, Perfekt, Hej, Da vi gerne vil skifte vores system ud, sælger vi denne Sonos Sub. Det er den nyeste model Gen 3 som tillader at man tilkobler 2 subs til sin hjem

  5.400,00 kr.21-03-2023

De få PLAY:5-modeller, som jeg er stødt på, koster ofte omkring 3.500 kroner. PLAY:1 har en brugtpris på cirka 1.100 kroner. I skrivende stund er der kun to af disse modeller til salg på DBA.

Selvom prisen måske kan presses lidt, er det stadig priser, som nærmer sig nyprisen.

Jeg har altså endnu ikke udvidet antallet af højtalere hjemme hos mig selv.

FAKTA:
Sonos PLAY:5 findes i to generationer. Det er anden generation, du skal købe. Lydkvaliteten er betydeligt bedre i den nyeste version. Den gamle PLAY:5 har en brugtsalgspris omkring 2.800 kroner.

Sådan finder du SONOS-højtalere, der endnu ikke er sat til salg på DBA

’Øhh, hvordan hænger det lige sammen?’, tænker du nok. Ja, det lyder mærkeligt – hvordan kan man finde nogle højtalere, som endnu ikke er sat til salg.

Svaret er enkelt: DBAs søgeagent. Med en søgeagent kan du sætte DBA til at holde øje med, om det, du leder efter, bliver sat til salg.

Denne lille Sonos PLAY:1 passer godt i køkkenet eller badeværelset. Trods dens kompakte størrelse er lyden utrolig kraftig og fylder meget
Denne lille Sonos PLAY:1 passer godt i køkkenet eller badeværelset. Trods dens kompakte størrelse er lyden utrolig kraftig og fylder meget

Du opretter en søgeagent ved blot at stille dig inde i den kategori, du leder efter dit genbrugsprodukt i, så skriver du, hvad du leder efter, og ovenover de annoncer, der dukker op, trykker du ’Opret søgeagent’. Så vil du få en mail, hver gang noget bliver sat til salg, der matcher søgeordet i den kategori.

Hvis du vil gøre de bedste scoops, kan du også sætte prisbegrænsning på, men selvfølgelig vil flere begrænsninger betyde, at du får færre mails fra systemet.


I videoen her kan du se, hvordan du opretter en søgeagent, hvis min lille vejledning kun forvirrede mere, end den gavnede.

Brugerne elsker produkterne

Jeg har ikke et stort videnskabeligt studie, der viser, hvorfor Sonos er svært at finde brugt, men jeg har mit eget bud.

Hvorfor vil jeg have flere højtalere? Hvorfor sælger jeg ikke selv mine Sonos? Fordi jeg er MEGA glad for højtalersystemet.

Enkeltstående streaming højtalere til salg på DBA:

 1. Højttaler, Libratone, ZIP, aktiv, God, Den oprindelige Libratone ZIP. Trådløs med Bluetooth og WIF

  Højttaler, Libratone, ZIP, aktiv, God, Den oprindelige Libratone ZIP. Trådløs med Bluetooth og WIFI, men også mulighed for at koble til med AUX. Oplades, så den kan tages med på picnic på batteri. G

  800,00 kr.18-03-2023
 2. Højttaler, Libratone, Loop, Kan stå eller hænge på væggen. Rigtig god lyd, virker som den skal. Wif

  Højttaler, Libratone, Loop, Kan stå eller hænge på væggen. Rigtig god lyd, virker som den skal. Wifi-modellen. Lidt lysere i farven end på billedet.

  400,00 kr.16-03-2023
 3. Højttaler, Libratone, Libratone Live, aktiv, God, Udgået Libratone Live model.

  Højttaler, Libratone, Libratone Live, aktiv, God, Udgået Libratone Live model.

  1.000,00 kr.14-03-2023
 4. Libratone Loop Hvid Brugt - Meget flot stand

  Libratone Loop Hvid Brugt - Meget flot stand

  Højttaler, Libratone, Libratone Loop Hvid Brugt - Meget flot stand, Refurbished, Libratone Loop Hvid Brugt - Meget flot stand

  599,00 kr.11-03-2023
 5. Højttaler, Libratone, Zipp, aktiv, God, Velspillende bluetooth højtaler med tre flotte "trøjer". D

  Højttaler, Libratone, Zipp, aktiv, God, Velspillende bluetooth højtaler med tre flotte "trøjer". Det er faktisk kun den blå/grønne som der har været brugt. Virker upåklageligt, eneste minus er at la

  400,00 kr.07-03-2023
 6. Højttaler, Libratone, Libratone Live trådløs højtaler i mørke brun

  Højttaler, Libratone, Libratone Live trådløs højtaler i mørke brun

  400,00 kr.05-03-2023

Danske Libratone er populære inden for enkeltstående højtalere til streaming af musik, hvis ikke du har brug for et helt system af højtalere i mange rum.

Det er også den holdning, jeg møder hos andre Sonos-ejere. Det kan måske forklare det ringe udbud af brugte højtalere, samt hvorfor prisen er så forholdsvis høj på brugtmarkedet.

Der findes andre multiroom-systemer, men ingen i kaliber som Sonos (min opfattelse). Køber du noget andet, ender du med at ærgrer dig over, at du ikke købte Sonos fra starten.

LÆS OGSÅ: Disse gamle vinyler er en formue værd

I en helt anden kategori, nemlig Grill og udstyr, findes et tilsvarende eksempel. Den populære gasgrill Weber Genesis er ligeledes et produkt, der er så godt, at ejerne beholder det, eller det går videre til venner og familiemedlemmer. Lige nu er der kun én annonce på DBA for Weber-modellen.

PLAY:5 er aktuelt Sonos topmodel. Husk! Du skal gå efter anden generation af denne højtaler
PLAY:5 er aktuelt Sonos topmodel. Husk! Du skal gå efter anden generation af denne højtaler

Et alternativ til multiroom og streaminghøjtalere er gamle retrohøjtalere. Vi har fundet 5 grunde til at gamle højtalere er federe end de helt nye. Og her kan du få gode råd til hvad du skal se efter, når du køber brugte højtalere.

Relaterede artikler