Så meget kan du spare ved at øge sikkerheden i din bolig med DBA-fund
Tech

Så meget kan du spare ved at øge sikkerheden i din bolig med DBA-fund

Peter Hoffmann
Peter Hoffmann

DBA kan hjælpe dig med at gøre din bolig mere sikker, når du ikke er hjemme. Her finder du videoovervågning og forskellige typer af alarmer til salg langt billigere end i butikkerne, og med et par klik på DBA kan du spare op til flere tusinde kroner på overvågningsudstyr.

De fleste af os har nok ind imellem tanken, at der kan komme ubudne gæster, når vi ikke er hjemme. Heldigvis kan du selv gøre meget for at øge sikkerheden og lave livet surt for uvedkommende. På DBA kan du finde forskellige produkter, der kan give dig øget sikkerhed, uanset om du bor i hus eller lejlighed, og det gælder i øvrigt også, hvis du vil holde et vågent øje med kontoret eller dit sommerhus.  
  

Overvågningskameraer i mange prisklasser

Et overvågningskamera kan være en god ide, fordi det giver mulighed for at vise myndighederne, hvad der er sket og muligvis også kan bruges til at identificere tyvene. Samtidig kan det skræmme indbrudstyvene væk, når de opdager, at de bliver filmet.

Der findes mange forskellige slags overvågningskameraer til hjemmet. På DBA kan du finde alt fra komplette alarmsystemer, hvor flere kameraer eller sensorer er forbundet til en central boks, der gemmer optagelserne til de mere simple muligheder, hvor du bruger et enkelt kamera.

Når du skal vælge kamera, bør du gå efter et, der som minimum har en opløsning på 720p, men også gerne en højere opløsning som 1080p. Der er nemlig ikke meget ved at have videoovervågning, hvis billedet er i så dårlig opløsning, at du ikke kan få øje på detaljer, som kan være relevante for at fange en eventuel indbrudstyv.

Arlo, Logitech og D-Link producerer nogle rigtigt gode kameraer, og her er der penge at spare på DBA i forhold til i butikkerne. Et D-Link kamera kan koste over 1.000 kroner i butikken, og på DBA begynder prisen helt nede omkring 199 kroner.
Leder du efter et nyere Arlo Pro 2-system, koster de i butikken fra 3.999 kroner, og på DBA kan du finde samme system med tre kameraer fra 3.100 kroner.

Logitech har lavet nogle fantastiske indendørs og udendørs overvågningskameraer. Det er ikke alle deres dyreste kameraer, der er tilgængelige i Danmark, men på Amazon kan man finde et Logitech Alert-kamera til 999 dollars, cirka 6.700 kroner. På DBA har vi fundet samme kamera fra 1.300 kroner – altså en besparelse på over 5.000 kroner.

Bo fra Horsens har lige nu sine tre Arlo Pro 2 kameraer til salg for 3.100 kroner på DBA. Så får du også tre kameraer, der kun er et halvt år gamle
Bo fra Horsens har lige nu sine tre Arlo Pro 2 kameraer til salg for 3.100 kroner på DBA. Så får du også tre kameraer, der kun er et halvt år gamle

Her vil jeg helt klart anbefale, at du finder nogle af de kameraer på DBA, der kan forbindes trådløst med det lokale netværk. Det gør det muligt for dig at tjekke kameraerne, uanset hvor i verden du befinder dig, så længe du har adgang til internettet.
Nogle apps gør det muligt at livestreame fra overvågningskameraerne, så du løbende kan tjekke boligen. Og nogle af kameraerne er udstyret med bevægelsessensorer, så de via en app automatisk giver dig besked eller sender dig video, når de registrerer en bevægelse.

Hos nogle producenter giver kameraet også mulighed for at gemme videooptagelser eller fotos online. Dermed kan ubudne gæster ikke slette deres spor ved for eksempel at løbe med kameraet eller optagelser gemt på lokale harddiske.

Her stiller nogle producenter online-servere til rådighed, så du kan gemme optagelser i skyen i en periode. Men du kan også abonnere på tjenester, hvor du kan gemme video fra kameraerne i en bestemt periode, så du kan downloade dem, hvis der sker indbrud. Det behøver ikke at koste en bondegård, og så får du noget tryghed med i købet.

Overvågningskameraer til salg på DBA lige nu:

 1. Overvågningskamera, Arlo, Arlo sælges . 

2 x arlo pro 2 
2 x arlo ultra 
1 x hub 
2 x indendørs ma

  Overvågningskamera, Arlo, Arlo sælges . 2 x arlo pro 2 2 x arlo ultra 1 x hub 2 x indendørs magnet ophæng 2 x udendørs ophæng Det hele fungere perfekt . Sælges da jeg selv har 5 jeg bruger

  2.500,00 kr.24-02-2024
 2. Overvågningskamera, Dahua, Dahua IP Overvågningskamera Dh-ipc-hdbw3441f-as-s2 Qhd Transparent

Aldri

  Overvågningskamera, Dahua, Dahua IP Overvågningskamera Dh-ipc-hdbw3441f-as-s2 Qhd Transparent Aldrig brugt. Købspris: 1.200

  800,00 kr.24-02-2024
 3. Overvågningskamera, Abus, Trådløst udendørs PTZ kamera med fuld HD 1080p opløsning og effektiv 270°

  Overvågningskamera, Abus, Trådløst udendørs PTZ kamera med fuld HD 1080p opløsning og effektiv 270° graders overvågning. 12 IR LED lys med rækkevidde på op til 8 meter sikrer at du opnår gode billeder

  2.000,00 kr.24-02-2024
 4. Overvågningskamera, Dahua, Dahua vægbeslag til overvågningskamera i hvid. 4 stk. aldrig brugt.

Købs

  Overvågningskamera, Dahua, Dahua vægbeslag til overvågningskamera i hvid. 4 stk. aldrig brugt. Købspris: 650kr

  400,00 kr.24-02-2024
 5. Overvågningskamera, Synology, Synology TC500

Jeg sælger mit Synology TC500 da vi er gået over til a

  Overvågningskamera, Synology, Synology TC500 Jeg sælger mit Synology TC500 da vi er gået over til at andet system, kamerat er købt hos Proshop 6/12-2023, for 2.092 kr. Dette kamera har indbygget lic

  1.500,00 kr.24-02-2024
 6. Overvågningskamera, NEXSMART SENZE, NEXSMART™ SENZE er et intelligent indendørs kamera - med motor.

  Overvågningskamera, NEXSMART SENZE, NEXSMART™ SENZE er et intelligent indendørs kamera - med motor. Motoren giver dig 355 graders vertikal rotation og 105 graders diagonalt bredt synsfelt, så der næs

  350,00 kr.24-02-2024

Der findes mange modeller af overvågningskameraer, og de billigste begynder ved cirka 200 kroner på DBA.
  

DBA har alle typer af alarmer

Hvis du ikke synes, at du har behov for et setup med kameraer og online overvågning, kan du i stedet købe en alarm eller et alarmsystem, der dækker indgange som døre og vinduer, eller som kan overvåge bestemte rum eller områder indenfor eller udenfor boligen.

Der findes altså mange forskellige typer af alarmer, så du kan tilpasse sikkerheden alt efter behov og pengepung. Hvis du køber et alarmsystem med flere sensorer til døre og vinduer samt en sirene og kontrolpanel, koster det nemt fra 1.300 kroner og op til flere tusinde i butikkerne.
På DBA kan du allerede finde komplette alarmsystemer fra 350 kroner, og dermed får du virkelig besparelsen at mørke.
Et alarmsystem, hvor du både får sensorer og et kamera med i købet, koster for det billigste mærke fra cirka 1.120 kroner i butik – på DBA begynder priserne på et komplet system med kamera fra cirka 800 kroner.

LÆS OGSÅ: Her kan du få et overblik over alle DBAs tech-produkter

En elektronisk døralarm gør det nemt at styre, hvem der kommer ind, også når du ikke er hjemme
En elektronisk døralarm gør det nemt at styre, hvem der kommer ind, også når du ikke er hjemme

Alarmer til dig, der vil sikre døre eller vinduer

Der findes blandt andet alarmer, der sættes op ved vinduer eller døre. For eksempel monterer du en sensor på dør og dørkarm, og når døren åbnes, bliver det registreret, og alarmen går. Denne type alarm findes i simple versioner, der blot udløser en høj sirene, og hvor du dermed ikke får besked om, at der er ubudne gæster, hvis du befinder dig et andet sted.

Her er alarmens fornemste funktion at alarmere naboerne og forhåbentlig på samme tid at skræmme indbrudstyvene, så de stikker af, inden de kan nå at gennemsøge boligen, kontoret eller sommerhuset for værdier.

En ny døralarm koster i butikkerne cirka fra 110 kroner og op, og på DBA kan du finde dem fra cirka 45 kroner, og så får du typisk alarmer i højere kvalitet end de billigste i butikkerne. Her kan det godt betale sig at give lidt ekstra ud, da du så typisk får flere funktioner og features med i købet.  

Her finder du alarmer til døre og vinduer til salg på DBA:

 1. Døralarm, Yale, Sælges grundet køb af ny lås 

Åbn døren med mobil
Fungerer med wi-fi- og Bluetooth-

  Døralarm, Yale, Sælges grundet køb af ny lås Åbn døren med mobil Fungerer med wi-fi- og Bluetooth-forbindelse Inkluderer en wi-fi-bro Åbn døren eksternt, eller opret midlertidige adgangskoder Automa

  2.200,00 kr.23-02-2024
 2. Døralarm, Velleman, Døralarm med detektor op til 10 meter med tilhørende personlig alarm og strømfor

  Døralarm, Velleman, Døralarm med detektor op til 10 meter med tilhørende personlig alarm og strømforsyning. Kan fungerere med batterier. Se link. https://elektronik-lavpris.dk/p113508/ham25-doerklokk

  300,00 kr.18-02-2024
 3. Døralarm, Aqara, 10 stk Aqara dørkontakter. Kun afhentning.

  Døralarm, Aqara, 10 stk Aqara dørkontakter. Kun afhentning.

  500,00 kr.17-02-2024
 4. Døralarm, Unify, UniFi Protect G4 Doorbell Pro sælges. Aldrig brugt. Pakken er kun blevet åbnet. Det

  Døralarm, Unify, UniFi Protect G4 Doorbell Pro sælges. Aldrig brugt. Pakken er kun blevet åbnet. Dette er Wifi versionen, Sælges da jeg skulle bruge PoE versionen istedet. Er købt direkte ved Unify.

  2.000,00 kr.15-02-2024
 5. Døralarm, Sabre, 4 uåbnet døralarmer. Sælges samlet til 50,-

  Døralarm, Sabre, 4 uåbnet døralarmer. Sælges samlet til 50,-

  50,00 kr.14-02-2024
 6. Døralarm, alarm

  Døralarm, alarm

  75,00 kr.13-02-2024

Alarmerne findes både med og uden kamera, og de billigste døralarmer koster fra 100 kroner på DBA.
  

Få besked, hvis der er ubudne gæster

Ud over døralarmer findes der også systemer, hvor du installerer en bevægelsessensor i et eller flere rum. Når du ikke er hjemme, og en af sensorerne registrerer en bevægelse, udløser det alarmen. Det kan både være med en sirene lokalt i boligen eller en alarm, der går videre til et vagtselskab.

Sidstnævnte kræver dog, at du har et abonnement hos pågældende selskab, så de registrerer alarmen og kan handle, hvis der bliver registreret en bevægelse hjemme hos dig. Køber du bevægelsessensoren i en butik, koster de fra cirka 200 kroner, og på DBA kan du ind imellem finde dem til priser på 40-50 kroner.

Her finder du bevægelsessensorer, der kan overvåge både inde og ude:

 1. Philips Hue sikkerhedskamera (stationært/sort)

  Philips Hue sikkerhedskamera (stationært/sort)

  Surveillance Wired, Philips HUE, Beskyt dit hjem med et Philips Hue sikkerhedskamera, med en opløsning på 1080p, nattesyn og bevægelsessensor, vil du altid vide hvad der foregår. Benyt 2-vejs lyden ti

  1.547,00 kr.17-12-2023
 2. D-Link DCS-8325LH Full HD wi-fi smartkamera

  D-Link DCS-8325LH Full HD wi-fi smartkamera

  Surveillance Wired, D-Link, Dette D-Link DCS-8325LH Full HD wi-fi kamera er udstyret med en AI-baseret bevægelsessensor, som genkender forskellen på personer og genstande i bevægelse. Kameraet leverer

  449,00 kr.01-05-2023
 3. Sensor, Silverline, Sælger denne nye og ubrugte elektroniske afskrækker til uønskede dyr i haven.

D

  Sensor, Silverline, Sælger denne nye og ubrugte elektroniske afskrækker til uønskede dyr i haven. Det er en bevægelsessensor der fungerer ved at afspille en høj frekvent lyd og lyse med et stærkt lys

  350,00 kr.19-02-2024
 4. D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera

  D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera

  Surveillance Wired, D-Link, Dette D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera er udstyret med en intelligent bevægelsessensor, som genkender forskellen på personer og genstande i bevægelse. Nyd

  363,00 kr.20-12-2023
 5. D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera

  D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera

  Surveillance Wired, D-Link, Dette D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera er udstyret med en intelligent bevægelsessensor, som genkender forskellen på personer og genstande i bevægelse. Nyd

  331,00 kr.20-12-2023
 6. Sensor, Fibaro, Helt ny i plastindpakning. Z-wave Bevægelsessensor. Udover at registrere bevægelse m

  Sensor, Fibaro, Helt ny i plastindpakning. Z-wave Bevægelsessensor. Udover at registrere bevægelse måler enheden også temperatur og lysniveauer

  250,00 kr.09-02-2024

Du kan finde sensorer til overvågning fra priser på 100-300 kroner på DBA.
  

Med en elektronisk lås kan du lukke folk ind, selv om du er ude

På DBA kan du også finde andre produkter, der kan gøre hjemmet mere sikkert og samtidig også kan gøre livet lettere.

Det gælder for eksempel elektroniske låse, der gør det muligt at låse døren op, selv om du ikke hjemme. Hvis du ofte har gæster eller håndværkere, der skal ind og ud, kan det måske være en ide at anskaffe en elektroniks dørlås.

Her findes der modeller, som gør det muligt at tildele andre en elektronisk adgangsnøgle, så de med deres mobil kan låse din dør op. På den måde kan du lukke alt fra pakkeposten til moster Frida fra Gundsømagle ind, uden at du behøver at være på adressen.

Hvis du sælger meget på DBA og bor i hus, kan du for eksempel sætte en elektronisk lås på dit skur eller på døren til bryggerset. Hvis døren fra bryggerset til resten af huset er låst, kan du nemt lade dine DBA-salg stå klar og så lukke køberne ind, selv om du ikke er hjemme.

De elektriske låse findes både med og uden video, og nogle af dem gør det endda muligt for dig at svare, når nogen ringer på.

Her er de elektroniske dørlåse på DBA:

 1. Dørlås, Zafe T-Lock, Bluetooth smartlås med dansk sprog og app styring. Næsten ny. 

Kan åbnes med:

  Dørlås, Zafe T-Lock, Bluetooth smartlås med dansk sprog og app styring. Næsten ny. Kan åbnes med: - Fingeraftryk - Pinkoder - Nøglebrikker - App styring - “Ruko” nøgle Man kan oprette håndværkerk

  1.800,00 kr.21-02-2024
 2. Dørlås, Yale smart Living startsæt (hub + smart modul., Har kun åbent æsken og lukket igen. Under ha

  Dørlås, Yale smart Living startsæt (hub + smart modul., Har kun åbent æsken og lukket igen. Under halv pris. Skal afhentes.

  500,00 kr.14-02-2024
 3. Dørlås, Jacob Jensen, Ny og ubrugt skabt af den kendte designer Jacob Jensen. Original emballage og

  Dørlås, Jacob Jensen, Ny og ubrugt skabt af den kendte designer Jacob Jensen. Original emballage og instruktion. Nypris: 1.000,00 kr. Sender gerne mod betaling af porto.

  325,00 kr.11-02-2024
 4. Dørlås, August, August Smart Lock Pro

Brugt men virker, er i fin stand og med alt tilbehør.
Beregne

  Dørlås, August, August Smart Lock Pro Brugt men virker, er i fin stand og med alt tilbehør. Beregnet til amerikanske døre men har virket fint til min danske scandi lås. Wifi modulet er med amerikansk

  800,00 kr.08-02-2024
 5. Dørlås, 3 par 200
Ikke brugt

  Dørlås, 3 par 200 Ikke brugt

  200,00 kr.05-02-2024
 6. Dørlås, Nuki, Smart Lock 3.0. Som ny og i fuldt funktionel stand. Inkl. original æske og alt tilbehø

  Dørlås, Nuki, Smart Lock 3.0. Som ny og i fuldt funktionel stand. Inkl. original æske og alt tilbehør, herunder monteringsplade A og B, monteringsværktøj og brugervejledning.

  750,00 kr.28-01-2024

En Jacob Jensen-dørlås koster typisk over 1.000 kroner i butik, men på DBA kan du finde dem helt ned til 299 kroner.

Når vi taler om alarmer, er det også en god ide altid at have mindst én røgalarm i hjemmet, for indbrudstyve er ikke det eneste, der kan ødelægge det gode humør. Derfor kan du her finde en guide til, hvordan du sparer mange penge på røgalarmer lige her på DBA.

Hvis du i øvrigt ikke lige har råd til at købe en alarm nu og her, kan du overveje at sælge ud af dit eget gemte skatte på DBA. Hold op med at horde og få sat dine skønne og brugbare ting til salg på DBA. Der er altid nogen, som kan bruge tingene. Hvis du ikke lige har styr på salget, kan du følge denne guide med 8 konkrete tips til, hvordan du får gang i dit salg på DBA.

I videoen herunder kan du se, hvordan du selv kan lave dig et overvågningskamera, som sparker røv. Et kamera, hvor du burde kunne få alle detaljer med, for det er kæmpe stort. Og så er det genbrug.

Læs mere om kameraet fra videoen i artiklen, her.

Relaterede artikler