Sådan tjener du penge på elektronik i skufferne
Tech

Sådan tjener du penge på elektronik i skufferne

Elektronista
Elektronista

Sådan tjener du penge på elektronik i skufferne

De fleste af os har elektronik liggende derhjemme, som vi ikke længere bruger, og når det har ligget længe nok, ryger det som oftest i skraldespanden (den til brugt elektronik selvfølgelig!). Men inden, du skrotter din gamle elektronik, er det en rigtig god ide at undersøge, om det faktisk kan være penge værd.

Det er ikke småpenge, vi gennem tiden får brugt på at shoppe gear og gadgets. Mobiltelefoner, computere og fladskærme bliver jævnligt udskiftet til nyere og smartere modeller, mens det gamle ryger ud til højre. Selvom du synes, din gamle mobil er outdatet og uinteressant for dig, kan der fint være en køber, som vil elske at få fingrene i den. Nogle har ikke råd til at investere i en spritny telefon – andre har forelsket sig i netop dén model. Og så er der selvfølgelig dem der skal bruge en ekstra til et barn eller til sommerhuset.

Her får du en række tips til, hvordan du kan tjene penge på din aflagte elektronik:

  • Gå dine skuffer igennem og skil skidt fra kanel – undersøg om elektronikken stadig virker, om der er de tilhørende kabler etc.

  • Vælg én af internettets mange brugtbørser som fx DBA. Lav en god beskrivelse af dit produkt og gør dig umage når tager billeder. De skal tydeligt vise produktets udseende og stand. En Iphone med en knust skærm kan fx sagtens sælges – du skal bare huske at gøre opmærksom på defekten.

  • Realistisk prissætning – undersøg hvad tilsvarende elektronik sælges for og læg din egen pris op ad det.

  • Sørg for altid at gemme kvittering, emballage og kabler på det nye elektronik, du anskaffer dig, så bliver det både nemmere og mere lukrativt at sælge, når du ikke længere skal bruge det.

    Og så skal du selvfølgelig huske, at de elektroniske sager, du ikke formår at sælge, skal kasseres på forsvarlig vis. Det vil sige, at det skal puttes i den dertil indrettede elektronik-affaldsspand eller afleveres på din lokale genbrugsstation.

    Find flere tips og nyheder om digitale trends på elektronista.dk

Relaterede artikler