Oldschool morgenvækning....?

Oldschool morgenvækning....?

29. april 2016

Jeg er nok den første til at indrømme at jeg sjældent har min mobil længere væk end en armslængde. Dog er den oftest på lydløs, da jeg ikke ønsker at være styret af den - mere end jeg er i forvejen! Men jeg gad egentligt godt have mobilen ud af mit soveværelse igen, da det er en grim vane efterhånden. Og oftest bliver det bare en kedsomheds-udrrydder - hvor man istedet kunne meditere eller bare sove, som jo faktisk var formålet?

Så nu går jeg ligesom og sukker efter den helt og aldeles oldschool clockradio! Det skal nok ikke lige være pt., da vi har et naturligt alarmsystem i min yngste, morgenfriske datter! Men så snart den fase er ovre (please sig det er en fase!!), så skal vi altså have os et digitalt alarm ur i soveværelset!

clockradio

Jeg er SLET ikke til BEEEP-BEEEEP-BIIIIIIIIIIP versionen! Hele mit indre ryster alene ved tanken! Nææææh, det skulle til gengæld være at vågne op til altid hyggelige P3 med morgenmusik osv..

Sover du tungt, kan du jo vælge at gå ganske analogt til værks med et gammeldaws vækkeur, der bimler og bamler, så du ikke kan UNDGÅ at vågne. Sådan en fætter ville aldrig få et hjem hos mig - mine nerver er simpelthen ikke til det!

Uanset hvad, gælder det om at finde ud af hvad, der fungerer for en selv.. Om det er morgenfriske banditunger, mobilen eller andre vækkemetoder. Men jeg synes det ville være fint at tage stilling til mobil-holdninger..

Genbrugshilsner fra Louise