Lækkert køkkenudstyr til den halve pris
TechBolig

Lækkert køkkenudstyr til den halve pris

Søren J.
Søren J.

Hvis du ikke har noget imod at købe brugt?

I dagens Danmark behøver de lune hjemmelavede boller ikke betyde, at du har brugt hele formiddagen i køkkenet. Der findes et hav af køkkenmaskiner, der kan aflaste med alskens opgaver eller bare forsøde tilværelsen. Om dejen skal æltes, eller der skal brygges en noget mere eksotisk kop kaffe end den klassiske filterkaffe, så findes den perfekte maskine til opgaven.

Lækker mad og drikke kan hurtigt blive en krævende post på tidsbudgettet. Vi nyder alle det gode måltid eller den lækre kop kaffe, men vil alligevel hellere prioritere at bruge tiden på ungerne, manden eller med stængerne oppe i sofaen. Her kommer køkkenmaskinerne ind i billedet. Med lidt ekstra elektronisk hjælp i køkkenet kan du med et snuptag fikse nogle af de ting, der kan gøre måltidet lidt lækrere.

Eneste lille sten i skoen er, at disse maskiner hurtigt kan koste en mindre bondegård — specielt hvis du skal investere i de gode modeller, som er lette at betjene og rengøre. Derfor kan en brugt model være en løsning. Der findes mange gode maskiner, som stadig har masser af leveår tilbage, men som du kun skal give omkring halv pris for. Så kan du alligevel få den hjælp i køkkenet, du ønsker.

Hvad skal du overveje, inden du køber en maskine?

Først og fremmest skal du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad for et mærke du godt kunne tænke dig. Der er masser at vælge imellem, så det er lidt en smagssag, hvilket et der passer til dig. Nogle lægger meget vægt på design, mens andre udelukkende har fokus på funktionalitet. Nogle at de populære mærker herhjemme er Kenwood, KitchenAid, Philips og OBH Nordica. De varierer alle i pris, men især KitchenAid lægger sig i spidsen med dyre priser, men til gengæld også et skarpt design og høj kvalitet.

Køkkenmaskiner på dba.dk

 1. Køkkenmaskine, Kenwood Major Classic, Komplet Kenwood køkkenmaskine inkl. blender og kødhakker. 

Ma

  Køkkenmaskine, Kenwood Major Classic, Komplet Kenwood køkkenmaskine inkl. blender og kødhakker. Maskinen støjer lidt da den har kørt en del dej til kager og brød igennem tiden men den fungerer 100%

  800,00 kr.09-12-2023
 2. Køkkenmaskine , Kitchenaid, Turkis farve god maskine nypris 5000

  Køkkenmaskine , Kitchenaid, Turkis farve god maskine nypris 5000

  1.800,00 kr.09-12-2023
 3. Køkkenmaskine, Kitchenaid, Kitchenaid Artisan røremaskine. 3-4 år gammel, men brugt max 10 gange.

  Køkkenmaskine, Kitchenaid, Kitchenaid Artisan røremaskine. 3-4 år gammel, men brugt max 10 gange. Der medfølger forskellige kroge, røreskål, ismaskine og kødhakker. Sælges samlet for 3.000.

  3.000,00 kr.09-12-2023
 4. Køkkenmaskine foodprocessor, Kenwood, Lækker køkkenmaskine som kan ALT. Kraftfuld og fungerer som de

  Køkkenmaskine foodprocessor, Kenwood, Lækker køkkenmaskine som kan ALT. Kraftfuld og fungerer som den skal (selvom den er brugt!) Inklusiv: Se billede for alt tilbehør Inkluderer: Hakker, kødhakker,

  1.400,00 kr.09-12-2023
 5. Køkkenmaskine multi, Kenwood, Fp970 multipro Excel - 1300 watt
Rigtig god multi køkkenmaskine med st

  Køkkenmaskine multi, Kenwood, Fp970 multipro Excel - 1300 watt Rigtig god multi køkkenmaskine med stor tilbehørspakke indeholdende de klassiske snitte- og riveskiver, et knivblad og en dejkrog. Herudo

  900,00 kr.09-12-2023
 6. Kitchenaid Røremaskine - Artisan - Almond Cream - Røremaskiner Hos Coop

  Kitchenaid Røremaskine - Artisan - Almond Cream - Røremaskiner Hos Coop

  Kitchenaid Røremaskine - Artisan - Almond Cream - , kitchenaid, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. 4,8 liter stålskål Inkl. ekstra 3 liters skål

  4.999,00 kr.12-09-2023

Derefter er det også relevant at overveje, hvor stor den skal være. Har du en mindre husholdning, så er det ikke sikkert, det er nødvendigt med en 4-5 liters røremaskine, der kan lave en ordentlig omgang dej, så hele børnehaven er morgenfodret. Man fristes hurtigt til at sige: “Det skader jo aldrig med lidt ekstra plads” og “hellere for meget end for lidt”, men sagen er, at maskinerne ofte fylder mere, hvis de er større. Derfor kan du blive begrænset på pladsen, hvis du tager de store modeller.

Sidste punkt overses hurtigt, og netop derfor fremhæves det her — hvor nem er maskinen at rengøre. Vi bliver hurtigt draget af den smarte køkken gadget, der på den halve tid kan snitte, ælte og røre alt sammen. Det er dog så sikkert som ammen i kirken, at du ikke kommer til at bruge den særlig ofte, hvis den er besværlig at rengøre. Derfor er det relevant at overveje, hvor lang tid du er villig til at bruge på rengøring af maskinen. Kan delene for eksempel ryge i opvaskeren, så bliver rengøringen en leg.

Når din prioritering er på plads, så er det bare med at kaste sig ud på dba’s marked
Søren J.

Så om du er på jagt efter en røre- eller kaffemaskine, multifunktionsblenderen eller juiceren, så kan du med fordel gøre dig overvejelser omkring de tre ovenstående punkter. Når din prioritering er på plads, så er det bare med at kaste sig ud på dba’s marked, der byder på Nespresso kaffemaskiner, køkkenmaskiner fra KitchenAid og adskillige andre lækre mærker — alt sammen til en slik i forhold til nyprisen.

Relaterede artikler