Så meget sparer du ved at købe hovedtelefonerne brugte!
Tech

Så meget sparer du ved at købe hovedtelefonerne brugte!

DBA Guide
DBA Guide

Medina, Suspekt eller Spids Nøgenhat. Vi har forskellig musiksmag, men vi sætter alle pris på god lyd! Det er dog ikke alle, der er villige til at betale en høj pris for gode hovedtelefoner.

Derfor har jeg været på jagt i DBA's annoncer for at finde de bedste hovedtelefoner, så du kan komme i hovedtelefonhimlen - til en god pris.

Kablet er pludselig gået i stykker, eller også skratter lyder fra den ene højtaler. Billige hovedtelefoner er ofte ikke værd at samle på, og derfor ender mange i hovedtelefonslimbo, hvor man må ud og lange en betragtelig sum penge over disken for nogle hovedtelefoner, som desværre kun er et middelmådigt produkt.

Hvis du søger en vej ud af hovedtelefonslimboen, kan det derfor være en god idé at investere i et par, som allerede har bevist sit værd, og som ikke går i stykker efter et halvt års brug.

Her guider jeg dig til de bedste hovedtelefoner på DBA, som du ikke skal lade dit øre gå forbi.

Hovedtelefoner fra Bose er nogle af de bedste, men de kan være farlige at bruge i trafikken
Hovedtelefoner fra Bose er nogle af de bedste, men de kan være farlige at bruge i trafikken

Til den rejsende
Da Bose introducerede deres ’Quiet Comfort’ teknologi, var det svært at få armende ned. For nu kunne du endelig få krystalklar lyd, som ikke blev kompromitteret af dine omgivelser. Med et tryk på en knap kan du nemlig lukke det larmende fly eller den støjende teenager ude. Det er især nyttigt, hvis du godt kan lide at lytte til podcasts eller musik med en stor detaljerigdom.

Efterhånden er andre mærker også kommet med på beatet, men Boses modeller garanterer et godt produkt, som holder i flere år.

Hovedparten af Boses hovedtelefoner koster mere end 2.300 kroner, mens de på DBA kan fås fra 150 kroner.

Find hovedtelefoner fra Bose, her

 1. trådløse hovedtelefoner, Bose, QC35, Perfekt, Hovedtelefoner fra Bose i høj kvalitet med aktiv støjd

  trådløse hovedtelefoner, Bose, QC35, Perfekt, Hovedtelefoner fra Bose i høj kvalitet med aktiv støjdæmpning. Bluethoot. Virker super fint. Kan sende med DAO, koster ca 50kr. Bose beskrivelse: Bose

  800,00 kr.21-02-2024
 2. trådløse hovedtelefoner, Bose, QC45, Perfekt, Sælger disse QC45, da andre er købt

  trådløse hovedtelefoner, Bose, QC45, Perfekt, Sælger disse QC45, da andre er købt

  1.500,00 kr.21-02-2024
 3. in-ear hovedtelefoner, Bose, Bose Ultra , Perfekt, Bose QuietComfort Earbuds Ultra. Fabriksny ubrugt

  in-ear hovedtelefoner, Bose, Bose Ultra , Perfekt, Bose QuietComfort Earbuds Ultra. Fabriksny ubrugt i plomberet kasse. Ombyttet under garanti hos Bose. Perfekt til Android mobil. Fra røg-/børne- &

  1.699,00 kr.21-02-2024
 4. in-ear hovedtelefoner, Bose, Sport, God, Sælger min in-ear headphones til 500,- kr. 
jeg anvender de

  in-ear hovedtelefoner, Bose, Sport, God, Sælger min in-ear headphones til 500,- kr. jeg anvender den ikke længere, har haft den i næste 2,5 og har stadige kvittering fra bose.com. Hvis man ønsker det

  500,00 kr.21-02-2024
 5. in-ear hovedtelefoner, Bose, Soundsport Free, God, Bose Soundsport free høretelefoner uden ledning s

  in-ear hovedtelefoner, Bose, Soundsport Free, God, Bose Soundsport free høretelefoner uden ledning sælges. Høretelefonerne er 3 år gamle, men brugt minimalt. De er så gode som nye. Nye ørepropper ka

  750,00 kr.21-02-2024
 6. trådløse hovedtelefoner, Bose, QuietComfort 45, Perfekt, Bose QuietComfort 45 i grå.
Brugt 3 gange.

  trådløse hovedtelefoner, Bose, QuietComfort 45, Perfekt, Bose QuietComfort 45 i grå. Brugt 3 gange.

  1.500,00 kr.21-02-2024

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at du lukker rigtig meget støj ude, så hvis du er den cyklende type, så skal du nok se dig ekstra godt for, når du tager dine Bose hovedtelefoner på. Til gengæld får du en virkelig trofast følgesvend, som er hver en krone værd.

Lige nu er der 4.789 hovetelefoner til salg på DBA, hvoraf størstedelen kan fås for under 2.000 kroner.
Lige nu er der 4.789 hovetelefoner til salg på DBA, hvoraf størstedelen kan fås for under 2.000 kroner.

Til den eksklusive
Bang & Olufsen har efterhånden cementeret sig solidt på markedet for hovedtelefoner ikke mindst på grund af deres stærke brand og strømlinede design. Det er til gengæld også noget, man får lov til at betale for, hvis man gerne vil være en del af klubben. Det afholder nok også mange fra at erhverve sig deres flotte produkter, og derfor kan det være en idé at kigge på DBA efter nogle gode tilbud på B&O-produkter. Hovedtelefoner er ingen undtagelse.

Deres topmodel ’H8’, som desuden er trådløs og har ’noise cancellation’, koster normalt 3.600 kroner, men på DBA kan du finde den for mellem 700 til 3.500 kroner. Der er lige for tiden 20 styks til salg.

Køb B&O's topmodel inden for hovedtelefoner, modellen 'H8'

 1. HiFi / DJ hovedtelefoner, B&O, H8, God, Fin stand. 

Noice cancellation. 

Kommer i B&O pose

  HiFi / DJ hovedtelefoner, B&O, H8, God, Fin stand. Noice cancellation. Kommer i B&O pose

  499,00 kr.19-02-2024
 2. headset hovedtelefoner, B&O, H8, Perfekt, BeoPlay H8 er en fantastisk trådløs on-ear-hovedtelefon me

  headset hovedtelefoner, B&O, H8, Perfekt, BeoPlay H8 er en fantastisk trådløs on-ear-hovedtelefon med lav vægt, aktiv støjreduktion og optimalt afbalanceret lyd i farven gray hazel, brugt meget lidt.

  1.200,00 kr.19-02-2024
 3. trådløse hovedtelefoner, B&O, H8, Rimelig, Trådløse B&O Beoplay H8 on-ear hovedtelefoner med komprom

  trådløse hovedtelefoner, B&O, H8, Rimelig, Trådløse B&O Beoplay H8 on-ear hovedtelefoner med kompromisløs B&O Signature Sound, komfortabel pasform, der sikrer stor bevægelsesfrihed. Oplev alle detalje

  500,00 kr.28-01-2024
 4. trådløse hovedtelefoner, B&O, Perfekt, Næsten ubrugte trådløse hovedtelefoner fra B&O. Indbygget mik

  trådløse hovedtelefoner, B&O, Perfekt, Næsten ubrugte trådløse hovedtelefoner fra B&O. Indbygget mikrofon. Lyd kan styres med touch på højre side. Beoplay h8 argilla bright fra 2015. Nypris: 3699

  1.250,00 kr.08-01-2024
 5. trådløse hovedtelefoner, B&O, Beoplay H8, God, Har næsten ikke været brugt. De har ligget på kontore

  trådløse hovedtelefoner, B&O, Beoplay H8, God, Har næsten ikke været brugt. De har ligget på kontoret. Der mangler et batteri, som vi simpelthen ikke aner hvor er blevet af. Et nyt kan købes for 110k

  800,00 kr.18-12-2023
 6. headset hovedtelefoner, B&O, H8, Defekt, Vil ikke længere oprette forbindelse til Bluetooth. Noget e

  headset hovedtelefoner, B&O, H8, Defekt, Vil ikke længere oprette forbindelse til Bluetooth. Noget elektronik må være defekt. Virker fint med ledning. Ekstra batteri medfølger.

  350,00 kr.26-08-2023

Hvis du ikke er klar til at smide helt så meget, kan du købe deres model ’H7’. Den koster mellem 1.899 til 2.600 på DBA. Nyprisen ligger på cirka 3.200 kroner. 

Til kenderen
Hvis man går op i god lyd og design, men ikke går så højt op i ekstrafunktioner som bluetooth og noise cancellation, så er det en god idé at kigge på Bowers & Wilkins P-serie. Her får du hi-fi lyd i et old school design i tre forskellige prisklasser. 

De mindre modeller er af ”on ear” typen, som ikke favner hele vejen rundt om øret, så der skal du også tage stilling til, om det er noget, du kan lide. Det er i hvert fald værd at holde øje med B&W på DBA, for der er en del penge at spare på disse, når de først rammer brugtmarkedet.

Bowers & Wilkins hovedtelefoner på DBA

 1. Demo - Bowers & Wilkins Pi7 S2 Trådløse in-ear høretelefoner

  Demo - Bowers & Wilkins Pi7 S2 Trådløse in-ear høretelefoner

  hovedtelefoner In-ear høretelefoner, Bowers & Wilkins, Her får du total trådløs frihed uden at gå på kompromis nogen steder. Du kan endda lytte trådløst fra underholdningssystemer på fly.

  2.099,00 kr.12-01-2024
 2. Demo - Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådløst headset

  Demo - Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådløst headset

  hovedtelefoner On-ear / over-ear høretelefoner, Bowers & Wilkins, Suveræn lyd, eksklusivt design, høj komfort, nem betjening – disse avancerede ANC over-ear høretelefoner sender dig op i luksusklassen

  2.299,00 kr.25-01-2024
 3. Demo - Bowers & Wilkins PI5 Trådløse in-ear høretelefoner

  Demo - Bowers & Wilkins PI5 Trådløse in-ear høretelefoner

  hovedtelefoner In-ear høretelefoner, Bowers & Wilkins, Her får du total trådløs frihed på luksusklassen med lækker lyd, flot finish, ANC, touch-betjening og smart pausefunktion.

  1.199,00 kr.11-01-2024
 4. Demo - Bowers & Wilkins Pi5 S2 Trådløse in-ear høretelefoner

  Demo - Bowers & Wilkins Pi5 S2 Trådløse in-ear høretelefoner

  hovedtelefoner In-ear høretelefoner, Bowers & Wilkins, Her får du total trådløs frihed på luksusklassen med lækker lyd, flot finish, ANC, touch-betjening og smart pausefunktion.

  1.299,00 kr.07-10-2023
 5. trådløse hovedtelefoner, Andet mærke, Bowers & Wilkins , Perfekt, Bowers & Wilkens PX guld, i god br

  trådløse hovedtelefoner, Andet mærke, Bowers & Wilkins , Perfekt, Bowers & Wilkens PX guld, i god brugt tilstand alle originale deler følger med også boksen, som den blev købt i med digital kvittering

  1.250,00 kr.16-02-2024
 6. Demo - Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådløst headset

  Demo - Bowers & Wilkins PX7 S2 Trådløst headset

  hovedtelefoner On-ear / over-ear høretelefoner, Bowers & Wilkins, Suveræn lyd, eksklusivt design, høj komfort, nem betjening – disse avancerede ANC over-ear høretelefoner sender dig op i luksusklassen

  2.599,00 kr.16-02-2024
I skrivende stund er der 13 hovedtelefoner fra Bowers & Wilkins til salg på DBA
I skrivende stund er der 13 hovedtelefoner fra Bowers & Wilkins til salg på DBA

Til nørden
Hvis du skal bruge en alsidig, gammeldags hovedtelefon (med ledning og det hele), som især er god at bruge, hvis du sidder derhjemme med en musiker i maven, så kan det være, du skal have fingrene i Audio Technicas ’ATH M50’. De er nemlig perfekte til den, der har brug for et par hovedtelefoner til hjemmestudiet, når der skal redigeres eller optages musik.

Audio Technicas ’ATH M50' er en billigere hovedtelefon, så du sparer ikke lige så mange penge som med de andre, hvis du køber den brugt.

Du kan også gå på opdagelse i hovedtelefoner fra andre mærker, som er sat til salg på DBA. Chancen for at finde nogle, der passer lige til din smag er i hvert fald stor. Lige nu er der nemlig 5.224 hovedtelefoner til salg på siden, hvoraf hele 4.963 af dem koster under 2.000 kroner.

Køb dine hovedtelefoner på DBA

 1. JBL Tune 760NC trådløse rundt-om-øret høretelefoner (sort)

  JBL Tune 760NC trådløse rundt-om-øret høretelefoner (sort)

  hovedtelefoner Around ear Noise Cancelling, JBL, JBL JBLT760NCBLK, Brugt - tydelig tegn på brug, Disse JBL Tune 760NC trådløse rundt-om-øret høretelefoner giver suveræn lyd med imponerende bas takket

  638,00 kr.30-08-2023
 2. JBL Reflect Aero True Wireless in-ear høretelefoner (blå)

  JBL Reflect Aero True Wireless in-ear høretelefoner (blå)

  hovedtelefoner In ear Noise Cancelling, JBL, JBL JBLREFLECTAEROBLU, Som ny - I originalindpakning, JBL Reflect Aero True Wireless in-ear høretelefonerne forbedrer din træning og daglige aktiviteter me

  809,00 kr.25-01-2024
 3. JBL Tour One MK2 trådløs around-ear høretelefoner (sort)

  JBL Tour One MK2 trådløs around-ear høretelefoner (sort)

  hovedtelefoner Around ear Noise Cancelling, JBL, JLB JBLTOURONEMK2BLK, Brugt - tegn på brug, Disse JBL Tour One MK2 trådløse around-ear høretelefoner har endnu bedre lyd end deres forgængere. Hold for

  2.191,00 kr.30-08-2023
 4. JBL CLUB ONE trådløse around-ear høretelefoner (sort)

  JBL CLUB ONE trådløse around-ear høretelefoner (sort)

  hovedtelefoner Around ear Noise Cancelling, JBL, JBL JBLCLUBONEBLK, Brugt - lidt brugsridser kan forekomme, De trådløse JBL CLUB ONE around-ear høretelefoner leverer superb Hi-Res lyd, som du kan nyde

  1.094,00 kr.08-02-2024
 5. Supra NiTRO-X Hybrid ANC trådløse around-ear høretelefoner (sort)

  Supra NiTRO-X Hybrid ANC trådløse around-ear høretelefoner (sort)

  hovedtelefoner Around ear Noise Cancelling, Supra, Supra 1032100020, Brugt - lidt brugsridser kan forekomme, Med de trådløse Supra NiTRO-X Hybrid ANC around-ear høretelefoner kan du få kraftig Hi-Res-

  1.728,00 kr.09-06-2023
 6. in-ear hovedtelefoner, Sennheiser, Momentum true Wireless 2, God, Sælger mine dejlige in ear fra sen

  in-ear hovedtelefoner, Sennheiser, Momentum true Wireless 2, God, Sælger mine dejlige in ear fra sennheizer da jeg har fået iPhone og gerne vil have AirPods. Jeg er sindssygt glad for dem, de spiller

  900,00 kr.22-02-2024

Hvis du allerede har styr på dine hovedtelefoner, men mangler du i stedet god lyd i stuen? Så fortvivl ej. Vi har her lavet en guide til, hvordan du med udstyr fra DBA kan få surround sound i din stue.

Relaterede artikler