Derfor giver kablede hovedtelefoner federe lyd på din mobil
Tech

Derfor giver kablede hovedtelefoner federe lyd på din mobil

Peter Hoffmann
Peter Hoffmann

Vi lever i en tid, hvor alt skal være trådløst. Det gælder i høj grad også hovedtelefoner. Men faktisk får du stadig den bedste og mest stabile lyd i hovedtelefoner med ledning, når du lytter på mobilen. Samtidig kan du spare rigtig mange penge ved at købe nogle af de dyrere hovedtelefoner brugte.

Bluetooth kører efterhånden på sin 5. version, og lyden er blevet meget bedre med årene. Derfor er mange godt tilfredse med deres Bluetooth-hovedtelefoner. Men hvis du vil have en lydoplevelse ud over det sædvanlige, vil jeg til hver en tid anbefale kablede hovedtelefoner.

På DBA finder du et bredt udvalg af hovedtelefoner, ofte til en pris, der ligger op til flere tusinde kroner under butiksprisen. Selv om mange telefoner nu kommer uden port til hovedtelefoner, kan du på DBA finde både hovedtelefoner og adaptere, som gør det muligt at få virkelig god lyd til en overkommelig pris.
  

Du kan finde mange af de bedste mærker til fantastiske priser på DBA

Inden du går på DBA og finder dine næste hovedtelefoner, er det værd at overveje, hvilket behov du har. Der er absolut ingen grund til at gå ud og bruge 5.000 kroner på et sæt hovedtelefoner, hvis du er vant til at have Bluetooth-lyd i ørene, for så kan selv en opgradering til forholdsvis billige, kablede hovedtelefoner give dig en bedre lydoplevelse.

Søger du brugte hovedtelefoner på DBA, kommer du langt med beløb fra cirka 400-800 kroner. Faktisk kan du allerede fra cirka 249 kroner finde gode mærker som B&O, Beats by Dre, Pioneer eller Sennheiser på DBA.

Er du villig til at betale lidt mere, kan du finde hovedtelefoner i rigtig god stand, som fra ny koster væsentligt mere. Jeg fandt for eksempel B&O H6 hovedtelefoner til salg fra 500 kroner på DBA. Den gamle model er udgået, men den nye version, Beoplay H6 2, koster lige nu 2.999 kroner i butikkerne.

Du kan også købe hovedtelefoner, der både virker med Bluetooth og kabel. Der findes mange trådløse hovedtelefoner i rigtig god kvalitet. Dem kan du sagtens købe, så længe du er klar over, at du får bedre lyd, når du bruger dem med kabel.
  

Kablede hovedtelefoner giver dig ekstra høj volumen

En anden fordel ved at bruge ledning, er volumen. Mange producenter begrænser nemlig den maksimale volumen i de trådløse hovedtelefoner. For sådan holder batteriet længere, og de er godt klar over, at batterilevetiden er en af de vigtigste faktorer, når vi køber trådløse hovedtelefoner.

Lang batterilevetid kan være en god ting, men ikke hvis det betyder lavere volumen. For indimellem er det bare nødvendigt at skrue op til 12 og lave lidt blæst i øregangen. Den irritation kan du undgå, hvis du lytter via kabel, for her er volumen højere. Samtidig slipper du for at oplade hovedtelefonerne hele tiden.

Kablerne kan du også tit finde på DBA fra cirka 25 kroner og op. Inden du køber trådløse hovedtelefoner, skal du huske at tjekke, at de har en indgang til 3,5 millimeter minijack, så du kan bruge dem med kabler. De fleste har dem, men af og til vælger producenter helt at droppe dem. Det gælder for eksempel Boses NC700 støjreducerende hovedtelefoner.

Martin fra Bagsværd sælger disse USB-C til 3,5mm adaptere, der passer til nyere Android-mobiler for 89 kroner
Martin fra Bagsværd sælger disse USB-C til 3,5mm adaptere, der passer til nyere Android-mobiler for 89 kroner

Adaptere giver bedre lyd på mobilen

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis du hører til den voksende gruppe af mobilbrugere, hvor producenterne har droppet av-indgangen på mobilen. Det har jeg også oplevet, og er det forholdsvist billigt at finde en adapter både til iPhone og til Android-mobiler på DBA.

De er ikke så udbredte, fordi mange simpelthen dropper kablerne og skifter til Bluetooth-hovedtelefoner.  Jeg fandt mine på DBA til en fornuftig pris. Da folk ikke er helt enige om, hvad de skal kalde adapterne, kan det være en god ide at prøve sig frem med forskellige søgninger: Prøv for eksempel USB-C adapter eller USB-C jack til Android og iPhone adapter til… ja, iPhone. Der er som regel et par stykker, hvis du leder. Hvis de ikke lige er der, dukker de løbende op.

Her finder du adaptere, så du kan bruge dine kablede hovedtelefoner med mobilen:

 1. Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Sort Docking Station Ny vare

  Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Sort Docking Station Ny vare

  Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Sort Docki, Lenovo, Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Sort Docking Station Ny vare

  1.499,00 kr.02-03-2023
 2. Lindy USB 3.2 Gen 1 USB-C docking Mini plus med 100W PD opladning

  Lindy USB 3.2 Gen 1 USB-C docking Mini plus med 100W PD opladning

  Lindy USB 3.2 Gen 1 USB-C docking Mini plus med 10, Lindy, PRIS-MATCH! Lindy USB-C docking Mini plus med 100W PD opladning | USB-C mini docking station til at tage med på farten. Du kan forbinde enhed

  699,00 kr.30-03-2023
 3. Goobay USB-C - Lightning sync og quick charge kabel, sort - 0,50 meter

  Goobay USB-C - Lightning sync og quick charge kabel, sort - 0,50 meter

  Goobay USB-C - Lightning sync og quick charge kabe, Andet, PRIS-MATCH! USB-C til Lightning kabel - Sync og quick charge (MFi) | Sort Lightning - USB-C™ kabel til iPhone og iPad, som understøtter Apple

  89,00 kr.30-03-2023
 4. Lindy USB 3.2 Gen 1 USB-C docking Micro med 100W PD opladning

  Lindy USB 3.2 Gen 1 USB-C docking Micro med 100W PD opladning

  Lindy USB 3.2 Gen 1 USB-C docking Micro med 100W P, Lindy, PRIS-MATCH! Lindy USB-C Micro docking med 100W PD opladning | USB-C micro docking station til at tage med på farten, der er udstyret med de m

  399,00 kr.30-03-2023
 5. Dockingstation, Lenovo, ThinkPad USB-C Dock Gen2 90W

Med denne Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen2 90W

  Dockingstation, Lenovo, ThinkPad USB-C Dock Gen2 90W Med denne Lenovo ThinkPad USB-C Dock Gen2 90W kan du tilslutte 4K-skærme, 1080p-skærme og andre USB-enheder samt oplade din bærbare computer på sa

  2.450,00 kr.30-03-2023
 6. MicroConnect USB-C cable, 100W, 20 Gbps - 4,00 meter

  MicroConnect USB-C cable, 100W, 20 Gbps - 4,00 meter

  MicroConnect USB-C cable, 100W, 20 Gbps - 4,00 met, MicroConnect, PRIS-MATCH! MicroConnect USB-C kabel, SuperSpeed+ (100W) | USB-C kabel fra MicroConnect i yderst høj kvalitet, kan håndtere 100W Power

  259,00 kr.30-12-2022
Henrik fra Odder har sat sine Audeze LCD4-Z til salg på DBA for 25.000 kroner
Henrik fra Odder har sat sine Audeze LCD4-Z til salg på DBA for 25.000 kroner

Så mange penge kan du spare på de dyre hovedtelefoner

Er du hi-fi-entusiast, kan du også finde nogle af de rigtig dyre hovedtelefoner på DBA, og her kan der være mange penge at spare. Jeg fandt et sæt Audeze LCD4-Z på DBA til 25.000 kroner. Det lyder af meget, men du sparer 7.990 kroner i forhold til butiksprisen på 32.990 kroner. Det er altså noget, der kan mærkes i budgettet.

Jeg fandt også et par Denon AH-MM400 til salg for 1.650 kroner på DBA. Denon laver rigtig god lyd, og i butikkerne koster samme model 2.999 kroner.

Selv om du kan finde ret dyre produkter, ville jeg faktisk ikke være nervøs for, om tingene er blevet behandlet godt. For hvis der er nogen, som passer på deres udstyr, er det hi-fi-folket.

De elsker selvfølgelig også deres familier og børn, meeen de passer også virkelig godt på deres hovedtelefoner og højttalere. Det er selvfølgelig stadigvæk en god ide at få kvitteringen med, når der er tale om hovedtelefoner i det prisniveau.

Der er mange Hi-fi/DJ-hovedtelefoner at finde på DBA:

 1. trådløse hovedtelefoner, Apple, AirPods Pro 1.gen, God, Brugte men i rigtig fin stand.

  trådløse hovedtelefoner, Apple, AirPods Pro 1.gen, God, Brugte men i rigtig fin stand.

  650,00 kr.31-03-2023
 2. headset hovedtelefoner, Jabra, Evolve 65 SE, Perfekt, New, unused and packed. Comes with charging st

  headset hovedtelefoner, Jabra, Evolve 65 SE, Perfekt, New, unused and packed. Comes with charging stand and usb dongle.

  799,00 kr.31-03-2023
 3. trådløse hovedtelefoner, Apple, Apple airpods, Perfekt, Airpods som står enormt flot. 
De fungerer n

  trådløse hovedtelefoner, Apple, Apple airpods, Perfekt, Airpods som står enormt flot. De fungerer nøjagtig som de skal, og har ingen skader. Byd endelig:) Er du interreseret - hit me up

  350,00 kr.31-03-2023
 4. in-ear hovedtelefoner, B&O, E8 Sport, Perfekt, HELT NYE B&O E8 Sport earphones. Ubrudt emballage. Fa

  in-ear hovedtelefoner, B&O, E8 Sport, Perfekt, HELT NYE B&O E8 Sport earphones. Ubrudt emballage. Farve: Anthracite Oxygen Sælges da jeg har købt et andet sæt fra B&O og ikke kan returnere disse. D

  1.500,00 kr.31-03-2023
 5. headset hovedtelefoner, SteelSeries, Arctis 7, God, Nypris 1500 
Sælges for 700
Brugt meget lidt 
Ka

  headset hovedtelefoner, SteelSeries, Arctis 7, God, Nypris 1500 Sælges for 700 Brugt meget lidt Kan sendes

  700,00 kr.31-03-2023
 6. in-ear hovedtelefoner, Apple, Airpod Pro 2 gen, Perfekt, Ikke brugt, de er stadig i indpakning. Vund

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Airpod Pro 2 gen, Perfekt, Ikke brugt, de er stadig i indpakning. Vundet i konkurrence i elgiganten, gavebevis medfølger. Sælges da jeg har et par.

  950,00 kr.31-03-2023

På DBA kan du fra omkring 500 kroner finde nogle fremragende hovedtelefoner, hvor butiksprisen typisk ligger mellem 1.000 til 2.000 kroner.

Hører du til dem, der bare godt kan lide god lyd, så kan du her læse, hvordan du for tiden kan få fingre i Sonos-højttalere til en lavere pris.

Det behøver som nævnt ikke at være trådløst for at lyde godt. Tværtimod giver gode, gammeldags teknologier virkelig god lyd. Hvis du er så heldig stadig at have dine gamle, men elskede højttalere, der har fulgt dig siden konfirmationen, så læs her, hvordan du får dine højttalere til at lyde endnu bedre.  

Hvis du er lidt fix på tasteturen kan du også – for nu at blive i ”tech-verdenen” – lave din Mac om, sådan så den kan spille playstation. I videoen herunder viser vi dig, hvordan:

Læs mere om, hvordan der blev gjort i videoen, her.

Relaterede artikler