Hovedtelefoner. Over- eller In ear?!
Tech

Hovedtelefoner. Over- eller In ear?!

Daniel Vandborg
Daniel Vandborg

Hovedtelefoner, Over- eller In ear?!

Beats Studio & Power Beats 2 Eireless
Beats Studio & Power Beats 2 Eireless

Lad mig starte med at sige at jeg er blevet 38 år gammel, hvilket jeg selv mener er ualmindeligt tæt på et cutt-off point for mig, hvor jeg ikke længere kan gå rundt med store hovedtelefoner på, ude blandt andre mennesker.

Men når man nu alligevel er begejstret for god og omsluttende lyd, hvad gør man så!?

Mine Beats Studio by Apple
Mine Beats Studio by Apple

Jeg bruger mine hovedtelefoner mange steder.
Jeg er enormt glad for musik og lytter til musik på vej til arbejde, på arbejde, på vej hjem fra arbejde og igen når jeg kommer hjem.

Der er stort set musik hele tiden i mit liv, men det er også forskellige i forskellige situationer jeg lytter til det. 
Fælles for alle de forskellige situationer er dog, at hvis jeg vil høre min musik højt og på et niveau der ikke generer mine omgivelser, mine naboer eller sovende børn, så kræver det hovedtelefoner!

Men når det så er sagt, så er jeg altså rimeligt kritisk omkring min bas.
Alle lytter jo til forskelligt musik, og har forskellige præfferencer for lyd, og jeg lytter til en type musik der gør sig bedst hvis man kan høre bassen og de dybe mellemtoner. Det gør også at jeg kigger efter hovedtelefoner der bruger batterier og har enten en forstærker eller noget noise cancelling i sig.
Mine Beats Studio har begge dele!

Beats Studio - et par år gamle
Beats Studio - et par år gamle

Derudover skal man jo også huske at tiden hvor vi alle sammen løb rundt med BÅDE en MP3 afspiller OG en telefon, er long gone og de fleste lytter i dag til musik på deres telefon. Det stiller også nogle krav om at der er en mikrofon på ledningen, så vi ikke skal have telefonen op ad lommen og hovedtelefonerne af for at kunne tale. 

Når man sætter alle disse ting sammen, så er man efterladt med et begrænset udvalg og man har næsten spillet sig selv op i et hjørne hvor det ender med at blive et par Beats By Apple, eller BOSE's Noise Cancelling hovedtelefoner.
Der er naturligvis mange muligheder, men de 2 ovennævnte er de mest populære i gadebilledet i dag.

Jeg oplevede at der var tidspunkter hvor jeg synes ledningen var i vejen, de var for store at have i lommen eller tasken men jeg var samtidigt ikke rigtigt i humør med at gå på kompromis med min dybe og tunge lyd.

Men så opdaterede Beats deres in-ear hovedtelefoner til en trådløs model, og så blev det jo lige pludseligt spændende!

Jeg var ikke rigtigt i humør til at bruge mange penge på dem, hvis de nu alligevel ikke virkede, så jeg fandt et par på dba og fik dem erhvervet til en fornuftig penge.

Powerbeats 2 Wireless
Powerbeats 2 Wireless

Det tog lige lidt tid at få dem sat ordentligt på øret og få bukket bøjlerne så de sad ordentligt, men da det så var overstået var jeg ganske overrasket!? Jeg har ikke før oplevet at få så meget bas ud af et par in-ear hovedtelefoner, og der gik heller ikke mange dage før de var en tur med til træning! 
Jeg har aldrig taget mine store hovedtelefoner på til træning, da jeg simpelt hen ikke kunne overskue tanken om at svede på dem, men de nye er jo bygget til det. Rugged gummi på alle samlinger, mikrofon på ledningen og nem betjening af telefonen uden at jeg skal prøve at koncentrere mig om IKKE at få viklet mig ind i ledningen. 

Og man må jo sige at form faktoren er væsentligt forskellig fra de andre, så det er sjældent jeg har problemer med at finde plads til dem i tasken eller lommen.

 

Powerbeats 2 Wireless
Powerbeats 2 Wireless

Men at the end of the day, så er der tider hvor jeg gerne vil bruge mine store hovedtelefoner, for eksempel derhjemme eller på arbejdet, og der er tider hvor de små er uundværelige, som i en flyver eller til træning.

Jeg må jo nok bare erkende at jeg har behov for i hvert tilfælde 2 forskellige sæt hovedtelefoner for at kunne imødekomme de situationer hvor jeg gerne vil høre musik.

Og så er der jo altså også lige det med volumen...

Når jeg har behov for at høre musik eller se film, på det niveau jeg gør en gang imellem, kan jeg i sidste ende sikkert ikke få hovedtelefoner nok.

I hvert tilfælde ikke hvis du spørger mine naboer! ;o)

 

//D

Hovedtelefoner på dba:

 1. Beats Fit Pro True Wireless in-ear-høretelefoner (hvide)

  Beats Fit Pro True Wireless in-ear-høretelefoner (hvide)

  hovedtelefoner In ear Noise Cancelling, Beats, Beats MK2G3ZM/A, Brugt - lidt brugsridser kan forekomme, Beats Fit Pro True Wireless in-ear-høretelefonerne leverer utrolig lyd sammen med maksimal komfo

  1.637,00 kr.08-12-2023
 2. headset hovedtelefoner, Beats by Dre, Studio, God, Sælger disse da de ikke bliver brugt længere

  headset hovedtelefoner, Beats by Dre, Studio, God, Sælger disse da de ikke bliver brugt længere

  500,00 kr.13-06-2024
 3. Beats Studio Pro trådløse around-ear høretelefoner (sandsten)

  Beats Studio Pro trådløse around-ear høretelefoner (sandsten)

  hovedtelefoner Around ear Noise Cancelling, Beats, Beats MQTR3DN/A, Som ny - I originalindpakning, Beats Studio Pro trådløse around-ear høretelefonerne giver en ny betydning til fordybende lyd. Bliv i

  2.913,00 kr.25-11-2023
 4. trådløse hovedtelefoner, Beats by Dre, Beats solo 3, Perfekt, Aldrig været åbnet, kun min chihuahua

  trådløse hovedtelefoner, Beats by Dre, Beats solo 3, Perfekt, Aldrig været åbnet, kun min chihuahua der har hapset lidt i æsken se billede. 1200kr Befinder sig i Brønshøj kan fragtes til Nærum/Holte

  1.200,00 kr.13-06-2024
 5. Beats Studio Pro trådløse around-ear høretelefoner (sort)

  Beats Studio Pro trådløse around-ear høretelefoner (sort)

  hovedtelefoner Around ear Noise Cancelling, Beats, Beats MQTP3DN/A, Som ny - I originalindpakning, Beats Studio Pro trådløse around-ear høretelefonerne giver en ny betydning til fordybende lyd. Bliv i

  2.696,00 kr.11-11-2023
 6. Beats Fit Pro True Wireless in-ear-høretelefoner (hvide)

  Beats Fit Pro True Wireless in-ear-høretelefoner (hvide)

  hovedtelefoner In ear Noise Cancelling, Beats, Beats MK2G3ZM/A, Som ny - originalindpakning mangler, Beats Fit Pro True Wireless in-ear-høretelefonerne leverer utrolig lyd sammen med maksimal komfort.

  1.664,00 kr.26-02-2024

Relaterede artikler