Elektronistas 3 tips til festivalen

Elektronistas 3 tips til festivalen

29. juni 2016

3 gode tips til festivalen fra Elektronista

Festivalsæsonen er over os og det betyder en masse gode oplevelser men også mangel på mange ting vi tager for givet i hverdagen. Lange, varme bade, en blød seng med dyner og strøm i lange baner. Men frygt ej. Vi har samlet 3 tips der vil gøre din festival nemmere og mere behagelig.

Hvor er vennerne?
Det er nemt at blive væk fra vennerne når musikken spiller og øllene sætter ind. Men en særlig Roskilde festival app kan give dig overblik over hele vennegruppe. App’en indeholder et kort over camping- og festivalpladsen med oversigt over scener og områder og er koblet op på dette års musikprogram.

App Roskilde festival - DBA Guide

Med få klik kan man få overblik over, hvilke venner fra Facebook, der er på festivalen og bede om adgang til at se, hvor de befinder sig og hvilke koncerter de er til. Det er selvfølgelig også muligt engang i mellem at skjule hvor man befinder sig. Det kan jo være man gerne vil være i fred i en sød pige eller fyrs telt. App’en er gratis og tilgængelig for alle i App Store.

Facebook tilladelse til Roskilde app - DBA Guide

En telefon der holder strøm
Spar på strømmen på din smartphone og brug i stedet en gammel Nokia til opkald og sms’er. De gamle telefoner holder helt fantastisk på strømmen. Og til festival er strøm guld. Find gamle telefoner brugt på nettet. Husk at holde øje med at dit simkort passer til. Ellers kan du f.eks. købe et taletidskort.

Dumb phone - DBA Guide

Lys i lejr
Selvom du sikkert ofte først kommer hjem når det er lyst kan det være en god idé at have en lampe til både lejr og telt. Måske skal du lokalisere din tandbørste, måske har du tabt en øreprop. Anskaf dig en pandelampe. Så har du hænderne fri til at lede.

Pandelampe til festival - DBA Guide

Lavet i samarbejde med Elektronista.dk