5 nytårs-gadgets, der ikke ødelægger julegavebudgettet
Tech

5 nytårs-gadgets, der ikke ødelægger julegavebudgettet

Elektronista
Elektronista

Alle kender opskriften på en god nytåraften. Der skal være masser af snacks, en god middag og nok af de våde varer. Desværre glemmer de fleste, at underholdning også er en vigtig del af festen. Disse 5 brugte gadgets redder festen og sørger for, at der stadig er penge til de sidste julegaver.

Når man holder en nytårsfest er champagne, stjernekastere og glimmer nok det vigtigste. Men du skal ikke undervurdere effekten af godt lir, festlege og aktiviteter til efter maden. Her er en guide til at give din nytårsfest et ekstra nøk, med 5 forslag til brugte party-gadgets.

Det gode ved, at købe disse ting brugt er naturligvis, at de er billigere, så du får flere penge til sprut og ekstra klapstole (som man altid mangler, når det kommer til stykket). Og så har du også stadig penge til at købe de sidste julegaver.

Hvad der er endnu bedre ved at købe brugt er, at du ikke er helt så ømtålelig omkring tingene - og det er ok, hvis de ikke overlever helt til næste nytårsfest, skulle uheldet være ude.

En diskokugle, der gerne må falde på gulvet

Du skal ikke gå ned på festlige lys til en nytårsfest. Nytår er en lysfest - og det ville være ærgerligt, hvis din fest ikke også var det. Lamper, lys og pærer kan godt være dyre fra ny - og det er surt at købe sig fattig i belysning, der kun skal bruges til festerne. Det bugner af billige lyskæder og festbelysning på DBA. Her er nogle forslag til lys, der kan sætte stemning på festen:

Én mulighed er, at købe en håndfuld brugte Philips Hue-pærer - eller noget der ligner - på DBA. De kan både indstilles til fest og farver, og du kan faktisk bruge pærerne hele året rundt, fordi de er smarte, intelligente og ultra blærede.

Diskokugle til salg på DBA:

 1. Discokugle, Disco kugle,- Virkelig fin disco kugle til væggen eller loftet med LED pærer der skifter

  Discokugle, Disco kugle,- Virkelig fin disco kugle til væggen eller loftet med LED pærer der skifter farve mens kuglen drejer. Kuglen har en diameter på 20 cm. Alm 240 v. God stand, næsten ikke brugt.

  100,00 kr.13-05-2023
 2. Disco kugle, Stor roterende disco kugle med forskelige lys. Super effekter på loft/gulv og væg. 26,5

  Disco kugle, Stor roterende disco kugle med forskelige lys. Super effekter på loft/gulv og væg. 26,5 cm i diameter. 150 kr.

  150,00 kr.03-05-2023
 3. Disko - kugle, Disko - kugle - den store model, 25 cm i diameter, virker fint. Befinder sig på lande

  Disko - kugle, Disko - kugle - den store model, 25 cm i diameter, virker fint. Befinder sig på landevejen mellem løkken og Hjørring.

  250,00 kr.20-02-2021
 4. LED Diskokugle med Lydsensor og Fjernbetjening, LED Diskokugle med Lydsensor og Fjernbetjening

Se m

  LED Diskokugle med Lydsensor og Fjernbetjening, LED Diskokugle med Lydsensor og Fjernbetjening Se min egen video her: https://vimeo.com/620464413 *** BESKRIVELSE *** - Styret med fjernbetjening - Fa

  150,00 kr.27-06-2020

Klik her for at se de disco-kugler, der netop nu er til salg på DBA.

LÆS OGSÅ: 5 brugte ting til det intelligente hjem

Hvis de brugte Philips Hue-pærer er lidt over budgettet - og du ikke har lyst til, at dine lamper skal være på internettet, så bør du som minimum købe den klassiske diskokugle i forskellige farver. Den vil med garanti åbne dansegulvet - og hvis din champagneglade ven danser ind i den til Abba med smæk på - så er det jo en formildende omstændighed, at du har fået den brugt for en 50’er på DBA.

Er du lidt mere en 80’er diskotype, så kan du også gå spejlkugle-vejen og kø
be en sådan en med spot til.

Du kan finde et billigt begyndersæt på DBA som dette (set til 100 kroner). Let the dance party begin
Du kan finde et billigt begyndersæt på DBA som dette (set til 100 kroner). Let the dance party begin

Spejlkugler og diskokugler koster gerne det dobbelte eller tredobbelte af priserne på DBA fra ny, hvis du skal ud og finde det i en fest- eller legetøjsbutik. Det er en skam at betale for meget, hvis den alligevel risikerer at ryge på gulvet under festen. 

Her kan du se nogle af de diskolys og -kugler, der er til salg på DBA lige nu (mange af dem til omkring 50 kroner):

 1. Andet legetøj, Discokugle, Discokugle som drejer og lyser i mange farver. Med ledning. Ca 40 cm høj

  Andet legetøj, Discokugle, Discokugle som drejer og lyser i mange farver. Med ledning. Ca 40 cm høj og 25 cm i diameter. God stand.

  80,00 kr.18-05-2023
 2. Andet legetøj, Discokugle

  Andet legetøj, Discokugle

  50,00 kr.08-04-2023
 3. Andet legetøj, Disko dinosaur går lyser i regnbue farver med , Discokugle lyd, Disko dinosaur lyd. g

  Andet legetøj, Disko dinosaur går lyser i regnbue farver med , Discokugle lyd, Disko dinosaur lyd. går lyser i regnbue farver Men Discokugle på halen

  199,00 kr.10-01-2023
 4. Andet legetøj, Discokugle, Star Trading, Sød lille LED disco-kugle-lampe, aldrig brugt. Tilsluttes s

  Andet legetøj, Discokugle, Star Trading, Sød lille LED disco-kugle-lampe, aldrig brugt. Tilsluttes stikkontakt. Sælges uden returret :)

  300,00 kr.26-04-2020
 5. Blandet legetøj, Monster High lavallampe, ca. 35 cm høj, velegnet til børn fra 5 år. - 75 kr.

Monst

  Blandet legetøj, Monster High lavallampe, ca. 35 cm høj, velegnet til børn fra 5 år. - 75 kr. Monster High roterende discokugle med kulørte pærer - 75 kr. Hatchimals, interaktiv legetøj, som nye. 3

  75,00 kr.28-12-2018

Se flere discokugler, her.

2. Røgmaskinen; en moderne men overset klassiker

En røgmaskine er et klassisk party-trick. Det viser, at du har overskud som vært, at du har skaffet røg til festen. Kender du ellers nogle andre, der har en røgmaskine? Ikke rigtigt vel? Derfor er det ret blæret at fyre op for en omgang kunstig røg til din nytårsfest, når den sidste bid er sunket, og dansegulvet skal åbnes.

Det eneste du nok må ud og investere i fra ny - er den væske, der skal hæ
ldes på maskinen for at lave røg. Hvis røgen ikke fanger an eller falder i god jord, så kan maskinen jo godt være et engangsknald - og du kan sætte den til salg på DBA igen, når festen er slut. Så kan den gå videre til den næste kreative festarrangør.

Der er mange penge at spare på en røgmaskine, hvis man finder det rigtige mærke. Denne røgmaskine af mærket Antari ligger til omring 2.000 kroner fra ny. På DBA kan den findes til 800 kroner.

Se røgmaskinerne, der er tilsalg på DBA - mange af dem er næsten ubrugte og har medfølgende væske. Så går hele dit budget ikke op i røg, tøhø.

 1. Fog Røgmaskine, JEM ZR20 Mk ll, KUN SERIØSE HENVENDELSER TAK.

Professionel røgmaskine med alt tilbe

  Fog Røgmaskine, JEM ZR20 Mk ll, KUN SERIØSE HENVENDELSER TAK. Professionel røgmaskine med alt tilbehør. Virker helt fint og klar til brug. Væske medfølger. Kun afhentning. Beværtning Restaurant Bo

  1.799,00 kr.05-06-2023
 2. Røgmaskine , BeamZ S700, Røgmaskinen er solgt!!! 

Røgmaskine BeamZ s700. Stort set ikke brugt. Incl

  Røgmaskine , BeamZ S700, Røgmaskinen er solgt!!! Røgmaskine BeamZ s700. Stort set ikke brugt. Incl røgvæske (næsten 5 l)

  100,00 kr.02-06-2023
 3. Eurolite N-10 røgmaskine

  Eurolite N-10 røgmaskine

  Eurolite N-10 røgmaskine, Eurolite N-10 røgmaskine, Eurolite N-10 røgmaskine - Ny vare med reklamationsret - Tilfredsgaranti - 30 dages fuld returret - Hurtig dag-til-dag levering - Vi er e-mærket

  399,00 kr.15-02-2022
 4. Eurolite N-19BK røgmaskine

  Eurolite N-19BK røgmaskine

  Eurolite N-19BK røgmaskine, Eurolite N-19BK røgmaskine, Eurolite N-19BK røgmaskine - Ny vare med reklamationsret - Tilfredsgaranti - 30 dages fuld returret - Hurtig dag-til-dag levering - Vi er e-m

  699,00 kr.12-02-2022
 5. Duftvæske, Duftvæske til røgmaskine. 20 flasker á 20ml. 4 stk Red Bull, 3 stk Æble, 9 stk Mint og 4

  Duftvæske, Duftvæske til røgmaskine. 20 flasker á 20ml. 4 stk Red Bull, 3 stk Æble, 9 stk Mint og 4 stk Vanilieduft. Sælges samlet

  500,00 kr.29-05-2023
 6. Low Fog Røgmaskine. 3000 watt., jeg har sådan en her Low Fog Røgmaskine. 3000 watt den næsten helt n

  Low Fog Røgmaskine. 3000 watt., jeg har sådan en her Low Fog Røgmaskine. 3000 watt den næsten helt ny har højst kørt i 10 timer jeg sælger den da jeg ville have noget andet Røgmaskine da jeg ikke har

  1.600,00 kr.28-05-2023

Her kan du se de røgmaskiner, der er til salg lige nu.

Husk lige at afbryde dine røgalarmer, som du har købt brugt på DBA, før du går røgamok.

Læs også: Så meget sparer du ved at købe røgalarmen brugt

3. Spil op til leg uden at skulle spare op

Der findes utallige sjove lege, man kan lege indtil klokken slår 12 (...altså 24). Men du kan sørge for, at du har de fedeste lege, fordi du har været på DBA og fundet noget klassisk festunderholdning. Her er nogle bud på sjove ting, du kan lege med dine gæster, før dansegulvet åbnes for alvor:

(læs med under billedet)

Du kan være heldig at finde en virkelig ambitiøs udgave af DJ-Hero - som denne - på DBA
Du kan være heldig at finde en virkelig ambitiøs udgave af DJ-Hero - som denne - på DBA

Køb guitarhero brugt. Du ved, at du har en ven, der har brugt alt for lang tid på at spille det spil - og det er altid sjovt at overvære en nørd, der nørder ud på en falsk guitar uden strenge. Alle kan være med, når du hiver plastikguitarerne frem.

På DBA kan du finde flere sæt med både guitar og spil til både Playstation 3 og 4 samt til Nintendo Wii for et par hundrede. Nogle sælger ovenikøbet konsollen med for et par hundrede oveni. Så er du godt kørende i en fart. Til sammenligning, skal du ud og spenderer nogle hundrede kroner på spillet alene og så kommer guitar og konsol oveni.

Det er en billig løsning, der nok skal skabe begejstring.

Find hele sættet til Nintendo Wii og vær heldig, at du får konsollen med for en plovmand (500 kroner):

 1. Nintendo Wii, RVL-001, God, Nintendo Wii i sort med 28 Nintendo Wii spil, 1 controller, nun-chuk, se

  Nintendo Wii, RVL-001, God, Nintendo Wii i sort med 28 Nintendo Wii spil, 1 controller, nun-chuk, sensor alle nødvendige kabler. Sælges udelukkende grundet manglede interesse. Det kan afhentes i 2880

  1.000,00 kr.05-06-2023
 2. Nintendo Wii, GUITAR HERO, God, GUITAR HERO Controller til WII konsol.
Pr stk 250 kr

  Nintendo Wii, GUITAR HERO, God, GUITAR HERO Controller til WII konsol. Pr stk 250 kr

  250,00 kr.12-04-2023
 3. Nintendo DS, Rimelig, 15 ds spil.

Little petshop county friends. (mangler manual)
FIFA 11 (komplet

  Nintendo DS, Rimelig, 15 ds spil. Little petshop county friends. (mangler manual) FIFA 11 (komplet) FIFA 09 (komplet) Disney Jonas (komplet) My baby (mangler manualen) Miami nights (komplet) Cooki

  150,00 kr.14-02-2023
 4. Nintendo Wii, God, Nintendo Wii i god stand sælges med en masse tilbehør.
kan sælges hele eller i de

  Nintendo Wii, God, Nintendo Wii i god stand sælges med en masse tilbehør. kan sælges hele eller i dele, indhold: Spil Skylander. Skylander GIANTS. Guitar Hero III: Legens of Rock Guitar Hero Greatist

  1.199,00 kr.04-01-2023
 5. Nintendo DS Lite, Guitar Hero Controller inkl. pick

  Nintendo DS Lite, Guitar Hero Controller inkl. pick

  40,00 kr.06-12-2022
 6. Nintendo Wii, God, Nintendo Wii,

Wii, med tilbehør, remote controlere og 9 spil + et stk. mikrofon

  Nintendo Wii, God, Nintendo Wii, Wii, med tilbehør, remote controlere og 9 spil + et stk. mikrofon + Balanceboard Wii konsol Strømkabel + skærmkabel Sensorbar Balance Board 2 controllere 2 nunchucks

  1.400,00 kr.04-12-2022

Til dig, der har en Play Station i forvejen - klik her

Man kan næsten ikke sige guitar-hero uden også at sige DJ-hero. Den mindre kendte, men ikke alt for kedelige DJ-version af den moderne klassisker, kan faktisk være en udmærket nytårsleg. Her gælder det om at scratche, som du aldrig har gjort det før, og fordi det aldrig blev det største hit, så findes de virkelig billigt på DBA.

Det kan være svært at finde DJ-hero fra ny til salg - så hvis du skal have fingrene i klenodiet, så er DBA stedet. Visse steder på nettet sælges de for 200-300 kroner - på DBA kan det erhverves helt ned til omkring en 50'er

Billige DJ-Hero spil (ned til 50 kroner) til dem, der allerede har konsollen:

 1. Musikinstrumenter, Playstation 3, Dj Hero Turntable, God, Dj Hero Turntable til Ps2 og Ps3

Sælges u

  Musikinstrumenter, Playstation 3, Dj Hero Turntable, God, Dj Hero Turntable til Ps2 og Ps3 Sælges uden Dongle Varer kan sendes på købers regning eller afhentes i Stavtrup, Viby efter aftale

  69,00 kr.02-04-2023
 2. Andet, Playstation 2, PlayStation, God, Dj hero og spil til ps2.Der er faldet noget billigt kinesisk

  Andet, Playstation 2, PlayStation, God, Dj hero og spil til ps2.Der er faldet noget billigt kinesisk plastik af den trådløse modtager,eller hvad nu sådan en hedder.Byd gerne.Afhentning foretrækkes.

  90,00 kr.19-03-2023
 3. Playstation 3, CECH-2504A + CECH-3004A, God, Sælger disse to Playstation 3 konsoller. Begge virker s

  Playstation 3, CECH-2504A + CECH-3004A, God, Sælger disse to Playstation 3 konsoller. Begge virker som de skal. Der medfølger self. Strømkabler og oplade kabel til controllerne. Derudover medfølger: -

  1.100,00 kr.15-03-2023
 4. Nintendo Wii, God, - wii controller 
- wii spil - dj hero 
- wii fit 
Brugt minimalt

  Nintendo Wii, God, - wii controller - wii spil - dj hero - wii fit Brugt minimalt

  450,00 kr.08-01-2023
 5. Nintendo Wii, Dj hero controller, Defekt, Controller til dj hero (nintendo Wii). Sælges som defekt,

  Nintendo Wii, Dj hero controller, Defekt, Controller til dj hero (nintendo Wii). Sælges som defekt, da der mangler en drejeknap.

  75,00 kr.28-12-2022
 6. Musikinstrumenter, Wii, DJ Hero , Turntable + spil
Kun 149 kr.

- Tjek også alle mine andre opslag p

  Musikinstrumenter, Wii, DJ Hero , Turntable + spil Kun 149 kr. - Tjek også alle mine andre opslag på DBA - Jeg sender gerne med GLS, for købers regning, til nærmeste pakkeshop A3

  149,00 kr.21-10-2021

Her får du den ultimative pakke for kun 650 kroner - så behøver du ikke at købe andet underholdning nogensinde igen.

4. Stik dine venner en plade

Man kan opgradere ovenstående forslag til de mere øvede DJ’s i selskabet med en vaskeægte grammofon fra fordums tid. DBA flyder over med brugte pladespillere og uddaterede lp-plader, som kan købes for ingen penge lige nu.

Få gang i en DJ-konkurrence blandt gæsterne til din julefrokost og fyr den af med scratch en times tid eller to, indtil du har gennemslidt pladerne og ødelagt pick-up-nålen (bare roligt - det er genbrug). Det kan virke som frås, men det er trods alt bedre, at pladerne dør under festlige omstændigheder, end at de bare bliver smidt ud eller rådner op i en papkasse i morfars kælder.

Du kan eventuelt sætte noget dansemusik på anlægget (se nedenfor) og scratche lidt jazzrytmer indover.

Mange nyere pladespillere kan sættes direkte til computeren via USB - som denne Numark eksempelvis
Mange nyere pladespillere kan sættes direkte til computeren via USB - som denne Numark eksempelvis

Du skal dog være opmærksom på, at du enten skal købe en grammofon, der kan sættes til computeren med et USB-kabel, eller at dit anlæg har en forstærker med indbygget forforstærker til en grammofon - ellers må du også ud og lede efter sådan en.

Det er dog muligt at finde til et par hundrede kroner. Fra ny koster en pladespiller gerne over 1.000 kroner - på DBA får du en for under det halve.

Her kan du finde pladespillere, der kan sættes direkte i USB, så du ikke behøver en forforstærker:

 1. Pladespiller, Obs! Det er en usb pladespiller.
100,- pr stk

Aldrig brug. 

Obs! Jeg sælger en masse

  Pladespiller, Obs! Det er en usb pladespiller. 100,- pr stk Aldrig brug. Obs! Jeg sælger en masse nye ting i æske. Det stammer fra min fars dødsbo. Min far købte lidt rigeligt af ting han ikke fik

  100,00 kr.05-06-2023
 2. Pladespiller, IMG - Stage Line

! ! ! NY PRIS - NEDSAT PRIS ! ! !

-----
- Model: DJP-104USB
- Pitch

  Pladespiller, IMG - Stage Line ! ! ! NY PRIS - NEDSAT PRIS ! ! ! ----- - Model: DJP-104USB - Pitch adj. - 33+45 Rpm. - Start/Stop knap, - Fin Pick-Up. - OUT: Line eller Phono (omskifter knap) - USB

  795,00 kr.05-06-2023
 3. Pladespiller, AGK, 10541, Perfekt, - NY og ikke anvendt,
- I original æske,
- 3 hastigheder: "33-45-

  Pladespiller, AGK, 10541, Perfekt, - NY og ikke anvendt, - I original æske, - 3 hastigheder: "33-45-78'er" - Med LINE & USB out, - USB kanel medfølger! - Kan afhentes eller sende (Porto +65kr)

  475,00 kr.05-06-2023
 4. Pladespiller, Lenco, L-3866USB, Perfekt, 
! ! ! NY PRIS - NEDSAT PRIS ! ! !

- FLOT STAND !
- Meget

  Pladespiller, Lenco, L-3866USB, Perfekt, ! ! ! NY PRIS - NEDSAT PRIS ! ! ! - FLOT STAND ! - Meget få brugsspor på låg ! - 2 hastigheder: "33 + 45" - Med LINE & USB out, - 2stk haves - pris er pr/st

  425,00 kr.05-06-2023
 5. Pladespiller, ENVIVO
- Model: ENV-1417,
- Kan bruges uden forstærker / højtt.

- Med indbygget højtt

  Pladespiller, ENVIVO - Model: ENV-1417, - Kan bruges uden forstærker / højtt. - Med indbygget højttalere i, - Volume vontrol. - I original æske, - 3 hastigheder: "33-45-78'er" - Med LINE & USB out, -

  450,00 kr.05-06-2023
 6. Pladespiller, House of Marley Stir It Up, Perfekt, Som Ny pladespiller med Indbygget forstærker Blue

  Pladespiller, House of Marley Stir It Up, Perfekt, Som Ny pladespiller med Indbygget forstærker Bluetooth og USB til højttalere og hovedtelefoner. Inkl. Slip mat, cover, Audio Technica pick-up + Argon

  999,00 kr.04-06-2023

LP pladerne kan du købe som en stor bunke eller for 10 kroner stykket - så der skulle være nok at vælge imellem.

5. Ingen salmesang til festen, tak

Når du har kåret en vinder i din amatør-dj-konkurrence, skal der sættes dansabel festmusik på anlægget. Her er et trick, der vil redde din computer fra druknedøden. Find en gammel iPod Touch, iPhone eller anden ældre smartphonemodel til få penge og få en risikofri jukeboks hele dagen og natten lang.

Du logger ind på Spotify og lægger telefonen ved anlægget. Så kan alle styre de gennemtærskede hits uden at skulle hive jack-stikket ud og ind af devices og adaptere. Druknedøden er naturligvis stadig en risiko, men du vil ikke miste alle dine dyrebare filer, hvis det sker.

En gammel iPhone 4 kan du få smidt i nakken for 200 kroner - hvor den du har i lommen til dagligt sikkert koster flere tusind kroner, men hvor det digitale indhold garanteret er uvurderligt. Det er der ingen grund til at sætte på spil.

Hvis batteriet på den gamle telefon er lidt sløvt - så er det gode ved de gamle smartphones, at de både kan oplades OG afspille musik på samme tid. Det kan de nye ikke…

Her kan du se alle iPhone 4 til salg på DBA.dk til 200 kroner:

 1. iPhone 7, 32 GB, sort, Rimelig, Sælger denne iPhone 7. Den fungerer fint, dog med revner i skærmen.

  iPhone 7, 32 GB, sort, Rimelig, Sælger denne iPhone 7. Den fungerer fint, dog med revner i skærmen.

  175,00 kr.05-06-2023
 2. iPhone 5C, 8 GB, hvid, Perfekt, Som ny. Batteri holder godt. Med cover og original æske.

  iPhone 5C, 8 GB, hvid, Perfekt, Som ny. Batteri holder godt. Med cover og original æske.

  175,00 kr.05-06-2023
 3. iPhone 5, 16 GB, hvid, Rimelig, Er gået lidt fra i toppen se foto. Ingen lade kabler mm følger med

  iPhone 5, 16 GB, hvid, Rimelig, Er gået lidt fra i toppen se foto. Ingen lade kabler mm følger med

  100,00 kr.05-06-2023
 4. iPhone 4, 16 GB, sort, Rimelig, Incl ladekabel og plast cover

  iPhone 4, 16 GB, sort, Rimelig, Incl ladekabel og plast cover

  100,00 kr.05-06-2023
 5. iPhone 12 Pro, 128 GB, Panserglas til Iphone 12 pro

  iPhone 12 Pro, 128 GB, Panserglas til Iphone 12 pro

  100,00 kr.05-06-2023
 6. iPhone 5S, 16 GB, sort, God, Ok iPhone 5s
Virker som den skal.
Ok batteritid

  iPhone 5S, 16 GB, sort, God, Ok iPhone 5s Virker som den skal. Ok batteritid

  150,00 kr.05-06-2023

Lige nu er der 115 annoncer for iPhone 4, 4S, 5, 5S og 5C på DBA.

Alt i alt skal din fest nok blive et hit med disse alternative festartikler, men hvis den stadig ikke er i top - så kan det være, at du skal ud og lede efter nogle nye venner. Dem kan man desværre ikke finde brugt på DBA endnu.

Når din billige nytårsfest er overstået, så har du stadig penge tilbage til de sidste julegaver. Mangler du inspiration, så læs denne artikelHer på redaktionen ønsker mange af os retro bip-bip-spil.

Relaterede artikler