Barnets første mobil - køb den brugt
Tech

Barnets første mobil - køb den brugt

Mette Carlsen
Mette Carlsen

Dit barns første mobiltelefon kan sagtens købes brugt. Faktisk er der flere fordele ved det, lyder det fra en ekspert.

Når dit barn har nået den alder, hvor det er klar til at få en mobiltelefon, kan du sagtens købe en brugt mobil. Der er nemlig en række fordele ved, at barnet ikke er den første, der har haft telefonen i hænderne. Sådan lyder det fra John G. Pedersen, der er mobilekspert og driver websitet meremobil.dk.

“Selvfølgelig kan barnets første mobil købes brugt. Det er faktisk en større fidus end at købe en spritny mobiltelefon. Når den kommer i hænderne på børnene, er der jo  risiko for, at den kan gå i stykker. Derfor er der ingen grund til at fyre flere tusinde kroner af fra start”, siger han.

“Selvfølgelig kan barnets første mobil købes brugt. Det er faktisk en større fidus end at købe en spritny mobiltelefon. Når den kommer i hænderne på børnene, er der jo risiko for, at den kan gå i stykker. Derfor er der ingen grund til at fyre flere tusinde kroner af fra start”,
John G. Pedersen

Find brugte mobiler på DBA:

 1. iPhone 5, 64 GB, hvid, Perfekt, Hej! Sælger min iPhone 5 64 GB. Ca: 4.5 år Der er meget ny virker 10

  iPhone 5, 64 GB, hvid, Perfekt, Hej! Sælger min iPhone 5 64 GB. Ca: 4.5 år Der er meget ny virker 100%. ingen kvittering, men jeg kan skrive på papir, til at bevise at den ikke har været stjålet. Den

  350,00 kr.02-06-2023
 2. iPhone 7 Plus, 128 GB, hvid, God, Fin iPhone 10 år gammel sælges

  iPhone 7 Plus, 128 GB, hvid, God, Fin iPhone 10 år gammel sælges

  500,00 kr.02-06-2023
 3. Apple iPhone 6S 16GB (Space Gray) - Grade B - mobiltelefon

  Apple iPhone 6S 16GB (Space Gray) - Grade B - mobiltelefon

  iPhone Apple iPhone 6S 16GB (Space Gray) - Grade B - mobi, GB 16, Populær refurbished model med glimrende kamera <br><br><b>Til produktet medfølger:</b> • Oplader med kabel

  345,00 kr.04-04-2023
 4. Apple iPhone 11 Bagkamera

  Apple iPhone 11 Bagkamera

  Apple iPhone 11 Bagkamera, Apple iPhone 11 Bagkamera, Apple iPhone 11 Rear Camera

  495,00 kr.08-12-2022
 5. Apple iPhone 12 Bagkamera

  Apple iPhone 12 Bagkamera

  Apple iPhone 12 Bagkamera, Apple iPhone 12 Bagkamera, Apple iPhone 12 Rear Camera

  495,00 kr.08-12-2022
 6. iPhone 11 Pro Max, 8 GB, aluminium, Perfekt, Hej! Jeg er kan lave reparere skift skærmene på alle ød

  iPhone 11 Pro Max, 8 GB, aluminium, Perfekt, Hej! Jeg er kan lave reparere skift skærmene på alle ødelagte iPhones til billige priser. iPhoneX 330kr. iPhoneXS 350kr. iphoneXR 300kr. iPhoneXS Max 430kr

  450,00 kr.02-06-2023

Find ud af, hvad barnets behov er

Inden man anskaffer sig mobiltelefonen, er det ifølge John G. Pedersen vigtigt at få afklaret præcis, hvad den skal bruges til.

Jeg vil ikke anbefale, at man forærer så dyre ting til sit barn som en mobiltelefon, før man har tænkt over, hvad den skal bruges til. Skal den bare ligge i tasken og kun bruges til at ringe fra, er der ingen grund til at fyre mange penge af”
John G. Pedersen
John G. Pedersen fra firmaet meremobil.dk
John G. Pedersen fra firmaet meremobil.dk

Læs også: Spar 75% på din næste computer”

 

Børn behøver ikke starte ud med en smartphone

John G. Pedersen råder normalt til, at man lægger ud med en simpel mobiltelefon. Han ser det lidt som en trappestige. For går man først op på topmodellerne - uanset om det er en brugt eller en ny - så går man ikke ned igen. Derfor mener han heller ikke, at den første mobiltelefon nødvendigvis skal være en smartphone.

Hvis du starter ud med at give dit barn en iPhone, så sætter du barren højt fra start. Og efterfølgende vil det så ikke acceptere noget ringere
John G. Pedersen

Det koster i længden at have en smartphone

Overvejer man alligevel at forære sit barn en smartphone som den første mobil, skal man have med i sine overvejelser, at der med en smartphone også følger udgifter til apps.

Det er et dyrt stykke legetøj at købe. Apps er en vedvarende udgift”, siger han.

Hvad er den bedste begyndermobil?

Det er ikke så afgørende, hvilken model eller mærke der bliver barnets første mobiltelefon. Man behøver heller ikke være ekstra opmærksom på brugervenligheden. Finder man en god telefon til prisen, skal børnene nok finde ud af at udnytte de features, den har.

Find mobiltelefoner under 300 kr - klik her

Børn lærer lynhurtigt - de er ikke så teknikforskrækkede. Der ligger bunkevis af telefoner og flyder rundt omkring, som man kan købe for få hundrede kroner. Det er helt oplagt at starte der, når man er på udkig efter barnets første mobiltelefon”, forklarer John G. Pedersen.

Relaterede artikler