3 tips giver din gamle telefon nyt liv

3 tips giver din gamle telefon nyt liv

17. maj 2016

3 tips giver din gamle telefon nyt liv

Du behøver ikke bruge en formue eller sove i kø foran Apple butikker for at få oplevelsen af en (næsten) ny telefon. Her har du 3 tips til et mobil makeover.

Efterhånden har de fleste smartphones gode kameraer, fin skærmopløsning, velfungerende appstores og så får de allesammen jævnligt nye softwareopdateringer som gør dem endnu bedre. Det betyder, at behovet for at skifte telefon ikke nødvendigvis er der så ofte. Alligevel kan man måske godt have lyst til en lidt billigere oplevelse af noget nyt.

Heldigvis er det med et par tricks faktisk også muligt at give en gammel telefon et make over, så den alligevel føles lidt frisk i hånden.

1. Rens din telefon. Der sidder ofte flere bakterier på en telefon end på et toiletbræt. Derfor er det en god idé at rense den jævnligt. Du skal passe på med væske, så find f.eks decinficerende puddy som Cyber Clean. ( http://www.coolstuff.dk/Cyber_Clean ). Løbende kan du holde skærmen fri for fedtede fingre med skærmrens i form af skum https://www.my-phoneshop.dk/ special-display-cleaner.html . Det har den fordel det ikke løber ind elektronikken.

DBA Guide - Rense puddy

2. Udskift glasset på telefonen- En smartphone der har været brugt noget tid har ofte ridser og måske endda større skader i skærmglasset. Der findes masser af små værksteder http:// mobilchefen.dk/prislister/ som tilbyder udskiftning af glasset, så man næsten føler man får en ny mobil.

3. Find et smart cover- Du kan i princippet style din mobil efter dit humør. I stedet for at købe ny mobil er et par hundrede kroner godt givet ud til et lækkert nyt cover. Led efter covers i dine yndlingsfarver, covers som matcher din taske, covers som beskytter telefonen eller covers som også har plads til kreditkort.

DBA Guide - Mobil cover

Find flere tips og nyheder om digitale trends på elektronista.dk