Her er 10 tech-julegaver, som er coolest at købe brugt
Tech

Her er 10 tech-julegaver, som er coolest at købe brugt

John G
John G

Vil du give en julegave, som ingen andre i selskabet giver, og som samtidig er virkelig personlig, billig og unik? Ja, så skal du købe en af disse 10 tech-ting i gave!

Julegaver behøver ikke være nye. Retro- og vintage-produkter passer perfekt ind i tidens trend, hvor genbrug er vejen frem. Jeg har fundet inspiration til 10 julegaver, som enhver med bare et lille blik for fortidens coolness vil blive begejstret for.

Den gode nyhed er prisen. Ofte har sælgerne slet ikke fokus på værdien i de seje retro-ting, og du kan derfor gøre et kup, samtidigt med at du løfter julestemningen hos gavemodtageren.

Og der er jo ikke noget som at give gaver der glæder, og samtidigt stadig er cool og anvendelige. Dertil kan du roligt regne med, at du ikke tropper op med en gave, som en anden i selskabet havde besluttet sig for også at give! Ja der er næsten kun fordele ved at købe retro-tech.

Herunder får du mine 10 julegave-favoritter, men først en lille reklame for de andre julegave-ide-artikler, vi kan inspirere dig med her på DBA Guide:

- 8 julegave-ideér til din teenager

8 julegave-idéer til dine børn

- 7 bud på julegaver til mænd

- 5 gaver der er oplagte at lave selv (spar penge!)

5 bud på julegaver, som giver mest mening at købe brugt

- Sofie Lassen-Kalke: Jeg vil give dette i julegave

- Balletdanser Cecilie Lassen: Her er mine julegaveønsker

- Kaya Brüel: Det ville jeg give mine nærmeste i julegave

- Barbara Moleko: Dette vil jeg give i julegave i år

- Så mange danskere har noget imod at modtage en brugt gave

1. Forstærkeren fra 70’erne er stadig moderne

- til parret, der går op i god lyd og godt retrodesign

Sansui retro-forstærkeren ser fed ud med de store knapper og lysende display
Sansui retro-forstærkeren ser fed ud med de store knapper og lysende display

LÆS OGSÅ: Disse ting har været til salg på DBA i længst tid

I 70’erne skulle et stereoanlæg se ud af noget. Store knapper og et fremtrædende, lysende display var noget, der blev lagt mærke til. Trenden på nutidens musikanlæg er, at de skal være små og ikke fylde for meget i hjemmet. Men nogle vil mene, at de gamle forstærkere har en mere varm lyd end de moderne. Så selvom det er gamle gadgets, lyder de stadig federe, og så er deres look dejligt nostalgisk.

Flere af de gamle forstærkere har phono-stik på AUX-indgangen. Så med et kabel, der går fra 3,5 millimeter jackstik til to phono-stik, kan du tilslutte din smartphone og stadig høre den nye musik – bare med god, og gammeldags lyd. Sådan et kabel kan købes til priser fra 15 kroner, mens du kan finde retro-forstærkere til priser fra 300 kroner på DBA .

Gå på jagt efter en cool forstærker

 1. 12AX7 12AU7 parret sæt, specielt til Hi-Fi

  12AX7 12AU7 parret sæt, specielt til Hi-Fi

  Rørforstærker, Andet, 12AX7 12AU7 - par, Perfekt, et sæt specielt udmålte 12ax7 12AU7 rør til hi-fi brug. Med guld belagte ben, så man undgår korression. A completely new production based on the man

  654,00 kr.06-10-2023
 2. Defekte eller servicekrævende forstærkere
købes og afhentes Jylland og Fyn.
Pris alt efter stand og

  Defekte eller servicekrævende forstærkere købes og afhentes Jylland og Fyn. Pris alt efter stand og Emne. Kontakt mig på 61312916.

  1.000,00 kr.28-11-2023
 3. Receiver, Technics, SA-200, 2x25 W, Perfekt, Flot og velholdt Receiver fra Japanske Technics
lige se

  Receiver, Technics, SA-200, 2x25 W, Perfekt, Flot og velholdt Receiver fra Japanske Technics lige serviceret nye lamper for Skalabelysning rengjort inde som udenpå kontakter og Potentiometre renset o

  1.450,00 kr.28-11-2023
 4. Ultrakompakt mikrosize trådløs forstærker

  Ultrakompakt mikrosize trådløs forstærker

  Trådløs forstærker, Andet, Infineon, W 40, Perfekt, NY OG UÅBNET MED GARANTIBEVIS OG RETURRET fra mit selskab, så du kan prøve den af. Jeg sender en retur-pakkelabel hvis du fortryder.
 Denne nye fors

  525,00 kr.30-07-2023
 5. Integreret forstærker, Nad, M33, 200 W, Perfekt, Ny M33 fra august 2023 stadig plast på display og a

  Integreret forstærker, Nad, M33, 200 W, Perfekt, Ny M33 fra august 2023 stadig plast på display og alt tilbehør og kasser og kvitto Skal evt flytte til lejlighed og derfor skiller jeg mig af med den i

  33.500,00 kr.28-11-2023
 6. Demo - HEGEL H590 Integreret forstærker

  Demo - HEGEL H590 Integreret forstærker

  Demo - HEGEL H590 Integreret forstærker, HEGEL, Er kun det bedste godt nok? Hegels topforstærker er svaret på dine hedeste musikalske drømme!

  54.999,00 kr.14-10-2023

Lige nu er der 1.502 forstærkere til salg på DBA.

2. Frem med vinylpladerne

- til ham eller hende, der går op i nostalgisk lyd

Beogram 6500 er af de gamle Bang & Olufsen pladespillere, der i dag igen er rigtigt sjove at finde frem
Beogram 6500 er af de gamle Bang & Olufsen pladespillere, der i dag igen er rigtigt sjove at finde frem

LÆS OGSÅ: Ekspert: Sådan tjekker du, om dine vinyler har værdi

Lydkvaliteten på vinyl er ofte bedre end på de digitale udgivelser. Dertil udgives der rigtig meget ny musik på vinyl, så en oplagt gave er en pladespiller.

På DBA findes der over 1.000 pladespillere, og nogle af de mest seje er de gamle Bang & Olufsen-modeller, som du kan købe for 250 kroner og op efter. Her afhænger prisen meget af standen.

Mange brugte pladespillere sælges uden pickup, men der kan faktisk stadig skaffes pickups til nogle af de gamle retro-pladespillere. B&O oplyser, at de for flere år siden solgte produktion og salg af pickups til Sound Smith, hvorfra dette vigtige tilbehør kan købes.

Pladespillere til salg på DBA:

 1. Pladespiller, tragt grammofon 
ældre fra 1930 erne 
i fin stand

  Pladespiller, tragt grammofon ældre fra 1930 erne i fin stand

  2.000,00 kr.28-11-2023
 2. Pladespiller, Thorens, TD-124, God, Da andet grej skal ind sælger jeg denne flotte nyrestaurerede Th

  Pladespiller, Thorens, TD-124, God, Da andet grej skal ind sælger jeg denne flotte nyrestaurerede Thorens TD-124 i original Ortofon st-104 plint med original maling. Pæneste originale stand jeg har se

  20.000,00 kr.27-11-2023
 3. Rega Støvlåg i røget look

  Rega Støvlåg i røget look

  Pladespiller tilbehør og reserverdele, Rega, PRIS-MATCH! – BUY & TRY! Rega pladespiller støvlåg | Originalt Rega støvlåg der passer til Rega pladespillere. Fåes både i normal og røget look.

  749,00 kr.08-03-2023
 4. Rega Stephen Fearing - The Secret of Climbing, 180g vinyl LP

  Rega Stephen Fearing - The Secret of Climbing, 180g vinyl LP

  LP plader, Rega, PRIS-MATCH! Rega LP: Stephen Fearing - The Secret of Climbing, vinyl LP | The Secret of Climbing 180 gram audiofil vinyl LP. Dette er det tætteste du kommer på at opleve Stephen Feari

  229,00 kr.08-03-2023
 5. Audio-Technica AT-VM95SP 78 rpm Pickup

  Audio-Technica AT-VM95SP 78 rpm Pickup

  Pladespiller pickup og tilbehør, Audio-Technica, PRIS-MATCH! Audio-Technica AT-VM95SP 78 rpm pickup | VM95SP MM Pickup er udviklet til 78 rpm plader.

  669,00 kr.12-10-2022
 6. Demo - Pro-Ject X2 Pladespiller

  Demo - Pro-Ject X2 Pladespiller

  Demo - Pro-Ject X2 Pladespiller, Pro-Ject, Tung audiofil high-end pladespiller med flot finish og topkvalitet i selv de mindste detaljer. Ren forkælelse til din pladesamling.

  8.995,00 kr.07-10-2023

Her kan du se de Beogram 6500, der lige nu er til salg på DBA.

3. Ghettoblaster til køkkenet

- til ham eller hende, der savner sine musikminder

I dag har vi musikken i lommen, men mon ikke du kan grave nogle gamle kassettebånd (mixtapes) frem fra loftet eller kælderen?

Og hvorfor ikke finde en fed gammel ghettoblaster til køkkenet? Nogle af dem har endda mulighed for tilslutning af et kabel, så smartphonen kan benyttes som musikkilde.

Udover at lytte til radio på ghettoblasteren, mens maden bliver klar, så kan du altså høre gamle musikminder fra samlingen, som kæresten flere gange har forsøgt at smide ud.

LÆS OGSÅ: Kendis: Derfor drømmer jeg om at eje en Berlingo

Sony CFS-45L fra midten af 70’erne var en af de mange ghettoblastere, der kunne optage musik fra radioen
Sony CFS-45L fra midten af 70’erne var en af de mange ghettoblastere, der kunne optage musik fra radioen

Når du køber en gammel ghettoblaster får du både en visuel fed gadget i dit køkken, og endelig noget at bruge de støvede kassettebånd til. Og mon ikke det kan starte en spændende samtale med gæsterne?

Jeg har fundet en lækker gammel SONY ghettoblaster til 200 kroner. Du kan også gå helt vintage og finde forløberne for ghettoblastere. Altså transistorradioer fra for eksempel Philips, Blaupunkt og Goldstar.

Du må ikke forvente dig mirakler af lyden i sådan en gammel sag, men trods alt lyder den stadig betydeligt bedre, end den lille højtaler din smartphone

4. Commodore 64 – dengang hvor gameplay var vigtigt

- gaven til farmand, der har en slyngelstue til rådighed. Her er der virkelig lagt op til retro-gaming med vennerne

80’ernes vildeste gadget var Commodore 64. Selvom ”brødkassen” i år fylder 35 år, så findes der stadig funktionsdygtige maskiner på DBA - endda med tilbehør. Commodore 64 blev særligt stor på grund af det enorme spiludvalg (efter datidens normer). Pludselig var arcade-spillene fra grillbaren flyttet hjem i stuen.

LÆS OGSÅ: Genialt! Sådan får en gammel jagtbåd ny funktion

Commodore 64 blev også fremstillet til danske skoler, hvor tastaturet var dansk. Eller rettere der blev sat klistermærker på tasterne med Æ, Ø og Å. Samtidigt blev karaktersættet ændret i selve maskinen
Commodore 64 blev også fremstillet til danske skoler, hvor tastaturet var dansk. Eller rettere der blev sat klistermærker på tasterne med Æ, Ø og Å. Samtidigt blev karaktersættet ændret i selve maskinen

Commodore 64 er langt fra plug-and-play. Du skal huske de gamle kommandoer for at få hul igennem. Som for eksempel LOAD “filnavn”,8 efterfulgt af kommandoen RUN. Dine børn finder aldrig ud af det, med mindre du viser dem hvordan.

Mange fik Commodore 64 som den første hjemmecomputer. Det interessante er, at gameplayet dengang var fedt og stadig holder. I dag drukner spil ofte i fed grafik, vild lyd og søgte historier.

Jeg har fundet en C64 med både båndstation, floppydisk drev, printer, joysticks, spil m.v. til 4.500 kroner, hvor det meste er i de originale kasser. Men bare rolig. C64 findes også langt billigere.

Her finder du 80’ernes sejeste gadget

 1. Commodore 64, spillekonsol, God, Fuldt fungerende Commodore 64c (serienummer 5445). Er nyistandsat o

  Commodore 64, spillekonsol, God, Fuldt fungerende Commodore 64c (serienummer 5445). Er nyistandsat og testet med Diagnostics cartridge. Der medfølger kun selve computeren.

  400,00 kr.26-11-2023
 2. Commodore 64, arkademaskine, God, Flot COMMODORE 64 brødkasse sæt med originalt 1541 diskettedrev. M

  Commodore 64, arkademaskine, God, Flot COMMODORE 64 brødkasse sæt med originalt 1541 diskettedrev. Maskine og drev er blevet renset og smurt, så det kører super lækkert. Det medfølger alt hvad du skal

  1.495,00 kr.25-11-2023
 3. suzo, andet, God, suzo the arcade joystick:

1 stk med nyt kabel og bladfjedr i skydeknappen 250kr

  suzo, andet, God, suzo the arcade joystick: 1 stk med nyt kabel og bladfjedr i skydeknappen 250kr 1 stk med alm kabel og bladfjedr i skydeknappen 250kr Rengjort og testet idag. Kan sendes for 39kr

  250,00 kr.25-11-2023
 4. Commodore 64 mini, spillekonsol, Perfekt, Brugt få gange.

  Commodore 64 mini, spillekonsol, Perfekt, Brugt få gange.

  250,00 kr.20-11-2023
 5. Commodore 64 C, spillekonsol, God, Commodore 64 C med 1541 diskette station og 1530 Datasette.
Der m

  Commodore 64 C, spillekonsol, God, Commodore 64 C med 1541 diskette station og 1530 Datasette. Der medfølger original strømforsyning, Serielkabel, rf-kabel og et Joystick.

  1.000,00 kr.18-11-2023
 6. Commodore, spillekonsol, God, Commodore 64 med 1541 diskette station.
Med JiffyDos, som kan switches

  Commodore, spillekonsol, God, Commodore 64 med 1541 diskette station. Med JiffyDos, som kan switches på bagsiden. Bemærk at diskette station har nyproduceret motherboard, og nyt læsehovede. Der medføl

  1.400,00 kr.18-11-2023

Her kan du se alle de Commodore 64'ere, der er til salg på DBA 

5. PlayStation med spil

- gaven til ungerne, der er vilde med god underholdning

Mens farmand spiller med vennerne, kan ungerne, der ikke har tålmodighed til gamle retro-computere, fornøje sig med en PlayStation. Selvom PlayStation 4 er det mest hippe, så er der god mening i at købe en brugt PlayStation til jul.

Trods PS4 er på markedet, er der stadig mange timers underholdning i PlayStation 3, som du sparer rigtig mange penge på at købe brugt frem for ny
Trods PS4 er på markedet, er der stadig mange timers underholdning i PlayStation 3, som du sparer rigtig mange penge på at købe brugt frem for ny

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Har du nogensinde set en gamerstol så vild?

Eksempelvis er 
PlayStation 3 en fremragende spillekonsol, og de kan købes i sæt med både controllere, spil og meget andet tilbehør til en rimelig pris. For 500-800 kroner kommer du langt.

Inden du køber, så få tjekket, om udstyret virker. Controllerne ses tit med defekter. Få muligheden for at se maskinen virke med en skærm tilsluttet og læg mærke til, om blæsere og harddisk larmer. I så fald så skal du ikke købe det. Prøv også at starte et spil op, så du er helt sikker på, at drevet fungerer.

Inden du slår til på et PlayStation-gamersæt så læs denne vejledning til, hvordan du bedst køber en brugt konsol til spil. Her er der mange tips at hente, så faldgruberne kan undgås.

Playstation til salg på DBA:

 1. PlayStation 5 (2021)

  PlayStation 5 (2021)

  Playstation, PlayStation 5 (PS5) er din personlige adgang til en helt særlig next-generation gamingoplevelse, hvor fotorealistisk ray-tracing grafik, nær-øjeblikkelige loadingtider og flot 3D lyd er d

  4.135,00 kr.04-08-2023
 2. Playstation 4, Slim, God, Sælger min playstation 4 konsol inklusiv to controllers, kabler samt spill

  Playstation 4, Slim, God, Sælger min playstation 4 konsol inklusiv to controllers, kabler samt spillene: The Witcher 3 The last of us part 2 Tekken 7 Crash bandicoot n-sane trilogy Ghost of tsushima

  2.600,00 kr.28-11-2023
 3. Playstation 4, Perfekt, Sælger rigtig fin Playstation 4 med alt til. Inklusiv kontroller

  Playstation 4, Perfekt, Sælger rigtig fin Playstation 4 med alt til. Inklusiv kontroller

  999,00 kr.28-11-2023
 4. Playstation 4 Pro, PS4 PRO, Perfekt, Playstation 4 Pro med 1TB/1000GB harddisk. Den virker helt fejl

  Playstation 4 Pro, PS4 PRO, Perfekt, Playstation 4 Pro med 1TB/1000GB harddisk. Den virker helt fejlfrit og er næsten ubrugt og larmer ikke. Der følger controller, HDMi, oplader, et spil, ps4 stand og

  1.250,00 kr.28-11-2023
 5. Playstation 4, God, Sælger 1 stk. Playstation 4. (Den anden på billede er solgt).

Den har ikke være

  Playstation 4, God, Sælger 1 stk. Playstation 4. (Den anden på billede er solgt). Den har ikke været brugt længe, men har testet den ift. at sætte strøm til dem og der er gang i dem. Har ikke et HDM

  1,00 kr.28-11-2023
 6. Playstation 4, Rimelig, Jeg sælger min elskede ps4 da jeg ikke får den brugt længere, efter min søn

  Playstation 4, Rimelig, Jeg sælger min elskede ps4 da jeg ikke får den brugt længere, efter min søn er kommer til verden .

  650,00 kr.28-11-2023

Klik her og køb PlayStation 3 på DBA.

6. Drop smartphone-lommeregneren

- gaven til regnenørden, der vil være uafhængig af sin smartphone

Hvorfor skal smartphonen altid frem, når regnestykkerne bliver for komplicerede til hovedet?

Julegaven til hjemmearbejdspladsen, som fast inventar på bordet, er selvfølgelig en vintage lommeregner. Ikke bare en forholdsvis nymodens med store digitale displays, men en RIGTIG retro lommeregner med lysende tal.

Udover det er praktisk når lommeregneren har en fast plads på bordet, så er det også med til at gøre netop dit skrivebord til noget særligt. Alle har i dag smarte gadgets, men hvor mange har en 70’er lommeregner stående fremme?

LÆS OGSÅ: Sneakers-ekspert: Her er de 7 vigtigste råd til dig, der er på jagt efter second hand-sneakers

Texas Instruments begyndte i starten af 70’erne at lave lommeregnere. Her ses TI-2550 på et billede vi fandt på nettet
Texas Instruments begyndte i starten af 70’erne at lave lommeregnere. Her ses TI-2550 på et billede vi fandt på nettet

Texas Instruments TI-2550 er en af de modeller, du kan kigge efter. TI-2550 fra 1974 er mega sej på det moderne skrivebord. Prisen for en sådan i god stand er omkring 400 kroner. Lige nu er der 213 forskellige lommeregneren fra Texas Instruments til salg på DBA.

Selvom det er en gammel regnemaskine, så regner den stadig ud, at julegavebudgettet er overskredet. Også i år!

7. Clockradioen til soveværelset

- til parret, hvor smartphonen fylder for meget i soveværelset

Retro clockradio med analoge flip-tal. Mærket er ”Mark”. Udbudsprisen er 300 kroner
Retro clockradio med analoge flip-tal. Mærket er ”Mark”. Udbudsprisen er 300 kroner

LÆS OGSÅ: Fem genbrugsfund, der gør den cool mand endnu mere cool

Elektronik er ifølge Genbrugsindekset 2017 den tredje mest populære genbrugsvare, og hvis du leder blandt de mange forskellige tech-ting til salg, vil du indimellem få øje på gode minder fra fortiden. En af dem er denne clockradio, som ikke bare bringer nostalgi til hjemmets indretning. Radioen er også oplagt som gave til folk, der er blevet for afhængige af deres smartphones i soveværelset (læs: os alle sammen). Med en clockradio kan man lade smartphonen blive udenfor soveværelset, så den ikke forstyrrer nattesøvnen… eller romantikken.

For 350-499 kroner, alt efter stand, kan du finde en retro-fed clockradio, der både kan vække dig med BEEP BEEP BEEP eller den lokale radiostation. På DBA er der lige nu 157 clockradioer til salg.

8. Røremaskinen skal være analog

- gaven til ham eller hende, der går lige så meget op i retro-lookket som madlavningen

Den dag i dag kører en Kenwood A901 selv de tungeste opgaver i køkkenet. Helt manuelt. Intet digitalt over den
Den dag i dag kører en Kenwood A901 selv de tungeste opgaver i køkkenet. Helt manuelt. Intet digitalt over den

LÆS OGSÅ: Sådan får det gamle tastatur et nyt liv

Elektronikken fylder i køkkenet, men hvorfor skal der være digital timer på røremaskinen? Når vaniljekranse, brunkager og farsen til julefrokost-frikadellerne skal røres, sker det hos de rigtig hippe på en retro køkkenmaskine fra 70’erne eller 80’erne.

Kenwood A901, der blev fremstillet mellem 1976 og 1988, er et godt bud.

Røreskål, dejkrog, piskeris og alt det andet kan sammen med maskinen findes på DBA til 400 kroner. Endda i en original 70’er farve.

Find en Kenwood retromaskine

 1. Røremaskine , Kenwood XL, Røremaskinen er 3 år gammel.. kvittering medfølger

  Røremaskine , Kenwood XL, Røremaskinen er 3 år gammel.. kvittering medfølger

  1.275,00 kr.27-11-2023
 2. Røremaskine , Kenwood kcc9040s, Jeg sælger denne her lækre maskine som har en nypris på 8000kr da je

  Røremaskine , Kenwood kcc9040s, Jeg sælger denne her lækre maskine som har en nypris på 8000kr da jeg simpelthen ikke får brugt den nok til at det kan svare sig. Den er med induktion og det hele og er

  2.500,00 kr.27-11-2023
 3. Røremaskine, Kenwood Chef, Køre 100% mege lidt brugt
Er som ny
Kan leveres i Ålborg området

  Røremaskine, Kenwood Chef, Køre 100% mege lidt brugt Er som ny Kan leveres i Ålborg området

  500,00 kr.27-11-2023
 4. Røremaskine, Kenwood

  Røremaskine, Kenwood

  300,00 kr.27-11-2023
 5. Chef XL KVL4100S, Kenwood, Fin røremaskine, med 1200w motor, fra juni 2020. Ikke brugt meget. Kvitte

  Chef XL KVL4100S, Kenwood, Fin røremaskine, med 1200w motor, fra juni 2020. Ikke brugt meget. Kvittering og manual m.v haves.

  1.800,00 kr.26-11-2023
 6. Kenwood Major røremaskine, Kenwood, Kenwood major røremaskine med stor tilbehørspakke. 6,7L rustfri

  Kenwood Major røremaskine, Kenwood, Kenwood major røremaskine med stor tilbehørspakke. 6,7L rustfri røreskål, 1,5L Blender (ubrugt) og Kødhakker, pølsestopper (ubrugt), dejkrog, K-spade og ballon pis

  1.050,00 kr.26-11-2023

Se alle røremaskinerne fra Kenwood, her.

9. Favoritmusik på væggen

- til ham eller hende, der elsker god lyd og nostalgisk musik

Hvis du for længst har smidt LP-pladerne i kælderen, og forstærkeren på genbrug, kan du alligevel få glæde af de gamle vinyl-plader. Sæt vinylplade-rammer på ønskelisten til jul og find dine favorit-albums. Nu kan du hænge yndlingsmusikken op på en ”wall of fame”.

Gamle vinylplader, hvis det er de rigtige, er det mest hippe for tiden
Gamle vinylplader, hvis det er de rigtige, er det mest hippe for tiden

LÆS OGSÅ: Ole samler på vinyler: Denne koster mere end 10.000 kroner i dag

Med dine yndlingsalbums og idoler på væggen får du en udsmykning, der siger noget om hvem du er. Pladerne kan selvfølgelig ikke spilles, når de hænger på væggen, men du kan jo lave en playliste med dem på Spotify, så de stadig kan høres på den måde.

Er pladesamlingen allerede kørt på genbrug, så søg efter dine ungdomsidoler på DBA. Pladerammerne kan købes i IKEA.

Vinylplader til salg på DBA:

 1. LP, Charlatan, Pop, velholdt LP udgivet i 1981.
Stand vinyl: EX, vinylen er renset i
pladerense mask

  LP, Charlatan, Pop, velholdt LP udgivet i 1981. Stand vinyl: EX, vinylen er renset i pladerense maskine, dermed fri for gammelt støv og snavs i rillerne. Pænt cover og innersleeve. Sender gerne. Track

  30,00 kr.28-11-2023
 2. LP, BLONDIE, Parallel Live 1979, Sender gerne...
Forsendelse for 1-2 LPer 48 kr....
-Og for 3-40 LPe

  LP, BLONDIE, Parallel Live 1979, Sender gerne... Forsendelse for 1-2 LPer 48 kr.... -Og for 3-40 LPer for 55 kr. Alle forsendelser med track & trace. Alle LPer fra ikke-ryger-miljø. Kan afhentes i Kar

  150,00 kr.28-11-2023
 3. LP, Peter Baumann, Repeat Repeat, LP udgivet i 1981.
Genre: Synth-pop
Stand vinyl: VG+, vinylen er r

  LP, Peter Baumann, Repeat Repeat, LP udgivet i 1981. Genre: Synth-pop Stand vinyl: VG+, vinylen er renset i pladerense maskine, dermed fri for gammelt støv og snavs i rillerne. Udgået biblioteksplade.

  20,00 kr.28-11-2023
 4. LP, 10cc - 10 CC, 10cc, Sender gerne...
Forsendelse for 1-2 LPer 48 kr....
-Og for 3-40 LPer for 55

  LP, 10cc - 10 CC, 10cc, Sender gerne... Forsendelse for 1-2 LPer 48 kr.... -Og for 3-40 LPer for 55 kr. Alle forsendelser med track & trace. Alle LPer fra ikke-ryger-miljø. Kan afhentes i Karrebæksmin

  40,00 kr.28-11-2023
 5. LP, 10cc - 10 CC, Sheet Music, Rock, Sender gerne...
Forsendelse for 1-2 LPer 48 kr....
-Og for 3-40

  LP, 10cc - 10 CC, Sheet Music, Rock, Sender gerne... Forsendelse for 1-2 LPer 48 kr.... -Og for 3-40 LPer for 55 kr. Alle forsendelser med track & trace. Alle LPer fra ikke-ryger-miljø. Kan afhentes i

  40,00 kr.28-11-2023
 6. LP, Keith Green, So You Wanna Go Back To Egypt, LP udgivet i 1980.
Genre: Pop Rock, Ballad
Stand vin

  LP, Keith Green, So You Wanna Go Back To Egypt, LP udgivet i 1980. Genre: Pop Rock, Ballad Stand vinyl: VG+, vinylen er renset i pladerense maskine, dermed fri for gammelt støv og snavs i rillerne. Ng

  30,00 kr.28-11-2023

Lige nu er der 22.524 vinylplader til salg på DBA. Mere end 14.000 af dem kan købes for under 50 kroner.

10. Uret der har stil

- gaven til ham eller hende, der kigger for meget på sin smartphone-skærm

Til jakke og slips hører ikke en smartphone. Det ser kikset ud, når du gang på gang hiver smartphonen frem fra lommen for at se hvad klokken er. Dem med stil skriver et lommeur på ønskeseddelen til jul. Du ved sådan et rigtigt gammelt et med kæde og det hele.

Et rigtigt lommeur er indbegrebet af stil
Et rigtigt lommeur er indbegrebet af stil

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Et lommeur på DBA koster fra 500 til 1.500 kroner. I nogle tilfælde skal du forberede dig på en restaurering af den gamle mekanik, men så har du også den vilde stil.

Til hverdagsbrug skal du finde et digitalt ur. Ikke de nye moderne smartwatches men en vintage klassikker fra Casio, der nok er det mest ikoniske digitalur. Batteriet i et sådant ur kan i øvrigt holde i årevis.

Både med lomme- og digitaluret slipper du for hele tiden at være den ved bordet, der kigger på smartphonen, bare fordi du vil tjekke klokken. Det er også god Emma Gad-stil ved julebordet.

Lommeurer til salg på DBA:

 1. Herreur, Omega, Super fedt omega lomme ur fra 1930, ombygget af tysk urmager til armbåndsur og servi

  Herreur, Omega, Super fedt omega lomme ur fra 1930, ombygget af tysk urmager til armbåndsur og serviceret i ca 2020.. Mekanisk urværk som går rigtig fint. Vintage herrearmbåndsur fra ombygget omega

  3.300,00 kr.24-11-2023

Kender du én, der ikke ved, hvad vedkommende skal give sine nærmeste i julegave? Så kan du gå ind på artiklens Facebook-opslag og tagge vedkommende, så han eller hun kan få inspiration fra denne artikel. Du kan også gå til Facebook-opslaget, her:

Når først tankerne er sporet ind på de gamle ting, der stadig virker, og endda har stil, så er det svært at stoppe. Det kunne være ”bip, bip spillet” skal frem fra gemmerne. Måske skal den gamle radio med radiorør og pladespiller støves af. Det kan også være, at smalfilmsapparat kan være fed udsmykning. I denne guide kan du blandt andet se, hvad du kan lave en gammel radio om til, og i denne artikel giver vi dig råd til, hvad du kan bruge din gamle laptop til.

Den største udfordring ved de gamle ting er at finde plads til dem. Derfor skal du forberede dig på, at nyere ting skal på loftet eller sælges på DBA. I denne guide kan du for eksempel få råd til, hvordan du bedst muligt får solgt dine ting, og her kan du se, hvordan du pakker dine ting bedst muligt ind, når de skal sendes.

Du kan også i videoen herunder høre, hvordan folk på gaden ville reagere, hvis den julegave, de pakkede op til jul, var købt - brugt.

Relaterede artikler