Nyd sommeren som issælger i gammel, original cirkusvogn
SjovUdeliv

Nyd sommeren som issælger i gammel, original cirkusvogn

Louise Guldager
Louise Guldager

Drømmer du om at bruge sommeren som issælger, eller om en ekstra udbygning til huset? Uanset om den smukke cirkusvogn her skal dufte af nybagte pandekager og sandwich på landets festivaller, om du skal have en iskiosk ved vandet – eller om familiens teenager skal have eget anneks, så er mulighederne mange. Og effekten stor.

Sommeren står for døren, og det samme gør de lange lyse nætter, dvaske dage ved vandet og alle landets festivaller. Og måske det er nu, du skal slå til på en gammel drøm? 38-årige Kasper fra Slagelse har nemlig denne smukke, originale mahogni cirkusvogn til salg på DBA lige nu – og den er perfekt til eksempelvis salg af is, pandekager og sandwich, fortæller han.

- Den er helt oplagt som festival-vogn eller is-kiosk. Den er så flot. Den skal ud og vises frem, fortæller Kasper Mortensen, der tilmed kan afsløre en sjov historie bag den smukke vogn.

Cirkusvogne til salg på DBA:

 1. Den Skønneste CIRKUSVOGN

  Den Skønneste CIRKUSVOGN

  Beboelsesvogn, Så fandt vi den endelig, den skønneste Cirkusvogn, som har 4 godt indrettede gæsteværelser, alle med Køjesenge så her kan du have 8 overnattende gæster. Vognen er isoleret til helårsbru

  45.000,00 kr.29-03-2023
 2. Cirkusvogn

  Cirkusvogn

  Andet, Vi har skabt et koncept til dig, som bæredygtigt og kvalitetssikret giver dig mere rum hvad enten du er på udkig efter et havehus, gæsteværelse, hjemmekontor, hjemme salon osv. Alle vores vogne

  98.000,00 kr.27-03-2023
 3. CIRKUSVOGN

  CIRKUSVOGN

  Andet, Vi sælger vores fantastiske cirkusvogn fra 1985 - alt er så fint og håndlavet og malet. Kontakter, lamper...så mange fine detaljer. I 20 år kørte den landevejene tynde med musik til stort og sm

  250.000,00 kr.26-03-2023
 4. Tinyhouse, cirkusvogn, anneks

  Tinyhouse, cirkusvogn, anneks

  Anneks, Cirkusvogne og annekser laves på bestilling. Enhederne bliver leveret nøglefærdig til din adresse. Alle vores enheder overholder bygningsreglementets BR18 til sommerhusbrug. Bygges op helt

  89.300,00 kr.06-03-2023

Lige nu er der 10 annoncer med cirkusvogne til salg på DBA. 9 af dem befinder sig på Sjælland, mens du kan finde en enkelt  på Fyn.

På grund af denne mærkelige regel sælger Kasper cirkusvognen

Den dekorative cirkusvogn er oprindeligt fra Holland, og det var cirkusdirektøren selv fra Cirkus Arena, der for år tilbage forelskede sig hovedkulds i den på en tur til landet med de mange træsko. Derfor købte han den øjeblikkeligt.

Tanken var oprindeligt, at den kunne have kørt med Cirkus Arena – som kioskvogn, fordi den er så smuk og sjælden. Cirkusdirektøren håbede at kunne finde en lignende, men han indså undervejs, at den ikke er at opdrive. Den er nemlig helt unik, og efter stor sandsynlighed findes der kun denne ene.

Men selvom både Cirkus Arena og cirkusdirektøren gerne havde set vognen pryde forteltet ved hele sæsonens forestillinger, så duften af popcorn havde blandet sig med manegens savsmuld, så er det altså ikke en mulighed. For hos Cirkus Arena har man altid to kiosker i forteltet – en i hver side – og de SKAL være ens.

LÆS OGSÅ: De ti vildeste både til salg på DBA lige nu

Den gamle cirkusvogn er fragtet til Danmark fra Holland af Cirkus Arenas cirkusdirektør selv. Han har dog måtte sande, at den ikke kan bruges hos ham alligevel. Men måske du kan være heldig og få besøg af ham, hvis du bliver den heldige ejer?
Den gamle cirkusvogn er fragtet til Danmark fra Holland af Cirkus Arenas cirkusdirektør selv. Han har dog måtte sande, at den ikke kan bruges hos ham alligevel. Men måske du kan være heldig og få besøg af ham, hvis du bliver den heldige ejer?

Vil du bo i en cirkusvogn?

Hvert år anskaffer Cirkus Arena sig nye vogne, og derfor sender de samtidig nogle af de gamle på pension. Det er naturlig procedure, og Kasper fra Slagelse har gennem tiden opkøbt nogle af disse for at restaurere dem og eksempelvis lave nye væge, gulv eller lignende for at sælge dem videre igen.

Cirkusvognen i mahogni her er specifikt købt med kiosksalg for øje, men på DBA kan du lige nu finde flere cirkusvogne, eksempelvis også nogle, der kan bruges som beboelsesvogn. 

LÆS OGSÅ: Drømmer du om nyt job? Køb pølsevognen her

Cirkusplakater til salg på DBA:

 1. Silketryk, Birthe Einer-Jensen, motiv: Cirkus tema, b: 80 h: 100, Smukt og unikt silketryk i de fine

  Silketryk, Birthe Einer-Jensen, motiv: Cirkus tema, b: 80 h: 100, Smukt og unikt silketryk i de fineste farver af Birthe Einer-Jensen. Obs de angive mål er selve rammen. Sender ikke.

  650,00 kr.25-03-2023
 2. Udstillingsplakat, Michael Kvium, Sælger 3 Michael Kvium plakater inkl. sort træramme. 

2 x TRAPHOL

  Udstillingsplakat, Michael Kvium, Sælger 3 Michael Kvium plakater inkl. sort træramme. 2 x TRAPHOLT = 29x66cm (78,5x42 cm inkl. ramme). PRIS = 299/stk 1 x CIRKUS EUROPA = 50x50cm (62x62 cm inkl.

  299,00 kr.22-03-2023
 3. Filmplakat, Cirkus Casablanca , b: 62 h: 85, Flot biografplak fra 1981.
Fremstår i pæn stand med min

  Filmplakat, Cirkus Casablanca , b: 62 h: 85, Flot biografplak fra 1981. Fremstår i pæn stand med mindre slitage. Vinterpris 200,- MobilePay velkommen:-)

  200,00 kr.21-03-2023
 4. Indrammede plakater fra Cirkus Benneweis, To fine gamle indrammede plakater fra Benneweis Cirkus Tiv

  Indrammede plakater fra Cirkus Benneweis, To fine gamle indrammede plakater fra Benneweis Cirkus Tivoli. Rammerne måler 42•82 cm. De sælges sammen og samlet pris.

  1.200,00 kr.12-03-2023
 5. Træsnit, Asta Ring Schultz, motiv: Cirkus i Frankrig, b: 28 h: 25, Signeret m. blyant. 1932
Uindramm

  Træsnit, Asta Ring Schultz, motiv: Cirkus i Frankrig, b: 28 h: 25, Signeret m. blyant. 1932 Uindrammet i passepartout Forsendelse i rør 75,-kr Asta Ring Schultz gik kun to semestre på Kunstakademiet,

  550,00 kr.10-03-2023
 6. Litografi, Erik Stockmarr, motiv: Cirkus Schumann, fantastisk plakat tegnet af Erik Stockmarr.

Denn

  Litografi, Erik Stockmarr, motiv: Cirkus Schumann, fantastisk plakat tegnet af Erik Stockmarr. Denne plakat er formentlig fra slutningen af 1950'erne. Ubrugt plakat, helark, er aldrig blevet beskåret

  800,00 kr.08-03-2023

Du kan også skabe cirkusstemning derhjemme og købe en gammel cirkusplakat. Den vil øjeblikkeligt skabe stemning og charme. Måske en måde at afprøve cirkus-feberen på?

Cirkusvognen, der står i Slagelse har originalt inventar og er i tip top stand. Her kan du få nostalgi, historie, funktion og charme for alle pengene. Den vil pynte på de fleste festivaller, strande eller havnefester ikke sandt?
Cirkusvognen, der står i Slagelse har originalt inventar og er i tip top stand. Her kan du få nostalgi, historie, funktion og charme for alle pengene. Den vil pynte på de fleste festivaller, strande eller havnefester ikke sandt?

Den gamle cirkusvogn i mahogni fra Holland er indrettet som salgsvogn med mulighed for salg af alle fødevarer, da vognen er godkendt til netop dette. Den er 10 meter lang og 2.5 meter bred. Og indrettet med et stort salgsrum, et lagerrum og et personalerum. Tilbage er næsten kun at beslutte sig for, hvad den gamle cirkusvogn skal fyldes med af lækkerier og hvor i landet, den skal ud og vises frem.

- Det kræver ikke andet end en god ide til, hvor og hvordan man ønsker at benytte den, fortæller Kasper.

Man skal naturligvis have en autorisation til at stille den op, og man skal have noget at trække den med, hvis den eksempelvis skal med rundt på festivaller, men beslutter man at benytte den et fast sted, så skal man blot have tilladelse fra kommunen, forklarer han.

Miniatureudgaven. Vil du gerne lige afprøve cirkusvogn-følelsen, inden du giver dig i kast med the real deal? Så kan du eventuelt begynde med at købe dette antikke legetøjs Chipperfields Cirkus, der kan hentes i Greve hos Hanne, der tager 2.300 kroner for det på DBA
Miniatureudgaven. Vil du gerne lige afprøve cirkusvogn-følelsen, inden du giver dig i kast med the real deal? Så kan du eventuelt begynde med at købe dette antikke legetøjs Chipperfields Cirkus, der kan hentes i Greve hos Hanne, der tager 2.300 kroner for det på DBA

Vognen kan trækkes efter en lastbil og må køre på motorvej med 90 kilometer i timen. Desuden kan den også trækkes efter en traktor. Og Kasper fortæller, at han kan levere den uden ekstra beregning, hvis man ønsker det, da han allerede har alt det udstyr, det måtte kræve.

Cirkusvognen, der altså har tilhørt Cirkus Arena, men aldrig været brugt her, står i tip top stand og er desuden helt nysynet. Den emmer af nostalgi og historie, og den ligefrem indbyder til lange, varme sommerdage og socialt samvær, mens feriestemningen indtræffer. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad sådan en vogn kunne bruges til.

Desværre ser det nu ud til, at den lækre cirkusvogn er blevet solgt.

Men hvis du fortsat drømmer om en cirkusvogn, der med sin charme og finurlighed kunne danne ramme om et dejligt, ekstra kontor, et gæsteværelse eller en tilbygning til sommerhuset, så kan du også finde det på DBA. Hvis du søger på beboelsesvogn, kommer der lige nu 30 annoncer frem. Nogle er lige til at benytte, mens andre kræver en kærlig og kreativ hånd forinden. Du kan også søge på ordet 'husvogn' eller på ’flytbare huse’.

Beboelsesvogne til salg på DBA:

 1. Beboelsesvogn 5-pers. lux. Udlejes.

  Beboelsesvogn 5-pers. lux. Udlejes.

  Beboelsesvogn, 5-personers beboelsesvogn, lux. med soveværelse og stue samt 5 sovepladser. Lækker vogn all. inclusive. Indretning: Badeværelse indeholdende: Toilet med kværn og pumpe Håndvask med un

  6.625,00 kr.19-10-2021
 2. Beboelsesvogn LUX 3 værelses. Udlejes.

  Beboelsesvogn LUX 3 værelses. Udlejes.

  Beboelsesvogn, Luksus 5-personers beboelsesvogn/ Eget soveværelse samt 2 børneværelser. Særdeles velegnet til beboelse hvis du bygger huset om eller vil forkæle dine medarbejdere på byggepladsen. Ind

  6.625,00 kr.19-10-2021
 3. 6 personers mandskabsvogn (Unisex) Udlejes.

  6 personers mandskabsvogn (Unisex) Udlejes.

  Beboelsesvogn, 4 og 8 personers unisex mandskabsvogn findes også i udlejning El: 380v Elskab, 220v stikkontakter Diverse elvarmere VVS: 1 30 liters vandvarmer 3 håndvaske 1 bruser 1 toilet Møbler: 2

  3.744,00 kr.19-10-2021
 4. Dobbelt VIP toiletvogn. Udlejes.

  Dobbelt VIP toiletvogn. Udlejes.

  Beboelsesvogn, Står du og mangler mobile toiletter? Så er denne dobbelte toiletvogn perfekt! Den kan trækkes bagved alle alm. personbiler. 2 vandskyllende toiletter med kværn, så den ikke behøver at b

  3.119,00 kr.19-10-2021
 5. 2 personers mini sovevogn. Udlejes.

  2 personers mini sovevogn. Udlejes.

  Beboelsesvogn, Indretning Dobbelt seng eller køjeseng Bord og 2 stole Håndvask med 160 liters vandtank TV Knager Faste hylder Mål BxLxH B230×L320(470, med træk)xH292 cm Egenvægt:800 kg Total vægt

  2.369,00 kr.19-10-2021
 6. Mobilt badeværelse / badvogn. 3 komplette badeværelser. Udlejes.

  Mobilt badeværelse / badvogn. 3 komplette badeværelser. Udlejes.

  Beboelsesvogn, 3-rums bad-mobil med 3 stk. komplette badeværelser, Vognen indeholder: 3 stk. separate komplette badeværelser med: Brusekabine Toilet Håndvask Bænk Varmvandbeholder Fås med seperat lå

  4.125,00 kr.19-10-2021

Lige nu er der 30 annoncer med beboelsesvogne til salg på DBA. Priserne spænder fra alt fra 30.000 til 200.000 kroner. Det hele afhænger af, hvor meget du vil lave selv på vognen.

Er du generelt bidt af drømmen om unikke boliger eller kreative uderum, der kan anvendes til nye idéer? Så læs med her, måske denne husbåd, der har selveste Operaen som nabo, er interessant for dig?

Drømmer du om andre finurlige ting ud over gamle, nostalgiske cirkusvogne og masser af unik charme, så kan det helt sikkert findes på DBA. Læs mere her. Her er nemlig en liste over atypiske ting, der er sat til salg på DBA. Lige fra en gammel alligator til en sejlende svane med pedaler.

Relaterede artikler