Sådan bliver du den ultimative mobile grillmaster
Sjov

Sådan bliver du den ultimative mobile grillmaster

DBA Guide
DBA Guide

Verdens største grillcykel, selveste Grillcyklen står lige nu til salg på dba.dk. Cyklen har været vidt omkring, stegt både pølser, højreb og hele pattegrise og så har den kapacitet. Kapacitet så det BATTER. Den er grillen over dem alle og den er mobil.

Du er måske i forvejen lidt af en grillmester? Ham der binder det sorte forklæde om livet, smøger skjorteærmerne op, griber værktøjet og smider bøfferne på grillen, så de syder og sprutter mens du gavmildt kværner sort peber over de hårdtgrillede blodige bøffer? Det kan også være, du har gået og ventet på den rette mulighed for at blive iværksætter og servere lækker mad til mange? Du har nu muligheden for at blive den ultimative grillmaster!

Du behøver igen kokkeuddannelse for at udleve din drøm om at lave mad til mange. Grillcyklen som i 2003 blev udtænkt og siden bygget og ombygget af Per Sørensen til den blev til den verdens største grillcykel, den er i dag, søger ny ejer. Så hvis du har lyst til at cykle videre på bølgen af det cykelvisionære madøre Per Sørensens cykelsucces, er det nu, du skal investere. Alt du behøver er madglæde og grillhandsker samt bomstærke lårbasser.

Per Sørensens création! Verdens største grillcykel!
Per Sørensens création! Verdens største grillcykel!

Grillcyklen er en specialbygget cykel udtænkt og bygget af Per Sørensen, som har været i cykelbranchen hele sit liv. Per Sørensen fortæller desuden på sin hjemmeside grillcyklen.dk, hvor du også kan læse meget mere om den fantastiske cykel, at han har en stor passion for mad, og at det var ved at kombinere hans karriere med hans passion, at firmaet Grillcyklen og siden også øl-cyklen blev til.
Intet er overladt til tilfældighederne på den gearede grill. Med sin ekspertise indenfor cykler har Per tilpasset og justeret grillcyklen til den var i topform både i forhold til performance og sikkerhed. Resultatet er den utroligt flotte populære cykel, der både har sat sine hjul på Alpe d’Huez og leveret gourmetpølser til gæsterne til arrangementer som Giro d’Italia og herhjemme Bakkens åbningsfest i foråret.

Hvis det skal være en mere afdæmpet grill...

 1. Kuglegrill, Weber, Weber kulgrill med gasstart.
Fin grill.
Virker som den skal.

Medfølger: grillsta

  Kuglegrill, Weber, Weber kulgrill med gasstart. Fin grill. Virker som den skal. Medfølger: grillstarter, 2 stk. hjemmelavet kulbakker, brødrist. Lidt kul og gas i flasken

  500,00 kr.10-06-2024
 2. Anden grill, Cobb, Cobb bordgrill 51 x 35 til kul.
Med taske lige til at tage med sig.
Incl. Alt p

  Anden grill, Cobb, Cobb bordgrill 51 x 35 til kul. Med taske lige til at tage med sig. Incl. Alt på billedet Incl. Kulblokke 1 ubrudt kasse med 6 stk. Og 3 stk i anden kasse. Incl. Taske Alt i pæn s

  700,00 kr.10-06-2024
 3. Bordgrill, cobb compact, Bordgrill i fin stand sælges. til en god pris. Fin både på altan, i haven o

  Bordgrill, cobb compact, Bordgrill i fin stand sælges. til en god pris. Fin både på altan, i haven og på udflugter i naturen. Grill kul (Coble Stones) medfølger.

  650,00 kr.10-06-2024
 4. Kuglegrill, Weber kul kuglegrill med gas tænding, Brugt men fin grill

  Kuglegrill, Weber kul kuglegrill med gas tænding, Brugt men fin grill

  500,00 kr.10-06-2024
 5. Greenhand Bålfad - The Fire Pit Bowl - Bålpladser & Havepejse Hos Coop

  Greenhand Bålfad - The Fire Pit Bowl - Bålpladser & Havepejse Hos Coop

  Greenhand Bålfad - The Fire Pit Bowl - Bålpladser , Greenhand, Bålfad fra Greenhand Det er en smuk sommeraften. Mørket kommer langsomt snigende. Du laver bål i bålfadet og forlænger hyggen under åben

  1.199,00 kr.05-04-2022
 6. Kuglegrill, Weberr, Weber Performer grill. 
Kuglegrill med bord, inkl. Weber rotisseri med el motor.

  Kuglegrill, Weberr, Weber Performer grill. Kuglegrill med bord, inkl. Weber rotisseri med el motor. Automatisk tænding af kul. Tilbehør: 2 stk sideholder for kul til indirekte varme, trone til kyllin

  650,00 kr.09-06-2024

    
I de 11 år grillcyklen har eksisteret indtil videre er der blevet svinget gourmetpølser, økologisk brød, store stykker oksehøjreb, hele kyllinger og sågar hele pattegrise over grillen. Hvad du vil servere på din nye grillcykel, om du vil grille til 50-års fødselsdage, cykelløb eller bare have den absolut største og garanteret eneste grill med gear på hele villavejen er op til dig. Der er mange muligheder med grillen på hjul. En ting er helt sikkert: der er mange flere kilometer og mange flere stegte grillpølser i den 11-årige cykel. Den mangler bare en ny grillmester til at sætte skub i pedalerne og grille derudad!

Der kan laves relativt mange hot-dogs på én gang på grill cyklen!
Der kan laves relativt mange hot-dogs på én gang på grill cyklen!

Alt tilbehør til grillen finder du her og herunder. Hvis det skal være ligeså unikt som grillcyklen, er der jo ikke så meget ved at finde det hele fra nyt i butikkerne, vel?

Tilbehør til grillen

 1. Tilbehør, Kosan, Kosangas 10 kg letvægtsflaske uden gas

  Tilbehør, Kosan, Kosangas 10 kg letvægtsflaske uden gas

  600,00 kr.10-06-2024
 2. Tilbehør, Char-Broil, Ny universal Rotisserie fast pris

  Tilbehør, Char-Broil, Ny universal Rotisserie fast pris

  200,00 kr.10-06-2024
 3. Tilbehør, Tom gasflaske til ombytning.

  Tilbehør, Tom gasflaske til ombytning.

  250,00 kr.10-06-2024
 4. Tilbehør, Weber rotisseri kurv, Kan bruges til webergrill rotisseri fra Q 2000 og opefter.

  Tilbehør, Weber rotisseri kurv, Kan bruges til webergrill rotisseri fra Q 2000 og opefter.

  400,00 kr.10-06-2024
 5. Tilbehør, Støbejern’s grilltallerken, 2 stk. støbejerns grilltallerkner, perfekte til at tilberede k

  Tilbehør, Støbejern’s grilltallerken, 2 stk. støbejerns grilltallerkner, perfekte til at tilberede kødet på og servere direkte fra grillen, de måler 31 X 21 cm. Der medfølger håndtag til at servere me

  100,00 kr.10-06-2024
 6. Tilbehør, Witloft, læderforklæde, Rigtig fin stand. Brugt et par gange.

  Tilbehør, Witloft, læderforklæde, Rigtig fin stand. Brugt et par gange.

  300,00 kr.10-06-2024

Relaterede artikler