Sådan bliver du den ultimative mobile grillmaster
Sjov

Sådan bliver du den ultimative mobile grillmaster

DBA Guide
DBA Guide

Verdens største grillcykel, selveste Grillcyklen står lige nu til salg på dba.dk. Cyklen har været vidt omkring, stegt både pølser, højreb og hele pattegrise og så har den kapacitet. Kapacitet så det BATTER. Den er grillen over dem alle og den er mobil.

Du er måske i forvejen lidt af en grillmester? Ham der binder det sorte forklæde om livet, smøger skjorteærmerne op, griber værktøjet og smider bøfferne på grillen, så de syder og sprutter mens du gavmildt kværner sort peber over de hårdtgrillede blodige bøffer? Det kan også være, du har gået og ventet på den rette mulighed for at blive iværksætter og servere lækker mad til mange? Du har nu muligheden for at blive den ultimative grillmaster!

Du behøver igen kokkeuddannelse for at udleve din drøm om at lave mad til mange. Grillcyklen som i 2003 blev udtænkt og siden bygget og ombygget af Per Sørensen til den blev til den verdens største grillcykel, den er i dag, søger ny ejer. Så hvis du har lyst til at cykle videre på bølgen af det cykelvisionære madøre Per Sørensens cykelsucces, er det nu, du skal investere. Alt du behøver er madglæde og grillhandsker samt bomstærke lårbasser.

Per Sørensens création! Verdens største grillcykel!
Per Sørensens création! Verdens største grillcykel!

Grillcyklen er en specialbygget cykel udtænkt og bygget af Per Sørensen, som har været i cykelbranchen hele sit liv. Per Sørensen fortæller desuden på sin hjemmeside grillcyklen.dk, hvor du også kan læse meget mere om den fantastiske cykel, at han har en stor passion for mad, og at det var ved at kombinere hans karriere med hans passion, at firmaet Grillcyklen og siden også øl-cyklen blev til.
Intet er overladt til tilfældighederne på den gearede grill. Med sin ekspertise indenfor cykler har Per tilpasset og justeret grillcyklen til den var i topform både i forhold til performance og sikkerhed. Resultatet er den utroligt flotte populære cykel, der både har sat sine hjul på Alpe d’Huez og leveret gourmetpølser til gæsterne til arrangementer som Giro d’Italia og herhjemme Bakkens åbningsfest i foråret.

Hvis det skal være en mere afdæmpet grill...

 1. Kuglegrill, Weber, Weber 56 cm kuglegrill med bord, cover, elektronisk gastænding, rotisseri og opbe

  Kuglegrill, Weber, Weber 56 cm kuglegrill med bord, cover, elektronisk gastænding, rotisseri og opbevaringsplads til kul. Kun brugt få gange.

  1.800,00 kr.20-06-2024
 2. Bordgrill, Weber go-anywhere, Helt ny Weber go-anywhere kul grill. Sælger for min ven som har vunde

  Bordgrill, Weber go-anywhere, Helt ny Weber go-anywhere kul grill. Sælger for min ven som har vundet den, men desværre ikke får den brugt. ( Skjoldet på papkassen har ingen betydning)

  500,00 kr.20-06-2024
 3. Kuglegrill, Cobb grill, Cobb Grill inkl. kul og tændblokke. Brugt meget lidt.

  Kuglegrill, Cobb grill, Cobb Grill inkl. kul og tændblokke. Brugt meget lidt.

  400,00 kr.19-06-2024
 4. Kuglegrill, Weber, Weber kuglegrill inkl grill starter. 
Derudover medfølger 3 sække kul som vist på

  Kuglegrill, Weber, Weber kuglegrill inkl grill starter. Derudover medfølger 3 sække kul som vist på bllleder. Samt diverse grillredskaber.

  600,00 kr.18-06-2024
 5. Elgrill, Char Broil, Indsats til kul medfølger. Overtræk(Weber) kan medfølge.

  Elgrill, Char Broil, Indsats til kul medfølger. Overtræk(Weber) kan medfølge.

  500,00 kr.18-06-2024
 6. Bordgrill, Weber, 57 cm kulgrill - Performance - rotisseri, drypbakket, 3 små gasflasker, overtræk o

  Bordgrill, Weber, 57 cm kulgrill - Performance - rotisseri, drypbakket, 3 små gasflasker, overtræk og ca. 15 kg kul medfølger

  750,00 kr.18-06-2024

    
I de 11 år grillcyklen har eksisteret indtil videre er der blevet svinget gourmetpølser, økologisk brød, store stykker oksehøjreb, hele kyllinger og sågar hele pattegrise over grillen. Hvad du vil servere på din nye grillcykel, om du vil grille til 50-års fødselsdage, cykelløb eller bare have den absolut største og garanteret eneste grill med gear på hele villavejen er op til dig. Der er mange muligheder med grillen på hjul. En ting er helt sikkert: der er mange flere kilometer og mange flere stegte grillpølser i den 11-årige cykel. Den mangler bare en ny grillmester til at sætte skub i pedalerne og grille derudad!

Der kan laves relativt mange hot-dogs på én gang på grill cyklen!
Der kan laves relativt mange hot-dogs på én gang på grill cyklen!

Alt tilbehør til grillen finder du her og herunder. Hvis det skal være ligeså unikt som grillcyklen, er der jo ikke så meget ved at finde det hele fra nyt i butikkerne, vel?

Tilbehør til grillen

 1. Tilbehør, Weber, Overtræk til 11kg gasflaske fra Weber.

sælges for kr. 125.

  Tilbehør, Weber, Overtræk til 11kg gasflaske fra Weber. sælges for kr. 125.

  125,00 kr.20-06-2024
 2. Tilbehør, Weber, Forklæde fra Weber.

Helt ny.
sælges for kr. 150.

  Tilbehør, Weber, Forklæde fra Weber. Helt ny. sælges for kr. 150.

  150,00 kr.20-06-2024
 3. Tilbehør, Weber, Grillhandske fra Weber.

Helt ny.
sælges for kr. 100.

  Tilbehør, Weber, Grillhandske fra Weber. Helt ny. sælges for kr. 100.

  100,00 kr.20-06-2024
 4. Tilbehør, Weber wok, 57 cm, Weber wok. Aldrig brugt

  Tilbehør, Weber wok, 57 cm, Weber wok. Aldrig brugt

  550,00 kr.20-06-2024
 5. Tilbehør, Holms støbejerns tallerkener, Sælger disse 4 Holms støbejerns tallerkener(ingen bordskåner

  Tilbehør, Holms støbejerns tallerkener, Sælger disse 4 Holms støbejerns tallerkener(ingen bordskånere medfølger, købt via anden dba sælger, som påstod at bordskånere var med, men ville ikke tage dem r

  150,00 kr.20-06-2024
 6. Tilbehør, Weber, Rotisserie til Q2000/Q200 gasgrill
Velfungerende og uundværlig tilbehør til grillen

  Tilbehør, Weber, Rotisserie til Q2000/Q200 gasgrill Velfungerende og uundværlig tilbehør til grillen, lige til at sætte kyllingen på og stikket i stikkontakten

  700,00 kr.20-06-2024

Relaterede artikler