Sådan bliver du den ultimative mobile grillmaster
Sjov

Sådan bliver du den ultimative mobile grillmaster

DBA Guide
DBA Guide

Verdens største grillcykel, selveste Grillcyklen står lige nu til salg på dba.dk. Cyklen har været vidt omkring, stegt både pølser, højreb og hele pattegrise og så har den kapacitet. Kapacitet så det BATTER. Den er grillen over dem alle og den er mobil.

Du er måske i forvejen lidt af en grillmester? Ham der binder det sorte forklæde om livet, smøger skjorteærmerne op, griber værktøjet og smider bøfferne på grillen, så de syder og sprutter mens du gavmildt kværner sort peber over de hårdtgrillede blodige bøffer? Det kan også være, du har gået og ventet på den rette mulighed for at blive iværksætter og servere lækker mad til mange? Du har nu muligheden for at blive den ultimative grillmaster!

Du behøver igen kokkeuddannelse for at udleve din drøm om at lave mad til mange. Grillcyklen som i 2003 blev udtænkt og siden bygget og ombygget af Per Sørensen til den blev til den verdens største grillcykel, den er i dag, søger ny ejer. Så hvis du har lyst til at cykle videre på bølgen af det cykelvisionære madøre Per Sørensens cykelsucces, er det nu, du skal investere. Alt du behøver er madglæde og grillhandsker samt bomstærke lårbasser.

Per Sørensens création! Verdens største grillcykel!
Per Sørensens création! Verdens største grillcykel!

Grillcyklen er en specialbygget cykel udtænkt og bygget af Per Sørensen, som har været i cykelbranchen hele sit liv. Per Sørensen fortæller desuden på sin hjemmeside grillcyklen.dk, hvor du også kan læse meget mere om den fantastiske cykel, at han har en stor passion for mad, og at det var ved at kombinere hans karriere med hans passion, at firmaet Grillcyklen og siden også øl-cyklen blev til.
Intet er overladt til tilfældighederne på den gearede grill. Med sin ekspertise indenfor cykler har Per tilpasset og justeret grillcyklen til den var i topform både i forhold til performance og sikkerhed. Resultatet er den utroligt flotte populære cykel, der både har sat sine hjul på Alpe d’Huez og leveret gourmetpølser til gæsterne til arrangementer som Giro d’Italia og herhjemme Bakkens åbningsfest i foråret.

Hvis det skal være en mere afdæmpet grill...

 1. Kuglegrill, Weber, Flot Weber kuglegrill til kul, mange tilbehørsdele medfølger der indeholder i dit

  Kuglegrill, Weber, Flot Weber kuglegrill til kul, mange tilbehørsdele medfølger der indeholder i dit bud.

  700,00 kr.19-09-2023
 2. Kuglegrill, Eva Solo, Super fin kul grill fra Eva Solo. 

Brugt men i fin stand.

66 cm høj
49 cm i

  Kuglegrill, Eva Solo, Super fin kul grill fra Eva Solo. Brugt men i fin stand. 66 cm høj 49 cm i diameter Betræk medfølger.

  800,00 kr.18-09-2023
 3. Kuglegrill, Weber, Alletiders Weber kuglegrill, som vi kun har brugt én gang, da vi er mere til gasg

  Kuglegrill, Weber, Alletiders Weber kuglegrill, som vi kun har brugt én gang, da vi er mere til gasgrill. Resten af tiden har den stået i vores skur. Grillstarter og ekstra kul følger også med i pri

  500,00 kr.17-09-2023
 4. Gasgrill, WEBER 300 Gas Grill, Med Weber Q300 gasgrillen får du en moderne gasgrill, som ligger så t

  Gasgrill, WEBER 300 Gas Grill, Med Weber Q300 gasgrillen får du en moderne gasgrill, som ligger så tæt op af den fantastiske kul og grillsmag fra deres kuglegrille. Fordelen ved denne grill er en hurt

  600,00 kr.17-09-2023
 5. Greenhand Bålfad - The Fire Pit Bowl - Bålpladser & Havepejse Hos Coop

  Greenhand Bålfad - The Fire Pit Bowl - Bålpladser & Havepejse Hos Coop

  Greenhand Bålfad - The Fire Pit Bowl - Bålpladser , Greenhand, Bålfad fra Greenhand Det er en smuk sommeraften. Mørket kommer langsomt snigende. Du laver bål i bålfadet og forlænger hyggen under åben

  549,00 kr.05-04-2022
 6. Greenhand Bålsæt - The Fire Pit - Bålpladser & Havepejse Hos Coop

  Greenhand Bålsæt - The Fire Pit - Bålpladser & Havepejse Hos Coop

  Greenhand Bålsæt - The Fire Pit - Bålpladser & Hav, Greenhand, Bålfad med grillrist fra Greenhand Det er en smuk sommeraften. Mørket kommer langsomt snigende. Du laver bål i bålfadet og forlænger hygg

  999,00 kr.21-05-2023

    
I de 11 år grillcyklen har eksisteret indtil videre er der blevet svinget gourmetpølser, økologisk brød, store stykker oksehøjreb, hele kyllinger og sågar hele pattegrise over grillen. Hvad du vil servere på din nye grillcykel, om du vil grille til 50-års fødselsdage, cykelløb eller bare have den absolut største og garanteret eneste grill med gear på hele villavejen er op til dig. Der er mange muligheder med grillen på hjul. En ting er helt sikkert: der er mange flere kilometer og mange flere stegte grillpølser i den 11-årige cykel. Den mangler bare en ny grillmester til at sætte skub i pedalerne og grille derudad!

Der kan laves relativt mange hot-dogs på én gang på grill cyklen!
Der kan laves relativt mange hot-dogs på én gang på grill cyklen!

Alt tilbehør til grillen finder du her og herunder. Hvis det skal være ligeså unikt som grillcyklen, er der jo ikke så meget ved at finde det hele fra nyt i butikkerne, vel?

Tilbehør til grillen

 1. Tilbehør, Weber, Køb det hele for 300kr

  Tilbehør, Weber, Køb det hele for 300kr

  300,00 kr.21-09-2023
 2. Tilbehør, Kosangas 11 kg, 4 stk. 11 kg gasflasker. 125 pr. Stk. Eller samlet 400 kr.

  Tilbehør, Kosangas 11 kg, 4 stk. 11 kg gasflasker. 125 pr. Stk. Eller samlet 400 kr.

  125,00 kr.21-09-2023
 3. Tilbehør, Weber, WEBER IGRILL MINI. 

Stage thermometret 
Kan tilkobles telefon via Bluetooth. 

Ald

  Tilbehør, Weber, WEBER IGRILL MINI. Stage thermometret Kan tilkobles telefon via Bluetooth. Aldrig brugt Ny pris 700kr Sælges for 300kr

  300,00 kr.21-09-2023
 4. Tilbehør, Weber, Motor til Weber rotisserie sælges. Ikke brugt ret meget og virker fint.

  Tilbehør, Weber, Motor til Weber rotisserie sælges. Ikke brugt ret meget og virker fint.

  350,00 kr.21-09-2023
 5. Tilbehør, Gasflaske, 10 kg letvægts gasflasker fyldt og plomberet

  Tilbehør, Gasflaske, 10 kg letvægts gasflasker fyldt og plomberet

  650,00 kr.21-09-2023
 6. Tilbehør, Tom gasflaske 10 kg. Har kun 1 tilbage. Fast pris.

  Tilbehør, Tom gasflaske 10 kg. Har kun 1 tilbage. Fast pris.

  475,00 kr.21-09-2023

Relaterede artikler