Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA
SjovLivsstil

Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA

Louise Guldager
Louise Guldager

Vi kender det nok godt. De fleste af os i hvert fald. Drømmen om at sadle om, gøre noget andet, bruge os selv på nye måder. Sommerferien er ofte et godt tidspunkt at tage sit arbejdsliv op til revision, og hvis du også går og drømmer om at skifte branche, så er der faktisk rig mulighed for det, hvis du søger på DBADisse ti ting kan du lige nu starte virksomhed indenfor.

Du kan slå dig op som pølsemand med din egen pølsevogn, starte en frisørsalon, eje dit eget pizzeria eller iværksætte din egen skønhedssalon.

På DBA sættes der nemlig også virksomheder til salg rundt omkring i landet, store som små. Nogle er lige til at overtage, mens andre kræver kreativt input og måske en smule know-how fra begyndelsen. Uanset, så er her ti bud på nye brancher, du kan kaste dig over, hvis du også går og føler, du har brug for lidt luftforandring:

1. Forkæl de sejlende kanoturister ved Slusåen

For bare 8.000 kroner i husleje om måneden kan du blive bestyrer af denne kiosk, der årligt betjener over 20.000 ferieglade kano-turister ved Slusåen
For bare 8.000 kroner i husleje om måneden kan du blive bestyrer af denne kiosk, der årligt betjener over 20.000 ferieglade kano-turister ved Slusåen

Kunne du tænke dig at bestyre din egen cafe, ishus eller kiosk ved Slusåen, der årligt betjener over 20.000 kanoturister, og hvor især beliggenheden er et nøgleord? Her kommer gæster, der holder ferie og tager på ture, imødekommende, ofte familier og i skøn natur.

Ved du lige, hvordan man giver den slags turister den bedste velkomst, og har du ideén til, hvordan en så særlig placering kan gøres endnu mere iøjnefaldende og attraktiv?

Placeringen er meget synlig og derfor er her grundlag for en god og stor indtjening, med de årlige turister og lokalbefolkningen, samt de mange kunder/biler, der passerer butikken på vejen hver dag, skriver forrige ejer. 

Ejendommen anvendes i dag til købmandsforretning, ishus og grill, men her er også mulighed for Pizzaria, hvis man ønsker det, og generelt er mulighederne mange i dette lejemål.
Ejendommen er i forhold til sit formål godt beliggende i et boligområde med stort kundeunderlag samt turister fra Slusåen i sommerhalvåret. Her kommer årligt mere end 20.000 kanoturister, og dette er den eneste forretning, de møder på Slusåen, hvor de kan handle.

Adressen hedder Herlufmagle, og det koster dig 8.000 kroner per måned i husleje, men så har du også frie hænder til at møde de sejlende på Slusåen med en lækker forfriskning og et smil, som ikke mange kan matche.

Du kan se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Opdatering: Butikken blev solgt i begyndelsen af september.

Erhvervsejendom og -lejemål til salg på DBA:

 1. Garage til leje Taastrup Hovedgade kr. 1.000/Måned 3 måneders depositum

  Garage til leje Taastrup Hovedgade kr. 1.000/Måned 3 måneders depositum

  2630 udlejes garage Taastrup Hovedgade 45A, depositum kr. 3.000, årlig leje kr. 12.000, Typisk er en garage efter følgende mål: Port højde 1,9m. bredde 2,1m. Garage længde 5,5m. bredde 2,6m. De kan af

  1.000,00 kr.30-05-2022
 2. lager / produktion på Vermlandsgade, København S - lager / produktion til leje

  lager / produktion på Vermlandsgade, København S - lager / produktion til leje

  2300 udlejes lager / produktion, etageareal kvm. 18 Vermlandsgade, lager / produktion på Vermlandsgade, København S - lager / produktion til leje

  1,00 kr.20-09-2022
 3. Butik på Farøvej, Hjørring - Butik til leje

  Butik på Farøvej, Hjørring - Butik til leje

  9800 udlejes Butik, etageareal kvm. 142 Farøvej, HJØRRING: [p]Velkommen til butikslejemålet på [strong]Farøvej 1E i 9800 Hjørring [/strong][/p] [p]OBS. der bliver installeret et stort indgangsparti i

  6.508,00 kr.20-09-2022
 4. Kontor på Bragesgade, Nørrebro - Kontor til leje

  Kontor på Bragesgade, Nørrebro - Kontor til leje

  2200 udlejes Kontor, etageareal kvm. 180 Bragesgade, NØRREBRO: Super beliggenhed i hjertet af Nørrebro: Lyse, moderne kontorlokaler lejes ud i flot renoveret industriejendom. Kontorlokalerne består

  21.750,00 kr.11-02-2023
 5. Butik på Sankt Jørgens Gade, Sønderborg - Butik til leje

  Butik på Sankt Jørgens Gade, Sønderborg - Butik til leje

  6400 udlejes Butik, etageareal kvm. 778 Sankt Jørgens Gade, Butik på Sankt Jørgens Gade, Sønderborg - Butik til leje

  541.250,00 kr.14-01-2023
 6. Butik på Rosenkrantzgade, Århus C - Butik til leje

  Butik på Rosenkrantzgade, Århus C - Butik til leje

  8000 udlejes Butik, etageareal kvm. 12 Rosenkrantzgade, ÅRHUS C: Jeg har en salon i hjertet af Aarhus. ■Rosenkrantzgade■ 20 8000 Århus c Og jeg delte den op i 3 dele, jeg vil udleje en del og den er

  1,00 kr.06-09-2023

Lige nu er der 48 private annoncer med erhvervsejendom og lejemål oprettet på DBA, og 34 af dem ligger på Sjælland. Der er altså knap så mange at finde i Jylland.

2. Autoværksted lige til at overtage i Roskilde

Autoværkstedet her i Roskilde er klar til overtagelse med alt værktøj og maskiner. Der er også et lille køkken, så du kan tage en velfortjent pause undervejs
Autoværkstedet her i Roskilde er klar til overtagelse med alt værktøj og maskiner. Der er også et lille køkken, så du kan tage en velfortjent pause undervejs

Måske går du med en drøm om at få dit eget bilværksted en gang i fremtiden. Måske er den dag tættere på, end du tror. Elsker du at få olie på tøjet, og drømmer du om at være din egen chef? Så kan du måske overveje det her autoværksted i Roskilde, som Ahmad lige nu har sat til salg.

Det ligger centralt, skriver han og har en god, billig husleje. Autoværkstedet indeholder alt, hvad man har brug for af materialer/reservedele til værkstedet, der ligger lige om hjørnet. På værkstedet udføres der udskiftning af dæk, afbalancering, og alt hvad der måtte høre under betegnelsen Auto-reparation og bilklargøring.

LÆS OGSÅ: Skal du på surferferie til sommer?

Autoværkstedet er klar til overtagelse med diverse værktøj og maskiner, olie, kølervæske, dæk med mere. Der er toilet og badeværelse, og et lille køkken med køleskab, hvor du nemt og bekvemt kan brygge dagens kaffe og holde en velfortjent pause.

Der medfølger en plads til cirka 15-20 biler med i huslejet, og det et lukket område, så man nemt kan udføre sine opgave uden at være til gene for andre. Der er 2 lifte, den ene til små biler og den anden en almindelig lift med 2 søjler. 

Nogle starter ved siden af mekaniker-jobbet for at prøve det af og for at have nogle kunder at begynde på. Andre ønsker at være hundrede procent selvstændig. Det vigtigste er, at du har troen på dig selv, gider knokle – og har de rette rammer og udstyr. Og det får du her i Roskilde. Er du god til biler og har hænderne godt skruet på? Så er det måske nu, du skal slå til?

Du kan se hele annoncen lige her, såfremt værkstedet stadig er til salg.

3. Planteskole i Nordsjælland – Idyl og økologi

Er du til idyl, grønne omgivelser, økologi og smuk natur? Så er det her sted måske det helt rette for dig?
Er du til idyl, grønne omgivelser, økologi og smuk natur? Så er det her sted måske det helt rette for dig?

Er drømmen din helt egen planteskole, en skønt beliggende Bed & Breakfast eller en landejendom, hvor der kan genetableres hestestald i tilhørende bygninger, så læs med her.

Henrik fra Hillerød sælger nemlig denne ældre landbrugsejendom med hele 8 værelser i kampesten, der ligger i naturskønne Nordsjælland. Der er tilladelse til at drive erhverv og der har for år tilbage været drevet planteskole og gårdbutik med en rigtig god omsætning.

’Der skal laves en del på ejendommen, hvis den skal stå i tip-top stand’, skriver Henrik fra Hillerød, men prisen er også derfor sat derefter. For 2.900.000 kroner får du det perfekte sted, hvis du har hænderne skruet ordentligt på og drømmer om drive selvstændig virksomhed med og i naturen som omdrejningspunkt. Stedet er også oplagt til økologisk dyrkning af grøntsager, hvis man til eksempel går og drømmer om en gårdbutik.

Henrik skriver desuden, at det er perfekt for entreprenørvirksomheder, idet her er god plads til at have store maskiner stående. Planteskolen kan genetableres, der kan etableres hestestald i de tilhørende bygninger, ladebygning og stuehus kan omdannes til kontor eller Bed & Breakfast, ja der er faktisk et utal af muligheder med ejendommen og de 2 tønder land – du skal bare have ideérne og evnerne.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Planter og havegrønt til salg på DBA:

 1. Stueplante, Alocasia baginda, Sælges uden urtepotteskjuler. Det største blad måler 20 cm.

  Stueplante, Alocasia baginda, Sælges uden urtepotteskjuler. Det største blad måler 20 cm.

  45,00 kr.03-12-2023
 2. Magnoliegrene, Smukke smukke magnolie grene, der cirka måler mellem 80 - 130 cm. Så fine både med el

  Magnoliegrene, Smukke smukke magnolie grene, der cirka måler mellem 80 - 130 cm. Så fine både med eller uden pynt på. De er lige skåret af magnolietræ og efterfølgende opbevaret køligt. De sælges bi

  80,00 kr.03-12-2023
 3. Plante , Philodendron, Sælges med potte.

  Plante , Philodendron, Sælges med potte.

  250,00 kr.03-12-2023
 4. Planter, To planter med potte sælges på grund af flytning 
afhentes Idag 

Skal afhentes i Hørsholm

  Planter, To planter med potte sælges på grund af flytning afhentes Idag Skal afhentes i Hørsholm

  400,00 kr.03-12-2023
 5. Stueplante, Alocasia amazonica, Sælges uden urtepotteskjuler. Største blad måler 18 cm.

  Stueplante, Alocasia amazonica, Sælges uden urtepotteskjuler. Største blad måler 18 cm.

  45,00 kr.03-12-2023
 6. Kaktus 90 cm, Afhentes i Kjellerup.

  Kaktus 90 cm, Afhentes i Kjellerup.

  100,00 kr.03-12-2023

Har du generelt grønne fingre og elsker du planter? Der kan være mange penge at spare ved at købe dem brugt på DBA. Lige nu er der 2288 annoncer oprettet med planter på DBA og nogle gange kræver sælger faktisk ikke andet, end at du selv kommer og graver dem op af jorden – kvit og frit.

4. En ristet med det hele

Bliver det mere dansk? Nej, vel. En vaskeægte pølsevogn, som vi kender den. Men hvad nu, hvis det var dig, der stod bag disken?
Bliver det mere dansk? Nej, vel. En vaskeægte pølsevogn, som vi kender den. Men hvad nu, hvis det var dig, der stod bag disken?

…..En pølse med brød, en finger med kage eller et skinkesøm med pude. Kært barn har mange navne. Og det må siges at være noget, som danskerne har kært: pølsevognen.

Det bliver næsten ikke mere dansk, mere nostalgisk og mere ægte end det her! Skal du eje en pølsevogn?! Den danske pølsevogn har været en del af gadebilledet i mere end 80 år og er et kulturhistorisk fænomen, hvor man kan få stillet den hurtige sult og lige ordne verdenssituationen imens.

Har du lyst til at videreføre kulturarven, og drømmer du om knækpølser i svøb og om at være herre i eget hus, så at sige…ja, så kan du lige her købe en såkaldt københavnervogn, altså en Tulip Pølsevogn, som emmer af nostalgi, historie og i sin egen forstand godt håndværk.

Egentlig kom pølsevognen til Danmark fra Tyskland, men eftersom de har været en fast del af bybilledet, siden den første så dagens lys i 1921, så anses det i dag som en klassisk, dansk ting. Vi har Den lille havfrue, dansk smørrebrød, H.C. Andersen, Lego og pølsevognen.

Det totale salg af varme pølser lå for nyligt på omkring 116 millioner styk årligt. Så selvom der i dag er kommet mange andre konkurrenter i bybilledet, så giver det da stadig anledning til at slænge hotdogs og Cocio over disken.

Se hele annoncen lige her, såfremt den stadig er til salg.

Opdatering: Pølsevognen er i slutningen af august blevet solgt, men der er stadig mange andre pølsevogne til salg, som du finder ved at klikke her.

Pølsevogne til salg på DBA:

 1. Keldsvognen 320 - Pølsevogn af bedste kvalitet

  Keldsvognen 320 - Pølsevogn af bedste kvalitet

  Pølsevogn, Keldsvognen 320, lastevne (kg): 500, totalvægt (kg): 1300, b: 228 l: 320 h: 220, Den lidt større pølsevogn med plads til mere. 400V/32A indtag Adapter 32A/16A Eltavle placeres under loft

  189.000,00 kr.05-06-2020
 2. Pølsevogn, Brenderup 850, lastevne (kg): 750, totalvægt (kg): 1000, b: 166 cm l: 260 cm h: 205, Kæm

  Pølsevogn, Brenderup 850, lastevne (kg): 750, totalvægt (kg): 1000, b: 166 cm l: 260 cm h: 205, Kæmpe smoker/ grill / røgovn på trailer Med sorg i sindet må jeg skille mig af med min flotte US smo

  65.000,00 kr.17-07-2023

Lige nu er der 29 annoncer med pølsevogne til salg på DBA og de 24 af dem befinder sig på Sjælland.

5. Livet på landevejen og egen frihed

For nogle mennesker, så betyder drømmejobbet ikke nødvendigvis faste kollegaer. Måske du er mere til et liv på vejene med masser af afvekslende kunder?
For nogle mennesker, så betyder drømmejobbet ikke nødvendigvis faste kollegaer. Måske du er mere til et liv på vejene med masser af afvekslende kunder?

Er dit ultimative brancheskift i virkeligheden livet på landevejen, sjove mennesker og god energi? Det kræver nok et særligt temperament og en masse goodwill overfor bussens gæster, men det er til gengæld nok et smaddersjovt job! At være selvstændig chauffør i en helt særlig event- og show-bus. Eller hvordan man nu mener, den kan anvendes. For der er masser af muligheder, det er jo sådan set helt op til dig – hvis det er dig, der køber den.

Hvis du også går og mangler en show- og event-bus i særklasse for at kunne udleve din drøm, så kan det være, vognen her er sagen. Vognen kan bruges til mange formål, er indregistreret som lastbil til flere anvendelser og må køres med lastbilkørekort. Den er flot dekoreret, 12 meter lang og med træk. Så den kan ses på landevejen.

LÆS OGSÅ: 
Køb Renes strandbar!

Den kommer med nye dæk og batterier, og undervognen er renoveret med nye tanke og luftpudekonsoller, den har udtræksrampe til kørestole og leveres nysynet. Du skal af med 195.000 kroner + moms, men så har du også din helt egen bus – en afvekslende arbejdsplads på hjul og med speedometer.

Se hele annoncen her, såfremt bussen stadig er til salg.

Lastbiler og busser til salg på DBA:

 1. CTS Fabriksny Container 7 m2 2023

  CTS Fabriksny Container 7 m2 2023

  CTS Fabriksny Container 7 m2, årg. 2023, * Fabriksnyt CTS Container 6,88 cm2 * Kroghøjde 900 mm * Egenvægt 718 kg * 6,75 m3 * Indvendig mål L.4000 x 2150 x 800 mm (4220x2306x1029) * Bagdører * Ral 302

  1,00 kr.05-10-2023
 2. Scania S540 6x2 2020

  Scania S540 6x2 2020

  Scania S540 6x2, årg. 2020, Trækker

  1,00 kr.05-10-2023
 3. Mercedes Vario 616 TV, Spuler, IBAK 2012

  Mercedes Vario 616 TV, Spuler, IBAK 2012

  Mercedes Vario 616 TV, Spuler, IBAK, årg. 2012, * Meget fin og velholdt kassevogn * Opbygget komplet til kloak tv inspektion. IBAK * Se billeder for veludstyret opbygning * Træk til 3500 kg

  1,00 kr.05-10-2023
 4. CTS Fabriksny Container 4 m2 2023

  CTS Fabriksny Container 4 m2 2023

  CTS Fabriksny Container 4 m2, årg. 2023, * 2 stk. Fabriksnye CTS Container til omgående levering * Kroghøjde 900 mmm * Ladmål Indvendig L.4000 x B.2150 x H.400 mm (Udvendig 4220X2306X645) * 3,44 m3 *

  1,00 kr.05-10-2023
 5. CTS Fabriksny lad m-alusider 2023

  CTS Fabriksny lad m-alusider 2023

  CTS Fabriksny lad m-alusider, årg. 2023, * Fabriksnyt CTS Containerlad med alusider. Omgående levering * 2 Delt Alu-sider med aftagelig midter stolpe. * Kroghøjde 900 mm * Egenvægt 677 kg * Indvendig

  1,00 kr.05-10-2023
 6. CTS 6 Tons kroghejs. 06-37 2023

  CTS 6 Tons kroghejs. 06-37 2023

  CTS 6 Tons kroghejs. 06-37, årg. 2023, * Fabriksnyt kroghejs til omgående levering * 6 Tons kroghejs * 900 mm kroghøjde * Container længde fra 3,5 til 4,5 meter * Lakeret i Ral 9005

  1,00 kr.03-11-2023

Lige nu er der 322 annoncer med lastbiler og busser til salg på DBA. Men modsat pølsevognen, der åbenbart hovedsageligt befinder sig på Sjælland, så står hele 200 af disse lastbiler og busser altså i Jylland.

6. Loppeguld på Amager

Er du bidt af en gal loppe-feber? Har du flair for at finde smukke ting, ved du, hvad der er noget værd – og kan du sælge det? Så er det måske dig, der skal overtage den her fine butik på Amager?
Er du bidt af en gal loppe-feber? Har du flair for at finde smukke ting, ved du, hvad der er noget værd – og kan du sælge det? Så er det måske dig, der skal overtage den her fine butik på Amager?

Er der en vaskeægte loppe-entusiast gemt i dig, og kunne du tænke dig at tage det skridtet videre? Måske skal du have din helt egen genbrugsbutik fuld af loppefund og guld fra gemmerne?

Butikken, du kan købe, ligger på Amagerbrogade, tæt på metrostationen, og overtagelsessummen er 15.000 kroner for alle inventar og lagervarer. Huslejen er på 9.000 kroner.

Butikken sælger i øjeblikket håndplukkede genbrugsfund og dekorativ kunst, men om det skal fortsætte sådan er helt op til den nye ejer. Muligheden er desuden at tjene penge på kommissionssalg, det vil sige, hvor butikken sælger kunders varer videre for en fast provision.
Det foregår ved, at kunderne indlever varerne selv, butikken sælger dem og tager provision for de solgte varer.

Erhvervslokaler på denne beliggenhed er ofte meget populære og efterspurgte, fordi der er mange forbipasserende og potentielle kunder. Det er et område at København, der har stor aktivitet og masser af liv.

Har du ikke meget erfaring? Så fortvivl ej, for sælgeren, Chanpen fra Kastrup, oplyser, at hun gerne hjælper med opstart og gode råd.

Butikken er driftsklar, så kan du allerede begynde at sælge fra dag 1! Det er bare at kaste sig ud i det.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Lige nu er der 33 butikker til salg, som du kan købe og overtage på DBA. Hvis du også går med en spirende selvstændig erhvervsdrivende i maven, så er det måske nu, du skal slå til? Det er muligt at finde butikker inden for mange forskellige kategorier.

7. Vil du gøre sommerhuslivet til din business?

Hvorfor ikke gøre sommerhuslivet til sin business også? Lige nu er det muligt i naturskønne og populære Asserbro
Hvorfor ikke gøre sommerhuslivet til sin business også? Lige nu er det muligt i naturskønne og populære Asserbro

Asserbo ligger ved Tisvilde Hegn – lige midt i smørhullet mellem Tisvildeleje og Liseleje. Her er lange sandstrande, store skove, en masse sommerhuse og kun under en times transport til København. Rågeleje, der ligger ved siden af, er kendt som et paradis for surfere og paraglidere, og her er liv og laid-back stemning hele sommeren.

Lige nu kan du få fingrene i denne lille hyggelige butik, der består af to mindre butikslokaler (og depotrum), der eftersigende kan udlejes til næsten ethvert tænkeligt formål. Butikken er nyrestaureret og fremstår hvid. Lejen deles i 2 grundet området, der især er aktivt om sommeren. Alt kan lade sig gøre, frisør, antikbutik, tøjbutik, vinbar, kiosk. Ja, stort set alt undtaget fødevareproduktion.

Har du lysten til og modet på at gøre sommerhuslivet til big business, så kan du måske være den rigtige ejer. Sommerferie-stemning, dovne dage i solen, strandhår og søvnige smil; Det lyder som opskriften på frihed, ikke? Og med din egen butik kan du definere helt præcist, hvad det så er.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Sommerhuse til salg på DBA:

 1. Sommerhus tæt på strand

  Sommerhus tæt på strand

  9370 Fritidsbolig, 4 vær., 74 m2, Skovstien 11, 1200 m2 grund, Sommerhus fra 1981. Renoveret de sidste to år med nye fyretræsgulve overalt, svenske paneler i stue/alrum, nye indbyggede skabe på to vær

  1.300.000,00 kr.03-12-2023
 2. 2-værelses Fritidshus på 70 m² til 995000 kr. Vesterby 4, 8789 Endelave

  2-værelses Fritidshus på 70 m² til 995000 kr. Vesterby 4, 8789 Endelave

  8789 Fritidsbolig, vær. 2.0, m2 70, Vesterby 4, 2-værelses Fritidshus på 70 m² til 995000 kr. Vesterby 4, 8789 Endelave Annoncen præsenteres i samarbejde med Boliga. Kontakt mægler eller sælger for

  995.000,00 kr.08-08-2023
 3. 7-værelses Fritidshus på 150 m² til 2995000 kr. Nordvestvej 23, 9493 Saltum

  7-værelses Fritidshus på 150 m² til 2995000 kr. Nordvestvej 23, 9493 Saltum

  9493 Fritidsbolig, vær. 7.0, m2 150, Nordvestvej 23, 7-værelses Fritidshus på 150 m² til 2995000 kr. Nordvestvej 23, 9493 Saltum Annoncen præsenteres i samarbejde med Boliga. Kontakt mægler eller s

  2.995.000,00 kr.11-02-2023
 4. MIDI Fritidshus 26m2+11m2 Loft

  MIDI Fritidshus 26m2+11m2 Loft

  0000 Fritidsbolig, vær. 2, m2 37, 26m2 + 11m2 Loft Dimensions: LxWxH 8.5m x 3.6m x 3.8m Warranty: 10 years MIDI vacation house is perfect if you want everything from a fully equipped home with kitche

  379.000,00 kr.17-11-2023
 5. Nyt sommerhus 90 m² 
opbygget i gode materialer , komplet monteret.
Udvendig beklædning er klink me

  Nyt sommerhus 90 m² opbygget i gode materialer , komplet monteret. Udvendig beklædning er klink med hvide trævinduer, lavenergi og tagpap, Indvendig er der lækker stue-køkken med skøn lysindfald 3

  1.395.000,00 kr.07-07-2020
 6. 4873 Fritidsbolig, m2 12, Marielyst Strandvej 8, ANNEKS / GÆSTEHUS/ KONTOR.

Vi bygger gæstehuse, a

  4873 Fritidsbolig, m2 12, Marielyst Strandvej 8, ANNEKS / GÆSTEHUS/ KONTOR. Vi bygger gæstehuse, annekser, kontor, teenager bolig efter ønsker, priser starter fra ca. kr. 112.500,- som råhus for 12m

  112.500,00 kr.19-06-2019

Er du bare vild med sommerhuslivet? Drømmer du om dit eget af slagsen? Så kan du også finde det på DBA. Lige nu er der 54 annoncer med sommerhuse til salg på DBA. Ud af dem, der ligger 34 af dem på Sjælland, resten i Jylland.

8. Et job med mødetid efter frokost

God mad, sultne kunder og sene mødetider. Det lyder da meget godt, ikke? Hvis du også tænder på ovennævnte, så skal du måske eje et pizzeria?
God mad, sultne kunder og sene mødetider. Det lyder da meget godt, ikke? Hvis du også tænder på ovennævnte, så skal du måske eje et pizzeria?

Kan du bedst lide at sove længe om morgenen? Drømmer du om at møde på arbejde EFTER frokost og i stedet arbejde om aftenen? Kan du holde dig længe vågen, og er du god med en pizzaovn? Så kan det være, du skulle drive et pizzeria?

Du kan selvfølgelig også bruge dagstimerne på anden vis, eksempelvis tage noget mad-undervisning, men uanset, så kan det være rart og befriende med andre arbejdstider end de vanlige 09.00 – 17.00 tider.

Lige nu kan du købe et pizzeria, der ligger på Frederiksberg i København og endda ét, hvor der både er alkoholbevilling og mulighed for at holde åbent til klokken 02.00. Det er godt for omsætningen og med de nuværende åbningstider, der hedder 15.00 – 24.00 i hverdagen, så skulle der være god mulighed for at sætte snooze-knappen til vækkeuret om morgenen.

Murat, der sælger pizzeriaet, oplyser, at det er den eneste forretning med siddepladser i omegnen, og med 35 siddepladser, så er der faktisk plads til en del spisende kunder – også på stedet. Pizza gør de fleste glade, og måske især dem, der laver og sælger dem?

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Hvis du indsnævrer din søgning, kan du nemt finde præcis den type virksomhed eller butik, som du leder efter på DBA. Lige nu er der 6 annoncer med Pizzeria og grillbarer til salg på DBA. Du kan også søge på ordet ’butik’; så fremkommer der 33 annoncer.

9. Du bestemmer menuen

Er du dygtig i et køkken? Kunne du tænke dig din egen restaurant? Med udsigt over vandet og en tilstødende campingplads, der sikrer god trafik fra kunder? Så læs med herunder
Er du dygtig i et køkken? Kunne du tænke dig din egen restaurant? Med udsigt over vandet og en tilstødende campingplads, der sikrer god trafik fra kunder? Så læs med herunder

Har du en lille kok gemt i maven, og er du på jagt efter et arbejdsliv, hvor du selv bestemmer kursen og lever det gode liv? Drømmer du om at starte egen restaurant? I et naturskønt beliggende område på første række til vandet i Vemmetofte Strand ved Faxe Bugt og lige ved skoven, kan dette nu gøres til virkelighed:

Her bliver du nabo til en større campingplads, og du kan derfor påregne travlhed om sommeren. Om vinteren er her typisk selvskaber, oplyser ejeren, der i alt har 296 kvadratmeter erhvervsareal til salg nu. Der er plads til 100 restaurantgæster eller 3 selskabslokaler med 60 personer i det største. Desuden er der mulighed for udendørsservering på terrassen med havudsigt.

Her kan du udleve drømmen – der hører også en god helårsbolig med samme fantastiske beliggenhed på 258 kvadratmeter med i forpagtningen. Her er det kun dine egne præferencer og din egen smag, der bestemmer, hvad der skal stå på menukortet.

Webadressen skovfogedstedet.dk stilles også til rådighed. Så her har du mulighed for at overtage noget, hvor alle de grundlæggende trædesten er lagt. Med havet og naturen som nabo, er der her en chance for at skifte kontorlivet ud med vindblæst hår og ægte iværksætteri.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

10. Skøn og smuk i Søborg

Drømmer du om at starte din egen skønhedsklinik, og er du på jagt efter en central beliggenhed og gode lokaler til dine behandlinger? I Søborg finder du lige nu denne
Drømmer du om at starte din egen skønhedsklinik, og er du på jagt efter en central beliggenhed og gode lokaler til dine behandlinger? I Søborg finder du lige nu denne

Fordelene ved at være selvstændig og have sit eget er mange. Du kan arbejde med det, der interesserer dig, du har mulighed for høj indtjening, du bestemmer selv, hvem du vil arbejde sammen med, og du har høj grad af fleksibilitet. Men det kræver naturligvis også hårdt arbejde, is i maven – og masser af stålsat vilje.

Er du en haj til hår og negle, make-up og alt i den dur, vil du være massør eller lignende, og kunne du tænke dig at leve udelukkende af netop dét. Så læs med her. Lige nu kan du købe en 2 plans klinik i Søborg, der ligger i gade/butiksplan med en attraktiv beliggenhed. Ovenpå er der venteværelse og et behandlerrum samt et wc. Nedenunder er der et køkken og et behandlerrum.

Huslejen er 10.500 kroner om måneden, og klinikken er istandsat og renoveret for 400.000 kroner og fremstår i virkelig god og velholdt stand.

Klinikken har en god beliggenhed i roligt og hyggeligt området. Der er gode transportmuligheder, offentligt transport næsten til døren og gratis parkering for alle med masser parkerings pladser. 

På samme gade er der desuden et pizzeria, en vietnamesisk restaurant, en kiosk, en fodterapeut og en frisør. Lige nu fungerer stedet som en klinik for permanent make-up, voksbehandling, Eyelash extensions samt en negletekniker. Men det behøver ikke være det, du drømmer om at bruge den til. Hovedsagen er, at det bliver din egen – og du bestemmer.

Se hele annoncen her, såfremt erhvervsejendommen stadig er til salg.

Klinikker til salg på DBA:

 1. Klinik på Danmarksgade, Esbjerg Centrum - Klinik til leje

  Klinik på Danmarksgade, Esbjerg Centrum - Klinik til leje

  6700 udlejes Klinik, etageareal kvm. 12 Danmarksgade, ESBJERG CENTRUM: Leje af klinik lokale i Esbjerg. Treat Esbjerg er en livsklinik i hjertet af Esbjerg, hvor vi brænder for at give mennesker menta

  1.000,00 kr.06-09-2023
 2. Klinik på Frederiksberg Alle, Frederiksberg C - Klinik til leje

  Klinik på Frederiksberg Alle, Frederiksberg C - Klinik til leje

  1820 udlejes Klinik, etageareal kvm. 82 Frederiksberg Alle, FREDERIKSBERG C: Frisør og klinik med toilet og køkken og 2 baglokaler centralt placeret ved Sankt Thomas Plads Billig husleje på 14.000 kr

  14.000,00 kr.05-10-2023
 3. Klinik på Sct Bendtsgade, Ringsted - Klinik til leje

  Klinik på Sct Bendtsgade, Ringsted - Klinik til leje

  4100 udlejes Klinik, etageareal kvm. 80 Sct Bendtsgade, RINGSTED: komplet indrette frisørlokale med to vaskestole, klippestole, spejle, disk, venteplads/ sofa mv. frisør indrette i kælder med egne ind

  5.000,00 kr.05-10-2023
 4. Klinik på Murergade 10, Helsingør - Klinik til leje

  Klinik på Murergade 10, Helsingør - Klinik til leje

  3000 udlejes Klinik, etageareal kvm. 10 Murergade 10, HELSINGØR:

  250,00 kr.20-08-2022
 5. Klinik på Nørre Voldgade, København K - Klinik til leje

  Klinik på Nørre Voldgade, København K - Klinik til leje

  1358 udlejes Klinik, etageareal kvm. 50 Nørre Voldgade, KØBENHAVN K: Mit lokale fremlejes fuldtid i hjertet af København lige overfor Nørreport st til terapi, coaching, kontor eller lignende. Mit loka

  1,00 kr.12-02-2023
 6. Klinik på Østergade, Lemvig - Klinik til leje

  Klinik på Østergade, Lemvig - Klinik til leje

  7620 udlejes Klinik, etageareal kvm. 15 Østergade, LEMVIG: Lokalet er på ca 15 m2 + reception, køkken og opbevaring Månedlig leje udgør ca 3000 kr momsfri og dertil kommer fællesudgifter vand varme

  1,00 kr.10-06-2023

Lige nu er der 34 klinikker til salg på DBA, alt lige fra skønhedsklinikker til tandlægeklinikker eller massageklinikker. Det kan også være, du drømmer om at blive fodterapeut eller noget helt tredje?

Gå til artiklens Facebook-opslag og tag en ven eller en bekendt, der drømmer om nyt job, og/eller om at være sin egen chef.

Det kan også være, du drømmer om dit eget, finurlige kontor eller anneks eller et cool, anderledes teenageværelse i form af en vaskeægte cirkusvogn? Så kan du lige nu købe denne smukke cirkusvogn, som har tilhørt selveste cirkusdirektøren.

DBA har både guld fra gemmerne, biler, virksomheder og butikker til salg. Men faktisk er der også alverdens finurlige ting at finde – ting, man måske ikke lige gik og regnede med, at man manglede. Her er de ti mest finurlige ting fundet på DBA. Ikke alle tingene er brugte... Gudskelov.

Relaterede artikler