Nostalgisk jul

Nostalgisk jul

30. november 2015

Nostalgisk jul

Jeg nyder godt af de forskellige måder man kan buge DBA på – om det blot er en ”osetur” for at se, hvad der rører sig på siden, eller om det er en mere konkret jagt efter en specifik ting, jeg er på udkig efter.

Når jeg er på jagt efter noget bestemt, bruger jeg gerne den agentsøgningsfunktion, der er mulighed for, således at man modtager en mail, når der er sat et produkt til salg, som matcher de søgekriterier man har eftersøgt.

Jeg havde set et rigtig fint gammelt og nostalgisk juletræstæppe og måtte eje sådan et. Altså jeg var så forelsket, at jeg i lang tid søgte og søgte på nettet, men desværre uden held.

En sommerdag, hvor julen var allerlængst væk, tikkede der en mail ind via agentsøgningen – der var oprettet en annonce med et juletræstæppe. Jeg skyndte mig ind på DBA og kunne se, at det var lige præcis sådan et tæppe, jeg længe havde ledt efter. Siden den sommer har det fine juletræstæppe pyntet under træet hos os. At de ting man køber så samtidig har en historie med sig, synes jeg blot gør det lidt sjovere, særligt op til jul som jo netop er nostalgi.