Disse ti finurligheder kan du købe på DBA lige nu
Sjov

Disse ti finurligheder kan du købe på DBA lige nu

Louise Guldager
Louise Guldager

Uanset om du er til udstoppede dyr, mærkværdige vandcykler udformet som svaner, såkaldt ”ubrugelige” gaffelnøgler eller blot søger et virkelig godt og unikt telefonnummer. Ja, så kan det – blandt meget andet

Her er de ti mest finurlige ting, som du lige nu har mulighed for at købe på DBA. Ikke alle tingene er brugte.. Guskelov

1. Gammel flamme fra Vietnamkrigen

”Gir du noget ild, makker?”, sang Kim Larsen i landeplagen Yummi Yummi tilbage i 1988 – og det gjorde han. Fra sin Zippo.

Zippo lighteren er både ikonisk og verdenskendt, og uanset om du er villig til at give 4.000 kroner for en gammel, bulet lighter, så ved de fleste godt, at den blandt andet er kendt for sin livsgaranti og årelange tradition. Derfor er Zippo-lighteren heller ikke underligt blevet et samlerobjekt for mange – i diverse forskellige udgaver og udformninger. 

Yesterday is history. Sådan står der på denne originale lighter fra Vitenamkrigen. Gad vide om de dengang vidste, hvor meget historie kan være værd? 4000 kroner er svaret i det her konkrete tilfælde
Yesterday is history. Sådan står der på denne originale lighter fra Vitenamkrigen. Gad vide om de dengang vidste, hvor meget historie kan være værd? 4000 kroner er svaret i det her konkrete tilfælde

På DBA kan du lige nu købe denne original ZIPPO-lighter fra starten af 1960'erne, dateret tilbage til og verificeret fra Vietnamkrigen. Yesterday is history, tomorrow is a mystery, står der graveret i hylsteret på den historiske lighter. Det tør da siges! Zippo selv har verificeret den, står der – og den virker endnu. Tænk sig, hvem der har brugt den….og hvad den har sat ild til?!

Lightere som samleobjekter til salg på DBA:

 1. Lighter, Pistol lighter, Den virker

  Lighter, Pistol lighter, Den virker

  100,00 kr.24-06-2024
 2. Lighter, Ronson, Den virker perfekt og er i god stand. Der følger en original ronson lomme. Der mang

  Lighter, Ronson, Den virker perfekt og er i god stand. Der følger en original ronson lomme. Der mangler gas. Fast pris

  300,00 kr.24-06-2024
 3. Lighter, 2 lightere. (Cam) (div.ks)(22)
Aflang metal rillet 18 x 2 cm, kr. 30,-
Hvid lighter med bil

  Lighter, 2 lightere. (Cam) (div.ks)(22) Aflang metal rillet 18 x 2 cm, kr. 30,- Hvid lighter med billede af Michael Laudrup, 5½ x 2½ cm, kr. 100,-

  30,00 kr.24-06-2024
 4. Lighter, starlon, flot som ny Starlon jet-flame-s med usa patentnr som ny fejlfri i original embal

  Lighter, starlon, flot som ny Starlon jet-flame-s med usa patentnr som ny fejlfri i original embalage tlf 27377986

  249,00 kr.24-06-2024
 5. Lighter, Ligther Obs Per stk 1600,-

  Lighter, Ligther Obs Per stk 1600,-

  1.600,00 kr.24-06-2024
 6. Lighter, Guld lighter, Gammel ceto lighter, er desværre utæt så skal fixes, hvis man vil bruge den

  Lighter, Guld lighter, Gammel ceto lighter, er desværre utæt så skal fixes, hvis man vil bruge den

  200,00 kr.23-06-2024

Her kan du se mange flere lightere, der er oprettet under kategorien Samleobjekter på DBA. De spænder vidt i pris og stand, fælles er, at de er unikke.

2. Sejlende svane

Din helt egen private vandcykel? Udformet som en svane? Jo, det kan sagtens lade sig gøre
Din helt egen private vandcykel? Udformet som en svane? Jo, det kan sagtens lade sig gøre

LÆS OGSÅ: Disse ting ville danskerne helst af med i 2017 

Drop den årlige kanotur med familien, hvor alle er sure og opgivende på forhånd! I år trumfer du med en overhånd, selv ikke den bedst forberedte kunne have forudset…

Hånden på hjertet: Havde du nogensinde tænkt på at søge efter en brugt vandcykel udformet som en sejlende svane, med plads til tre personer, der kunne blive din helt egen? …..Men nu hvor vi har fundet den til dig, er der så noget som helst, der taler imod, at tage den med op i sommerhusland om nogle måneder og gøre alle andre på stranden grønne af misundelse? Nej vel…..

Der er så uendeligt mange måder, man kan gøre livet sjovere på med sådan en fætter her. Den er lidt dyr, men gjort op i de mange timers sjov, der venter forude og den street credit, du opnår hos venner og familien, så er det bare et beskedent greb i lommen.

OPDATERING: Svanevandcyklen er nu blevet solgt.

Vandcykler til salg på DBA:

 1. Pioner Trio

  Pioner Trio

  Pioner Vandcykler, Pioner Trio, årg. 2022, fod 12, Data: Motor og årgang: rugbrøds motor Vægt/Længde/Bredde: ca. 175kg/3,75m/1,9m Norsk Veritas godkendelse. Anker med line og 4 fortøjninger medfølger.

  42.000,00 kr.17-01-2024

Der er faktisk 15 vandcykler til salg på DBA lige nu, så hvis du er mere til en klassisk model og knap så begejstret for sejlende svaner, kan du kigger her.

3. Telefonnummer til 15.000 kroner?

Er du også træt af, at du ikke kan huske dit eget telefonnummer? Eller at kæresten ikke kan? Fortvivl ej. Uanset om det er til privat brug eller din virksomhed, så har Jesper fra Skødstrup et helt særligt telefonnummer til salg her. Det er let at huske, også at skrive – og det kan blive dit for bare 15.000 kroner.

OPDATERING: Telefonnummeret er nu blevet solgt.

4. ”Totalt ubrugelig”

Står du helt tilfældigt og mangler et gaffelnøglesæt i tomme format af helt særlig karakter, der reelt ingen funktion har? Så har Peter fra Herning din ryg:

- 8 stk. verdenskendte British Standard Whitworth. Ja, egentlig er de jo totalt ubrugelige, med mindre altså man er indehaver af et eller andet gammelt der skal skrues på, skriver han i annoncen på DBA, og det er da en selvindsigt, der er til at forstå.

OPDATERING: Gaffelnøglesættet er nu blevet solgt.

Nogle ting er kun ubrugelige, indtil man finder en anvendelse eller grund. Det handler om perspektivet
Nogle ting er kun ubrugelige, indtil man finder en anvendelse eller grund. Det handler om perspektivet

Hele sættet kan blive dit for blot 100 kroner!

- Et fund for pengene, hvis jeg skal sige det, slutter Peter i annoncen.

5. Elvis' autograf

The King of Rock´n´roll. Når legender lever videre
The King of Rock´n´roll. Når legender lever videre

LÆS OGSÅ: Disse ti almindelige biler stiger snart i værdi

The King of Rock 'n' roll
eller slet og ret The King. Et stykke musikhistorie, en legende og sågar med så stor betydning, at selveste John Lennon har udtalt, at ”før Elvis var der ingenting - og hvis der ikke havde været en Elvis, ville der heller ikke være noget Beatles!”

Nu kan én af Kongens sjældne og originale autografer blive din. Den koster 5.000 danske kroner, men så får du også et lille stykke med Elvis leveret tilbage fra 1959, da han mødte den engelske formand for Elvis fanklubben i Tyskland.

Det er næsten som at møde ham selv. The King has left the building – men han findes stadig lidt her.

Autografer til salg på DBA:

 1. Billeder, Jeg sælger mine autografer fra Niki topgaard, Simon, ComKean, Den mandlige elg, Jakob og h

  Billeder, Jeg sælger mine autografer fra Niki topgaard, Simon, ComKean, Den mandlige elg, Jakob og ham den sidst er jeg lidt utvivlsomt om hvad hedder Jeg har selv fået dem i person Jeg syntes de h

  100,00 kr.24-06-2024
 2. Autografer, Byd

  Autografer, Byd

  123.456,00 kr.23-06-2024
 3. Autografer, Bildør fra motorsport, med Jan Magnussens autograf, har ikke selv indhentet autografen,

  Autografer, Bildør fra motorsport, med Jan Magnussens autograf, har ikke selv indhentet autografen, men købt døren for mange år siden, har ikke kunne lokalisere/bekræfte hvor/hvornår den er fra.

  395,00 kr.23-06-2024
 4. Autografer, CD/D-A-D, 30-30-30 med autografer sælges - mint condition

  Autografer, CD/D-A-D, 30-30-30 med autografer sælges - mint condition

  500,00 kr.23-06-2024
 5. Autografer, Live shots/ D-A-D bog/cd, Live Shots/D-A-D med autografer sælges

  Autografer, Live shots/ D-A-D bog/cd, Live Shots/D-A-D med autografer sælges

  1.000,00 kr.23-06-2024
 6. Autografer, Ellers kom med bud :)

Serial experiments lain 
Håndskrevet Autograf fra skaberen af lai

  Autografer, Ellers kom med bud :) Serial experiments lain Håndskrevet Autograf fra skaberen af lain yoshitoshi abe fået fra convention Sender Anime manga

  1.300,00 kr.22-06-2024

Mangler du en original og unik gave til én, du holder af? Lige nu er der over 1.000 originale autografer til salg på DBA. Måske fra én af dine personlige idoler? 

6. Gravid?

Når der ikke er nogen undskyldning for at gå til den længere
Når der ikke er nogen undskyldning for at gå til den længere

Nogle udløbsdatoer er sjovere end andre at forsøge at indhente. Og mangler vi ikke alle sammen fra tid til anden en god undskyldning for at hive lillefar eller lillemor med under dynen?

Prøver du selv, eller kender du mon nogen, der er i gang med at lave et barn, så vil denne annonce måske have relevans for jer? For at tjekke, om anstrengelserne hjemme i dobbeltsengen bærer frugt, er det naturligvis nødvendigt med lidt test og svar, og hvorfor så ikke slå til på denne udemærkede deal: 14 graviditets og ægløsningstest til salg for bare 50 kroner. De skal dog anvendes inden kalenderen siger august, hvor de udløber. Så det er bare med at komme i gang.

OPDATERING: Graviditetstestene og æglæsningstestene er nu blevet solgt.

7. Dødens gab med fuldt tandsæt

Bad ass attitude, der trumfer det meste!
Bad ass attitude, der trumfer det meste!

LÆS OGSÅ: Kæmpe krokodille sat til salg på DBA

Den bliver nok lidt svær at sende med posten, så du skal helst bo i nærheden af København, men så er der faktisk heller ikke flere undskyldninger for ikke at drøne til Frederiksberg og slæbe den her 75 cm lange og knap 
45 år gamle alligator hjem. Sådan en lille, diskret pyntegenstand vil klæde de fleste hjem. Den bider ikke og kræver ingen fodring, men den har et mindre, sort mærke på siden, som skyldes det tjære, der er blevet brugt til at lappe hullet fra kuglen, der har skudt den.

Steve Irwin go home!

OPDATERING: Alligatoren er nu blevet solgt.

Udstoppede dyr til salg på DBA:

 1. Udstoppede dyr, Edderfugl, 45 cm - super flot!

  Udstoppede dyr, Edderfugl, 45 cm - super flot!

  1.100,00 kr.24-06-2024
 2. Udstoppede dyr, Egern

  Udstoppede dyr, Egern

  400,00 kr.24-06-2024
 3. Udstoppede dyr, Udstoppet parakit, Pennants parakit. Ældre model, men ganske ok i fjerdragten. Befin

  Udstoppede dyr, Udstoppet parakit, Pennants parakit. Ældre model, men ganske ok i fjerdragten. Befinder sig i postnummer 4500, men kan muligvis medbringes til Holbæk, Roskilde eller København efter næ

  850,00 kr.24-06-2024
 4. Udstoppede dyr, Rørdrum (fugl), Fin udstoppet rørdrum (Botaurus stellaris) sælges. Ca 50 cm høj. Fra

  Udstoppede dyr, Rørdrum (fugl), Fin udstoppet rørdrum (Botaurus stellaris) sælges. Ca 50 cm høj. Fra røgfrit hjem.

  950,00 kr.24-06-2024
 5. Udstoppede dyr, Udstoppet musvåge, Musvåge, udstoppet. Højde 45 cm

  Udstoppede dyr, Udstoppet musvåge, Musvåge, udstoppet. Højde 45 cm

  900,00 kr.24-06-2024
 6. Løvgræshoppe

  Løvgræshoppe

  Udstoppede dyr, ⏰ NEXT "POP-UP OPENING" Saturday April 20th (10:00 - 13:00) Prags Boulevard 43 UNIT 5009 - 5011 Copenhagen S ☎️ 3133 9502 ————————————————————— Løvgræshoppe Glasset måler: 24 x 18 c

  0,00 kr.18-04-2024

Lige nu er der over 400 udstoppede dyr til salg på DBA, fra de helt små, til de væsentligt større. Her er rig mulighed for at opdatere indretningen med lidt farverigt dyreliv. 

8. Sukkertrang i bytte for gammel viden

 

Hvor i stuen vil du mon finde plads til den her samling?
Hvor i stuen vil du mon finde plads til den her samling?

Er du også træt af Google? Hver gang, man søger efter noget, kommer der tusinde valgmuligheder skrevet af alle mulige almindelige mennesker uden smarte og vigtige titler - og nogle gange kan man bare godt drømme sig tilbage til en tid, hvor side 6 i bind 2 var alt, man behøvede at huske, for at finde alt samlet info om Golfkrigen, ikke?

Det kan også være, du vil opdage, hvor meget af verden, der faktisk ikke er statisk, og som ser helt anderledes ud den dag i dag? Uanset, så kan du, hvis du kan finde plads til de 30, tykke bind et sted derhjemme, lige nu hente hele Lademann leksikon hos Jane fra Haslev – kvit og frit. Eller. Det koster en KÆMPE stor pose slik, skriver hun. Om vægten i slik skal tilsvare leksikonnets, melder annoncen dog intet om.

OPDATERING: Leksikaerne er nu blevet solgt.

9. May the Force be with you

Hvis manden derhjemme EN gang til siger, han ikke vil ha flere pyntegenstande….så send ham linket til den her
Hvis manden derhjemme EN gang til siger, han ikke vil ha flere pyntegenstande….så send ham linket til den her

Er du træt at Royal Copenhagen og Kubus-stager og gamle, smukke teaktræsmøbler? Mangler du et nørdet, men cool islæt til din boligindretning, der får dig til at skille dig ud fra mængden? Så er denne intakte stormtrooper i fuldfigur måske noget for dig? Forestil dig, du har et erhverv i Star Wars-universet som soldat for Det Galaktiske Imperium eller overrask dine intetanende gæster, når de træder ind i entreen? Mulighederne er mange, men sikkert er det, at det vil løfte din indretning fra 0 til 100 på et splitsekund! Den kan blive din for 1.000 kroner!

OPDATERING: Figuren er nu blevet solgt.

10. Er konen sur, kør en tur!

Det handler om at sælge varen.

Nogle gange er det måske ikke så meget selve genstanden, der er sat til salg på DBA, som er finurlig, som det kan være selve beskrivelsen/teksten. August fra Højbjerg har i hvert fald ordet i sin magt og en forfriskende humoristisk tilgang til salget sin gamle Honda, XR650R:

”Er konen sur, så kør dig en tur...”, skriver August og lover desuden, at maskinen kan ”forcere både hække og pløjemarker” ligesom den eftersigende kan ”trække skindet af en budding, så hurtigt, at selv mormor er imponeret”.

OPDATERING: Honda'en er nu blevet solgt.

Kan du også gøre en Tesla i solskin flov på dén her?
Kan du også gøre en Tesla i solskin flov på dén her?

Ak ja, det giver unægtelig kriblen i fingrene til at klikke sådan en krabat hjem og med en acceleration, der gør selv en ”Tesla i solskin flov”, så er der ikke meget argument for at lade være, vel? 

Motorcykler til salg på DBA:

 1. Harley Davidson . Super Glide. 2007. 9500 Km.

  Harley Davidson . Super Glide. 2007. 9500 Km.

  Harley-Davidson, Super Glide, ccm 1580, hk 70, 2007, km 9500, Sort, m.afgift, Harley Davidson .Super Glide. Årg. 2007. 9500 Km.Enejers. Købt hos Cabs.

  164.999,00 kr.17-12-2023
 2. Harley Davidson FXD Dyna Super Glide

  Harley Davidson FXD Dyna Super Glide

  Harley-Davidson, FXD Dyna Super Glide, ccm 1450, 2001, km 44800, Med afgift, Hold dig løbende opdateret, følg os på Facebook og medvirk i løbende konkurrencer og gode tilbud!

  139.000,00 kr.04-10-2023
 3. Harley-Davidson FLSTC Heritage Softail Classic Mc-Syd Bytter gerne

  Harley-Davidson FLSTC Heritage Softail Classic Mc-Syd Bytter gerne

  Harley-Davidson, FLSTC Heritage Softail Classic, ccm, hk, 2010, km 91000, Med afgift, Heritage Softail Sælges. Velholdt maskine, KM er nærmest ikke at se. virkelig fin cykel. Husk vi bytter meget gern

  209.800,00 kr.24-11-2021
 4. Harley-Davidson FLHTCUSE CVO Electra Glide Ultra Classic Mc-Syd Bytter gerne

  Harley-Davidson FLHTCUSE CVO Electra Glide Ultra Classic Mc-Syd Bytter gerne

  Harley-Davidson, FLHTCUSE CVO Electra Glide Ultra Classic, ccm, hk, 2011, km 27000, Med afgift, Pæn Velholdt FLHTCUSE6 Electra glide Classic Sælges..Husk vi bytter meget gerne..Vi hjælper gerne med en

  419.800,00 kr.24-11-2021
 5. Harley-Davidson FLSTC Heritage Softail Classic Mc-Syd Bytter gerne

  Harley-Davidson FLSTC Heritage Softail Classic Mc-Syd Bytter gerne

  Harley-Davidson, FLSTC Heritage Softail Classic, ccm 1449, hk 63, 2006, km 46000, Med afgift, Heritage Softail Sælges. Super velholdt HD. i helt klassisk look. Husk vi bytter meget gerne. Vi hjælper o

  199.800,00 kr.24-11-2021
 6. Harley-Davidson XL, 883, custom sportser, som ny.

  Harley-Davidson XL, 883, custom sportser, som ny.

  Harley-Davidson, XL 883 Custom Sporster, 883 ccm, 63 hk, 2003, 143000 km, Blåmetallic, m.afgift, Det er en 100års jubilæriums model. Står som ny, og kører som en drøm. Det medfølger tvillingesæde, så

  89.900,00 kr.24-06-2024

Her ser du flere motorcykler til salg på DBA. Lige nu er der over 4.000 motorcykler til salg, men nok knap så mange humoristiske og originale annoncebeskrivelser, som den August fra Højbjerg har lavet. 

Her er nogle af de samlerobjekter, du kan købe på DBA:

Irmadåser (173 annoncer)

Porcelænsdukker (46 annoncer)

Lightere (468 annoncer)

Babushka dukker  (16 annoncer)

Piber (537 annoncer)

Ølkasser (426 annoncer)

Anders And-blade (1.532 annoncer)

Modelbiler (2.197 annoncer)

Brevpapir (202 annoncer)

Kuglepenne (758 annoncer)

Glansbilleder (523 annoncer)

Madamblå (542 annoncer)

Kagedåser (524 annoncer)

Julepynt (1.161 annoncer)

Påskepynt (227 annoncer)

Supersælgeren Anja har i skrivende stund hele 233 ting til salg på DBA. Et spisebord, der senere blev brugt til Tina Lunds bryllup og de gamle tagsten fra garagen. Anja har solgt alt mellem himmel og jord. Dog er hun nogle gange lidt for god en sælger... hvis du spørger hendes mand. Læs her, hvad hun fik solgt lidt for hurtigt.

Disse 10 ting vil gøre dig nostalgisk, hvis du voksede op i 90'erne. Vi har været en tur i arkiverne for at grave mindeværdige skatte frem, som folk, der var barn eller ung i 90'erne, kan huske. Det skønne ved alle disse 10 ting er, at du ikke behøver at begrave dem i din fortid. På DBA lever tingene i bedste velgående, se her, om der er nogle, du selv kan genkende.

Relaterede artikler