Læs hvilken kendis, der lige nu har disse guldstøvler til salg på DBA
Sjov

Læs hvilken kendis, der lige nu har disse guldstøvler til salg på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun køber genbrugspelse og scroller ofte DBA igennem for at finde en sød, lille hundehvalp. Og så har hun netop sat nogle guldstøvler, som hun havde på til et awardsshow, til salg. Her kan du læse, hvilken kendis der har så stor en forkærlighed for genbrug.

Hendes læber er ofte malet blå, øreringene er store, runde og guld, mens tøjet som regel skiller sig ud i opmærksomhedskrævende farver.

Twerk Queen, hvis borgerlige navn er Louise Kjølsen, har altid et look udover det sædvanlige. Og det kan hun blandt andet takke diverse genbrugsbutikker og online genbrugsportaler for. Herfra køber hun nemlig noget af sit tøj, men hun er også flittig til at sælge det igen, og lige nu har du mulighed for at stjæle hendes stil.

Lige for tiden har hun nemlig sine vilde, langskaftede guldstøvler til salg. Støvlerne har hun haft på til Danish DJ-awards og en del photo-shoots. Hun har købt hele tre par af den samme model for at være sikker på, at hun havde købt den rette størrelse. Derfor sælger hun nu ud af en af de størrelser, der viste sig at være for lille.

OPDATERING: Louise har nu fået solgt sine guld-støvler.

Støvlen er inspireret af Balenciaga sølv støvlen, som Kim Kardashian havde på sidste år. Denne er i stedet i rose gold (hvem elsker ikke rose gold)!, skriver Louise i annoncen
Støvlen er inspireret af Balenciaga sølv støvlen, som Kim Kardashian havde på sidste år. Denne er i stedet i rose gold (hvem elsker ikke rose gold)!, skriver Louise i annoncen
Jeg er selv SYGT glad for dem, jeg har i størrelse 38, fordi de er super flotte, gode at gå i og nemt kan peppe et enkelt outfitt up. De er et statement piece
skriver Louise i annoncen på DBA.

Langskaftede støvler til salg på DBA:

 1. Støvler, str. 40, B&Q, Næsten som ny, smarte støvler med lynlås i siden -kraftig model - farve sort

  Støvler, str. 40, B&Q, Næsten som ny, smarte støvler med lynlås i siden -kraftig model - farve sorte.. fejler intet , kr. 300,- mrk b&Co fra skoringen (har givet kr. 750 for dem) har også adax langs

  300,00 kr.08-06-2024
 2. Støvler, str. 40, Adax, Sorte, Lkdet, Næsten som ny, Super flotte Adax langskaftede støvler i sor

  Støvler, str. 40, Adax, Sorte, Lkdet, Næsten som ny, Super flotte Adax langskaftede støvler i sort læder - ser ud som nye, i str. 40 - se billeder, kr. 475 ændring i pris bredde på skaftet af støvl

  475,00 kr.08-06-2024
 3. Støvler, str. 38, Billi Bi, Sort, Læder, Næsten som ny, Billi Bi langskaftet støvler. Som nye: Br

  Støvler, str. 38, Billi Bi, Sort, Læder, Næsten som ny, Billi Bi langskaftet støvler. Som nye: Brugt 1 gang.

  340,00 kr.04-01-2022
 4. Støvler, str. 40,5, Gabor, Sort, Læder, Ubrugt, Lækreste langskaftede støvler i blødt læder og gu

  Støvler, str. 40,5, Gabor, Sort, Læder, Ubrugt, Lækreste langskaftede støvler i blødt læder og gummidæk. Med et fedt guldspænde på siden Aldrig brugt

  400,00 kr.22-03-2024
 5. Støvler, str. 37, Pavement, Sort, God men brugt, Langskaftede støvler fra det danske brand pavemen

  Støvler, str. 37, Pavement, Sort, God men brugt, Langskaftede støvler fra det danske brand pavement. Højde 42 cm.

  375,00 kr.25-02-2024
 6. Støvler, str. 40, Peter Kaiser, Sort, Ruskind, Ubrugt, Sorte langskaftede støvler i ruskind fra P

  Støvler, str. 40, Peter Kaiser, Sort, Ruskind, Ubrugt, Sorte langskaftede støvler i ruskind fra Peter Kaiser i størrelse UK 6/EU 40 Hælen måler 4,8 cm målt fra bagsiden Aldrig brugt

  400,00 kr.08-02-2024

Her kan du se de mange langskaftede støvler til kvinder, der lige nu er til salg på DBA.

Første gang, Louise solgte ud af gemmerne på DBA, var det en cykel, hun skulle af med. Og det var der et helt særligt formål med.

- Jeg har altid to cykler, sådan så hvis min egen punkterer, kan jeg bruge min ekstracykel imens. Men engang var jeg så meget på røven, at jeg satte ekstracyklen til salg, så det kunne give nogle penge. Og det hjalp, forsikrer Louise.

Klik her og se alle de mere end 13.000 cykler, der er til salg på DBA lige nuHer kan du se alle damecyklerne. Her kan du se de herrecykler, der er til salg på DBA. Her kan du se børnecyklerne.

Louises bedste genbrugskøb

Men genbrug er ikke bare en hjælp til at tjene lidt penge i ny og næ. Louise erkender også, at hun ved at købe genbrug kan få fingrene i ting, hun normalt ikke ville bruge sine penge på. Det gælder blandt andet hendes to genbrugspelse:

- Jeg elsker mine to pelse. Det er de bedste genbrugskøb, jeg nogensinde har gjort. Pelsene kan altid få mig til at ligne en million – også selvom jeg har træningstøj på og render under øjnene, siger Louise Kjølsen.

Den ene pels er rød og kostede 2.500 kroner. Den anden er hvid og blev Louises for 3.000 kroner. Louise har brugt dem som vinterjakker over flere sæsoner.

Her kan du se Louise i en af hendes pelse. Måske du en dag kan købe den på DBA. Louise fortæller nemlig, at hun minimum fire gange om året rydder ud i sit skab, hvor hun sorterer at det tøj og alle de sko, hun vil give til genbrug
Her kan du se Louise i en af hendes pelse. Måske du en dag kan købe den på DBA. Louise fortæller nemlig, at hun minimum fire gange om året rydder ud i sit skab, hvor hun sorterer at det tøj og alle de sko, hun vil give til genbrug

Pelse til salg på DBA:

 1. Pels, str. 40, Javier Simorra, Sort, Ruskind, pels, God men brugt, Mega flot Javier Simorra pels.

  Pels, str. 40, Javier Simorra, Sort, Ruskind, pels, God men brugt, Mega flot Javier Simorra pels. Sort ruskind udenpå og brungråt pels inden i. Dejlig varm og meget elegant.

  2.000,00 kr.13-06-2024
 2. Pels, str. 40, Minkpels, Hvid/lyssebrun, Mink, God men brugt, Super flot og er passe godt på send

  Pels, str. 40, Minkpels, Hvid/lyssebrun, Mink, God men brugt, Super flot og er passe godt på sendes ikke

  1.999,00 kr.13-06-2024
 3. Pels, str. 38, Pels i russisk los, God men brugt, Virkelig smuk, eksklusiv og elegant pels i russis

  Pels, str. 38, Pels i russisk los, God men brugt, Virkelig smuk, eksklusiv og elegant pels i russisk los. Pelsen har nogle år på bagen, men standen er generelt god. Enkelte steder er der lidt slid at

  6.000,00 kr.13-06-2024
 4. Pels, str. 38, Ukendt, Sølv, Sølvræv, Næsten som ny, Ægte sølvræv pels.
Købt på Rhodos for mange

  Pels, str. 38, Ukendt, Sølv, Sølvræv, Næsten som ny, Ægte sølvræv pels. Købt på Rhodos for mange år siden. Den kostede dengang 19000kr. Er som ny.

  2.500,00 kr.13-06-2024
 5. Pels, str. 38, x, Lyse nuancer , Mink, Næsten som ny, Som NY Jeg har Max haft den på 6 gange
Fra

  Pels, str. 38, x, Lyse nuancer , Mink, Næsten som ny, Som NY Jeg har Max haft den på 6 gange Fra IKKE ryger hjem Fin, let og meget elegant smuk pels med smarte detaljer NY pris 13999

  4.000,00 kr.12-06-2024
 6. Pels, str. 44, Minkkåbe, Meget mørk, Mink, Næsten som ny, Meget smuk hellang minkkåbe i meget fin

  Pels, str. 44, Minkkåbe, Meget mørk, Mink, Næsten som ny, Meget smuk hellang minkkåbe i meget fin stand og i en meget smuk mørk farve. Bæredygtig pels. (53). (www.baeredygtigpels.dk)

  6.000,00 kr.12-06-2024

Lige nu er der over 1.000 pelsjakker og –frakker til kvinder på DBA

Louise er dog langt fra færdig med at købe pelse brugt. Lige nu scroller hun nemlig DBA tyndt for noget, der involverer pels, men bare i en lidt anden form.

- Jeg drømmer om at få lille hundehvalp. Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge DBA igennem. Men altså, man må jo ikke holde hund, der hvor jeg bor, så det er mere bare sådan et drømmescenarie, griner Louise.

Overvejer du at købe en hund på DBA? Klik Her og få nogle gode råd til, hvordan du bedst og sikrest bærer dig ad.

Jeg synes, der er mange gode grunde til at genbruge. En af dem er, at man selvfølgelig ikke skal smide tøj ud, som andre mennesker kan få glæde af. Det er god karma at give eller sælge det videre. Og så er genbrug selvfølgelig også godt for miljøet
siger Louise.
Louise elsker langskaftet støvler. Lige nu har hun nogle i guld til salg
Louise elsker langskaftet støvler. Lige nu har hun nogle i guld til salg

Her er Louises 2 bedste genbrugsråd:

1. Gå uden om dette ord, når du handler brugt

- Min erfaring er, at du skal gå uden om genbrugsbutikker eller annoncer, der reklamerer med ’vintage’. Lige så snart, der står ’vintage’, bliver det røvdyrt. Så er besparelsen ikke lige så stor, som ellers når du køber brugt.

Der er omkring 13.000 salgsannoncer på DBA lige i øjeblikket, der matcher søgeordet 'vintage'. Der er flest annoncer med 'vintage' i kategorien 'diverse', som hører ind under 'møbler og tilbehør'.

2. Dette sted på tøjet kan du virkelig se, hvor brugt/ikke-brugt det er

- Tjek din pelsfrakke i syningen, inden du køber. Min erfaring er, at det ofte er i syningen, pelse bliver mest møre, så der vil din pels afsløre, hvor meget/lidt den har været brugt af den tidligere ejer. Jeg har efterhånden gået så meget med min røde rævepels, at jeg har fået en skrædder til at ordne nogle nye syninger.

Kender du én, der ville have interesse i Louises sko, så kan du eventuelt tagge vedkommende i artiklens opslag på Facebook.

Andre kendisser, der elsker genbrug


Louise er langt fra den eneste kendis, der elsker genbrug. Hvis du vil vide, hvilken kendis der har købt Louboutin-stiletter på DBA, og som nu er på jagt efter en jacuzzi på genbrugsportalen, så klik her

Du kan også klikke her, hvis du vil vide, hvilken kendis der har købt en slikautomat på DBA og som tilmed har overvejet at købe en stor Postmand Per bil til 7.000 kroner til sin lille datter.

Relaterede artikler