Sådan får du besked, når der er gratis ting på DBA nær dig
SjovLivsstil

Sådan får du besked, når der er gratis ting på DBA nær dig

Julie Schoen
Julie Schoen

Vidste du, at du kan sætte DBA til at holde øje med lige netop den ting, du leder efter? Og det gælder også, hvis du blot leder efter alt, der foræres væk på DBA i områder nær dit hjem.

En sofa, en seng eller et stort skab.

Det er typisk nogle af de ting, som folk bare vil af med MED DET SAMME, fordi det fylder for meget at opbevare, og netop derfor har folk en tendens til at sætte disse ting ”til salg” i DBA’s gratis-kategori.

I kategorien er der i skrivende stund 573 ting, som folk er parate til at forære væk. Herinde finder du lidt af hvert. Typisk er det ting, som fylder, og som folk derfor ikke liiige har plads til på loftet. Det kan også være tunge ting, som folk ikke selv orker at løfte ud, og de forærer derfor tingen gratis væk under forudsætning af, at du selv får transporteret tingen ud af hjemmet.

I gratis-kategorien er der ofte meget ’run’ på tingene – de bliver hurtigt solgt, og man skal derfor være på DBA i netop de minutter, tingene sættes til salg, hvis du vil være sikker på at være den nye ejer af de gratis glæder.

Under disse DBA-annoncer guider jeg dig til, hvordan du kan blive en af de første, der får nys om de gratis ting, som foræres væk nær dig. Læs med herunder.

Billige ting til salg på DBA:

 1. Tegneserier, Basserne, 5 stk.

  Tegneserier, Basserne, 5 stk.

  20,00 kr.21-03-2023
 2. Tegneserier, Lady og Vagabonden, 1975

  Tegneserier, Lady og Vagabonden, 1975

  15,00 kr.21-03-2023
 3. Bøger og blade, Det lille bibliotek om mine ting, 6 små bøger inde i æsken, kan sendes med dao køber

  Bøger og blade, Det lille bibliotek om mine ting, 6 små bøger inde i æsken, kan sendes med dao køber betaler for porto

  20,00 kr.21-03-2023
 4. Bøger og blade, Walt Disney, Mickey og Fedtmule som guldgraver, Kan sendes med dao køber betaler for

  Bøger og blade, Walt Disney, Mickey og Fedtmule som guldgraver, Kan sendes med dao køber betaler for porto

  10,00 kr.21-03-2023
 5. Bøger og blade, Pirates of the Caribbean, Den sorte perles forband, Kan sendes med dao køber betaler

  Bøger og blade, Pirates of the Caribbean, Den sorte perles forband, Kan sendes med dao køber betaler for porto

  10,00 kr.21-03-2023
 6. Bøger og blade, Walt Disney, Snehvide og de 7 små dværge i knibe, Kan sendes med dao køber betaler f

  Bøger og blade, Walt Disney, Snehvide og de 7 små dværge i knibe, Kan sendes med dao køber betaler for porto

  10,00 kr.21-03-2023

Netop nu er der 3.888 ting til salg i kategorien ’Diverse samlinger og objekter’, som koster mellem 5-20 kroner. Bevæger du dig ind i DBAs bogkategori kan du også herinde finde mange billige bøger.

Her er nogle af de ting, som du i skrivende stund kan finde i DBAs’ gratis-kategori. Gratis-kategorien er under ’Diverse’ og ’Gratis ting’. Reolen kan du købe af Sebastian på Frederiksberg, telt har Naja i Hillerød til salg, cyklen tilhører Peter i Thisted, mens bolden kan afhentes i Holbæk hos Christina
Her er nogle af de ting, som du i skrivende stund kan finde i DBAs’ gratis-kategori. Gratis-kategorien er under ’Diverse’ og ’Gratis ting’. Reolen kan du købe af Sebastian på Frederiksberg, telt har Naja i Hillerød til salg, cyklen tilhører Peter i Thisted, mens bolden kan afhentes i Holbæk hos Christina

På DBA har vi introduceret noget, vi kalder for en ’annonceagent’. En annonceagent kan du oprette på lige netop dét, du søger efter på DBA.

Hvis du for eksempel søger efter en sofa fra Hay, kan du indtaste det i DBAs søgefelt, og hvis du gerne vil have en mail eller sms, når der sættes flere sofaer fra Hay til salg på DBA, fortæller du blot DBA, at du vil oprette en annonceagent på netop dén søgning.

Det er samme princip, der gælder, hvis du vil holde øje med gratis ting, som sættes til salg nær dig.

Sådan gør du (hvis du er på DBA via computeren):

1.
Gå ind i gratis-kategorien.

2.
Kig i venstre kolonne, hvor du finder overskriften ’Hvor er varen?’. Her kan du indtaste dit postnummer, og du kan samtidig indtaste, hvor langt væk fra dit postnummer, varen maksimalt må være.

På billedet herunder har jeg fortalt DBA, at jeg bor i postnummeret 2200 (København N), og at jeg kun vil søge på gratis ting, som er sat til salg af købere, der bor maksimum 5 kilometer væk.

LÆS OGSÅ: Mød supersælgeren Karina, der har 519 ting til salg på DBA

Her kan du se, hvor på DBA du kan udfylde, i hvilket område sælgerne skal bo i, og hvilken radius fra det område, der maksimum må være
Her kan du se, hvor på DBA du kan udfylde, i hvilket område sælgerne skal bo i, og hvilken radius fra det område, der maksimum må være

3.
Tryk enter, og herefter vil du få de annoncer frem i kategorien, det matcher dine kriterier. I mit tilfælde er det 42 DBA-annoncer.

4.
Herefter trykker du på den blå knap ’Opret annonceagent’ (se billedet herunder).

LÆS OGSÅ: Hans-Jørn samler på noget, mange af os andre smider ud

Den blå knap, som er markeret med grøn firkant viser den knap, som du skal trykke på, for at oprette en annonceagent på den konkrete søgning
Den blå knap, som er markeret med grøn firkant viser den knap, som du skal trykke på, for at oprette en annonceagent på den konkrete søgning

5.
Nu spørger DBA dig, om du vil have besked både på mobil og på mail. Her kan du trykke på de devises, som du ikke vil have besked på.

6.
Vupti, så er din annonceagent oprettet, og du vil nu få besked, når en gratis ting bliver opretter inde i gratis-kategorien nær dig.

Billige sofaer til salg på DBA:

 1. Sofa, Ikea söderhamn, Hentes på østerbro og skal købes to ben mere

  Sofa, Ikea söderhamn, Hentes på østerbro og skal købes to ben mere

  100,00 kr.21-03-2023
 2. Sofa, stof, 2 pers., Lille blomstret sofa kan afhentes
Sofaen er i nogenlunde stand, men der skal sy

  Sofa, stof, 2 pers., Lille blomstret sofa kan afhentes Sofaen er i nogenlunde stand, men der skal sys lidt på de 2 små puder L=180 cm H=64 cm D=77 cm

  1,00 kr.21-03-2023
 3. Sofa, Fin retro sofa
Tlf nr 52603062

  Sofa, Fin retro sofa Tlf nr 52603062

  150,00 kr.21-03-2023
 4. Sofa, polyester, 5 pers., GRATIS Stor sofa - brugt, men ok stand. God til den store famile. Har en r

  Sofa, polyester, 5 pers., GRATIS Stor sofa - brugt, men ok stand. God til den store famile. Har en rids i betræk bagpå(op mod væg) Mål 348 bred Sidde dybde 95 Venstre side 165 lang Højre side 230 l

  1,00 kr.20-03-2023
 5. Sofa, STOR GRATIS SOFA (ved afhentning)

Vi forærer vores sofa væk, da vi skal flytte til en mindre

  Sofa, STOR GRATIS SOFA (ved afhentning) Vi forærer vores sofa væk, da vi skal flytte til en mindre lejlighed. Sofaen har stået i lejligheden 2 år, og har tidligere haft en storslået karriere hos et f

  1,00 kr.20-03-2023
 6. Sofa, 2 pers. , Jysk, 2 personers sofa fra Jysk
Sælges grundet flytning.
Super fin stand.

250,- kr

  Sofa, 2 pers. , Jysk, 2 personers sofa fra Jysk Sælges grundet flytning. Super fin stand. 250,- kr

  200,00 kr.20-03-2023

I skrivende stund er der 8.815 sofaer til salg, og hele 553 af dem koster 200 kroner eller mindre.

Hvis du er en flittig DBA-bruger, så vil du måske finde det interessant at læse om, hvilke ting folk søger allermest efter på DBA. Vi har offentliggjort en længere liste, her.

DBA Guide har også fået undersøgt, hvor mange ting folk i gennemsnit har liggende (som de ikke bruger), og hvad disse ting i gennemsnit ville kunne blive solgt for, hvis det var. Du har lige nu ting liggende for over 7.000 kroner. Ting, du ikke bruger, som du altså ville kunne få 7.000 kroner for.

Læs hvordan, vi er kommet frem til det regnestykke, her.

Relaterede artikler