John og Gina fra ’Danmark har talent’ fandt hinanden på DBA
Sjov

John og Gina fra ’Danmark har talent’ fandt hinanden på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

I aften optræder Gina i ’Danmark har talent’, men det, du nok ikke vidste, er, at hun fandt sammen med musikeren John gennem DBA. For fire år siden slog John et opslag op på DBA om, at han manglede en sangerinde. Sådan fandt de melodien.

Sofa, iPhones og spiseborde. Det er nogle af de ting, der handles mest på DBA. Men på den store brugt-portal er det ikke kun ting, der finder frem til nye ejere. I nogle af annoncerne på DBA er det også mennesker, der søger fællesskaber med andre mennesker.

I kategorien ’Musikkontakt og undervisning’ kan bands finde nye bandmedlemmer, og det er præcis sådan, at John og den sang-aktuelle Gina – som i aften optræder i ’Danmark har talent’ - fandt hinanden.

Det er en fantastisk historie, der egentlig starter på DBA. Jeg synes, den er for god til at være sand
siger 53-årige John Hatting fra Hjerm og fortsætter:

- Det er de færreste, der er klar over, at der faktisk er et forum derinde, hvor man kan finde nye mennesker at lave fed musik sammen med. Men det passer jo fint med genbrugs-temaet, for Gina er jo godt brugt. Det er jeg også, griner John.

Klaver til salg på DBA:

 1. Klaver, Hornung & Møller, Skønt klaver der spiller fint, men ikke længere bliver brugt og derfor giv

  Klaver, Hornung & Møller, Skønt klaver der spiller fint, men ikke længere bliver brugt og derfor gives væk

  1,00 kr.01-04-2023
 2. Klaver, Louis Zwicki, Brugt, men forholdsvist pænt Louis Zwicki klaver med jernramme sælges. 
Bud mo

  Klaver, Louis Zwicki, Brugt, men forholdsvist pænt Louis Zwicki klaver med jernramme sælges. Bud modtages.

  5.000,00 kr.01-04-2023
 3. Klaver, andet mærke, Gratis klaver du skal selv hente det det er i god stand

  Klaver, andet mærke, Gratis klaver du skal selv hente det det er i god stand

  1,00 kr.01-04-2023
 4. Klaver, Brdr. Jørgensen, GRATIS

  Klaver, Brdr. Jørgensen, GRATIS

  1,00 kr.01-04-2023
 5. Klaver, Brdr. Jørgensen, Skønt klaver fra Brødr Jørgensen sælges. Læderbetrukket taburet medfølger.

  Klaver, Brdr. Jørgensen, Skønt klaver fra Brødr Jørgensen sælges. Læderbetrukket taburet medfølger.

  1.500,00 kr.01-04-2023
 6. Klaver, Aspheim, Sort poleret Aspheim fremstår i rigtig god stand

  Klaver, Aspheim, Sort poleret Aspheim fremstår i rigtig god stand

  5.000,00 kr.01-04-2023

I skrivende stund er der 408 klaverer og flygler til salg på DBA. Men du kan også finde meget mere i DBAs musikinstrument-kategori. For eksempel er der lige nu 41 musikere, der søger bands gennem DBA.

’Hende får jeg aldrig fat i’

For fire år siden indrykkede han sin annonce i DBA, hvori han søgte en ny sangerinde. På samme tid oprettede 42-årige Gina Michalls fra Brande også en annonce på DBA, hvor hun søgte en guitarist. Gina havde et år forinden bosat sig i Danmark, efter hun i flere år havde rejst rundt i lande som Grønland, Indonesien, Malaysia, Norge og i sit hjemland, Filippinerne. I Norge stillede hun op i talentprogrammet ’Norge har talent’.

John så Ginas annonce og slog straks hendes navn op på YouTube for at tjekke hende ud.

- Da jeg så hende på YouTube, tænkte jeg, at hun var ALT for dygtig til at spille musik med mig. ’Hende får jeg aldrig fat i’, sagde John til sig selv.

Han fortsætter:

- Hun gad da ikke gad at spille i et band som mit. Messi gider jo heller ikke at spille på FC Midtjyllands hold, griner John.

Gina har sunget siden hun var 5 år, men hun har aldrig fået undervisning i det. John spiller primært på guitar og klaver, og det har han gjort i 20 år. I snart fire år har de to spillet sammen i festbandet ’Baily Danceband’, som optræder til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer
Gina har sunget siden hun var 5 år, men hun har aldrig fået undervisning i det. John spiller primært på guitar og klaver, og det har han gjort i 20 år. I snart fire år har de to spillet sammen i festbandet ’Baily Danceband’, som optræder til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer

Og det var ikke kun hendes sangtalenter, der gjorde indtryk.

- Da jeg så hende, noterede jeg mig da også, at hun var meget køn. Det er jo dejligt, at hende, der skal stå i front og synge, ikke ligner én på 150 kilo, siger John og smiler.

John er pavestolt af Gina

Han forklarer samtidig, at han ud fra videoen ikke havde mulighed for at bedømme, at han ville svinge så godt med Gina, som det skulle vise sig.

John tog kontakt til Gina, og de to mødtes til en kop kaffe, hvor de blev enige om at danne band sammen. I snart fire år har de to optrådt sammen, og det er også blevet til et nært og godt venskab.

Blæseinstrumenter til salg på DBA:

 1. Klarinet, Næsten som ny, brugt få gange til billige penge Klarinet G

  Klarinet, Næsten som ny, brugt få gange til billige penge Klarinet G

  4.000,00 kr.01-04-2023
 2. Andet, Reunion blues Tripple gig bag, Sælger denne fantastiske tripple gig bag fra reunion blues. Di

  Andet, Reunion blues Tripple gig bag, Sælger denne fantastiske tripple gig bag fra reunion blues. Disse bliver ikke lavet mere, så her er chancen for at få fingrene i en legendarisk gigbag og mærke hi

  1.500,00 kr.01-04-2023
 3. Blokfløjte, Moech, Træfløjte med brugsspor på mundstykket. Fejler ellers intet.
Har ikke været brugt

  Blokfløjte, Moech, Træfløjte med brugsspor på mundstykket. Fejler ellers intet. Har ikke været brugt de sidste 55 år. Fra ikkerygerhjem, har blot været pakket væk igennem alle årene. Kan sendes plus p

  50,00 kr.01-04-2023
 4. Blokfløjte, Blokfløjte med manual til salg. Brugt kun lidt og ser ud som ny.

  Blokfløjte, Blokfløjte med manual til salg. Brugt kun lidt og ser ud som ny.

  99,00 kr.01-04-2023
 5. Andet, George Hennesey Saxofon taske, Kvalitetstaske til tenorsaxofon
God beskyttelse med 25 mm pols

  Andet, George Hennesey Saxofon taske, Kvalitetstaske til tenorsaxofon God beskyttelse med 25 mm polstring Kraftigt vandafvisende polyestermateriale Forlomme, håndtag og skulderremme

  235,00 kr.01-04-2023
 6. Tværfløjte, i Ibenholt (?), kan skilles ad i 3 sektioner, tilsyneladende i pæn stand bortset fra afs

  Tværfløjte, i Ibenholt (?), kan skilles ad i 3 sektioner, tilsyneladende i pæn stand bortset fra afslag på øverste top-dæksel, sendes ikke, pris eller bud

  300,00 kr.01-04-2023

Netop nu er der 506 blæseinstrumenter til salg på DBA. Og det er langt fra det eneste, du kan finde i DBAs musikinstrument-kategori. I skrivende stund er der blandt andet 67 bands, der søgere musikere, og du kan se dem alle, her.

Derfor bakkede John også Gina op, da hun TV 2 ringede til hende og spurgte, om hun ville stille op til audition foran dommerne i tv-programmet ’Danmark har talent’. John tog med Gina til audition, og i sommer stod hun så foran dommerne. Afsnittet bliver sendt i aften, og her kan du høre Gina synge Whitney Houstons megahit ’Run to you’.

John lægger ikke skjul på, at han er pavestolt af sin makker.

- Hun synger sangen så godt, at man næsten sidder og overvejer, om der er snydt med noget. Men det er bare Gina, der er rigtig dygtig og professionel. Normalt tager det mindst en dag i studiet at indspille en sang. Men når jeg indspiller med Gina, gør hun det på under en time, siger John.

Halvdelen af John og Ginas bandudstyr er købt på DBA

Der er ingen tvivl om, at John er glad for, at han dengang gik på DBA i håbet om at finde en ny musik-makker. I dag anbefaler han også forrummet til alle de musik-venner og bekendtskaber, han kender, og som mangler nogle i sit band.

Folk tror, jeg laver sjov, når jeg fortæller, at jeg fandt Gina på DBA. De fleste er slet ikke opmærksomme på, at man på den store platform også kan finde andet end bare brugte ting
siger John.

Harmonikaer til salg på DBA:

 1. Pianoharmonika, Weltmeister Seperato Standard, Velholdt og velspillende tangent harmonika, 4 kor i d

  Pianoharmonika, Weltmeister Seperato Standard, Velholdt og velspillende tangent harmonika, 4 kor i diskant, 120 basser, kuffert medfølger

  3.100,00 kr.01-04-2023
 2. Pianoharmonika, Svedano Caprice, Velholdt og velspillende tangent harmonika, 4 kor i diskant, 120 ba

  Pianoharmonika, Svedano Caprice, Velholdt og velspillende tangent harmonika, 4 kor i diskant, 120 basser, velholdt kuffert medfølger

  3.300,00 kr.01-04-2023
 3. Knapharmonika, Barcarole Topas, Fin harmonika.

Kassen har en svag lugt af tobaksrøg, men ligger til

  Knapharmonika, Barcarole Topas, Fin harmonika. Kassen har en svag lugt af tobaksrøg, men ligger til udluftning. Har i den sidste årrække været hos en ikke-ryger. Kan ses og afhentes i Herlev.

  1.100,00 kr.01-04-2023
 4. Tangentharmonika, Svedano, 
Flot blod rød Svedano harmonika med 34 tangenter 72 basser,sælges fra pr

  Tangentharmonika, Svedano, Flot blod rød Svedano harmonika med 34 tangenter 72 basser,sælges fra privat musiksamling ! Harmonikaen er tæt,stemmer i både diskant og basser Her får du rigtigt meget h

  3.300,00 kr.01-04-2023
 5. Knapharmonika, Hohner Riviera 3, De Luxe, 84 diskantknapper, 5 registrere og 3 kor.
3 bas registre.

  Knapharmonika, Hohner Riviera 3, De Luxe, 84 diskantknapper, 5 registrere og 3 kor. 3 bas registre. Velholdt og fuldt funktionsdygtig med god lyd og tæt bælg. Original kasse medfølger.

  4.000,00 kr.01-04-2023
 6. Knapharmonika, In
strumentet er uden basser.

  Knapharmonika, In strumentet er uden basser.

  400,00 kr.01-04-2023

237 harmonikaer kan du lige nu finde på DBA. Men der er også andet at finde i kategorien med musikinstrumenter på DBA: Her kan du se alle de annoncer med folk, der søger musikkontakter på DBA.

Han færdes generelt meget i DBAs musik-kategori, fordi han også tit leder efter instrumenter til bandet. Halvdelen af alt det musikgrej, som han og Gina spiller med, er købt på DBA.

- Jeg handler rigtig meget på DBA. Jeg har for eksempel købt min Fender-guitar på DBA. Lige nu er der enormt meget fantastisk, flot og klassisk musikgrej til salg på portalen til ingen penge, siger John, der også har en forklaring på, hvorfor:

- I øjeblikket går folk på festival for at høre de ”rigtige” kunstner, så det er de færreste, der kan klare tilværelsen som solomusiker, hvor de sidder i en hawaiiskjorte og spiller på keyboard. Mange har givet op, og derfor flyder det med fantastisk udstyr til fornuftige priser på DBA lige nu.

John har også købt en vokal rumklangsmaskine på DBA. Sådan en koster fra ny mellem 75.000 kroner og 250.000 kroner. Men på DBA kunne John købe den i en fin stand til 8.000 kroner.

Fender-guitarer til salg på DBA:

 1. Fender Custom Shop Stratocaster 63 Limited Ventura Edition

  Fender Custom Shop Stratocaster 63 Limited Ventura Edition

  Elguitar, Fender stratocaster, Fender Custom Shop Stratocaster 63 Venturas Limited Edition  i Dirty White Blonde Relic Finish. Her har vi en Strat som er bygget efter vores egne ønsker i samarbejde m

  43.995,00 kr.05-07-2021
 2. Fender Custom Shop Stratocaster 59 Special Limited Edition Sea Form Green Relic

  Fender Custom Shop Stratocaster 59 Special Limited Edition Sea Form Green Relic

  Elguitar, Fender stratocaster, Fender Custom Shop Stratocaster 59 Relic i en Special Limited Edition 2021. Cool Sea Form Green Relic finish med en flot AAA flamed mable hals med 6100 frets og en fanta

  35.995,00 kr.22-06-2021
 3. Elguitar, Fender Fender Vintera 50s telecaster, Fender Vintera® ’50s Telecaster®, Maple Fingerboard,

  Elguitar, Fender Fender Vintera 50s telecaster, Fender Vintera® ’50s Telecaster®, Maple Fingerboard, 2-Color Sunburst Jeg sælger min elskede telecaster, da jeg gerne vil ud og købe en ny. Guitaren he

  1,00 kr.01-04-2023
 4. Elguitar, Fender Squier Telecaster Deluxe, Sofa guitar - spillet få timer - stortset som ny - intet

  Elguitar, Fender Squier Telecaster Deluxe, Sofa guitar - spillet få timer - stortset som ny - intet slid. Fender Squier

  2.200,00 kr.01-04-2023
 5. Fender Custom Shop Stratocaster i Sunburst

  Fender Custom Shop Stratocaster i Sunburst

  Elguitar, Fender stratocaster, Fender Custom Shop Stratocaster fra 1995 i serien "Modified by Ventura" og i en flot 3 colour Sunburst i flamed quilt mapel top finish og AAA birdseye hals med African

  33.995,00 kr.11-09-2022
 6. Danmarks bedste udvalg af Custom Shop instrumenter

  Danmarks bedste udvalg af Custom Shop instrumenter

  Elguitar, Fender, Ventura Guitars er stedet for dig der elsker godt gear… Vi har Danmarks største og bedste udvalg af håndbyggede Custom Shop guitarer, så vil du forkæle dig selv eller en anden, så er

  12.345,00 kr.06-02-2023

Relaterede artikler