John og Gina fra ’Danmark har talent’ fandt hinanden på DBA
Sjov

John og Gina fra ’Danmark har talent’ fandt hinanden på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

I aften optræder Gina i ’Danmark har talent’, men det, du nok ikke vidste, er, at hun fandt sammen med musikeren John gennem DBA. For fire år siden slog John et opslag op på DBA om, at han manglede en sangerinde. Sådan fandt de melodien.

Sofa, iPhones og spiseborde. Det er nogle af de ting, der handles mest på DBA. Men på den store brugt-portal er det ikke kun ting, der finder frem til nye ejere. I nogle af annoncerne på DBA er det også mennesker, der søger fællesskaber med andre mennesker.

I kategorien ’Musikkontakt og undervisning’ kan bands finde nye bandmedlemmer, og det er præcis sådan, at John og den sang-aktuelle Gina – som i aften optræder i ’Danmark har talent’ - fandt hinanden.

Det er en fantastisk historie, der egentlig starter på DBA. Jeg synes, den er for god til at være sand
siger 53-årige John Hatting fra Hjerm og fortsætter:

- Det er de færreste, der er klar over, at der faktisk er et forum derinde, hvor man kan finde nye mennesker at lave fed musik sammen med. Men det passer jo fint med genbrugs-temaet, for Gina er jo godt brugt. Det er jeg også, griner John.

Klaver til salg på DBA:

 1. Klaver, andet mærke, Sælger mit flotte klaver, har lettere brugsspor.

  Klaver, andet mærke, Sælger mit flotte klaver, har lettere brugsspor.

  1.500,00 kr.09-12-2023
 2. Klaver, andet mærke, Ukendt klaverstol, Sort pianobænk med patina

  Klaver, andet mærke, Ukendt klaverstol, Sort pianobænk med patina

  125,00 kr.09-12-2023
 3. Schimmel W-114 Modern

  Schimmel W-114 Modern

  Klaver, Schimmel, W-114 Modern, Enkelt og stilfuldt design

  74.500,00 kr.08-09-2020
 4. Klaver, andet mærke, Ældre klaver gives bort.
Trænger til at blive stemt.

  Klaver, andet mærke, Ældre klaver gives bort. Trænger til at blive stemt.

  150,00 kr.08-12-2023
 5. Klaver, andet mærke, Klaver i fin stand, klart til afhentning kvit og frit.
Står i stuen i parcelhus

  Klaver, andet mærke, Klaver i fin stand, klart til afhentning kvit og frit. Står i stuen i parcelhus, og der er kun 1 trappetrin ved hoveddøren.

  1,00 kr.07-12-2023
 6. Klaver, Brdr. Jørgensen, Ældre, men velholdt klaver fra ikke-ryger hjem. Sidst stemt i sept/2017 . S

  Klaver, Brdr. Jørgensen, Ældre, men velholdt klaver fra ikke-ryger hjem. Sidst stemt i sept/2017 . Sælges pga. flytning

  800,00 kr.07-12-2023

I skrivende stund er der 408 klaverer og flygler til salg på DBA. Men du kan også finde meget mere i DBAs musikinstrument-kategori. For eksempel er der lige nu 41 musikere, der søger bands gennem DBA.

’Hende får jeg aldrig fat i’

For fire år siden indrykkede han sin annonce i DBA, hvori han søgte en ny sangerinde. På samme tid oprettede 42-årige Gina Michalls fra Brande også en annonce på DBA, hvor hun søgte en guitarist. Gina havde et år forinden bosat sig i Danmark, efter hun i flere år havde rejst rundt i lande som Grønland, Indonesien, Malaysia, Norge og i sit hjemland, Filippinerne. I Norge stillede hun op i talentprogrammet ’Norge har talent’.

John så Ginas annonce og slog straks hendes navn op på YouTube for at tjekke hende ud.

- Da jeg så hende på YouTube, tænkte jeg, at hun var ALT for dygtig til at spille musik med mig. ’Hende får jeg aldrig fat i’, sagde John til sig selv.

Han fortsætter:

- Hun gad da ikke gad at spille i et band som mit. Messi gider jo heller ikke at spille på FC Midtjyllands hold, griner John.

Gina har sunget siden hun var 5 år, men hun har aldrig fået undervisning i det. John spiller primært på guitar og klaver, og det har han gjort i 20 år. I snart fire år har de to spillet sammen i festbandet ’Baily Danceband’, som optræder til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer
Gina har sunget siden hun var 5 år, men hun har aldrig fået undervisning i det. John spiller primært på guitar og klaver, og det har han gjort i 20 år. I snart fire år har de to spillet sammen i festbandet ’Baily Danceband’, som optræder til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer

Og det var ikke kun hendes sangtalenter, der gjorde indtryk.

- Da jeg så hende, noterede jeg mig da også, at hun var meget køn. Det er jo dejligt, at hende, der skal stå i front og synge, ikke ligner én på 150 kilo, siger John og smiler.

John er pavestolt af Gina

Han forklarer samtidig, at han ud fra videoen ikke havde mulighed for at bedømme, at han ville svinge så godt med Gina, som det skulle vise sig.

John tog kontakt til Gina, og de to mødtes til en kop kaffe, hvor de blev enige om at danne band sammen. I snart fire år har de to optrådt sammen, og det er også blevet til et nært og godt venskab.

Blæseinstrumenter til salg på DBA:

 1. Basun, Yamaha YSL-448 GE II Bb/F, Hej jeg sælger min dejlige Yamaha YSL-448 GE II Bb/F-Trombone, da

  Basun, Yamaha YSL-448 GE II Bb/F, Hej jeg sælger min dejlige Yamaha YSL-448 GE II Bb/F-Trombone, da jeg ikke får spillet nok på den. Den er 3 år gammel og købt i gotfred (kvittering haves) og er spill

  1.111,00 kr.09-12-2023
 2. Andet, Okarina, Okarina i C, 11 huller

  Andet, Okarina, Okarina i C, 11 huller

  300,00 kr.09-12-2023
 3. Melodika, Hohner Alto, Melodica Alto med etui

  Melodika, Hohner Alto, Melodica Alto med etui

  150,00 kr.09-12-2023
 4. Saxofon, Xx Xx, Saxofon købt for mange år siden til vores datter der gik på musikskole, hun lånte en

  Saxofon, Xx Xx, Saxofon købt for mange år siden til vores datter der gik på musikskole, hun lånte en af skolen, og ønskede sig sin ejen, men lysten forsvandt inden hun kom rigtig igang, så den er brug

  1.500,00 kr.09-12-2023
 5. Klarinet, Buffet Crampon Clarinet Puder Original Sæt Buffet Værksteds Puder, Buffet Crampon Clarinet

  Klarinet, Buffet Crampon Clarinet Puder Original Sæt Buffet Værksteds Puder, Buffet Crampon Clarinet Pudesæt DB Blanche,Dobbeltskinds pude til Buffet A og Bb Clarinet, passer til di fleste Clarinet Fa

  180,00 kr.09-12-2023
 6. Guitto GGS-11 guitarstativ til 7 guitarer

  Guitto GGS-11 guitarstativ til 7 guitarer

  Guitto GGS-11 guitarstativ til 7 guitarer, Guitto GGS-11 guitarstativ til 7 guitarer, Guitto GGS-11 guitarstativ til 7 guitarer - Ny vare med reklamationsret - Tilfredsgaranti - 30 dages fuld retur

  599,00 kr.16-02-2023

Netop nu er der 506 blæseinstrumenter til salg på DBA. Og det er langt fra det eneste, du kan finde i DBAs musikinstrument-kategori. I skrivende stund er der blandt andet 67 bands, der søgere musikere, og du kan se dem alle, her.

Derfor bakkede John også Gina op, da hun TV 2 ringede til hende og spurgte, om hun ville stille op til audition foran dommerne i tv-programmet ’Danmark har talent’. John tog med Gina til audition, og i sommer stod hun så foran dommerne. Afsnittet bliver sendt i aften, og her kan du høre Gina synge Whitney Houstons megahit ’Run to you’.

John lægger ikke skjul på, at han er pavestolt af sin makker.

- Hun synger sangen så godt, at man næsten sidder og overvejer, om der er snydt med noget. Men det er bare Gina, der er rigtig dygtig og professionel. Normalt tager det mindst en dag i studiet at indspille en sang. Men når jeg indspiller med Gina, gør hun det på under en time, siger John.

Halvdelen af John og Ginas bandudstyr er købt på DBA

Der er ingen tvivl om, at John er glad for, at han dengang gik på DBA i håbet om at finde en ny musik-makker. I dag anbefaler han også forrummet til alle de musik-venner og bekendtskaber, han kender, og som mangler nogle i sit band.

Folk tror, jeg laver sjov, når jeg fortæller, at jeg fandt Gina på DBA. De fleste er slet ikke opmærksomme på, at man på den store platform også kan finde andet end bare brugte ting
siger John.

Harmonikaer til salg på DBA:

 1. Tangentharmonika, andet mærke, Walter Special 40 bas 3 register. Let vægt.
Med Italiansk rygtaske. G

  Tangentharmonika, andet mærke, Walter Special 40 bas 3 register. Let vægt. Med Italiansk rygtaske. God lyd, meget velholdt.

  1.100,00 kr.09-12-2023
 2. Knapharmonika, Zero Sette B16, Knapharmonika Zero Sette 3kor 4 register 120 basser model B16c sælges

  Knapharmonika, Zero Sette B16, Knapharmonika Zero Sette 3kor 4 register 120 basser model B16c sælges fra privat samling. Harmonika stemmer,er tæt i bælgen, skuldre remme af rigtigt kvalitet god er li

  3.800,00 kr.09-12-2023
 3. Tangentharmonika, Excelsior 301 E, SOLGT SOLGT 

Fin harmonika. Eneste minus er at sele indvendig nu

  Tangentharmonika, Excelsior 301 E, SOLGT SOLGT Fin harmonika. Eneste minus er at sele indvendig nuller.

  1.200,00 kr.09-12-2023
 4. Knapharmonika, Har disse to efter svigerfar er gået bort 
De står i super stand og skal nu bare find

  Knapharmonika, Har disse to efter svigerfar er gået bort De står i super stand og skal nu bare finde et nyt hjem. Så snup dem til en god pris på 3500 kr for begge to

  3.500,00 kr.08-12-2023
 5. Andet, Traviata Harmonika, Velholdt harmonika i orginal trækasse. Flere fotos på vej

  Andet, Traviata Harmonika, Velholdt harmonika i orginal trækasse. Flere fotos på vej

  950,00 kr.08-12-2023
 6. Paolo Soprani knapharmonika

  Paolo Soprani knapharmonika

  Knapharmonika, Soprani harmonika udgået fra Accordian House. Tangenter: 46, Basser: 120. I rigtig fin stand med næsten nye skulderremme samt transportkasse. qua2488 . Mulighed for GRATIS LEVERING SJ

  8.000,00 kr.22-08-2023

237 harmonikaer kan du lige nu finde på DBA. Men der er også andet at finde i kategorien med musikinstrumenter på DBA: Her kan du se alle de annoncer med folk, der søger musikkontakter på DBA.

Han færdes generelt meget i DBAs musik-kategori, fordi han også tit leder efter instrumenter til bandet. Halvdelen af alt det musikgrej, som han og Gina spiller med, er købt på DBA.

- Jeg handler rigtig meget på DBA. Jeg har for eksempel købt min Fender-guitar på DBA. Lige nu er der enormt meget fantastisk, flot og klassisk musikgrej til salg på portalen til ingen penge, siger John, der også har en forklaring på, hvorfor:

- I øjeblikket går folk på festival for at høre de ”rigtige” kunstner, så det er de færreste, der kan klare tilværelsen som solomusiker, hvor de sidder i en hawaiiskjorte og spiller på keyboard. Mange har givet op, og derfor flyder det med fantastisk udstyr til fornuftige priser på DBA lige nu.

John har også købt en vokal rumklangsmaskine på DBA. Sådan en koster fra ny mellem 75.000 kroner og 250.000 kroner. Men på DBA kunne John købe den i en fin stand til 8.000 kroner.

Fender-guitarer til salg på DBA:

 1. Fender Custom Shop Blue Pearl Stratocaster i Blue Relic Finish

  Fender Custom Shop Blue Pearl Stratocaster i Blue Relic Finish

  Elguitar, Fender stratocaster, En sand "perle" af en Stratocaster fra Fenders Custom Shop.  Flot og shining Blue Metallic Relic finish med Blue Pearl pickguard gør bestemt sit til at Straten er noget

  33.995,00 kr.02-06-2021
 2. Fender Custom Shop Stratocaster

  Fender Custom Shop Stratocaster

  Elguitar, Fender Stratocaster, Min stratocaster er et meget fint eksemplar. Lyden er usædvanligt god med både dybde og en mere *fed* tone end mange stratocastere, som har tendens til at blive "skingre

  29.000,00 kr.09-12-2023
 3. Elguitar, Fender Japan Telecaster. 1990erne, Jeg sælger min Japan Tele fra 1990erne med den helt rig

  Elguitar, Fender Japan Telecaster. 1990erne, Jeg sælger min Japan Tele fra 1990erne med den helt rigtige patina da jeg har brug for en Heavy spade. Byttes evt til en fræser med Floyd Rose hvis ikke de

  6.000,00 kr.09-12-2023
 4. Elguitar, Fender Squier Strat., Squier Strat By Fender, med en Guitar Amplifier GA-10, og lille gulv

  Elguitar, Fender Squier Strat., Squier Strat By Fender, med en Guitar Amplifier GA-10, og lille gulv stander. Fungere upåklageligt og står stort set som ny, der er stadig serie nr. klister mærke bagpå

  800,00 kr.09-12-2023
 5. Fender Custom Shop Telecaster 52 Custom from Masterbuilder John Page

  Fender Custom Shop Telecaster 52 Custom from Masterbuilder John Page

  Elguitar, Fender telecaster, Fender Custom Telecaster fra 1995 i en smuk Butterscotch Blonde finish bygget af selveste John Page fra Custom Shop. Wow... tænkte jeg da denne super velholdte Tele endeli

  33.995,00 kr.04-06-2021
 6. Elguitar, Fender Stratocaster Mexico, Fender Telecaster Mexico 

Årgang 2017
Ensenada, Mexico 
Produ

  Elguitar, Fender Stratocaster Mexico, Fender Telecaster Mexico Årgang 2017 Ensenada, Mexico Produktions nr: 983188 Serie nr.: mx17983188 En flot Fender Telecaster, men mangler altså at få indsat e

  3.599,00 kr.08-12-2023

Relaterede artikler