John og Gina fra ’Danmark har talent’ fandt hinanden på DBA
Sjov

John og Gina fra ’Danmark har talent’ fandt hinanden på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

I aften optræder Gina i ’Danmark har talent’, men det, du nok ikke vidste, er, at hun fandt sammen med musikeren John gennem DBA. For fire år siden slog John et opslag op på DBA om, at han manglede en sangerinde. Sådan fandt de melodien.

Sofa, iPhones og spiseborde. Det er nogle af de ting, der handles mest på DBA. Men på den store brugt-portal er det ikke kun ting, der finder frem til nye ejere. I nogle af annoncerne på DBA er det også mennesker, der søger fællesskaber med andre mennesker.

I kategorien ’Musikkontakt og undervisning’ kan bands finde nye bandmedlemmer, og det er præcis sådan, at John og den sang-aktuelle Gina – som i aften optræder i ’Danmark har talent’ - fandt hinanden.

Det er en fantastisk historie, der egentlig starter på DBA. Jeg synes, den er for god til at være sand
siger 53-årige John Hatting fra Hjerm og fortsætter:

- Det er de færreste, der er klar over, at der faktisk er et forum derinde, hvor man kan finde nye mennesker at lave fed musik sammen med. Men det passer jo fint med genbrugs-temaet, for Gina er jo godt brugt. Det er jeg også, griner John.

Klaver til salg på DBA:

 1. Klaver, Hornung & Møller, Meget velholdt klaver med dertilhørende klaverstol. Stolen er med nyt sort

  Klaver, Hornung & Møller, Meget velholdt klaver med dertilhørende klaverstol. Stolen er med nyt sort skind i læder.

  1.500,00 kr.01-06-2023
 2. Klaver, Weinbach, BxHxD. 152x103x53 cm

  Klaver, Weinbach, BxHxD. 152x103x53 cm

  2.500,00 kr.01-06-2023
 3. Klaver, Hornung & Møller, Fint klaver. Altid stået i opvarmet stue. Min datter er rejst hjemmefra og

  Klaver, Hornung & Møller, Fint klaver. Altid stået i opvarmet stue. Min datter er rejst hjemmefra og vi får det derfor ikke brugt - så håber I kan benytte det.

  500,00 kr.01-06-2023
 4. Wilhelm Grotrian WGS-116

  Wilhelm Grotrian WGS-116

  Klaver, Grotrian Steinweg, Wilhelm Grotrian WGS-116, Nyt Wilhelm Grotrian WGS-116 klaver. Wilhelm Grotrian er Grotrian-Steinweg´s nyeste modelserie med instrumenter af høj kvalitet til en god pris.

  57.500,00 kr.07-12-2021
 5. Klaver, Roland, Hp 730, God lyd 3 pedaler plus klaver stol  igod stand

  Klaver, Roland, Hp 730, God lyd 3 pedaler plus klaver stol igod stand

  5.000,00 kr.31-05-2023
 6. Klaver, Hellas, Orfeo, Fint klaver af mærket Hellas. Oprindeligt købt i 77 af min far. Serienummer:

  Klaver, Hellas, Orfeo, Fint klaver af mærket Hellas. Oprindeligt købt i 77 af min far. Serienummer: 45695. Jeg har spillet på det de sidste 4-5 år og mekanikken virker fint. Klaveret er velholdt med m

  3.000,00 kr.30-05-2023

I skrivende stund er der 408 klaverer og flygler til salg på DBA. Men du kan også finde meget mere i DBAs musikinstrument-kategori. For eksempel er der lige nu 41 musikere, der søger bands gennem DBA.

’Hende får jeg aldrig fat i’

For fire år siden indrykkede han sin annonce i DBA, hvori han søgte en ny sangerinde. På samme tid oprettede 42-årige Gina Michalls fra Brande også en annonce på DBA, hvor hun søgte en guitarist. Gina havde et år forinden bosat sig i Danmark, efter hun i flere år havde rejst rundt i lande som Grønland, Indonesien, Malaysia, Norge og i sit hjemland, Filippinerne. I Norge stillede hun op i talentprogrammet ’Norge har talent’.

John så Ginas annonce og slog straks hendes navn op på YouTube for at tjekke hende ud.

- Da jeg så hende på YouTube, tænkte jeg, at hun var ALT for dygtig til at spille musik med mig. ’Hende får jeg aldrig fat i’, sagde John til sig selv.

Han fortsætter:

- Hun gad da ikke gad at spille i et band som mit. Messi gider jo heller ikke at spille på FC Midtjyllands hold, griner John.

Gina har sunget siden hun var 5 år, men hun har aldrig fået undervisning i det. John spiller primært på guitar og klaver, og det har han gjort i 20 år. I snart fire år har de to spillet sammen i festbandet ’Baily Danceband’, som optræder til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer
Gina har sunget siden hun var 5 år, men hun har aldrig fået undervisning i det. John spiller primært på guitar og klaver, og det har han gjort i 20 år. I snart fire år har de to spillet sammen i festbandet ’Baily Danceband’, som optræder til fødselsdage, bryllupper og firmaarrangementer

Og det var ikke kun hendes sangtalenter, der gjorde indtryk.

- Da jeg så hende, noterede jeg mig da også, at hun var meget køn. Det er jo dejligt, at hende, der skal stå i front og synge, ikke ligner én på 150 kilo, siger John og smiler.

John er pavestolt af Gina

Han forklarer samtidig, at han ud fra videoen ikke havde mulighed for at bedømme, at han ville svinge så godt med Gina, som det skulle vise sig.

John tog kontakt til Gina, og de to mødtes til en kop kaffe, hvor de blev enige om at danne band sammen. I snart fire år har de to optrådt sammen, og det er også blevet til et nært og godt venskab.

Blæseinstrumenter til salg på DBA:

 1. Tværfløjte, Yamaha Yamaha ?, Fin tværfløjte, er lidt krakeleret i emaljen. Men det betyder ikke noge

  Tværfløjte, Yamaha Yamaha ?, Fin tværfløjte, er lidt krakeleret i emaljen. Men det betyder ikke noget. Super begynder fløjte, til billige penge.

  500,00 kr.01-06-2023
 2. Tværfløjte, Yamaha YFL-212, Smuk sølvbelagt tværfløjte af Yamaha. Perfekt til begyndere.

Fløjten er

  Tværfløjte, Yamaha YFL-212, Smuk sølvbelagt tværfløjte af Yamaha. Perfekt til begyndere. Fløjten er nærmest som ny, den har kun et par få brugsridser. Kommer med taske, stander, rensepind og en puds

  3.000,00 kr.01-06-2023
 3. Mundharmonika, HOHNER CAMPING, Pæn og velholdt mundharmonika i original etui

  Mundharmonika, HOHNER CAMPING, Pæn og velholdt mundharmonika i original etui

  300,00 kr.01-06-2023
 4. Fløjte, Lerfløjte 200 kr + eventuel forsendelse

  Fløjte, Lerfløjte 200 kr + eventuel forsendelse

  200,00 kr.31-05-2023
 5. Klarinet, Special Armati Kraslice, Fin klarinet, made in Czeslovakia! Ca fra 1950-60. God stand! Kan

  Klarinet, Special Armati Kraslice, Fin klarinet, made in Czeslovakia! Ca fra 1950-60. God stand! Kan beses i Helsingør eller i Hellerup

  1.500,00 kr.31-05-2023
 6. Klarinet, Tilbehør til Bb klarinet, Ligatur:
- Rovner “THE MK III LIGATURE”
- Nypris: 250 kr.

Munds

  Klarinet, Tilbehør til Bb klarinet, Ligatur: - Rovner “THE MK III LIGATURE” - Nypris: 250 kr. Mundstykke: - Vandoren B40 CM307 (Sib - Bb) - Nypris: 750 kr. Blade: - Légère Signature 2.25 - Légère Eu

  1.000,00 kr.31-05-2023

Netop nu er der 506 blæseinstrumenter til salg på DBA. Og det er langt fra det eneste, du kan finde i DBAs musikinstrument-kategori. I skrivende stund er der blandt andet 67 bands, der søgere musikere, og du kan se dem alle, her.

Derfor bakkede John også Gina op, da hun TV 2 ringede til hende og spurgte, om hun ville stille op til audition foran dommerne i tv-programmet ’Danmark har talent’. John tog med Gina til audition, og i sommer stod hun så foran dommerne. Afsnittet bliver sendt i aften, og her kan du høre Gina synge Whitney Houstons megahit ’Run to you’.

John lægger ikke skjul på, at han er pavestolt af sin makker.

- Hun synger sangen så godt, at man næsten sidder og overvejer, om der er snydt med noget. Men det er bare Gina, der er rigtig dygtig og professionel. Normalt tager det mindst en dag i studiet at indspille en sang. Men når jeg indspiller med Gina, gør hun det på under en time, siger John.

Halvdelen af John og Ginas bandudstyr er købt på DBA

Der er ingen tvivl om, at John er glad for, at han dengang gik på DBA i håbet om at finde en ny musik-makker. I dag anbefaler han også forrummet til alle de musik-venner og bekendtskaber, han kender, og som mangler nogle i sit band.

Folk tror, jeg laver sjov, når jeg fortæller, at jeg fandt Gina på DBA. De fleste er slet ikke opmærksomme på, at man på den store platform også kan finde andet end bare brugte ting
siger John.

Harmonikaer til salg på DBA:

 1. Roland harmonika

  Roland harmonika

  Pianoharmonika, Roland Roland FR 3, Meget velholdt harmonika med tilhørende Dimbat taske (Gigbag)

  9.500,00 kr.01-06-2023
 2. Knapharmonika, Harmonikaen er ikke tung
ekstra god til begyndere
Gode ??toner osv
skriv sms på dbå
t

  Knapharmonika, Harmonikaen er ikke tung ekstra god til begyndere Gode ??toner osv skriv sms på dbå tlf. 71377369

  700,00 kr.01-06-2023
 3. Knapharmonika, Royal Standard, Harmonikaen er ikke tung
ekstra god til begyndere
Gode ??toner osv
sk

  Knapharmonika, Royal Standard, Harmonikaen er ikke tung ekstra god til begyndere Gode ??toner osv skriv sms på dba Tlf. 91682079

  750,00 kr.01-06-2023
 4. Tangentharmonika, Delicia Arnaldo III, Fin og vellydene tangent-harmonika. Delicia (Arnaldo III).
En

  Tangentharmonika, Delicia Arnaldo III, Fin og vellydene tangent-harmonika. Delicia (Arnaldo III). En tangent er uden lyd, reparation vil koste 500kr vurderer harmonika-specialisten.

  450,00 kr.01-06-2023
 5. Knapharmonika, Hohner, Fin hygge harmonika, Hohner model. 
Spiller fint.

  Knapharmonika, Hohner, Fin hygge harmonika, Hohner model. Spiller fint.

  500,00 kr.01-06-2023
 6. Pianoharmonika PIATANESI model BIPPUS, meget flot harmonika, som spiller fantastisk godt. Bemærk d

  Pianoharmonika PIATANESI model BIPPUS, meget flot harmonika, som spiller fantastisk godt. Bemærk den flotte overflade belægning. Fremstillet af PIATANESI Italien for Siegfred Bippus, tysk firma som

  9.995,00 kr.24-01-2023

237 harmonikaer kan du lige nu finde på DBA. Men der er også andet at finde i kategorien med musikinstrumenter på DBA: Her kan du se alle de annoncer med folk, der søger musikkontakter på DBA.

Han færdes generelt meget i DBAs musik-kategori, fordi han også tit leder efter instrumenter til bandet. Halvdelen af alt det musikgrej, som han og Gina spiller med, er købt på DBA.

- Jeg handler rigtig meget på DBA. Jeg har for eksempel købt min Fender-guitar på DBA. Lige nu er der enormt meget fantastisk, flot og klassisk musikgrej til salg på portalen til ingen penge, siger John, der også har en forklaring på, hvorfor:

- I øjeblikket går folk på festival for at høre de ”rigtige” kunstner, så det er de færreste, der kan klare tilværelsen som solomusiker, hvor de sidder i en hawaiiskjorte og spiller på keyboard. Mange har givet op, og derfor flyder det med fantastisk udstyr til fornuftige priser på DBA lige nu.

John har også købt en vokal rumklangsmaskine på DBA. Sådan en koster fra ny mellem 75.000 kroner og 250.000 kroner. Men på DBA kunne John købe den i en fin stand til 8.000 kroner.

Fender-guitarer til salg på DBA:

 1. Elguitar, Fender Vintera 70’s stratocaster, Fender vintera 70’s stratocaster. Har en sindssygt flot

  Elguitar, Fender Vintera 70’s stratocaster, Fender vintera 70’s stratocaster. Har en sindssygt flot flamed maple hals. Må erkende at strat ikke lige er min foretrukne form.

  4.500,00 kr.01-06-2023
 2. Fender Stratocaster

  Fender Stratocaster

  Elguitar, Fender Stratocaster, Sælger min dejlige Fender Stratocaster. Bygget i Mexico for et par år siden. Den fremtræder som ny og spiller supergodt. For et halvt år siden er den båndjusteret i Gui

  4.500,00 kr.01-06-2023
 3. Fender Custom Shop Telecaster 52 Custom from Masterbuilder John Page

  Fender Custom Shop Telecaster 52 Custom from Masterbuilder John Page

  Elguitar, Fender telecaster, Fender Custom Telecaster fra 1995 i en smuk Butterscotch Blonde finish bygget af selveste John Page fra Custom Shop. Wow... tænkte jeg da denne super velholdte Tele endeli

  33.995,00 kr.04-06-2021
 4. Elguitar, Fender Stratocaster Mexico, Fender Standard Stratocaster Mexico 

Årgang 1996
Ensenada, Me

  Elguitar, Fender Stratocaster Mexico, Fender Standard Stratocaster Mexico Årgang 1996 Ensenada, Mexico Serie nr.: N6261954 Fender Stratocaster bygget i 1996 på fender fabrikken. Står i fin stand.

  3.750,00 kr.01-06-2023
 5. Elguitar, Fender Stratocaster Mexico, Fender Stratocaster Mexico HSS 

Årgang 1993
Ensenada, Mexico

  Elguitar, Fender Stratocaster Mexico, Fender Stratocaster Mexico HSS Årgang 1993 Ensenada, Mexico Produktions nr.: 114741 Serie nr.: MN3114741 - Opgraderet med floyd rose system - Saddel - Udstyre

  3.850,00 kr.01-06-2023
 6. Elguitar, Fender Squier

  Elguitar, Fender Squier

  1.500,00 kr.31-05-2023

Relaterede artikler