Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid
SjovLivsstil

Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid

Julie Schoen
Julie Schoen

140 kroner koster DBAs mest usælgelige ting. En ting, der helt ekstraordinært har været til salg på DBA siden 2012. Sælgeren bag er 66-årige Beata fra Hvidovre: ’Der sker ikke en dyt’ beklager hun. Her kan du læse, hvad det er, der har været til salg på DBA i længst tid!

7 ud af 10 danskere har inden for de seneste 12 måneder enten købt eller solgt brugt, og derfor skifter de brugte ting på DBA heldigvis hurtig ejere. Men i denne artikel dykker vi ned i et særtilfælde. For vi har fundet den annonce på DBA, der er ældst – altså den ting på DBA, som hat været til salg længst tid.

DBAs mest usælgelige ting tilhører 66-årige Beata Nielsen fra Hvidovre. Hun er nemlig sælgeren bag DBAs ældste annonce.

I 27. november 2012 klokken 8 satte Beata sin mintgrønne nederdel fra mærket ’Mode Bruckmann’ til salg på DBA. Nederdelen har i alle årerne på DBA kostet 140 kroner, men der er desværre ikke nogen, som er hoppet på det tilbud.

- Jeg synes ikke, der sker en dyt på den annonce. Der har ikke været nogen som helst aktivitet på den, fortæller Beata Nielsen, da DBA Guide ringer hende op og overbringer hende nyheden om, at hun, med sin forholdsvist neutrale nederdel, har slået en form for rekord.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Cowboy nederdel , str. 36, Estelle, Ubrugt, 
Cowboy nederdel. 
Ny fra Estrella. 
Str 36.
55 cm lang

  Cowboy nederdel , str. 36, Estelle, Ubrugt, Cowboy nederdel.  Ny fra Estrella. Str 36. 55 cm lang. 35 cm bred øverst. 58 cm bred nederst. 120 kr.

  120,00 kr.31-03-2023
 2. Nederdel , str. 42, Pieces, 
Sort nederdel med sort print og elastik bånd. Str L. 
 Mærke fra pieces

  Nederdel , str. 42, Pieces, Sort nederdel med sort print og elastik bånd. Str L.  Mærke fra pieces. 60 cm lang og 40 cm bred. 80 kr

  80,00 kr.31-03-2023
 3. Lang sort retro/vintage nederdel, str. 42, Intown, 
God men brugt
Bomuld med 3% spandex.
Der gør de

  Lang sort retro/vintage nederdel, str. 42, Intown, God men brugt Bomuld med 3% spandex. Der gør den behagelig at ha på. Længde: 95 cm. Talje: 74 cm. Pris: 50 kr. Sender gerne!

  50,00 kr.31-03-2023
 4. str. 36, GUSTAV, Sort, 98% polyester/2% elasthan, Skal have tømt mit klædeskab!

Ubrugt sort lang

  str. 36, GUSTAV, Sort, 98% polyester/2% elasthan, Skal have tømt mit klædeskab! Ubrugt sort lang Gustav nederdel med fin sortnistret elastik linning og med sot underskørt. Kommer fra ikke ryger/dyr

  100,00 kr.31-03-2023
 5. Lang nederdel, str. 42, Kello, Varme farver, Viscose, Næsten som ny, Lang naturmønstret nederdel

  Lang nederdel, str. 42, Kello, Varme farver, Viscose, Næsten som ny, Lang naturmønstret nederdel (94 cm lang) i varme naturfarver fra Kello, str. 42. 100% viscose, vejer næsten ingenting, ideel til

  125,00 kr.31-03-2023
 6. Fik nederdel, str. 42, Max Mara, Sort, Næsten som ny, Flor velholdt nederdel m/original bøjle - 86

  Fik nederdel, str. 42, Max Mara, Sort, Næsten som ny, Flor velholdt nederdel m/original bøjle - 86 cm waist og 65 cm lang - ingen stræk

  60,00 kr.31-03-2023

7.681 nederdele er netop nu til salg på DBA, og der er flest i størrelse medium (38-40).

Derfor tror Beata, at hendes nederdel endnu ikke er blevet solgt

Beata har været bruger på DBA siden 2007 og er i dag DBA Plus-bruger. Det betyder, at hendes annoncer fornyer sig selv, når de efter en måneds liggetid ellers ville udløbe.

- Jeg tror, den manglende aktivitet på annoncen hænger sammen med, at jeg ikke har sat nederdelen ned i pris eller har gjort andet ved annoncen. Jeg plejer som regel bare at oprette annoncerne på DBA og så ikke gøre mere ved dem, indtil mulige købere henvender sig, fortæller Beata.

Lige for tiden har hun 210 ting til salg på DBA, og det er primært sko, tøj, tasker og ting til køkkenet. Beata oplyser, at mange af hendes andre ting til salg på DBA har været til salg på sitet i flere år.

- Jamen jeg har flere ting, der har jubilæum. Blandt andet nogle sko og noget kongeligt porcelæn – det kan fejre fire års ”fødselsdag” på DBA. Så længe har de ting været til salg, griner Beata.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Danskerne slår rekord igen - læs hvor mange der handler brugt 

Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne
Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne

Beata: Jeg er til at handle med

Beta erkender, at hun godt kunne gøre en større indsats for at få sine ting solgt. Og blandt andet derfor skulle vi hilse og sige fra Beata, at hun er villig til at gå ned i pris, hvis du er interesseret i hendes fine, mintgrønne nederdel:

 

Jeg er selvfølgelig til at handle med
oplyser Beata, der er CPR-valideret på genbrugssitet.

Nederdelen har hun faktisk aldrig brugt, og derfor kan du altså blive den første til at bære den mintgrønne sag.

- Jeg fik den af min mor, men jeg har været syg i flere år og har i den forbindelse brug for tøj i en anden størrelse end, hvad jeg kunne passe inden mit sygdomsforløb. Desuden går jeg generelt ikke så meget i nederdele. Jeg skal ikke ud og danse fandango. Jeg er mest til joggintøj, forklarer Beata.

Nederdelen er en størrelse 40. Den er 91 centimeter lang på sit længste sted og 78 centimeter i taljen.

Men du skal ikke regne med at få succes, hvis du skambyder på Beatas nederdel. Selvom Beata er handlevillig, går hun ikke af med sin nederdel for hver en pris:

- Hvis folk byder alt for meget under prisen, takker jeg nej – også hvis det betyder, at jeg ikke kan få solgt mine ting. Så vil jeg hellere donere tingene til Folkekirkens Nødhjælp, lyder det fra Beata.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Uldnederdel Kort, str. 48, Stine Gorell, Sort, Uld, Næsten som ny, 
Flot uldnederdel i god kvalit

  Uldnederdel Kort, str. 48, Stine Gorell, Sort, Uld, Næsten som ny, Flot uldnederdel i god kvalitet Pris 100 kr. Evt. forsendelse 60 kr.

  100,00 kr.31-03-2023
 2. Mini, str. 34, Inwear, Mørkeblå, Mix, Ubrugt, Kort let mørkeblå jeans nederdel med stretch i str

  Mini, str. 34, Inwear, Mørkeblå, Mix, Ubrugt, Kort let mørkeblå jeans nederdel med stretch i str. 34 fra In Wear. Materiale: 70% bomuld, 27% polyamid og 3% lycra / stretch. Mål: længde ca 45 cm må

  99,00 kr.31-03-2023
 3. str. 36, RAVN, hvid/sort/blå/beige/, Viscose, Næsten som ny, Jeg skal have tømt mit tøjskab, - fl

  str. 36, RAVN, hvid/sort/blå/beige/, Viscose, Næsten som ny, Jeg skal have tømt mit tøjskab, - flytter! RAVN nederdel med diskret dyreprint. Nederdelen har en flæsekant forneden, og er lidt korter

  160,00 kr.31-03-2023
 4. Kort nederdel, str. 36, Buch Copenhagen , Sort, Polyester, Elasthane, Næsten som ny, Lækker tæt k

  Kort nederdel, str. 36, Buch Copenhagen , Sort, Polyester, Elasthane, Næsten som ny, Lækker tæt kort nederdel fra Buch Copenhagen. Den er lavet i shiny strækstof, langs siderne er der læder look og

  80,00 kr.31-03-2023
 5. Superflot nederdel, str. 42, See by Chloe , multi, Ubrugt, Superflot kort mønstret nederdel med lo

  Superflot nederdel, str. 42, See by Chloe , multi, Ubrugt, Superflot kort mønstret nederdel med lommer i siden Størrelse: IT46 - svarer ca til en str 40/42 Materiale: 59% bomuld, 31% viscose, 10%

  500,00 kr.31-03-2023
 6. str. 36, NA-KD, Hvid, Ubrugt, Fin hvid kort nederdel med lynlås og slå om effekt.

  str. 36, NA-KD, Hvid, Ubrugt, Fin hvid kort nederdel med lynlås og slå om effekt.

  50,00 kr.30-03-2023

1.866 af de nederdele, som lige nu er til salg på DBA, er ubrugte. Langt størstedelen af de nederdelene koster mindre end 200 kroner.

Disse ting har Beata senest fået solgt

Men på trods af Beatas manglende ”pleje” af sine annoncer, får hun alligevel solgt nogle af sine ting ind imellem:

- Den seneste ting, jeg har solgt på DBA, var et par babykondisko. New balance sneakers, som jeg havde sat til salg for 140 kroner. Vi blev enige om at mødes på 100 kroner for skoene plus prisen for porto. Køberen boede nemlig i Jylland, siger Beata og tilføjer:

- Men det var altså ikke i forgårs, jeg fik solgt skoene. Det var nok mere for en måned siden.

Det er heller ikke voldsom lang tid siden, at Beata fik solgt sine uldbukser og sin mohairtrøje. Og de fleste af hendes salgsoplevelser er gode:

Jeg deaktiverer først den pågældende annonce, når pakken er kommet frem til køber. Så skriver køberen typisk tak for varen, og først derefter sletter jeg. Jeg vil være sikker på, at de er blevet glade for det, som de har modtaget
lyder det fra Beata.
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer

Beatas DBA-profil burde i alt rumme 300 annoncer

Hvis du er på jagt efter en ny sofa, er det også en ting, Beata kan hjælpe dig med, for sådan en har hun til salg. Det er faktisk lige præcis den ting, som hun senest har sat til salg.

- Egentlig kunne jeg sætte 100 ting mere til salg på DBA. Jeg har et hav af ting derhjemme, som skal sælges, og som jeg ikke har lagt op på DBA. Men jeg er stadig syg, og har derfor ikke overskuddet til at sætte det til salg lige nu, lyder det fra Beata.

Beata sælger også en del sko - her kan du se sko til salg på DBA:

 1. Støvler, str. 38, Unitz, Næsten som ny, Brugt få gange

  Støvler, str. 38, Unitz, Næsten som ny, Brugt få gange

  150,00 kr.01-04-2023
 2. Sneakers, str. findes i flere str., Adidas, Diverse modeller fra Adidas. Bla. Spezial, Samba, Supers

  Sneakers, str. findes i flere str., Adidas, Diverse modeller fra Adidas. Bla. Spezial, Samba, Superstar mm. Størrelse fra 36/44. Pris fra 150kr. Spørg gerne specifikt efter en, hvis det har interesse.

  150,00 kr.01-04-2023
 3. Stiletter, str. 41, Lola Ramona, Blå og rød, Ruskind, Næsten som ny, Lækre ruskinds stiletter i b

  Stiletter, str. 41, Lola Ramona, Blå og rød, Ruskind, Næsten som ny, Lækre ruskinds stiletter i blå med røde lakhæle. Str. 41. Kun brugt sparsomt Pris 250 kr. pp. Kan evt. hentes i Nivå

  250,00 kr.01-04-2023
 4. Sneakers, str. 40, Nike, Har været min datters
Fine Nike Sko
Nypris ca. 940 kr
Skoene er renset og l

  Sneakers, str. 40, Nike, Har været min datters Fine Nike Sko Nypris ca. 940 kr Skoene er renset og lagt på lager, ikke brugt siden Koster dig kun 40 kr i forsendelse Pris 400 kr

  400,00 kr.01-04-2023
 5. Sneakers, str. 40, Adidas, Off white, God men brugt, Adidas Yung 1 str. 40

  Sneakers, str. 40, Adidas, Off white, God men brugt, Adidas Yung 1 str. 40

  150,00 kr.01-04-2023
 6. Sandaler, str. 35, Vera Pelle , Sort , Skind , Næsten som ny, 

Elegante og behagelige sandaler

  Sandaler, str. 35, Vera Pelle , Sort , Skind , Næsten som ny, Elegante og behagelige sandaler med stene og elastisk hæl rem

  74,00 kr.01-04-2023

49.008 sko og støvler er netop nu til salg på DBA, og 5.891 af dem er sneakers. Klik her for at se alle de New Balance-sneakers til piger, du lige nu kan købe på DBA.

Ny undersøgelse: Disse ting bliver hyppigst solgt på brugtmarkedet

Men når hun engang skal sætte flere ting til salg, bør hun begynde med at sætte sit tøj til salg. En ny undersøgelse, som DBA står bag, viser nemlig, at tøj er den ting, som danskerne sælger mest af på brugtmarkedet. Således svarer ni procent af danskerne, at de inden for de seneste 12 måneder har solgt en eller flere stykker tøj.

På anden pladsen over de genbrugsting, vi sælger mest af, er boligtilbehør.

Dét, som danskerne sælger mindst af, er Drivhuse, brudekjoler, brudeudstyr, haveredskaber, motorbåde og sejlbåde.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Her er de danskere, der sælger mest brugt

Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole
Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole

Herunder kan du se listen over de ting, danskerne sælger mest af:

9 % Tøj
8 % Boligtilbehør
7 % Møbler og lamper til boligen
6 % Sko
6 % Mobiltelefoner
5 % Legetøj
5 % Anden elektronik
5 % Barnetøj- og sko
4 % Bøger
4 % Biler
3 % Husholdningsmaskiner
3 % Computer
3 % Hårde hvidevarer
3 % Smykker
3 % Spillekonsoller
3 % Ure
3 % Udstyr til børn
3 % Cykler

Tøj er det, som flest danskere sælger brugt. Her er nogle kjoler til salg på DBA:

 1. Blusekjole, Estelle chiffon ballon, str. M, Næsten som ny, 92
Estelle kjole med ballonnederdel M. B

  Blusekjole, Estelle chiffon ballon, str. M, Næsten som ny, 92 Estelle kjole med ballonnederdel M. Brugt én gang, vasket én gang. Blå, hvid og lys gul i abstrakt mønster. En flot kjole, som ny / næste

  70,00 kr.01-04-2023
 2. Cocktailkjole, COS, str. XL, Mørk blå, Polyester, Ubrugt, Kjolen er str. 44 og er ny med prismærk

  Cocktailkjole, COS, str. XL, Mørk blå, Polyester, Ubrugt, Kjolen er str. 44 og er ny med prismærke på. Kjolens mål i cm.: Længde 104 Talje 92 Vidde forneden ca 158 V hals ca 15 cm Ærmer fra skulder

  250,00 kr.01-04-2023
 3. Festkjole, Denim Hunter, str. L, Ubrugt

  Festkjole, Denim Hunter, str. L, Ubrugt

  150,00 kr.01-04-2023
 4. Anden kjole, Helena, str. S, Hvid og blå stribet., Bomuld, Ubrugt, Kjole sælges, da den aldrig er

  Anden kjole, Helena, str. S, Hvid og blå stribet., Bomuld, Ubrugt, Kjole sælges, da den aldrig er blevet brugt, og den har stadig mærke i sig. Den har puder og slids foran.

  300,00 kr.01-04-2023
 5. Anden kjole, Achha, str. L, Brun, Velour, Ubrugt, Helt ny velourkjole, der desværre er købt for s

  Anden kjole, Achha, str. L, Brun, Velour, Ubrugt, Helt ny velourkjole, der desværre er købt for stor - meget rummelig kjolen flot design.

  200,00 kr.01-04-2023
 6. Anden kjole, Tommy Hilfiger , str. M, molto, Næsten som ny, brugt kun en gang . mega smuk kjole. .

  Anden kjole, Tommy Hilfiger , str. M, molto, Næsten som ny, brugt kun en gang . mega smuk kjole. .. købt for 2800kr

  1.200,00 kr.01-04-2023

De fleste kjoler på DBA er festkjoler. Der er også en del sommerkjoler og cocktailkjoler til salg.

Underunder kan du se listen over de ting, som danskerne sælger mindst af:

1 % Motorbåde og sejlbåde
1 % Drivhus
1 % Brudekjole og udstyr
1 % Haveredskaber
2 % Tablets
2 % Byggematerialer
2 % Campingvogn og -udstyr
2 % Knallerter, scootere og motorcykler
2 % Motionsmaskiner
2 % Musikinstrumenter
2 % Udendørs legeredskaber
2 % Sports og træningsudstyr
2 % Kunst og antikviteter
2 % Værktøj
2 % Grill og grilludstyr
2 % LP’er
2 % Organiske havematerialer
2 % Havemøbler

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Fynboerne køber flest brugte ting

Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg
Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg

Om undersøgelsen

DBA Genbrugsindeks 2018 blev lanceret d. 29. september 2018. For tredje år i træk har DBA kortlagt den danske genbrugsøkonomi ved at gennemføre en repræsentativ befolkningsundersøgelse via Epinions Danmarkspanel blandt mere end 2.000 respondenter i alderen 18-75 år, en onlineundersøgelse blandt 2.844 af DBA’s egne brugere, og ved at analysere brugeradfærden på DBA. Læs hele Genbrugsindekset her.

Jakker og frakker til salg på DBA:

 1. Poncho, str. 40, Fjellraven , Næsten som ny, Fjellraven poncho str M, er som ny, kun brugt få gange

  Poncho, str. 40, Fjellraven , Næsten som ny, Fjellraven poncho str M, er som ny, kun brugt få gange. Kan afhentes i Middelfart ellers sender jeg gerne. Prisen er med porto

  1.100,00 kr.01-04-2023
 2. Jakke, str. 36, Weekdag, Støvetblå, acryl, Næsten som ny, Hvis du mangler en kort og praktisk jak

  Jakke, str. 36, Weekdag, Støvetblå, acryl, Næsten som ny, Hvis du mangler en kort og praktisk jakke til at sidde i din bil, så er denne jakke en perfekt løsning. Jakke i str. XS og svarer til 36- 4

  350,00 kr.01-04-2023
 3. Jakke, str. 38, Dyst, Gul , Læderlook, Ubrugt, Køber betaler for forsendelsen

  Jakke, str. 38, Dyst, Gul , Læderlook, Ubrugt, Køber betaler for forsendelsen

  150,00 kr.01-04-2023
 4. Regnjakke, str. 42, Ilse Jacobsen, Lys blå med orange detaljer, Næsten som ny, Køber betaler for f

  Regnjakke, str. 42, Ilse Jacobsen, Lys blå med orange detaljer, Næsten som ny, Køber betaler for forsendelsen.

  275,00 kr.01-04-2023
 5. Pels, str. 42, ved ikke, Rødbrun, Rævepels, God men brugt

  Pels, str. 42, ved ikke, Rødbrun, Rævepels, God men brugt

  500,00 kr.01-04-2023
 6. Uldjakke, str. 42, Kolby, Grå, Uld, God men brugt, Sender med post nord. 

Røgfrit hjem.

  Uldjakke, str. 42, Kolby, Grå, Uld, God men brugt, Sender med post nord. Røgfrit hjem.

  98,00 kr.01-04-2023

31.612 jakker og frakker er netop nu til salg på DBA, og 20.077 af dem er næsten som nye eller ubrugte.

Hvis du vil have mest mulig succes med dit salg på DBA, så hent råd og inspiration fra DBAs supersælgere. En af dem er Jeanette, der årligt tjener så meget på sit salg, at hun tager på ferie for pengene. Du kan også hente supersælgeren Susannes bedste salgsråd i denne artikel.

Relaterede artikler