Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid
SjovLivsstil

Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid

Julie Schoen
Julie Schoen

140 kroner koster DBAs mest usælgelige ting. En ting, der helt ekstraordinært har været til salg på DBA siden 2012. Sælgeren bag er 66-årige Beata fra Hvidovre: ’Der sker ikke en dyt’ beklager hun. Her kan du læse, hvad det er, der har været til salg på DBA i længst tid!

7 ud af 10 danskere har inden for de seneste 12 måneder enten købt eller solgt brugt, og derfor skifter de brugte ting på DBA heldigvis hurtig ejere. Men i denne artikel dykker vi ned i et særtilfælde. For vi har fundet den annonce på DBA, der er ældst – altså den ting på DBA, som hat været til salg længst tid.

DBAs mest usælgelige ting tilhører 66-årige Beata Nielsen fra Hvidovre. Hun er nemlig sælgeren bag DBAs ældste annonce.

I 27. november 2012 klokken 8 satte Beata sin mintgrønne nederdel fra mærket ’Mode Bruckmann’ til salg på DBA. Nederdelen har i alle årerne på DBA kostet 140 kroner, men der er desværre ikke nogen, som er hoppet på det tilbud.

- Jeg synes ikke, der sker en dyt på den annonce. Der har ikke været nogen som helst aktivitet på den, fortæller Beata Nielsen, da DBA Guide ringer hende op og overbringer hende nyheden om, at hun, med sin forholdsvist neutrale nederdel, har slået en form for rekord.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Pencilskirt , str. 38, H&M, Næsten som ny, Som ny H&M Pencilskirt med broderede “perler” på fronten

  Pencilskirt , str. 38, H&M, Næsten som ny, Som ny H&M Pencilskirt med broderede “perler” på fronten. Foer og gå slids bagpå. Virkelig flot nederdel. Str. 38 - 62 cm lang. Røgfrit og husdyrfrit hjem

  80,00 kr.28-09-2023
 2. str. 36, Gestuz, Gråblå, Viscose, Ubrugt, Mærke: Gestuz
Style: Ditte Long wide skift
Style nr: 40

  str. 36, Gestuz, Gråblå, Viscose, Ubrugt, Mærke: Gestuz Style: Ditte Long wide skift Style nr: 40556- 7224 Størrelse: 36 Farve: gråblå Materiale: 100% Viskose. Foret 97% Polyester, 3%. Stand: Ikke

  675,00 kr.28-09-2023
 3. superflot nederdel, str. 42, Miss Sixty, lilla, Næsten som ny, Superflot lagdelt lang nederdel med

  superflot nederdel, str. 42, Miss Sixty, lilla, Næsten som ny, Superflot lagdelt lang nederdel med plisseringer. Der er fast linning og lynlås i siden. Nederdelen er i to lag (med underskørt) Mater

  350,00 kr.28-09-2023
 4. Nederdel - 40 cm lang, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skø

  Nederdel - 40 cm lang, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skøn blå farve med smalt hvid tern. 40 cm lang Ikke-ryger-hjem. Køb også denim nederdelen fra TopShop

  100,00 kr.27-09-2023
 5. Nederdel, str. 36, Gestuz, BLUE RIPPLE, 100% polyester, Næsten som ny, Lang nederdel, der kan bru

  Nederdel, str. 36, Gestuz, BLUE RIPPLE, 100% polyester, Næsten som ny, Lang nederdel, der kan bruges hele året. Jeg er 166 cm og den går mig ned til fødderne Nypris 899 kr.

  200,00 kr.27-09-2023
 6. Lang midi tætsiddende, str. 36, Buch Copenhagen, Hvid, Bomuld, Næsten som ny, Pencil nederdel i s

  Lang midi tætsiddende, str. 36, Buch Copenhagen, Hvid, Bomuld, Næsten som ny, Pencil nederdel i str S fra Buch Jeg er 36 og 167cm høj Der er elastik i taljen Brugt 2 gange og er som ny

  130,00 kr.27-09-2023

7.681 nederdele er netop nu til salg på DBA, og der er flest i størrelse medium (38-40).

Derfor tror Beata, at hendes nederdel endnu ikke er blevet solgt

Beata har været bruger på DBA siden 2007 og er i dag DBA Plus-bruger. Det betyder, at hendes annoncer fornyer sig selv, når de efter en måneds liggetid ellers ville udløbe.

- Jeg tror, den manglende aktivitet på annoncen hænger sammen med, at jeg ikke har sat nederdelen ned i pris eller har gjort andet ved annoncen. Jeg plejer som regel bare at oprette annoncerne på DBA og så ikke gøre mere ved dem, indtil mulige købere henvender sig, fortæller Beata.

Lige for tiden har hun 210 ting til salg på DBA, og det er primært sko, tøj, tasker og ting til køkkenet. Beata oplyser, at mange af hendes andre ting til salg på DBA har været til salg på sitet i flere år.

- Jamen jeg har flere ting, der har jubilæum. Blandt andet nogle sko og noget kongeligt porcelæn – det kan fejre fire års ”fødselsdag” på DBA. Så længe har de ting været til salg, griner Beata.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Danskerne slår rekord igen - læs hvor mange der handler brugt 

Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne
Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne

Beata: Jeg er til at handle med

Beta erkender, at hun godt kunne gøre en større indsats for at få sine ting solgt. Og blandt andet derfor skulle vi hilse og sige fra Beata, at hun er villig til at gå ned i pris, hvis du er interesseret i hendes fine, mintgrønne nederdel:

 

Jeg er selvfølgelig til at handle med
oplyser Beata, der er CPR-valideret på genbrugssitet.

Nederdelen har hun faktisk aldrig brugt, og derfor kan du altså blive den første til at bære den mintgrønne sag.

- Jeg fik den af min mor, men jeg har været syg i flere år og har i den forbindelse brug for tøj i en anden størrelse end, hvad jeg kunne passe inden mit sygdomsforløb. Desuden går jeg generelt ikke så meget i nederdele. Jeg skal ikke ud og danse fandango. Jeg er mest til joggintøj, forklarer Beata.

Nederdelen er en størrelse 40. Den er 91 centimeter lang på sit længste sted og 78 centimeter i taljen.

Men du skal ikke regne med at få succes, hvis du skambyder på Beatas nederdel. Selvom Beata er handlevillig, går hun ikke af med sin nederdel for hver en pris:

- Hvis folk byder alt for meget under prisen, takker jeg nej – også hvis det betyder, at jeg ikke kan få solgt mine ting. Så vil jeg hellere donere tingene til Folkekirkens Nødhjælp, lyder det fra Beata.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. str. 38, Munthe, Mocca, Næsten som ny, GAZMO SKIRT,
MOCCA

Kort, A-formet nederdel, designet i et

  str. 38, Munthe, Mocca, Næsten som ny, GAZMO SKIRT, MOCCA Kort, A-formet nederdel, designet i et regulært snit med knapper og lommer foran. Brugt 2 gange.

  1.000,00 kr.28-09-2023
 2. Kort nederdel, str. 36, ., Ubrugt

  Kort nederdel, str. 36, ., Ubrugt

  175,00 kr.28-09-2023
 3. Nederdel, str. 36, Kaffe, Sort, 94% polyamid, 6% elastene, God men brugt, Smart kort nederdel med

  Nederdel, str. 36, Kaffe, Sort, 94% polyamid, 6% elastene, God men brugt, Smart kort nederdel med mønster i stoffet, med elastiksyning i livet. I pæn stand, brugt få gange. Længde: 47 cm. Livvidd

  85,00 kr.28-09-2023
 4. Kort nederdel, str. 36, InWear, Grøn, Kunststof, Ubrugt, Måler 50 cm i længden. Stor I størrelsen

  Kort nederdel, str. 36, InWear, Grøn, Kunststof, Ubrugt, Måler 50 cm i længden. Stor I størrelsen.

  199,00 kr.27-09-2023
 5. Nederdel - 40 cm lang, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skø

  Nederdel - 40 cm lang, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skøn blå farve med smalt hvid tern. 40 cm lang Ikke-ryger-hjem. Køb også denim nederdelen fra TopShop

  100,00 kr.27-09-2023
 6. Blondenederdel, str. 29, DAY Birger et Mikkelsen , Olivengrøn/sort, Viscose&Bomuld, God men brugt

  Blondenederdel, str. 29, DAY Birger et Mikkelsen , Olivengrøn/sort, Viscose&Bomuld, God men brugt, Super sød kort blondenederdel i olivengrøn og sort. Nederdelen har sorte statinbånd i linning og

  90,00 kr.27-09-2023

1.866 af de nederdele, som lige nu er til salg på DBA, er ubrugte. Langt størstedelen af de nederdelene koster mindre end 200 kroner.

Disse ting har Beata senest fået solgt

Men på trods af Beatas manglende ”pleje” af sine annoncer, får hun alligevel solgt nogle af sine ting ind imellem:

- Den seneste ting, jeg har solgt på DBA, var et par babykondisko. New balance sneakers, som jeg havde sat til salg for 140 kroner. Vi blev enige om at mødes på 100 kroner for skoene plus prisen for porto. Køberen boede nemlig i Jylland, siger Beata og tilføjer:

- Men det var altså ikke i forgårs, jeg fik solgt skoene. Det var nok mere for en måned siden.

Det er heller ikke voldsom lang tid siden, at Beata fik solgt sine uldbukser og sin mohairtrøje. Og de fleste af hendes salgsoplevelser er gode:

Jeg deaktiverer først den pågældende annonce, når pakken er kommet frem til køber. Så skriver køberen typisk tak for varen, og først derefter sletter jeg. Jeg vil være sikker på, at de er blevet glade for det, som de har modtaget
lyder det fra Beata.
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer

Beatas DBA-profil burde i alt rumme 300 annoncer

Hvis du er på jagt efter en ny sofa, er det også en ting, Beata kan hjælpe dig med, for sådan en har hun til salg. Det er faktisk lige præcis den ting, som hun senest har sat til salg.

- Egentlig kunne jeg sætte 100 ting mere til salg på DBA. Jeg har et hav af ting derhjemme, som skal sælges, og som jeg ikke har lagt op på DBA. Men jeg er stadig syg, og har derfor ikke overskuddet til at sætte det til salg lige nu, lyder det fra Beata.

Beata sælger også en del sko - her kan du se sko til salg på DBA:

 1. Ballerinasko, str. 38, Primark, Nude, Imiteret læder, Ubrugt, Fin ballarinasko fra Primark i Mila

  Ballerinasko, str. 38, Primark, Nude, Imiteret læder, Ubrugt, Fin ballarinasko fra Primark i Milano. Kun prøvet på. Er i perfekt stand. Som ny. Nypris ca 100 kr. Skal afhentes i Brønshøj - sender

  50,00 kr.28-09-2023
 2. Ballerinasko, str. 38, Primark, Sort, Imiteret læder, Ubrugt, Sort ballarina sko fra Primark i Mi

  Ballerinasko, str. 38, Primark, Sort, Imiteret læder, Ubrugt, Sort ballarina sko fra Primark i Milano. Kun prøvet på i 5 minutter. Fremstår som ny i perfekt stand. Nypris ca 100 kr. Skal afhentes

  50,00 kr.28-09-2023
 3. Støvler, str. 39, Sorel, mørk blå, gummi, Ubrugt, købt 600
hel nyt

  Støvler, str. 39, Sorel, mørk blå, gummi, Ubrugt, købt 600 hel nyt

  200,00 kr.28-09-2023
 4. Anden damesko, str. 38, Tamaris, Sort lak, Næsten som ny, Brugte kun 2 timer, fremstår som ny.

  Anden damesko, str. 38, Tamaris, Sort lak, Næsten som ny, Brugte kun 2 timer, fremstår som ny.

  450,00 kr.28-09-2023
 5. Pumps, str. 37, H&M, Lilla, God men brugt, Lilla sko/pumps, i pæn stand. 
Hælhøjde: 7 cm. 
Køber b

  Pumps, str. 37, H&M, Lilla, God men brugt, Lilla sko/pumps, i pæn stand. Hælhøjde: 7 cm. Køber betaler porto.

  35,00 kr.28-09-2023
 6. Pumps, str. 40, Sofie Schnoor, Ruskind, Næsten som ny

  Pumps, str. 40, Sofie Schnoor, Ruskind, Næsten som ny

  250,00 kr.28-09-2023

49.008 sko og støvler er netop nu til salg på DBA, og 5.891 af dem er sneakers. Klik her for at se alle de New Balance-sneakers til piger, du lige nu kan købe på DBA.

Ny undersøgelse: Disse ting bliver hyppigst solgt på brugtmarkedet

Men når hun engang skal sætte flere ting til salg, bør hun begynde med at sætte sit tøj til salg. En ny undersøgelse, som DBA står bag, viser nemlig, at tøj er den ting, som danskerne sælger mest af på brugtmarkedet. Således svarer ni procent af danskerne, at de inden for de seneste 12 måneder har solgt en eller flere stykker tøj.

På anden pladsen over de genbrugsting, vi sælger mest af, er boligtilbehør.

Dét, som danskerne sælger mindst af, er Drivhuse, brudekjoler, brudeudstyr, haveredskaber, motorbåde og sejlbåde.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Her er de danskere, der sælger mest brugt

Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole
Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole

Herunder kan du se listen over de ting, danskerne sælger mest af:

9 % Tøj
8 % Boligtilbehør
7 % Møbler og lamper til boligen
6 % Sko
6 % Mobiltelefoner
5 % Legetøj
5 % Anden elektronik
5 % Barnetøj- og sko
4 % Bøger
4 % Biler
3 % Husholdningsmaskiner
3 % Computer
3 % Hårde hvidevarer
3 % Smykker
3 % Spillekonsoller
3 % Ure
3 % Udstyr til børn
3 % Cykler

Tøj er det, som flest danskere sælger brugt. Her er nogle kjoler til salg på DBA:

 1. Etuikjole, Zara, str. S, Prisen varierer afhængig af hvilken kjole det er. Skriv for mere info.

  Etuikjole, Zara, str. S, Prisen varierer afhængig af hvilken kjole det er. Skriv for mere info.

  300,00 kr.28-09-2023
 2. Festkjole, Forskellige mærker, str. S, Prisen varierer afhængig af hvilken kjole det er. Skriv dm fo

  Festkjole, Forskellige mærker, str. S, Prisen varierer afhængig af hvilken kjole det er. Skriv dm for mere info

  400,00 kr.28-09-2023
 3. By Malene Birger Kjole - Secondhand - Kvinde - Størrelse: 40

  By Malene Birger Kjole - Secondhand - Kvinde - Størrelse: 40

  By Malene Birger, str. 40, Kjole, Kjole fra By Malene Birger. Kjolen er sort og i størrelse 40. ✓ Du får altid 30 dages returret hos os ✓ Levering inden for 1-3 hverdage ✓ Vi sender med Budbee for k

  529,00 kr.14-05-2023
 4. Anden kjole, .., str. XS, Sælger denne smarte kjole str xs
100kr
Har mange annoncer med en hel masse

  Anden kjole, .., str. XS, Sælger denne smarte kjole str xs 100kr Har mange annoncer med en hel masse forskelligt tøj Sender gerne på købers regning

  100,00 kr.28-09-2023
 5. Anden kjole, .., str. S, Rigtig flot kjole str small
110kr
Har rigtig mange annoncer med en masse fo

  Anden kjole, .., str. S, Rigtig flot kjole str small 110kr Har rigtig mange annoncer med en masse forskelligt tøj Sender gerne på købers regning

  110,00 kr.28-09-2023
 6. Anden kjole, .., str. XS, Gul, Super smart gul sommerkjole str xs
110kr
Har rigtig mange annoncer m

  Anden kjole, .., str. XS, Gul, Super smart gul sommerkjole str xs 110kr Har rigtig mange annoncer med en masse forskelligt tøj Sender gerne på købers regning

  110,00 kr.28-09-2023

De fleste kjoler på DBA er festkjoler. Der er også en del sommerkjoler og cocktailkjoler til salg.

Underunder kan du se listen over de ting, som danskerne sælger mindst af:

1 % Motorbåde og sejlbåde
1 % Drivhus
1 % Brudekjole og udstyr
1 % Haveredskaber
2 % Tablets
2 % Byggematerialer
2 % Campingvogn og -udstyr
2 % Knallerter, scootere og motorcykler
2 % Motionsmaskiner
2 % Musikinstrumenter
2 % Udendørs legeredskaber
2 % Sports og træningsudstyr
2 % Kunst og antikviteter
2 % Værktøj
2 % Grill og grilludstyr
2 % LP’er
2 % Organiske havematerialer
2 % Havemøbler

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Fynboerne køber flest brugte ting

Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg
Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg

Om undersøgelsen

DBA Genbrugsindeks 2018 blev lanceret d. 29. september 2018. For tredje år i træk har DBA kortlagt den danske genbrugsøkonomi ved at gennemføre en repræsentativ befolkningsundersøgelse via Epinions Danmarkspanel blandt mere end 2.000 respondenter i alderen 18-75 år, en onlineundersøgelse blandt 2.844 af DBA’s egne brugere, og ved at analysere brugeradfærden på DBA. Læs hele Genbrugsindekset her.

Jakker og frakker til salg på DBA:

 1. Jakke, str. 38, Vintage, Sort, Uld, God men brugt, Smuk 1980er oversize jakke af ren uld. Billede

  Jakke, str. 38, Vintage, Sort, Uld, God men brugt, Smuk 1980er oversize jakke af ren uld. Billederne er lysnet lidt så man kan se detaljerne. Jakken er kulsorte i virkeligheden og standen er virkel

  385,00 kr.28-09-2023
 2. Jakke, str. 38, Vintage , Pink, Læder, God men brugt, Oversize skindjakke fra 1980erne i farven f

  Jakke, str. 38, Vintage , Pink, Læder, God men brugt, Oversize skindjakke fra 1980erne i farven fuchia. Den har et par små ting, se billeder. Det ene billede har jeg markeret, da der er en lille pl

  500,00 kr.28-09-2023
 3. Jakke, str. 36, Vera Moda, Cremefarvet , Ubrugt, Ny str S/36-38 letforet overgangsjakke
Se foto fo

  Jakke, str. 36, Vera Moda, Cremefarvet , Ubrugt, Ny str S/36-38 letforet overgangsjakke Se foto for beskrivelse Nypris 379 kr- nu kun 199 kr Afhent 2770 Kastrup eller kan tilsendes

  199,00 kr.28-09-2023
 4. Jakke, str. 38, Tommy Hilfiger, Kvalitet, Ubrugt, ???? Nyhed Nyhed ????
Jeg sælger denne fine orig

  Jakke, str. 38, Tommy Hilfiger, Kvalitet, Ubrugt, ???? Nyhed Nyhed ???? Jeg sælger denne fine originale Tommy Hilfiger pelsjakke. Jakken har aldrig været brugt, og står fulstændig som nu, den har ba

  1.995,00 kr.28-09-2023
 5. Læderjakke, str. 38, Samsøe Samsøe, Sort , Læder, Næsten som ny, Fin kort læderjakke - kun brugt

  Læderjakke, str. 38, Samsøe Samsøe, Sort , Læder, Næsten som ny, Fin kort læderjakke - kun brugt få gange. Str. M. Kan afhentes på Frederiksberg eller sendes på købers regning. Betaling via Mob

  800,00 kr.28-09-2023
 6. Blazer, str. 40, Zara, Sort, Ubrugt, Dobbeltradet blazer fra Zara - aldrig brugt. Købt i foråret 2

  Blazer, str. 40, Zara, Sort, Ubrugt, Dobbeltradet blazer fra Zara - aldrig brugt. Købt i foråret 2023. Str. L Nypris ca. 550 kr. Kan afhentes på Frederiksberg eller sendes på købers regning. Be

  350,00 kr.28-09-2023

31.612 jakker og frakker er netop nu til salg på DBA, og 20.077 af dem er næsten som nye eller ubrugte.

Hvis du vil have mest mulig succes med dit salg på DBA, så hent råd og inspiration fra DBAs supersælgere. En af dem er Jeanette, der årligt tjener så meget på sit salg, at hun tager på ferie for pengene. Du kan også hente supersælgeren Susannes bedste salgsråd i denne artikel.

Relaterede artikler