Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid
SjovLivsstil

Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid

Julie Schoen
Julie Schoen

140 kroner koster DBAs mest usælgelige ting. En ting, der helt ekstraordinært har været til salg på DBA siden 2012. Sælgeren bag er 66-årige Beata fra Hvidovre: ’Der sker ikke en dyt’ beklager hun. Her kan du læse, hvad det er, der har været til salg på DBA i længst tid!

7 ud af 10 danskere har inden for de seneste 12 måneder enten købt eller solgt brugt, og derfor skifter de brugte ting på DBA heldigvis hurtig ejere. Men i denne artikel dykker vi ned i et særtilfælde. For vi har fundet den annonce på DBA, der er ældst – altså den ting på DBA, som hat været til salg længst tid.

DBAs mest usælgelige ting tilhører 66-årige Beata Nielsen fra Hvidovre. Hun er nemlig sælgeren bag DBAs ældste annonce.

I 27. november 2012 klokken 8 satte Beata sin mintgrønne nederdel fra mærket ’Mode Bruckmann’ til salg på DBA. Nederdelen har i alle årerne på DBA kostet 140 kroner, men der er desværre ikke nogen, som er hoppet på det tilbud.

- Jeg synes ikke, der sker en dyt på den annonce. Der har ikke været nogen som helst aktivitet på den, fortæller Beata Nielsen, da DBA Guide ringer hende op og overbringer hende nyheden om, at hun, med sin forholdsvist neutrale nederdel, har slået en form for rekord.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Lang nederdel, str. 36, Malene Birger, Viskose, silke, Ubrugt, Nederdel lukkes med knapper foran, fo

  Lang nederdel, str. 36, Malene Birger, Viskose, silke, Ubrugt, Nederdel lukkes med knapper foran, foret, sidelommer. længde: 111 cm, talje: 76/78 cm, Hofter: op til 100 cm Nypris 2200 kr. Findes på

  200,00 kr.04-12-2023
 2. Nederdel Lang, str. 36, Saint Tropez, Sort , , 92 % polyamid 5 % elastane 3 % lurex, , Næsten som

  Nederdel Lang, str. 36, Saint Tropez, Sort , , 92 % polyamid 5 % elastane 3 % lurex, , Næsten som ny, Som ny og kun brugt 1 gang En super flot og smart lang nederdel i sort med en meget fin sølv t

  99,00 kr.04-12-2023
 3. La Rouge lang nederdel, str. 38, La Rouge str S/M, Som på billede, Ubrugt

  La Rouge lang nederdel, str. 38, La Rouge str S/M, Som på billede, Ubrugt

  300,00 kr.04-12-2023
 4. Nederdel, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skøn blå farve m

  Nederdel, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skøn blå farve med smalt hvid tern. 40 cm lang Ikke-ryger-hjem. Køb også denim nederdelen fra TopShop str. 40 (37 c

  100,00 kr.03-12-2023
 5. Lang nederdel, str. 38, Boii, Rød med små hvide blomster, Ubrugt, Boii slå-om nederdel i skøn rød

  Lang nederdel, str. 38, Boii, Rød med små hvide blomster, Ubrugt, Boii slå-om nederdel i skøn rød farve, str. M sælges for 150 kr. Ikke-ryger-hjem Fremsendes gerne allerede i dag.

  150,00 kr.03-12-2023
 6. str. 40, Ivan Grundahl, Sort, Læder og microfiber, Næsten som ny, Ivan Grundahl sort patchwork ma

  str. 40, Ivan Grundahl, Sort, Læder og microfiber, Næsten som ny, Ivan Grundahl sort patchwork maxi-nederdel. Str 40. Typisk Ivan Grundahls avantgarde nederdel syet i lange striber af to typer stof

  600,00 kr.03-12-2023

7.681 nederdele er netop nu til salg på DBA, og der er flest i størrelse medium (38-40).

Derfor tror Beata, at hendes nederdel endnu ikke er blevet solgt

Beata har været bruger på DBA siden 2007 og er i dag DBA Plus-bruger. Det betyder, at hendes annoncer fornyer sig selv, når de efter en måneds liggetid ellers ville udløbe.

- Jeg tror, den manglende aktivitet på annoncen hænger sammen med, at jeg ikke har sat nederdelen ned i pris eller har gjort andet ved annoncen. Jeg plejer som regel bare at oprette annoncerne på DBA og så ikke gøre mere ved dem, indtil mulige købere henvender sig, fortæller Beata.

Lige for tiden har hun 210 ting til salg på DBA, og det er primært sko, tøj, tasker og ting til køkkenet. Beata oplyser, at mange af hendes andre ting til salg på DBA har været til salg på sitet i flere år.

- Jamen jeg har flere ting, der har jubilæum. Blandt andet nogle sko og noget kongeligt porcelæn – det kan fejre fire års ”fødselsdag” på DBA. Så længe har de ting været til salg, griner Beata.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Danskerne slår rekord igen - læs hvor mange der handler brugt 

Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne
Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne

Beata: Jeg er til at handle med

Beta erkender, at hun godt kunne gøre en større indsats for at få sine ting solgt. Og blandt andet derfor skulle vi hilse og sige fra Beata, at hun er villig til at gå ned i pris, hvis du er interesseret i hendes fine, mintgrønne nederdel:

 

Jeg er selvfølgelig til at handle med
oplyser Beata, der er CPR-valideret på genbrugssitet.

Nederdelen har hun faktisk aldrig brugt, og derfor kan du altså blive den første til at bære den mintgrønne sag.

- Jeg fik den af min mor, men jeg har været syg i flere år og har i den forbindelse brug for tøj i en anden størrelse end, hvad jeg kunne passe inden mit sygdomsforløb. Desuden går jeg generelt ikke så meget i nederdele. Jeg skal ikke ud og danse fandango. Jeg er mest til joggintøj, forklarer Beata.

Nederdelen er en størrelse 40. Den er 91 centimeter lang på sit længste sted og 78 centimeter i taljen.

Men du skal ikke regne med at få succes, hvis du skambyder på Beatas nederdel. Selvom Beata er handlevillig, går hun ikke af med sin nederdel for hver en pris:

- Hvis folk byder alt for meget under prisen, takker jeg nej – også hvis det betyder, at jeg ikke kan få solgt mine ting. Så vil jeg hellere donere tingene til Folkekirkens Nødhjælp, lyder det fra Beata.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Kort nederdel, str. 34, Sinsay, Rød, Viskose, God men brugt, Super fin kort sommernederdel str 34

  Kort nederdel, str. 34, Sinsay, Rød, Viskose, God men brugt, Super fin kort sommernederdel str 34. Rød med bloster på. 100% viskose. Elastik i livet og pynteknapper foran. Ses på billede 1.

  50,00 kr.04-12-2023
 2. Eva & Claudi flot nederdel, str. 40, Eva & Claudi, Sort med finesser, Næsten som ny, Meget flot ne

  Eva & Claudi flot nederdel, str. 40, Eva & Claudi, Sort med finesser, Næsten som ny, Meget flot nederdel sort i det fine mærke Eva & Claudi. Kort. Nederdelen er lavet i et meget lækkert stof med fin

  75,00 kr.04-12-2023
 3. Nederdel, str. One size, Nørgård på Strøget, Ubrugt, Utrolig sød kort nederdel med elastik i taljen

  Nederdel, str. One size, Nørgård på Strøget, Ubrugt, Utrolig sød kort nederdel med elastik i taljen. Aldrig brugt.

  75,00 kr.04-12-2023
 4. Kort nederdel, str. 42, Day Birger et Mikkelsen, Sort, Bomuld, God men brugt, Velholdt knækort ne

  Kort nederdel, str. 42, Day Birger et Mikkelsen, Sort, Bomuld, God men brugt, Velholdt knækort nederdel med masser af perler. Made in India. Skal sendes. Porto 40kr. #festnederdel #festtøj #

  200,00 kr.04-12-2023
 5. Læderlook nederdel, str. 38, Vila, Grøn , Ubrugt, Flot grøn lædernederdel i mellem kort i læderloo

  Læderlook nederdel, str. 38, Vila, Grøn , Ubrugt, Flot grøn lædernederdel i mellem kort i læderlook med bælte - aldrig brugt og stadig med prismærke. Kan sendes eller afhentes i Aarhus c :)

  185,00 kr.04-12-2023
 6. Nederdel, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skøn blå farve m

  Nederdel, str. 38, Vero Moda, Blå, Ubrugt, Smart kort nederdel fra Vero Moda i en skøn blå farve med smalt hvid tern. 40 cm lang Ikke-ryger-hjem. Køb også denim nederdelen fra TopShop str. 40 (37 c

  100,00 kr.03-12-2023

1.866 af de nederdele, som lige nu er til salg på DBA, er ubrugte. Langt størstedelen af de nederdelene koster mindre end 200 kroner.

Disse ting har Beata senest fået solgt

Men på trods af Beatas manglende ”pleje” af sine annoncer, får hun alligevel solgt nogle af sine ting ind imellem:

- Den seneste ting, jeg har solgt på DBA, var et par babykondisko. New balance sneakers, som jeg havde sat til salg for 140 kroner. Vi blev enige om at mødes på 100 kroner for skoene plus prisen for porto. Køberen boede nemlig i Jylland, siger Beata og tilføjer:

- Men det var altså ikke i forgårs, jeg fik solgt skoene. Det var nok mere for en måned siden.

Det er heller ikke voldsom lang tid siden, at Beata fik solgt sine uldbukser og sin mohairtrøje. Og de fleste af hendes salgsoplevelser er gode:

Jeg deaktiverer først den pågældende annonce, når pakken er kommet frem til køber. Så skriver køberen typisk tak for varen, og først derefter sletter jeg. Jeg vil være sikker på, at de er blevet glade for det, som de har modtaget
lyder det fra Beata.
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer

Beatas DBA-profil burde i alt rumme 300 annoncer

Hvis du er på jagt efter en ny sofa, er det også en ting, Beata kan hjælpe dig med, for sådan en har hun til salg. Det er faktisk lige præcis den ting, som hun senest har sat til salg.

- Egentlig kunne jeg sætte 100 ting mere til salg på DBA. Jeg har et hav af ting derhjemme, som skal sælges, og som jeg ikke har lagt op på DBA. Men jeg er stadig syg, og har derfor ikke overskuddet til at sætte det til salg lige nu, lyder det fra Beata.

Beata sælger også en del sko - her kan du se sko til salg på DBA:

 1. Støvler, str. 39, Fila, Brun, Ubrugt, Super fede vinterstøvler str. 39. De er helt nye.

  Støvler, str. 39, Fila, Brun, Ubrugt, Super fede vinterstøvler str. 39. De er helt nye.

  80,00 kr.04-12-2023
 2. Støvletter, str. 37, Vagabond, Sort, Ubrugt, Vagabond støvle med hæl. Aldrig brugt (ses også under

  Støvletter, str. 37, Vagabond, Sort, Ubrugt, Vagabond støvle med hæl. Aldrig brugt (ses også under støvlen) Støvlen kan godt føles lidt stiv at have på. Sælges da de lige er en tand for små.

  499,00 kr.04-12-2023
 3. Støvler, str. 37, Dr. Martens, Sort, Læder, Ubrugt, Flot lang Dr. Martens støvle. De er ikke blev

  Støvler, str. 37, Dr. Martens, Sort, Læder, Ubrugt, Flot lang Dr. Martens støvle. De er ikke blevet brugt. (Ses også under støvlen). Må desværre sælges da de lige er et nr. for små til mig

  999,00 kr.04-12-2023
 4. Støvler, str. 39, Vintage , Sort, Læder, Næsten som ny, Sorte vintage cowboy støvler uden slidtag

  Støvler, str. 39, Vintage , Sort, Læder, Næsten som ny, Sorte vintage cowboy støvler uden slidtage.

  600,00 kr.04-12-2023
 5. Støvler, str. 38, Yvonne Koné , Brun, Læder, Næsten som ny, Støvlerne brugt 1 gang, str.38 (til d

  Støvler, str. 38, Yvonne Koné , Brun, Læder, Næsten som ny, Støvlerne brugt 1 gang, str.38 (til den mindre side)

  400,00 kr.04-12-2023
 6. Støvler, str. 37,5, The Kooples , Sort, Læder, God men brugt, Støvler fra the Kooples, i god stan

  Støvler, str. 37,5, The Kooples , Sort, Læder, God men brugt, Støvler fra the Kooples, i god stand da de ikke har været brugt meget, str 38 (til den mindre side).

  300,00 kr.04-12-2023

49.008 sko og støvler er netop nu til salg på DBA, og 5.891 af dem er sneakers. Klik her for at se alle de New Balance-sneakers til piger, du lige nu kan købe på DBA.

Ny undersøgelse: Disse ting bliver hyppigst solgt på brugtmarkedet

Men når hun engang skal sætte flere ting til salg, bør hun begynde med at sætte sit tøj til salg. En ny undersøgelse, som DBA står bag, viser nemlig, at tøj er den ting, som danskerne sælger mest af på brugtmarkedet. Således svarer ni procent af danskerne, at de inden for de seneste 12 måneder har solgt en eller flere stykker tøj.

På anden pladsen over de genbrugsting, vi sælger mest af, er boligtilbehør.

Dét, som danskerne sælger mindst af, er Drivhuse, brudekjoler, brudeudstyr, haveredskaber, motorbåde og sejlbåde.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Her er de danskere, der sælger mest brugt

Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole
Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole

Herunder kan du se listen over de ting, danskerne sælger mest af:

9 % Tøj
8 % Boligtilbehør
7 % Møbler og lamper til boligen
6 % Sko
6 % Mobiltelefoner
5 % Legetøj
5 % Anden elektronik
5 % Barnetøj- og sko
4 % Bøger
4 % Biler
3 % Husholdningsmaskiner
3 % Computer
3 % Hårde hvidevarer
3 % Smykker
3 % Spillekonsoller
3 % Ure
3 % Udstyr til børn
3 % Cykler

Tøj er det, som flest danskere sælger brugt. Her er nogle kjoler til salg på DBA:

 1. Anden kjole, Gina Tricot, str. S, Hvid/blå/koral, Polyester, Ubrugt

  Anden kjole, Gina Tricot, str. S, Hvid/blå/koral, Polyester, Ubrugt

  50,00 kr.04-12-2023
 2. Festkjole, Stine Goya, str. M, Blå, Ubrugt, Sælger ny ubrugt Stine goya kjole. Passer fra str S-L

  Festkjole, Stine Goya, str. M, Blå, Ubrugt, Sælger ny ubrugt Stine goya kjole. Passer fra str S-L

  300,00 kr.04-12-2023
 3. Corsagekjole, Designer Tania Shakir, str. S, Sort, Ubrugt, Mangler du en eksklusiv NYTÅRSKJOLE?

  Corsagekjole, Designer Tania Shakir, str. S, Sort, Ubrugt, Mangler du en eksklusiv NYTÅRSKJOLE? Tania Shakir. Smuk designer corsagekjole med lommer og foer. Ubrugt med tags. 100% glat uld så krads

  799,00 kr.04-12-2023
 4. Gallakjole, Leyna, str. S, Næsten som ny, Fejler intet. Brugt en gang. Kjolen er str 36 og er rense

  Gallakjole, Leyna, str. S, Næsten som ny, Fejler intet. Brugt en gang. Kjolen er str 36 og er renset

  1.000,00 kr.04-12-2023
 5. Gallakjole, ., str. S, Næsten som ny, Fejler intet. Brugt en gang. Kjolen er str 36 og er renset

  Gallakjole, ., str. S, Næsten som ny, Fejler intet. Brugt en gang. Kjolen er str 36 og er renset

  1.000,00 kr.04-12-2023
 6. Festkjole, Miss Molly, str. L, Blå, 100% polyester, Næsten som ny, Str. L. Flot blå gallakjole/fe

  Festkjole, Miss Molly, str. L, Blå, 100% polyester, Næsten som ny, Str. L. Flot blå gallakjole/festkjole med similisten under brystet, på skulderen samt bag på ryggen, lukkes med lynlås + 3 hægter

  1.160,00 kr.04-12-2023

De fleste kjoler på DBA er festkjoler. Der er også en del sommerkjoler og cocktailkjoler til salg.

Underunder kan du se listen over de ting, som danskerne sælger mindst af:

1 % Motorbåde og sejlbåde
1 % Drivhus
1 % Brudekjole og udstyr
1 % Haveredskaber
2 % Tablets
2 % Byggematerialer
2 % Campingvogn og -udstyr
2 % Knallerter, scootere og motorcykler
2 % Motionsmaskiner
2 % Musikinstrumenter
2 % Udendørs legeredskaber
2 % Sports og træningsudstyr
2 % Kunst og antikviteter
2 % Værktøj
2 % Grill og grilludstyr
2 % LP’er
2 % Organiske havematerialer
2 % Havemøbler

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Fynboerne køber flest brugte ting

Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg
Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg

Om undersøgelsen

DBA Genbrugsindeks 2018 blev lanceret d. 29. september 2018. For tredje år i træk har DBA kortlagt den danske genbrugsøkonomi ved at gennemføre en repræsentativ befolkningsundersøgelse via Epinions Danmarkspanel blandt mere end 2.000 respondenter i alderen 18-75 år, en onlineundersøgelse blandt 2.844 af DBA’s egne brugere, og ved at analysere brugeradfærden på DBA. Læs hele Genbrugsindekset her.

Jakker og frakker til salg på DBA:

 1. Jakke, str. 34, Tommy Hilfiger, Sort, Næsten som ny, Tommy hilfiger jakke i str. XS, står som ny o

  Jakke, str. 34, Tommy Hilfiger, Sort, Næsten som ny, Tommy hilfiger jakke i str. XS, står som ny og fejler intet. Sælges da den er for lille til min datter. 500kr.

  500,00 kr.04-12-2023
 2. Dynejakke, str. 38, ZARA, Mørkeblå, Dun, God men brugt

  Dynejakke, str. 38, ZARA, Mørkeblå, Dun, God men brugt

  350,00 kr.04-12-2023
 3. Parkacoat, str. 36, Calvin Klein, Mørkeblå , Næsten som ny, En dejlig jakke/parka, str XS, men jeg

  Parkacoat, str. 36, Calvin Klein, Mørkeblå , Næsten som ny, En dejlig jakke/parka, str XS, men jeg synes den er S-M. Jeg bruger str. 36-38 og den passer mig perfekt (sørrelsen kan justeres i taljen)

  300,00 kr.04-12-2023
 4. Blazer, str. 34, Malene Birger, Sort, Næsten som ny, Nypris: 2800 kr. Passes også af str. 36.

  Blazer, str. 34, Malene Birger, Sort, Næsten som ny, Nypris: 2800 kr. Passes også af str. 36.

  1.500,00 kr.04-12-2023
 5. Blazer, str. 38, ?, Sort, 62% polyester, 33% viskose, 5% elastene, God men brugt, Sort blazer med

  Blazer, str. 38, ?, Sort, 62% polyester, 33% viskose, 5% elastene, God men brugt, Sort blazer med sort for, lukkes med 4 knapper, med 2 lommer, slids bagpå (30 cm), 3 pynteknapper på hvert ærme, me

  140,00 kr.04-12-2023
 6. Vinterjakke, str. 38, Helly Hansen, Sort, 100% polyester, God men brugt, Str. M. Jakke med hætte,

  Vinterjakke, str. 38, Helly Hansen, Sort, 100% polyester, God men brugt, Str. M. Jakke med hætte, der kan foldes sammen og gemmes i kraven. Lukkes med lynlås, 2 lommer med lynlås + en inderlomme me

  550,00 kr.04-12-2023

31.612 jakker og frakker er netop nu til salg på DBA, og 20.077 af dem er næsten som nye eller ubrugte.

Hvis du vil have mest mulig succes med dit salg på DBA, så hent råd og inspiration fra DBAs supersælgere. En af dem er Jeanette, der årligt tjener så meget på sit salg, at hun tager på ferie for pengene. Du kan også hente supersælgeren Susannes bedste salgsråd i denne artikel.

Relaterede artikler