Bobcats til salg. Priser fra 2.700 til 27.000 kr

Bobcats til salg. Priser fra 2.700 til 27.000 kr

26. august 2016

Den ene spinder – det gør anden højst sandsynligt ikke længere… Vi har opstøvet to ”bobcats” på dba.dk, og de er meget mere forskellige, end du tror. Ved du ikke hvad en bobcat er? Der er flere svar til dette, så læs med!!!

Lige nu er der flere forskellige bobcats til salg på dba.dk. Vi har her fundet to af slagsen. Den ene koster 2700 kr og den anden koster 27.500 kr. Prisforskellen på de to er slående, men prisen er ikke det eneste forskel på de to bobcats: den ene er nemlig en minilæsser af mærket Bobcat og den anden er et udstoppet kattedyr (på dansk en rødlos).

Er du I tvivl om, hvilken af de to du har mest brug for? Her er et par idéer til, hvordan de to vidt forskellige bobcats kan bruges:

Bobcat minilæsser på dba.dk - DBA Guide
http://www.dba.dk/minilaesser-bobcat-343-fin/id-1026525119/

Minilæsseren er til praktisk arbejde. Det er en lille traktor der kan grave, skovle og læsse. Om du så vil grave et træ op som ham her:

, flytte rundt på noget grus eller måske lave en dynge af jord, er op til dig. Mulighederne er (næsten) uendelige med sådan en mis, og vi tror på, at motoren spinder, når du tænder maskinen.

Bobcat udstoppet rødlos på dba.dk - DBA Guide
http://www.dba.dk/udstoppede-dyr-bobcat-aeld/id-1026681477/

Rødlossen har sikkert også kunnet grave. Det kan denne udstoppede version ikke længere, så vi foreslår, at du bruger den som stuepynt med virkelig høj cool-faktor. Alternativt er vi sikre på, at kattedyret kan skræmme tyveknægte væk fra din hoveddør. Denne bobcat stikker med garanti ikke af - og det på trods af at rødlossen er et tusmørkedyr, der hver nat strejfer mellem 3 og 11 km.

Så spørgsmålet er: skal du ud og lave en dynge jord i haven, eller mangler du lidt (u)hyggeligt selskab, der også kan skræmme uventede gæster væk? Der findes bobcats til det hele.

Du kan finde flere minilæssere her:

...og flere udstoppede dyr her: