Guide: 7 måde at finde billige genbrugsfund på
Sjov

Guide: 7 måde at finde billige genbrugsfund på

Julie Schoen
Julie Schoen

Har du brugt alle pengene på julen, og har du kun lige de sidste tilbage til nytåret? Så læs denne guide til, hvordan du finder de billigste - men samtidig gode fund, på DBA. Her får du præsenteret 7 forskellige "strategier".

Julefrokoster, julegaver, adventsgaver og nytårsfest. Ja, der er nok af ting og begivenheder at kaste sine penge efter i december, og derfor oplever mange, at de kommer fra start med få penge i januar.

Men fat mod.

For en af de helt oplagte fordele ved genbrug er, at du kan få tingene billigere end fra nye. Og i denne artikel guider vi dig til, hvor du kan finde nogle af de billigste genbrugsfund på DBA:

1. Størst udvalg = størst mulighed for at gøre det gode kup

Hvor er der størst chance for at gøre det bedste kup på DBA, spørger du måske dig selv?

Jeg har muligvis svaret:

Hvorfor ikke lede i den kategori, hvor der hver dag oprettes flest annoncer? Her skulle man i hvert fald tro, at chancen for at støde på et godt fund er stor i modsætning til de kategorier, hvor der ikke er særlig stor udskiftning.

I 2017 er kategorien ’Diverse indretning’, som du finder under 'Bolig-kategorien', den kategori, som der er blevet oprettet flest annoncer i. Hver dag bliver der nemlig sat intet mindre end 1.047 ting til salg i kategorien. Derfor kan du med sikkerhed let finde nogle gode scoop i den kategori. Det er bare med at holde øje.

Til salg i 'Diverse indretning':

 1. Stuk rosette , Gaudí decor, Smuk rosette til loftet af Gaudí Decor 306 med ø60. Har været sat op men

  Stuk rosette , Gaudí decor, Smuk rosette til loftet af Gaudí Decor 306 med ø60. Har været sat op men er helt indtakt og velholdt, skal dog have det gamle lim banket af. Afhentes i tranbjerg

  400,00 kr.27-09-2023
 2. Spejl med slebet kant, Flot stort spejl med slebet kant samt beslag til ophæng.
Str. 100x68 cm.

  Spejl med slebet kant, Flot stort spejl med slebet kant samt beslag til ophæng. Str. 100x68 cm.

  475,00 kr.27-09-2023
 3. Blomsterbuket, Håndlavede luksus glimmerroser som holder for evigt.
En anderledes og eksklusiv gave

  Blomsterbuket, Håndlavede luksus glimmerroser som holder for evigt. En anderledes og eksklusiv gave med wow-effekt til fødselsdag, bryllypsdag, kærestedag, jubilæum osv. Roserne er kunstige således,

  500,00 kr.27-09-2023
 4. Skobænk, Fin skobænk med masser af plads til sko (kat medfølger ikke ;) )

Har kun stået samlet i en

  Skobænk, Fin skobænk med masser af plads til sko (kat medfølger ikke ;) ) Har kun stået samlet i en uges tid men vi vil hellere ha’ en anden løsning. Har en lille skade fra transporten men det ses i

  500,00 kr.27-09-2023
 5. Trappestige, Gammel trappestige med masser af patina
Super fin - kan evt slibes og males

Højde ca 5

  Trappestige, Gammel trappestige med masser af patina Super fin - kan evt slibes og males Højde ca 57cm Dybde når den lille stige er nede ca 49 cm Bredde ca 33 cm

  400,00 kr.27-09-2023
 6. Evighedsbuket , Pampas, Sød evighedsbuket i Bodum vase sælges samlet

  Evighedsbuket , Pampas, Sød evighedsbuket i Bodum vase sælges samlet

  450,00 kr.27-09-2023

Lige nu er der 75.832 ting til salg i kategorien 'Diverse indretning'. 48.390 af tingene dem koster under 200 kroner.

I kategorien ’Diverse indretning’ finder du alle de bolig-indretnings-ting, som ikke hører hjemme i nogle af de andre kategorier. Og det kan være ret sjovt at kigge annoncerne igennem, for der gemmer sig ofte mange finurligheder iblandt.

Da jeg lige scrollede mig en tur gennem annoncerne, fandt jeg blandt andet disse to ting, som du kan se herunder:

Lommelygten koster 225 kroner og er sat til salg af Christel i Hvidovre. Globussen, der kan lyse hele verden op koster bare 100 kroner og kan købes i Århus C af Kia
Lommelygten koster 225 kroner og er sat til salg af Christel i Hvidovre. Globussen, der kan lyse hele verden op koster bare 100 kroner og kan købes i Århus C af Kia

Det ene fund er en retro-lommelygte fra mærket Wonder, som jeg kan huske fra min barndom. Sådan en lygte kan altså være ret dekorativ i indretningen, men du kan også bruge den til campingturen, i sommerhuset eller på terrassen om sommeren.

Det andet fund, jeg gjorde mig, er en globus, som kan få de forskellige verdensdele til at lyse op, når selv solen er gået ned. Globussen koster 100 kroner.

2. Gå efter det gamle, der er blevet moderne

Hvis du vil finde de virkelig gode genbrugsfund til en god pris, er et andet råd herfra at gå efter de gamle ting, som pludselig er blevet moderne igen. For sådan kan du være sikker på, at der er massere af det til salg på DBA, og ofte vil dem, der har det til salg, ikke vide, at det igen er på mode, og derfor vil du kunne få det billigt.

Et eksempel på dette er velour. Velour er virkelig er blevet på mode igen. Både indenfor puder, tøj men sandelig også sofaer og sofastole.

På DBA kan du finde mange forskellige velour-sofastole, og selvom mange af dem er lidt gammeldags i det, kan det altså se ret fint ud i et hjem, hvor de andre møblere er nyere.

Velour-sofa til salg på DBA:

 1. Sofa, velour, 3 pers. , Ria, ILVA, 2 stk, Rosa, velour sofa fra ILVA. Meget villigeholdt

  Sofa, velour, 3 pers. , Ria, ILVA, 2 stk, Rosa, velour sofa fra ILVA. Meget villigeholdt

  6.000,00 kr.26-09-2023
 2. Sofa, velour, 3 pers. , Sofacompany, Astha-sofa i (brændt) orange fra Sofacompany sælges. Den er køb

  Sofa, velour, 3 pers. , Sofacompany, Astha-sofa i (brændt) orange fra Sofacompany sælges. Den er købt i 2020, og fremstår ret ny. Den er desuden fra et 100% røgfrit hjem. 3500 kr. Nypris er 6999 kr.

  3.500,00 kr.26-09-2023
 3. Sofa, velour, 4 pers. , Formel A, Formel A - Model A Sofa i farven Dark blue 

Jeg har haft den i 7

  Sofa, velour, 4 pers. , Formel A, Formel A - Model A Sofa i farven Dark blue Jeg har haft den i 7 måneder og har næsten ikke brugt den, så den står i fin stand. Dog ikke som helt ny. Pris for ny:

  5.000,00 kr.26-09-2023
 4. Sofa, velour, 3 pers., Super smuk 3-Pers. Sofa i lyselilla/Rosa velourstof…...skøn at sidde i uden a

  Sofa, velour, 3 pers., Super smuk 3-Pers. Sofa i lyselilla/Rosa velourstof…...skøn at sidde i uden at man synker helt ned i den. Ryg-og siddehynder er fastsyet. Mål: H90 x D85 x L198cm. Indvendig læng

  2.800,00 kr.26-09-2023
 5. Twin sofa i velour

  Twin sofa i velour

  Sofa, velour, 4 pers. , Twin, Vi sælger vores Twin sofa i velourstof i farven light sand. Sofaen har en længde på 325 cm og en dybde på 111 cm. Som ny står den til 36.925, inklusiv puder. Vi sælger

  14.000,00 kr.26-09-2023
 6. Sofa, velour, 3 pers. , Beliani, Fantastisk stand

kan pakkes i sin kasse for nem transport

Højde:

  Sofa, velour, 3 pers. , Beliani, Fantastisk stand kan pakkes i sin kasse for nem transport Højde: 70 cm Bredde: 202 cm Dybde: 75 cm Sæde tykkelse: 15 cm Siddehøjde: 45 cm Ben højde: 12 cm Armlæns hø

  4.199,00 kr.26-09-2023

I skrivende stund er der 261 veloursofaer til salg på DBA, og 60 af søgningerne matcher priser for under 500 kroner. Er du mere interesseret i en velour-lænestol, er der lige nu 219 i velour på DBA, hvoraf 27 af dem kan fås til under 200 kroner.

På billedet herunder kan du se en fin sofastol, som ikke ligger skjul på, at den er fra en anden tid, men som faktisk ser ret fed ud. Den pinke/lillae sofa faldt jeg mest over på grund af prisen. 300 kroner!!

På billedet ses en velour-sofastol, som kan blive din, hvis du tager til Odense og køber den af Sten for hans forlangte 300 kroner. Samme pris forlanger Pernille fra byen Vadum for sin farveglade veloursofa
På billedet ses en velour-sofastol, som kan blive din, hvis du tager til Odense og køber den af Sten for hans forlangte 300 kroner. Samme pris forlanger Pernille fra byen Vadum for sin farveglade veloursofa

LÆS OGSÅ: Guide: De tre største sofatrends lige nu

3. Gå efter dét, der kun bruges en gang – så er du sikret god kvalitet for prisen

Lige om lidt er det fastelavn, og man kan meget nemt ende med at købe ind i dyre domme i diverse legetøjsbutikker. Der er især ærgerligt, nu hvor udklædningstøjet ofte kun bliver brugt én gang. Næste år er din lille guldklump vokset så meget, at han eller hun sikkert ikke engang kan passe sit tøj længere, og desuden er det ikke sjovt at være det samme til fastelavn to år i træk. Derfor er der mange, der vælger at sætte tøjet til salg, og tøjet er tit ikke særlig brugt. Hvem kan se, at en spejdermand-dragt er brugt én gang?

Tøjet i udklædningskategorien er tilmed også ret billigt. Over 80 procent af alle tingene til salg i kategorien koster hver under 100 kroner.

Derfor kan du med fordel gå på DBA og søge i kategorien ’udklædning’ i børnekategorien på DBA.

For eksempel har 
Gitte fra Haslev lige nu et spejderman-kostume til salg for kun 50 kroner (se nedenstående billede). Du kan også købe Tina fra Ringsteds Mini Mouse-sæt til kun 30 kroner (se billeder herunder)

Spejdermanskostuet koster 50 kroner, mens du skal slippe 30 kroner for Mini-Mouse-sættet
Spejdermanskostuet koster 50 kroner, mens du skal slippe 30 kroner for Mini-Mouse-sættet

Udklædningstøj på DBA:

 1. Prinsesse, Tilbehør til prinsesse udklædning, Tilbehør til Elsa udklædning. Lidt brugsmærker (se bil

  Prinsesse, Tilbehør til prinsesse udklædning, Tilbehør til Elsa udklædning. Lidt brugsmærker (se billeder). Tryllestav med snekuglen kan spille musik.

  80,00 kr.20-07-2023
 2. Prinsesse, Frozen Musikstav, cepter, Frost, Frost tryllestav med Elsa og Anna. 
Med lyde og musik.
S

  Prinsesse, Frozen Musikstav, cepter, Frost, Frost tryllestav med Elsa og Anna. Med lyde og musik. Sjov til udklædning og prinsesse leg.

  60,00 kr.07-07-2023
 3. Prinsesse, perlehalskæde, Fin lyserød perlehalskæde med skinnende hjerteperler. 
Til fest, prinsesse

  Prinsesse, perlehalskæde, Fin lyserød perlehalskæde med skinnende hjerteperler. Til fest, prinsesseleg, udklædning... børn perlekæde

  20,00 kr.17-11-2022

Hvis du er på jagt efter udklædningstøj, er der lige nu 960 muligheder på DBA. 739 af tingene i kategorien koster under 100 kroner.

4. Det oplagte sted at søge efter de billige ting på DBA

Vidste du, at der på DBA faktisk findes en kategori til folk, der kun vil betale gratis for deres genbrugsfund? Nemlig kategorien ’Gratis ting’, som du finder i ’Diverse’-kategorien.

I kategorien findes der kun ting, som folk er villige til at skille sig af med – gratis. Men prisen kan nogle gange være, at du til gengæld selv skal bakse med at flytte tingene.

Euro-palle og en støvsuger, der intet fejler. Det er blot nogle af de fund, du kan gøre dig i gratiskategorien på DBA
Euro-palle og en støvsuger, der intet fejler. Det er blot nogle af de fund, du kan gøre dig i gratiskategorien på DBA

En af de ting, som du i skrivende stund kan få gratis i kategorien er en eller flere Europaller, som Annette i Smørum har til salg. En europalle er ikke så tosset igen at anskaffe sig, for der er uanede af muligheder for, hvad du kan bruge den til. Her på DBA Guide har vi blandt andet vist, hvordan du kan skabe julepynt ud af pallen, eller klik her for at se en guide til, hvordan du transformerer pallen til en vinreol.

I kategorien ’Gratis ting’ stødte jeg også på denne støvsuger, som intet fejler andet end, at den larmer lidt meget, når man støvsuger med den. Hvis du er interesseret i den, kan du henvende dig til Nathalie i Odense, som har lagt annoncen op i gratis-kategorien.

Her kan du se alle de stole, der lige nu er "til salg" i kategorien 'gratis ting' på DBA. Der er især mange klaverer til salg i kategorien. I skrivende stund 8.

LÆS OGSÅ: Så meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt

5. Ha' høje tanker for et lavt beløb

Hvis du er på jagt efter billige – men gode – genbrugsfund, så kan det godt ”betale” sig at satse stort. Med det mener jeg, at der sagtens kan vise sig ting til fornuftige priser i kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’. Kategorien bugner af fine, designer-fund, men hvis du blot sørger for at indsnævnre dit søgefelt i venstre side, så prisen maks står på for eksempel 200 kroner, kan du nemt falde over fine sager.

Især vil du til den pris kunne finde en hel del faverige, finurlige og unikke lamper.

Da jeg satte maksprisen til 200 kroner i kategorien, faldt jeg over disse to fund, som du kan se på billedet herunder:

Her er to af de lamper, du kan finde i kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’, og som dukker frem, hvis du sætter maksprisen til 200 kroner
Her er to af de lamper, du kan finde i kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’, og som dukker frem, hvis du sætter maksprisen til 200 kroner

På billedet til højre kan du se en cool retro-lampe, som Rina fra Ølstykke sælger for 200 kroner. Har du 125 kroner på lommen, og bor du nær Dyssegård, kan den grønne lampe til venstre i billedet blive din.

Psst
Et godt trick er ikke kun at indsætte en makspris, men også en minimumspris. Nogle sætter nemlig deres ting til salg for 1 krone, men med det mener de ofte, at folk bare kan give et bud. Så hvis du kun vil se de faste priser, er det en god idé at søge på ting til mellem 5-200 kroner.

Find det på DBA

 1. Anden arkitekt, stol, dansk design, 4 højryggede stole i bøg sælges samlet for 200,-
(kun mobile pay

  Anden arkitekt, stol, dansk design, 4 højryggede stole i bøg sælges samlet for 200,- (kun mobile pay)

  200,00 kr.26-09-2023
 2. Anden arkitekt, andet, Café bord træ/metal + 1 stk metal stol.
Sæt pris 150,-kr. Sender ikke. Sælges

  Anden arkitekt, andet, Café bord træ/metal + 1 stk metal stol. Sæt pris 150,-kr. Sender ikke. Sælges efter først til mølle princippet.

  150,00 kr.25-09-2023
 3. Anden arkitekt, stol, Antilles, Gammel flot spisebords stol I perfekt stand den har lidt patina men

  Anden arkitekt, stol, Antilles, Gammel flot spisebords stol I perfekt stand den har lidt patina men ingen revner i traeet alle nitter er der og stoffet er ikke skadet

  200,00 kr.24-09-2023
 4. Eames, stol, Vitrq eames stole, Eames stole i hvid sælges. Har 4 stk og de kan sælges samlet eller e

  Eames, stol, Vitrq eames stole, Eames stole i hvid sælges. Har 4 stk og de kan sælges samlet eller enkeltvis. De er brugte, men ok stand. Den ene trænger til lidt silikone mellem sædet og stellet, me

  200,00 kr.23-09-2023
 5. Benforlænger til 7ér, grandprix, myren , liljen m.fl

  Benforlænger til 7ér, grandprix, myren , liljen m.fl

  Arne Jacobsen, stol, Benforhøj din AJ3107 stol med 17mm så du får en bedre siddekomfort. Vi udfører opgaven for dig på vores værksted.

  200,00 kr.21-11-2019
 6. Danerka, stol, Smuk stol i sort finer fra det danske møbelfirma Danerka, modellen hedde Orbit . Pæn

  Danerka, stol, Smuk stol i sort finer fra det danske møbelfirma Danerka, modellen hedde Orbit . Pæn stand, ryggen er ikke blød, har kun lidt små ridser på sædet , en af skruerne i bunden skal lige str

  175,00 kr.21-09-2023

Her kan du se alle de ting, der er til salg i kategorien 'Arkitekttegnet: møbler og belysning'. 997 af annoncerne har en pris til under 200 kroner.

6. De bedste fund er dem, du ikke kunne forudsige

En god handel kan sommetider være en handel, som du ikke havde forudset. Kender du det, hvor du bare bliver blæst omkuld af en ting, du bare MÅ have. En ting, du aldrig havde tænkt på før, at du manglede, men pludselig står den der, og du kan nu ikke slippe synet af den?

Sådan en handel er det muligt at gøre sig i kategorien ’Diverse samlinger’, som du finder i ’Hobby’-kategorien. Her bugner det med sjove og ikke mindst unikke ting, og langt de fleste ting kan du få for under 500 kroner. Det er bare om at få indsnævret prisfeltet i højre side.

Ting til salg i kategorien 'samlinger' på DBA:

 1. Skilte, Tuborg skilt fra 70'erne i god stand i træ og smedejernsbeslag.
H 23 cm, B 35 cm.

Afhentes

  Skilte, Tuborg skilt fra 70'erne i god stand i træ og smedejernsbeslag. H 23 cm, B 35 cm. Afhentes på Nørrebro eller sendes med dao for 39 kr.

  450,00 kr.27-09-2023
 2. Billeder, Er til at forhandle med

  Billeder, Er til at forhandle med

  500,00 kr.27-09-2023
 3. Pibe, Savinelli Oscar Lucite 122, Savinelli Oscar Lucite 122
med et kammer på Ø22mm

En pibe der ald

  Pibe, Savinelli Oscar Lucite 122, Savinelli Oscar Lucite 122 med et kammer på Ø22mm En pibe der aldrig kom ind i min rutine. Nypris: 850,- Er røget på 4 gange.

  500,00 kr.27-09-2023
 4. Smykker og sten, IRMA vedhæng, Irma vedhæng
Forside Irmapigen
Bagside 10 år i Irma
En lille ridse på

  Smykker og sten, IRMA vedhæng, Irma vedhæng Forside Irmapigen Bagside 10 år i Irma En lille ridse på forsiden Meka 925 sølv 2,5 x 2,0 cm.

  500,00 kr.27-09-2023
 5. Andre samleobjekter, Træskrin, Gammelt træskrin.
Højde:27 cm.
Brede:51 cm.
Dybde:25 cm.

  Andre samleobjekter, Træskrin, Gammelt træskrin. Højde:27 cm. Brede:51 cm. Dybde:25 cm.

  500,00 kr.27-09-2023
 6. Tin, TIN ÆSKE, MEGET FLOT TIN ÆSKE STEMPLET THSS DENMARK.
L. 19,5 CM. B. 10,5 CM. H. 4,5 CM.

  Tin, TIN ÆSKE, MEGET FLOT TIN ÆSKE STEMPLET THSS DENMARK. L. 19,5 CM. B. 10,5 CM. H. 4,5 CM.

  450,00 kr.26-09-2023

Der er lige nu 51.417 ting til salg i kategorien 'Diverse samlinger og objekter'. 44.440 af disse ting koster under 500 kroner.

Jeg elsker selv at scrolle lidt rundt i kategorien, for jeg bliver altid overrasket over, hvilke finurligheder folk har til salg. Og ofte kan du gøre en god og overraskende handel. Til gengæld kan du også meget let komme til at slippe mange penge for noget, du ikke troede, var en skid hver.

Det er nemlig også i samlerkategorien, at alle de her pudsige ting, som man ikke selv ville give en krone for, er sat til salg for 1.000 kroner – for det er den her kategori, som samlere slår vejen forbi, når de leder efter et helt specifik ting til at gøre deres samling komplet. Og når de finder den éne ting, ja så er de nærmest villige til at give hvad som helst for den.

Så jeg vil som skrevet anbefale dig at sætte en makspris på for eksempel 500 kroner, når du søger i kategorien.

Jeg stødte for eksempel på disse fire kranier med gevir, som Lizette fra Nørrebro i København sælger for en samlet pris på 500 kroner. (se billeder herunder). Du kan også tage en tur til Odense og købe Mads’ gamle skrivemaskine, som han sælger til 250 kroner.

Både skrivemaskinen og kranierne er ret dekorative i indretningen og begge ret moderne at have stående fremme. Klik selv her for at se, hvordan genbrugselskeren Michaela har indrettet sig med et udstoppet dyrehoved.

LÆS OGSÅ: Den med skrivemaskinen

Dyrehovederne koster til sammen 500 kroner på DBA, mens Mads fra Odense i skrivende stund sælger sin dekorative skrivemaskine for 250 kroner
Dyrehovederne koster til sammen 500 kroner på DBA, mens Mads fra Odense i skrivende stund sælger sin dekorative skrivemaskine for 250 kroner

LÆS OGSÅ: Liste: Disse biler sættes sjældent til salg på DBA

7. Her kan du finde flest billige genbrugsfund

En syvende måde at finde billige genbrugsfund på, på DBA, er at søge i den kategori, hvor der er flest billige ting til salg. Kategorien med gratis ting på DBA er selvfølgelig kategorien med flest gratis ting til salg, men hvis du søger på, hvor du kan finde flest ting til under 100 kroner, ja så er der et mere fordelagtigt sted, du bør lede. Nemlig i kategorien 'Børnetøj'.

Her er der nemlig hele 105.000 forskellige annoncer, som alle har en pris på under 100 kroner. Det er altså i denne kategori, du kan gøre flest køb til under 100 kroner på hele DBA.

Børnetøj til salg på DBA:

 1. Buksedragt, Konges sløjd , str. 56, Brugt minimalt. Fejler ingenting.

  Buksedragt, Konges sløjd , str. 56, Brugt minimalt. Fejler ingenting.

  70,00 kr.27-09-2023
 2. Hue, BeKids, str. findes i flere str., BeKids elefanthue str. 45 cm med tilhørende futter. 100% meri

  Hue, BeKids, str. findes i flere str., BeKids elefanthue str. 45 cm med tilhørende futter. 100% merinould.

  100,00 kr.27-09-2023
 3. Bodystocking, Danefæ, str. 74, Ny/ubrugt.

  Bodystocking, Danefæ, str. 74, Ny/ubrugt.

  70,00 kr.26-09-2023
 4. Blandet tøj, Kjole, bluse, body, Molo, str. 80, GMB
Tøj fra HM, Molo, Danefæ, småfolk …

  Blandet tøj, Kjole, bluse, body, Molo, str. 80, GMB Tøj fra HM, Molo, Danefæ, småfolk …

  100,00 kr.26-09-2023
 5. Kjole, Kjole, Petit bateau, str. 74, Fin kjole 
Er brugt men i pæn stand
Str 12 mnd
Kan hentes i ind

  Kjole, Kjole, Petit bateau, str. 74, Fin kjole Er brugt men i pæn stand Str 12 mnd Kan hentes i indre Kbh

  100,00 kr.26-09-2023
 6. Sweater, Sweater, Hjemmestrik, str. 86, Samlet pris / 2 stk børnestrik / sweater / strik / passer om

  Sweater, Sweater, Hjemmestrik, str. 86, Samlet pris / 2 stk børnestrik / sweater / strik / passer omtrent str 1 år / klar til efteråret / mulig rabat ved køb af flere annoncer / genanvendelig livsstil

  85,00 kr.26-09-2023

Klik her for at se alle de ting i kategorien 'børnetøj', som du lige nu kan købe til under 100 kroner på DBA.

Lige nu kan du for eksempel købe den sødeste spencer-kjole i størrelse 104 af Camilla i Hundested (se billedet herunder) for kun 30 kroner. Du kan også kaste 10 kroner mere i handlen og i stedet købe en stribet velour-dragt i størrelse 68, som du skal til Solrød Strand for at hente (Se billedet herunder).

Dragten koster 40 kroner, mens du kan købes spencerkjolen på billedet til kun 30 kroner. Begge er i skrivende stund til salg på DBA
Dragten koster 40 kroner, mens du kan købes spencerkjolen på billedet til kun 30 kroner. Begge er i skrivende stund til salg på DBA
Psst
Husk, at hvis du har søgt efter noget på DBA, som enten ikke er til salg lige nu, eller som blot bare ikke er til salg i den pris, som du vil give for det, så kan du oprette en søgeagent på DBA. Med en søgeagent holder DBA øje med de ting, du leder efter, for dig. Du får en mail, når nogen opretter en annonce med den ting du har søgt på i det prisleje, du har øgt indenfor.

Relaterede artikler