Guide: 7 måde at finde billige genbrugsfund på
Sjov

Guide: 7 måde at finde billige genbrugsfund på

Julie Schoen
Julie Schoen

Har du brugt alle pengene på julen, og har du kun lige de sidste tilbage til nytåret? Så læs denne guide til, hvordan du finder de billigste - men samtidig gode fund, på DBA. Her får du præsenteret 7 forskellige "strategier".

Julefrokoster, julegaver, adventsgaver og nytårsfest. Ja, der er nok af ting og begivenheder at kaste sine penge efter i december, og derfor oplever mange, at de kommer fra start med få penge i januar.

Men fat mod.

For en af de helt oplagte fordele ved genbrug er, at du kan få tingene billigere end fra nye. Og i denne artikel guider vi dig til, hvor du kan finde nogle af de billigste genbrugsfund på DBA:

1. Størst udvalg = størst mulighed for at gøre det gode kup

Hvor er der størst chance for at gøre det bedste kup på DBA, spørger du måske dig selv?

Jeg har muligvis svaret:

Hvorfor ikke lede i den kategori, hvor der hver dag oprettes flest annoncer? Her skulle man i hvert fald tro, at chancen for at støde på et godt fund er stor i modsætning til de kategorier, hvor der ikke er særlig stor udskiftning.

I 2017 er kategorien ’Diverse indretning’, som du finder under 'Bolig-kategorien', den kategori, som der er blevet oprettet flest annoncer i. Hver dag bliver der nemlig sat intet mindre end 1.047 ting til salg i kategorien. Derfor kan du med sikkerhed let finde nogle gode scoop i den kategori. Det er bare med at holde øje.

Til salg i 'Diverse indretning':

 1. Vaser fra Royal Copenhagen

  Vaser fra Royal Copenhagen

  Vaser fra Royal Copenhagen, Klik på den orange knap "Gå til varen" for at købe varen i vores webshop - eller se billederne i højere opløsning./n /nVaser fra Royal Copenhagen Brand: Royal Copenhag

  450,00 kr.27-03-2023
 2. Stentræ / stenpotteplante / pyntetræ / pynteplante, Frugttræ / stenplante / stenfrugt, Kunstig retro

  Stentræ / stenpotteplante / pyntetræ / pynteplante, Frugttræ / stenplante / stenfrugt, Kunstig retro frugttræ i potte. Både frugter, blade og potte er lavet af halvædelstene. Smukt eller kitsch? Bedøm

  475,00 kr.27-03-2023
 3. Bord, Day Birger et Mikkelsen home, Fedt væghængt bord / sidebord / natbord fra 
Day Home 
Højde 48c

  Bord, Day Birger et Mikkelsen home, Fedt væghængt bord / sidebord / natbord fra Day Home Højde 48cm Ø 30cm Dybde fra væg. 32,5cm Har 2 stk 1 stk. 500kr 2stk 900kr

  500,00 kr.27-03-2023
 4. Glas Tulipaner, Super flotte glas tulipaner. 
Der er 2 stk. Gule og 3 stk. Hvide 

De sælges for 100

  Glas Tulipaner, Super flotte glas tulipaner. Der er 2 stk. Gule og 3 stk. Hvide De sælges for 100 stk. Eller alle 5 stk. for 450 kr.

  450,00 kr.27-03-2023
 5. Figur , Trip Trap, Udgået Trip Trap hund. 
Fin stand

  Figur , Trip Trap, Udgået Trip Trap hund. Fin stand

  450,00 kr.27-03-2023
 6. Tallerkenrække

  Tallerkenrække

  400,00 kr.27-03-2023

Lige nu er der 75.832 ting til salg i kategorien 'Diverse indretning'. 48.390 af tingene dem koster under 200 kroner.

I kategorien ’Diverse indretning’ finder du alle de bolig-indretnings-ting, som ikke hører hjemme i nogle af de andre kategorier. Og det kan være ret sjovt at kigge annoncerne igennem, for der gemmer sig ofte mange finurligheder iblandt.

Da jeg lige scrollede mig en tur gennem annoncerne, fandt jeg blandt andet disse to ting, som du kan se herunder:

Lommelygten koster 225 kroner og er sat til salg af Christel i Hvidovre. Globussen, der kan lyse hele verden op koster bare 100 kroner og kan købes i Århus C af Kia
Lommelygten koster 225 kroner og er sat til salg af Christel i Hvidovre. Globussen, der kan lyse hele verden op koster bare 100 kroner og kan købes i Århus C af Kia

Det ene fund er en retro-lommelygte fra mærket Wonder, som jeg kan huske fra min barndom. Sådan en lygte kan altså være ret dekorativ i indretningen, men du kan også bruge den til campingturen, i sommerhuset eller på terrassen om sommeren.

Det andet fund, jeg gjorde mig, er en globus, som kan få de forskellige verdensdele til at lyse op, når selv solen er gået ned. Globussen koster 100 kroner.

2. Gå efter det gamle, der er blevet moderne

Hvis du vil finde de virkelig gode genbrugsfund til en god pris, er et andet råd herfra at gå efter de gamle ting, som pludselig er blevet moderne igen. For sådan kan du være sikker på, at der er massere af det til salg på DBA, og ofte vil dem, der har det til salg, ikke vide, at det igen er på mode, og derfor vil du kunne få det billigt.

Et eksempel på dette er velour. Velour er virkelig er blevet på mode igen. Både indenfor puder, tøj men sandelig også sofaer og sofastole.

På DBA kan du finde mange forskellige velour-sofastole, og selvom mange af dem er lidt gammeldags i det, kan det altså se ret fint ud i et hjem, hvor de andre møblere er nyere.

Velour-sofa til salg på DBA:

 1. Sofa, velour, 3 pers. , Nordliving, Lækker grøn velour sofa fra nordliving. Serien heder alvar. Sofa

  Sofa, velour, 3 pers. , Nordliving, Lækker grøn velour sofa fra nordliving. Serien heder alvar. Sofaen er 1 1/2 år gammel fejler intet, sælges da vi skal bruge noget større. Ny pris 17.799kr Mål: Bre

  10.000,00 kr.27-03-2023
 2. Sofa, velour, Sælger denne velour sofa i farven blå. Dejlig rummelig sofa
Fejler ingenting og er kun

  Sofa, velour, Sælger denne velour sofa i farven blå. Dejlig rummelig sofa Fejler ingenting og er kun 5 måneder gammel. Sælges grundet pladsmangel. Byd

  5.000,00 kr.27-03-2023
 3. Sofa, velour, 3 pers., Sælger min velour sofa. 
Den er kun 4 måneder gammel og fejler intet. 
Den sæ

  Sofa, velour, 3 pers., Sælger min velour sofa. Den er kun 4 måneder gammel og fejler intet. Den sælges da vi er flyttet op i en større lejlighed og derfor er sofaen nu for lille til vores stue.

  2.500,00 kr.27-03-2023
 4. Sofa, velour, 3 pers. , ILVA, Grøn velour sofa fra Ilva. Hynder og puder i pæn stand. 
Benene har li

  Sofa, velour, 3 pers. , ILVA, Grøn velour sofa fra Ilva. Hynder og puder i pæn stand. Benene har lidt hakker ifbm med flytning. Rygstykket har også en “ridse” i stoffet, men da det er bag ryg puden e

  1.000,00 kr.27-03-2023
 5. Sofa, velour, 3 pers. , Myhome, Rigtig lækker blå velour sofa med chaiselong. Rigtig fint stand og

  Sofa, velour, 3 pers. , Myhome, Rigtig lækker blå velour sofa med chaiselong. Rigtig fint stand og sofaen har lige fået en professionel rengøring. Den er 2 år gammel men brugt meget lidt da jeg har b

  2.000,00 kr.27-03-2023
 6. Sofa

  Sofa

  Sofa, velour, 3 pers. , Petri Ilva, Sofa, dungranulat, Mini Bonell fjedre og koldskum, siddehøjde 43 cm. Mustard stof og ben i sortmalet træ. Model Petri fra Ilva. L 210 x H 78 x B/D 100 cm, nypris

  1.200,00 kr.27-03-2023

I skrivende stund er der 261 veloursofaer til salg på DBA, og 60 af søgningerne matcher priser for under 500 kroner. Er du mere interesseret i en velour-lænestol, er der lige nu 219 i velour på DBA, hvoraf 27 af dem kan fås til under 200 kroner.

På billedet herunder kan du se en fin sofastol, som ikke ligger skjul på, at den er fra en anden tid, men som faktisk ser ret fed ud. Den pinke/lillae sofa faldt jeg mest over på grund af prisen. 300 kroner!!

På billedet ses en velour-sofastol, som kan blive din, hvis du tager til Odense og køber den af Sten for hans forlangte 300 kroner. Samme pris forlanger Pernille fra byen Vadum for sin farveglade veloursofa
På billedet ses en velour-sofastol, som kan blive din, hvis du tager til Odense og køber den af Sten for hans forlangte 300 kroner. Samme pris forlanger Pernille fra byen Vadum for sin farveglade veloursofa

LÆS OGSÅ: Guide: De tre største sofatrends lige nu

3. Gå efter dét, der kun bruges en gang – så er du sikret god kvalitet for prisen

Lige om lidt er det fastelavn, og man kan meget nemt ende med at købe ind i dyre domme i diverse legetøjsbutikker. Der er især ærgerligt, nu hvor udklædningstøjet ofte kun bliver brugt én gang. Næste år er din lille guldklump vokset så meget, at han eller hun sikkert ikke engang kan passe sit tøj længere, og desuden er det ikke sjovt at være det samme til fastelavn to år i træk. Derfor er der mange, der vælger at sætte tøjet til salg, og tøjet er tit ikke særlig brugt. Hvem kan se, at en spejdermand-dragt er brugt én gang?

Tøjet i udklædningskategorien er tilmed også ret billigt. Over 80 procent af alle tingene til salg i kategorien koster hver under 100 kroner.

Derfor kan du med fordel gå på DBA og søge i kategorien ’udklædning’ i børnekategorien på DBA.

For eksempel har 
Gitte fra Haslev lige nu et spejderman-kostume til salg for kun 50 kroner (se nedenstående billede). Du kan også købe Tina fra Ringsteds Mini Mouse-sæt til kun 30 kroner (se billeder herunder)

Spejdermanskostuet koster 50 kroner, mens du skal slippe 30 kroner for Mini-Mouse-sættet
Spejdermanskostuet koster 50 kroner, mens du skal slippe 30 kroner for Mini-Mouse-sættet

Udklædningstøj på DBA:

 1. Prinsesse, perlehalskæde, Fin lyserød perlehalskæde med skinnende hjerteperler. 
Til fest, prinsesse

  Prinsesse, perlehalskæde, Fin lyserød perlehalskæde med skinnende hjerteperler. Til fest, prinsesseleg, udklædning... børn perlekæde

  20,00 kr.17-11-2022
 2. Prinsesse, Parasol, Kinesisk, Super lækker parasol i bæredygtigt materiale. Bambus og papir. Bemalet

  Prinsesse, Parasol, Kinesisk, Super lækker parasol i bæredygtigt materiale. Bambus og papir. Bemalet med roser i rødt og sort. Fin gave til udklædning og tema.

  50,00 kr.30-10-2022

Hvis du er på jagt efter udklædningstøj, er der lige nu 960 muligheder på DBA. 739 af tingene i kategorien koster under 100 kroner.

4. Det oplagte sted at søge efter de billige ting på DBA

Vidste du, at der på DBA faktisk findes en kategori til folk, der kun vil betale gratis for deres genbrugsfund? Nemlig kategorien ’Gratis ting’, som du finder i ’Diverse’-kategorien.

I kategorien findes der kun ting, som folk er villige til at skille sig af med – gratis. Men prisen kan nogle gange være, at du til gengæld selv skal bakse med at flytte tingene.

Euro-palle og en støvsuger, der intet fejler. Det er blot nogle af de fund, du kan gøre dig i gratiskategorien på DBA
Euro-palle og en støvsuger, der intet fejler. Det er blot nogle af de fund, du kan gøre dig i gratiskategorien på DBA

En af de ting, som du i skrivende stund kan få gratis i kategorien er en eller flere Europaller, som Annette i Smørum har til salg. En europalle er ikke så tosset igen at anskaffe sig, for der er uanede af muligheder for, hvad du kan bruge den til. Her på DBA Guide har vi blandt andet vist, hvordan du kan skabe julepynt ud af pallen, eller klik her for at se en guide til, hvordan du transformerer pallen til en vinreol.

I kategorien ’Gratis ting’ stødte jeg også på denne støvsuger, som intet fejler andet end, at den larmer lidt meget, når man støvsuger med den. Hvis du er interesseret i den, kan du henvende dig til Nathalie i Odense, som har lagt annoncen op i gratis-kategorien.

Her kan du se alle de stole, der lige nu er "til salg" i kategorien 'gratis ting' på DBA. Der er især mange klaverer til salg i kategorien. I skrivende stund 8.

LÆS OGSÅ: Så meget sparer du på at købe disse motions-gadgets brugt

5. Ha' høje tanker for et lavt beløb

Hvis du er på jagt efter billige – men gode – genbrugsfund, så kan det godt ”betale” sig at satse stort. Med det mener jeg, at der sagtens kan vise sig ting til fornuftige priser i kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’. Kategorien bugner af fine, designer-fund, men hvis du blot sørger for at indsnævnre dit søgefelt i venstre side, så prisen maks står på for eksempel 200 kroner, kan du nemt falde over fine sager.

Især vil du til den pris kunne finde en hel del faverige, finurlige og unikke lamper.

Da jeg satte maksprisen til 200 kroner i kategorien, faldt jeg over disse to fund, som du kan se på billedet herunder:

Her er to af de lamper, du kan finde i kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’, og som dukker frem, hvis du sætter maksprisen til 200 kroner
Her er to af de lamper, du kan finde i kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’, og som dukker frem, hvis du sætter maksprisen til 200 kroner

På billedet til højre kan du se en cool retro-lampe, som Rina fra Ølstykke sælger for 200 kroner. Har du 125 kroner på lommen, og bor du nær Dyssegård, kan den grønne lampe til venstre i billedet blive din.

Psst
Et godt trick er ikke kun at indsætte en makspris, men også en minimumspris. Nogle sætter nemlig deres ting til salg for 1 krone, men med det mener de ofte, at folk bare kan give et bud. Så hvis du kun vil se de faste priser, er det en god idé at søge på ting til mellem 5-200 kroner.

Find det på DBA

 1. Anden arkitekt, stol, Ingolf fra Ikea

  Anden arkitekt, stol, Ingolf fra Ikea

  150,00 kr.27-03-2023
 2. Anden arkitekt, bord, IKEA, Klassisk, gedignt spisebord i birketræsfinér med 50 cm tillægsplade, som

  Anden arkitekt, bord, IKEA, Klassisk, gedignt spisebord i birketræsfinér med 50 cm tillægsplade, som er gemt diskret af vejen under bordet. Let at flytte rundt på, da der er jul under 2 bordben. Mål u

  150,00 kr.27-03-2023
 3. Anden arkitekt, stol, Sammenklappelig stol, Vintage IKEA design stol fra 1995. Flot blå farve. Plast

  Anden arkitekt, stol, Sammenklappelig stol, Vintage IKEA design stol fra 1995. Flot blå farve. Plast og metal. Sjælden. God siddekomfort og velholdte fra ikke ryger hjem. 5 stk. til salg. Pris pr stk.

  195,00 kr.25-03-2023
 4. Arne Jacobsen, stol, Arne Jacobsen AJ 3107, Fritz Hansen. Klassiske, originale 7'er-stole fra 1960'e

  Arne Jacobsen, stol, Arne Jacobsen AJ 3107, Fritz Hansen. Klassiske, originale 7'er-stole fra 1960'erne. Vintage med brugsspor. Godt brugte og patinerede. Seks styk i alt. Stolene er delvist blevet r

  150,00 kr.22-03-2023
 5. Benforlænger til 7ér, grandprix, myren , liljen m.fl

  Benforlænger til 7ér, grandprix, myren , liljen m.fl

  Arne Jacobsen, stol, Benforhøj din AJ3107 stol med 17mm så du får en bedre siddekomfort. Vi udfører opgaven for dig på vores værksted.

  200,00 kr.23-01-2013
 6. Anden arkitekt, stol, Skalstol, Jeg sælger nu disse ikoniske stole produceret i et enkelt stykke pla

  Anden arkitekt, stol, Skalstol, Jeg sælger nu disse ikoniske stole produceret i et enkelt stykke plast. Denne konstruktion gør stolen stærk og stabil og samtidigt meget komfortabel at sidde i. Plas

  200,00 kr.19-03-2023

Her kan du se alle de ting, der er til salg i kategorien 'Arkitekttegnet: møbler og belysning'. 997 af annoncerne har en pris til under 200 kroner.

6. De bedste fund er dem, du ikke kunne forudsige

En god handel kan sommetider være en handel, som du ikke havde forudset. Kender du det, hvor du bare bliver blæst omkuld af en ting, du bare MÅ have. En ting, du aldrig havde tænkt på før, at du manglede, men pludselig står den der, og du kan nu ikke slippe synet af den?

Sådan en handel er det muligt at gøre sig i kategorien ’Diverse samlinger’, som du finder i ’Hobby’-kategorien. Her bugner det med sjove og ikke mindst unikke ting, og langt de fleste ting kan du få for under 500 kroner. Det er bare om at få indsnævret prisfeltet i højre side.

Ting til salg i kategorien 'samlinger' på DBA:

 1. Andre samleobjekter, Retro Briar rygepibe BBB Christmas, Retro Briar rygepibe BBB Christmas
Special

  Andre samleobjekter, Retro Briar rygepibe BBB Christmas, Retro Briar rygepibe BBB Christmas Special make London England Materiale - Algerisk Briar Når den ryges, antager en briar pibe en anden nuanc

  500,00 kr.27-03-2023
 2. Samlefigurer, Walt Disney Pusledukker, 4. stk. i original ubrudt emballage. Sælges samlet.

  Samlefigurer, Walt Disney Pusledukker, 4. stk. i original ubrudt emballage. Sælges samlet.

  500,00 kr.27-03-2023
 3. Skilte, Forskellige skilte, emaljeskilt, blikskilt mv, Hos Salling SuperFund finder du mange spænden

  Skilte, Forskellige skilte, emaljeskilt, blikskilt mv, Hos Salling SuperFund finder du mange spændende skilte i både alu, blik, jern. Emaljeskilte, blikskilte og andre skilte i både pap, plast mv. Man

  500,00 kr.27-03-2023
 4. Militær, Ww2 headset, Scarce First pattern standard headphones for the WS19 and WS22. Connect to set

  Militær, Ww2 headset, Scarce First pattern standard headphones for the WS19 and WS22. Connect to set via a control box and cables.

  500,00 kr.27-03-2023
 5. Bamser, Abe fra 60’erne, Super flot abe fra 60’erne. Måler 50 cm.
Ingen pletter - i super stand.
Sen

  Bamser, Abe fra 60’erne, Super flot abe fra 60’erne. Måler 50 cm. Ingen pletter - i super stand. Sender gerne. Porto 39kr.

  475,00 kr.27-03-2023
 6. Andre samleobjekter, Ældre Legoland guide & map, Ældre Legoland guide fra 1991 på dansk. Den er på 2

  Andre samleobjekter, Ældre Legoland guide & map, Ældre Legoland guide fra 1991 på dansk. Den er på 23 sider og indeholder kort, farverige billeder af Legoland Billund og mange interessante fakta, Et l

  450,00 kr.27-03-2023

Der er lige nu 51.417 ting til salg i kategorien 'Diverse samlinger og objekter'. 44.440 af disse ting koster under 500 kroner.

Jeg elsker selv at scrolle lidt rundt i kategorien, for jeg bliver altid overrasket over, hvilke finurligheder folk har til salg. Og ofte kan du gøre en god og overraskende handel. Til gengæld kan du også meget let komme til at slippe mange penge for noget, du ikke troede, var en skid hver.

Det er nemlig også i samlerkategorien, at alle de her pudsige ting, som man ikke selv ville give en krone for, er sat til salg for 1.000 kroner – for det er den her kategori, som samlere slår vejen forbi, når de leder efter et helt specifik ting til at gøre deres samling komplet. Og når de finder den éne ting, ja så er de nærmest villige til at give hvad som helst for den.

Så jeg vil som skrevet anbefale dig at sætte en makspris på for eksempel 500 kroner, når du søger i kategorien.

Jeg stødte for eksempel på disse fire kranier med gevir, som Lizette fra Nørrebro i København sælger for en samlet pris på 500 kroner. (se billeder herunder). Du kan også tage en tur til Odense og købe Mads’ gamle skrivemaskine, som han sælger til 250 kroner.

Både skrivemaskinen og kranierne er ret dekorative i indretningen og begge ret moderne at have stående fremme. Klik selv her for at se, hvordan genbrugselskeren Michaela har indrettet sig med et udstoppet dyrehoved.

LÆS OGSÅ: Den med skrivemaskinen

Dyrehovederne koster til sammen 500 kroner på DBA, mens Mads fra Odense i skrivende stund sælger sin dekorative skrivemaskine for 250 kroner
Dyrehovederne koster til sammen 500 kroner på DBA, mens Mads fra Odense i skrivende stund sælger sin dekorative skrivemaskine for 250 kroner

LÆS OGSÅ: Liste: Disse biler sættes sjældent til salg på DBA

7. Her kan du finde flest billige genbrugsfund

En syvende måde at finde billige genbrugsfund på, på DBA, er at søge i den kategori, hvor der er flest billige ting til salg. Kategorien med gratis ting på DBA er selvfølgelig kategorien med flest gratis ting til salg, men hvis du søger på, hvor du kan finde flest ting til under 100 kroner, ja så er der et mere fordelagtigt sted, du bør lede. Nemlig i kategorien 'Børnetøj'.

Her er der nemlig hele 105.000 forskellige annoncer, som alle har en pris på under 100 kroner. Det er altså i denne kategori, du kan gøre flest køb til under 100 kroner på hele DBA.

Børnetøj til salg på DBA:

 1. Kjole fra Ralph Lauren (str. 74)

  Kjole fra Ralph Lauren (str. 74)

  Børnetøj - Kjoler & Nederdele, Kjole fra Ralph Lauren (str. 74), Ralph Lauren, str. Ukendt, Klik på den orange knap "Gå til varen" for at købe varen i vores webshop - eller se billederne i højere oplø

  98,00 kr.27-03-2023
 2. Kjole fra Zara (str. 98)

  Kjole fra Zara (str. 98)

  Børnetøj - Kjoler & Nederdele, Kjole fra Zara (str. 98), Zara, str. Ukendt, Klik på den orange knap "Gå til varen" for at købe varen i vores webshop - eller se billederne i højere opløsning./n /n har

  76,00 kr.27-03-2023
 3. Strikket kjole (str. ca. 62)

  Strikket kjole (str. ca. 62)

  Børnetøj - Kjoler & Nederdele, Strikket kjole (str. ca. 62), str. Ukendt, Brand: - Str: ca. 62 Farve: Lilla

  93,00 kr.27-03-2023
 4. Kjole med inder bodystocking fra Sofie Schnoor (Str. 18 mdr)

  Kjole med inder bodystocking fra Sofie Schnoor (Str. 18 mdr)

  Børnetøj - Kjoler & Nederdele, Kjole med inder bodystocking fra Sofie Schnoor (St, Sofie Schnoor, str. Ukendt, Klik på den orange knap "Gå til varen" for at købe varen i vores webshop - eller se bille

  76,00 kr.27-03-2023
 5. Kjole med bodystocking fra MarMar Copenhagen (Str. 1½ år)

  Kjole med bodystocking fra MarMar Copenhagen (Str. 1½ år)

  Børnetøj - Kjoler & Nederdele, Kjole med bodystocking fra MarMar Copenhagen (Str., MarMar Copenhagen, str. Ukendt, Klik på den orange knap "Gå til varen" for at købe varen i vores webshop - eller se b

  76,00 kr.27-03-2023
 6. Kjole fra Friends (Str. 128)

  Kjole fra Friends (Str. 128)

  Børnetøj - Kjoler & Nederdele, Kjole fra Friends (Str. 128), Friends, str. Ukendt, Klik på den orange knap "Gå til varen" for at købe varen i vores webshop - eller se billederne i højere opløsning./n

  98,00 kr.27-03-2023

Klik her for at se alle de ting i kategorien 'børnetøj', som du lige nu kan købe til under 100 kroner på DBA.

Lige nu kan du for eksempel købe den sødeste spencer-kjole i størrelse 104 af Camilla i Hundested (se billedet herunder) for kun 30 kroner. Du kan også kaste 10 kroner mere i handlen og i stedet købe en stribet velour-dragt i størrelse 68, som du skal til Solrød Strand for at hente (Se billedet herunder).

Dragten koster 40 kroner, mens du kan købes spencerkjolen på billedet til kun 30 kroner. Begge er i skrivende stund til salg på DBA
Dragten koster 40 kroner, mens du kan købes spencerkjolen på billedet til kun 30 kroner. Begge er i skrivende stund til salg på DBA
Psst
Husk, at hvis du har søgt efter noget på DBA, som enten ikke er til salg lige nu, eller som blot bare ikke er til salg i den pris, som du vil give for det, så kan du oprette en søgeagent på DBA. Med en søgeagent holder DBA øje med de ting, du leder efter, for dig. Du får en mail, når nogen opretter en annonce med den ting du har søgt på i det prisleje, du har øgt indenfor.

Relaterede artikler