Planlæg din sommerferie - helt stressfrit!
Rodekassen

Planlæg din sommerferie - helt stressfrit!

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Hvert år har vi den samme diskussion om hvor vi skal holde vores sommerferie. Hvert år vinder min mand (måske heldigt nok) - og vi ryger til én eller anden eksotisk destination. Jeg hepper altid på Danmark, på roen og det stille liv.

Jeg vinder som nævnt sjældent feriekampen herhjemme - og som regel smider jeg hele håndklædet over til min mand, der er meget mere detalje-krakil end undertegnede. Så kan han få lov at læse utallige anmeldelser og se videoer på nettet. Det holder min tålmodighed slet slet ikke til nemlig!

Stod det til MIG, så lejede vi bare et stille og roligt sommerhus herhjemme i skønne Danmark. Vi har så mange skønne steder at byde på - og DBA har en masse skønne huse til udlejning (pt. over 2.000 styk faktisk)

Jeg ville, uden at blinke, booke mig et sommerhus på Nordjyllands' stille heder - eller til Sjælland måske - tæt på Møns klint & Københavns shoppemuligheder & Tivoli.. Og ellers ville jeg tage over til skønne Samsø, hvor jeg har tilbragt mange hyggelige stunder - imens jeg har spist mig tyk i alle deres lækre råvarer.

Har du også et favorit feriested i Danmark? Kommenter gerne herunder og del dine tricks med os!

Relaterede artikler