71%

har handlet brugt

55%

har købt brugt

50%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Helsingør

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Maja fra Espergærde, der har en svaghed for genbrugsvaser, - stole og -kander. Læs mere her

75%

har handlet brugt

64%

har købt brugt

51%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i København

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Jonas fra København, der forvandler genbrugsmøbler og -materialer til spændende, nye møbler. Læs mere her

73%

har handlet brugt

62%

har købt brugt

43%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Roskilde

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Chili fra Korsør, der elsker at gøre en god genbrugshandel og har formået at få sit komfur helt gratis. Læs mere her

70%

har handlet brugt

63%

har købt brugt

50%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Odense

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Isabella fra Odense, som har indrettet sin 70’er hybel med genbrugsfund og i øvrigt elsker ryatæpper og farven orange. Læs mere her

68%

har handlet brugt

60%

har købt brugt

39%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Sønderborg

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Karina fra Ribe, der har en svaghed for alt i kurveflet, når hun handler genbrug. Læs mere her

83%

har handlet brugt

78%

har købt brugt

53%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Aarhus

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Liva fra Aarhus, der elsker jagten på genbrugsmøbler og tøj, som hun kan sy om og give nyt liv. Læs mere her

86%

har handlet brugt

84%

har købt brugt

63%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Esbjerg

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Samuel fra Herning, der har omdannet en 22-årige gammel Opel Ascona til en prisvindende showbil og sat den til salg på DBA. Læs mere her

76%

har handlet brugt

66%

har købt brugt

47%

har solgt brugt

Top 10 mest søgte ting på DBA i Aalborg

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Mød Channe fra Arden, der er bidt af genbrugsfeberen og har indrettet sit hjem med 85% genbrug. Læs mere her

Genbrugsindekset

GENBRUGS-
INDEKSET

2022

2022

Danmark er en nation af genbrugskrejlere, der er vilde med at prutte om prisen

Prutter du om prisen, når du handler genbrug? Så er du ikke alene. Helt nye tal, som vi er klar til at lancere i årets Genbrugsindeks, viser, at hele tre ud af fire danskere har handlet genbrug det seneste år. Som noget nyt har vi spurgt folk ind til deres indre krejlergen – eller mangel på samme. Det viser sig nemlig, at halvdelen af danskerne er vilde med at prutte om prisen, men der er klart nogle landsdele, der forhandler mere end andre. Hvor de mest ”pruttelystne” danskere bor og meget andet, kan du læse mere om herunder.

For syvende år i streg udkommer DBA med Genbrugsindekset, der tager temperaturen på danskernes genbrugshandel og giver en status på, hvad der driver genbrugslysten. Og der er ingen tvivl om, at det er de unge, der løber med ”Danmarksrekorden”, når vi kigger på genbrugshandlen fordelt på alder. Af de 18-30-årige har hele 90 % handlet genbrug inden for det seneste år, og hver fjerde vare, som de unge har købt de seneste 12 måneder, har været genbrug.

Danskerne motiveres af en god genbrugshandel
At spare penge er den største motivation til at handle brugt, viser vores nye tal, men hensynet til klimaet vejer tungere år for år. Klima- og bæredygtighedsagendaen er en af de helt store motivationsfaktorer for at handle med brugte varer i år. Danskerne er nemlig enige om, at noget af det vigtigste for at bygge et bæredygtigt samfund er at få skabt sig nogle gode genbrugsvaner. I 2017 var der 21 %, der svarede, at de købte genbrug for at gøre noget godt for klimaet. I år er det tal lykkeligvis meget højere, og det præcise tal kan du læse mere om i kapitel 2.

Jeg håber, at årets genbrugstal kan inspirere endnu flere til at kaste sig ud i genbrugshandlen. Selv har jeg sidste år solgt mine gamle ting og sager for i alt 33.000 kr., så der er både noget at spare på penge-, klima- og pladskontoen, når du sælger dine aflagte sager. Faktisk viser årets Genbrugsindeks, at danskerne i gennemsnit har tjent hele 7.152 kr. på at sælge brugt de seneste 12 måneder, så det er bare med at komme i gang med genbrugshandlen. Hvad kunne du bruge 7.152 kr. på?

Rigtig god læselyst!

Julie Schoen
Presseansvarlig og talsperson,
Genbrugsindekset

Genbrugsgaver er et hit: Hver fjerde dansker har givet en brugt gave det seneste år

Genbrugsgaver er et hit: Hver fjerde dansker har givet en brugt gave det seneste år

En udgået designertaske, en unik vase eller en original LEGO-figur. Der er mange ting, som er oplagte at købe på brugtmarkedet og give i gave. Hele 24% af danskerne har givet en genbrugsgave til en anden over det seneste år. Det vidner om, at genbrugsgaver fortsat er et hit ude i det danske land. Hele 6 ud af 10 danskere vil gerne modtage en brugt gave, og det er markant flere, end da vi stillede spørgsmålet første gang i 2017. Dengang havde kun 46% af danskerne lyst til at modtage en genbrugsgave.

Men der er et interessant paradoks i, at der er markant flere danskere, som gerne vil modtage en genbrugsgave, end der er danskere, som kunne finde på at give en brugt gave. Der er altså basis for, at endnu flere af os springer ud i at give en genbrugsgave, for tallene viser, at interessen bestemt er der blandt modtagerne.

Genbrugsgaver åbner for en række nye muligheder. Når vi danskere køber brugte gaver, motiveres vi primært af muligheden for at spare penge. Men der er også andre faktorer, som spiller ind. Hver tredje har købt en genbrugsgave for at give en helt unik gave eller for at minimere overforbrug. Og har du fået en større gave, end du plejer, så har den meget muligt været købt brugt. 30% køber nemlig genbrugsgave for at få råd til ting, der ellers ikke var gavebudget til.

Læs om Susan, der virkelig har taget tendensen med genbrugsgaver til sig og kun giver brugte gaver til familie og venner.

Læs mere

Udviklingen i danskernes holdning til genbrugsgaver

58%

2022

46%

2017

Vil gerne modtage en genbrugsgave

42%

2022

28%

2018

Kunne finde på at give en genbrugsgave

24%
har købt en genbrugsgave til en anden person inden for de seneste 12 måneder

48%

af dem, der har givet en genbrugsgave, har givet en større gave, end de ville have gjort ved at købe fra ny

27%

af dem, der har givet en genbrugsgave, køber det samme, som de ellers ville have gjort og sparer derved selv lidt penge

Disse genbrugsgaver køber danskerne

32%

Boligtilbehør

24%

Bøger

20%

Legetøj

16%

Tøj og sko

15%

Smykker

Derfor køber danskere genbrugsgaver

For at spare penge

34%

For at minimere overforbrug

33%

For at give en unik gave med en historie

33%

For at have råd til en gave, der ellers ikke var råd til

30%

Største barrierer for at købe genbrugsgaver

Det er svært for modtageren at bytte gaven

41%

Kan ikke lide at give gaver, som er brugt af andre

37%

Er nervøs for, at modtageren ikke bryder sig om brugte gaver

37%

Danskerne er enige: Vi er nødt til at genbruge, hvis vi skal skabe et bæredygtigt samfund

Danskerne er enige: Vi er nødt til at genbruge, hvis vi skal skabe et bæredygtigt samfund

Vi hører om klima og bæredygtighed overalt i medierne, i samfundsdebatten og i dagligdagssamtalerne med venner og familie. Mentalt fylder bæredygtighedsagendaen også i vores bevidsthed, og det smitter af på vores holdning til genbrug. Danskerne er nemlig enige om, at vi skal handle langt mere genbrug fremfor nyt, hvis vi skal sikre os et mere bæredygtigt samfund i fremtiden. Det er faktisk kun 7% af danskerne, som ikke finder gode genbrugsvaner vigtige for at skabe et mere bæredygtigt samfund.

Og ser man på udviklingen over en længere periode, er danskerne i dag langt mere bevidste om genbrugsagendaen end tidligere. I 2017 vurderede 33% af danskerne, at de var bevidste om at købe genbrug fremfor nyt, mens tallet i 2022 er steget til 46%. Samtidig vil flere af os gerne blive endnu bedre til at købe en brugt sofa fremfor en ny eller købe en smartphone brugt fremfor i butikken. 44% svarer, at de gerne vil blive bedre til at tænke i at købe brugt fremfor nyt. I 2018 var tallet 29%. Det svarer til en stigning på 15 procentpoint.

Læs om Tina, der er en af de mange danskere, som allerede handler meget genbrug. Faktisk går Tina i det samme tøj en uge ad gangen for at passe på klimaet.

Læs mere

Genbrugshandel med et klimaperspektiv

46%

2022

33%

2017

Er blevet mere bevidst om at købe secondhand fremfor nyt

44%

2022

29%

2018

Vil gerne blive bedre til at tænke i at købe brugt fremfor nyt

35%

2022

21%

2017

Køber genbrug for at gøre noget godt for klimaet

54%

2022

49%

2019

Har haft dårlig samvittighed over at smide noget ud, der stadig kunne bruges

Bæredygtighed og genbrug

85%
af danskerne synes, at gode genbrugsvaner spiller en vigtig rolle ift. at skabe et bæredygtigt samfund
50%
af danskerne vil gerne leve mere bæredygtigt

De unge er Danmarksmestre i genbrug

De unge er Danmarksmestre i genbrug

Der er en særlig gruppe, som tager titlen som Danmarksmestre i genbrug, og det er de unge. Tallene taler sit tydelige sprog på tværs af alle data i årets Genbrugsindeks: De danske unge handler mest genbrug af alle aldersgrupper.

Genbrugshandel er en integreret del af de unges indkøbsvaner, og intet mindre end 90% af de 18-30-årige danskere har handlet genbrug inden for det seneste år. Til sammenligning er tallet for de 61-75-årige blot 57%, hvilket er 33 procentpoint lavere.

Klimaet motiverer de danske unge til at købe genbrug. Hver anden af de 18-30-årige handler genbrug for at mindske overforbrug og gøre noget godt for klimaet. Det er markant flere end i de øvrige aldersgrupper. Og ambitionerne stopper ikke her. De unge er nemlig også den gruppe danskere, som har det højeste ønske om at leve endnu mere bæredygtigt. 67% angiver, at de gerne vil leve mere bæredygtigt. Gennemsnittet for de øvrige aldersgrupper er 45%.

Læs om en af de danske unge, som handler meget med genbrug. Mød 28-årige Gittemarie, der er zerowaster og har 99% genbrug i sit hjem.

Læs mere

De unge handler mest genbrug af alle aldersgrupper

Har handlet genbrug inden for det sidste år

18 - 30 år

90%

31 - 45 år

86%

46 - 60 år

72%

61 - 75 år

57%

Har et ønske om at købe mere genbrugstøj fremover

18 - 30 år

41%

31 - 45 år

21%

46 - 60 år

17%

61 - 75 år

8%

Ser den positive påvirkning på klimaet som en af de vigtigste årsager til at købe brugt

18 - 30 år

50%

31 - 45 år

37%

46 - 60 år

32%

61 - 75 år

20%

Andelen af varer, aldersgruppen har købt det seneste år, der har været brugt fremfor nyt

18 - 30 år

27%

31 - 45 år

22%

46 - 60 år

11%

61 - 75 år

9%

Ønsker at leve mere bæredygtigt

18 - 30 år

67%

31 - 45 år

55%

46 - 60 år

45%

61 - 75 år

34%

Har købt færre nye ting det seneste år for at passe bedre på kloden og miljøet

18 - 30 år

40%

31 - 45 år

35%

46 - 60 år

28%

61 - 75 år

29%

Disse genbrugsvarer har flest unge handlet

58%

Tøj

40%

Boligtilbehør

38%

Møbler og lamper

28%

Sko

20%

Mobiltelefoner

En nation af krejlere: Danskerne er vilde med at gøre en god handel

En nation af krejlere: Danskerne er vilde med at gøre en god handel

Selvom klima- og bæredygtighedshensynet motiverer mange danskere til at handle brugt, er der også andre ting, som øger genbrugstrangen. Lysten til at finde noget unikt og forhandle en god pris vejer nemlig tungt hos danskerne, så vi fristes til at kalde os en nation af krejlere. Danskerne er vilde med at sælge ud af de aflagte ting og sager i hjemmene, og vi elsker genbrugsjagten.

Tager man et kig ud i det danske land, er der en række sjove forskelle at spotte, når vi ser ned i årsagerne til at købe brugt. Her svarer 75% af østjyderne, at muligheden for at spare penge er den primære årsag til at købe brugt, mens kun 55% af sjællænderne finder det vigtigt.

Når vi så har fundet den helt rigtige genbrugsvare, er der også store regionsforskelle på, om man prutter om prisen eller ej. De mindst forhandlingslystne danskere finder du i Nordsjælland med kun 51%, der altid eller ofte prutter om prisen. Derimod bor de hårdeste forhandlere efter alt at dømme i Vestjylland, hvor hele 71% altid eller ofte prutter om prisen. Kig på kortet nedenfor og se, hvordan det ser ud i din landsdel.

Vestjyderne og sønderjyderne prutter oftest om prisen

Andel der altid eller ofte prutter om prisen, når de køber secondhand på en online platform

59%

Nordjylland

Læs mere

71%

Vestjylland

Læs mere

56%

Sjælland

Læs mere

60%

Hovedstaden
og Bornholm

Læs mere

62%

Fyn

Læs mere

51%

Nordsjælland

Læs mere

66%

Sønderjylland

Læs mere

65%

Østjylland

Læs mere
67%
angiver at spare penge som den primære årsag til, at de køber brugt

2017: 50%

49%
angiver at tjene penge som den primære årsag til, at de sælger brugt

2017: 33%

61%

af danskerne prutter altid eller ofte om prisen, når de køber secondhand på en online platform

13%

af danskerne kan slet ikke lide at prutte om prisen

Det satte danskerne mest til salg på DBA de seneste 12 måneder

Ting til boligen
Fx møbler og boligtilbehør

Tøj og mode
Fx tøj, accessories og sko

Ting til børn 
Fx børnetøj, legetøj og børneudstyr

Billede og lyd
Fx film, LP’er, TV og højtalere

Have og byg
Fx havemøbler, haveartikler, værktøj og byggematerialer

I marts sættes flest varer til salg på DBA, mens der i december bliver sat færrest varer til salg

Vi genbrugsopdrager på hinanden

Vi genbrugsopdrager på hinanden

’Ej, den har du da ikke tænkt dig at smide ud?’
Tre ud af fire danskere er enige om, at der er et problem med overforbrug i Danmark, og 71% gør selv noget for at begrænse deres eget forbrug. Men kunne vi finde på at opdrage på andre, hvis de smider fx en kjole eller sofa ud, som stadig kan bruges, fremfor at genbruge den? Det lader det til, når man dykker ned i tallene.

Hver fjerde dansker har nemlig påtalt eller irettesat andre for at smide noget ud, som stadig kan bruges. Og 27% af os kunne godt finde på det. Med andre ord er det halvdelen af danskerne, som allerede har gjort eller kunne finde på at genbrugsopdrage på andre.

Og det er ikke blot vores venner og bekendte, vi genbrugsopdrager på. Vi opdrager nemlig også vores børn til gode genbrugsvaner. Hele 87% af forældre med hjemmeboende børn finder det vigtigt at opdrage deres børn til at lære, at brugte ting kan have en værdi.

Læs mere om Anja, der opdrager sine børn til at handle med genbrug og sjældent køber nyt til børnene.

Læs mere

Forbrugsvaner

73%
af danskerne mener, at der er et problem med overforbrug i Danmark
71%
af danskerne gør selv noget for at begrænse deres eget forbrug

Genbrugsopdragelse

25%

har påtalt eller irettesat nogen for at smide noget ud, som stadig kunne bruges

27%

har endnu ikke påtalt eller irettesat nogle, men kunne godt finde på det

Børneopdragelse

87%
af forældre med hjemmeboende børn finder det vigtigt, at deres børn lærer, at brugte ting kan have en værdi
57%
af forældre med hjemmeboende børn finder det vigtigt, at deres børn bliver vant til at købe secondhand

56%

af forældre med hjemmeboende børn har hjulpet deres børn med at sælge deres brugte ting, før de købte nye, for at lære om genbrug

43%

af forældre med hjemmeboende børn har hjulpet deres børn med at købe brugte ting for at lære om genbrug

Et portræt af Genbrugsdanmark: Sådan står det til med genbrugshandlen

Et portræt af Genbrugsdanmark: Sådan står det til med genbrugshandlen

Kunne du finde på at købe sexlegetøj, undertøj eller en madras, som har været brugt af andre før dig? Nej vel? De er nemlig på Top 3 over ting, som danskerne aldrig kunne finde på at købe brugt. Heldigvis er der mange andre ting, som danskerne er glade for at handle på brugtmarkedet, og vi handler brugt som aldrig før.

Hele 3 ud af 4 danskere har inden for det seneste år handlet brugt, og det er en stigning på 13 procentpoint siden 2017, så genbrugshandlen vinder frem. Nedenfor har vi stillet skarpt på de mest interessante genbrugsdata om, hvad vi danskere handler mest, og hvor mange penge vi egentligt har handlet genbrug for inden for det seneste år.

Udviklingen i genbrugshandlen

76%

2022

63%

2017

Har købt og/eller solgt

67%

2022

56%

2017

Har købt

50%

2022

32%

2017

Har solgt

Andel af danskere, der har købt og/eller solgt følgende genstande brugt inden for de seneste 12 måneder

Ting til boligen

46%

Tøj og accessories

37%

Elektronik

26%

Ting til børn

20%

Hobbyting

20%

Ting, som danskerne aldrig kunne finde på at købe brugt

Sexlegetøj

81%

Undertøj

76%

Madras

59%

Toilet

49%

Sko

41%

I år har genbrugsdanskerne i snit købt for

5.292

kr.

I år har genbrugsdanskerne i snit solgt for

7.152

kr.

Danskerne genbrugshandler primært gennem følgende kanaler

82%

Online handelsplads som fx DBA

80%

Venner og bekendte

77%

Genbrugs- og vintagebutik

75%

Loppemarked

68%

Sociale medier

Vestjyderne og østjyderne elsker genbrug

Andel der har købt og/eller solgt brugt inden for de seneste 12 måneder

76%

Nordjylland

Læs mere

86%

Vestjylland

Læs mere

73%

Sjælland

Læs mere

75%

Hovedstaden
og Bornholm

Læs mere

70%

Fyn

Læs mere

71%

Nordsjælland

Læs mere

68%

Sønderjylland

Læs mere

83%

Østjylland

Læs mere

Det søgte vi mest på, på DBA de seneste 12 måneder

De seneste 12 måneder er der blevet foretaget mere end 416 millioner søgninger på DBA.

Fra april 2021 til marts 2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa
Spisebord
iPhone
LEGO
Sofabord
Lænestol
Kommode
Cykel
Skrivebord
Sovesofa

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Gratis
Elcykel
Montana
Vitrineskab
Køkken
Havemøbler
Køleskab
Damecykel
Reol
Skænk

April 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Havemøbler    
Spisebord    
Cabriolet    
iPhone    
Cykel    
Lego    
Sofabord    
Skrivebord    
Campingvogn    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Lænestol    
Kommode    
Gratis    
Havetraktor    
Havebord    
Damecykel    
Mercedes    
Trailer    
Bil    
Sovesofa

Månedens højdespringer
Citroën C1, Kølebil

Maj 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa
Havemøbler
Spisebord
Havetraktor
iPhone
Cykel
Havebord
Campingvogn
Sofabord
Damecykel

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

LEGO
Motorbåd
Skrivebord
Lænestol
Kommode
Plæneklipper
Trailer
Autocamper
Sovesofa
Gratis

Månedens højdespringer
Græsslåmaskine, robotplæneklipper

Juni 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa
Spisebord
Køleskab
Havemøbler
Cykel
Havetraktor
Damecykel
Motorbåd
Sofabord
Campingvogn

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

iPhone
Landsholdstrøje
Skrivebord
Kommode
Sovesofa
Lænestol
Havebord
Autocamper
Cabriolet
Ladcykel

Månedens højdespringer
Landsholdstrøje, EM billetter

Juli 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Campingvogn    
iPhone    
Køleskab    
Spisebord    
Cykel    
Autocamper    
LEGO    
Havemøbler    
Damecykel    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Gratis    
Sofabord    
Kommode    
PS5    
Sejlbåd    
Landsholdstrøje  
Motorbåd    
Havetraktor    
Racercykel    
Båd

Månedens højdespringer
Combi camp, auto

August 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Spisebord    
Cykel    
Damecykel  
Lidl sko    
Kommode    
Køleskab    
Skrivebord    
iPhone    
Sofabord  

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Lidl    
Autocamper    
Lænestol    
Sovesofa    
Herrecykel    
Campingvogn    
LEGO    
Vitrineskab    
Seng    
Bil

Månedens højdespringer
Lidl sko, Lidl, Lidl sneakers

September 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
iPhone    
Spisebord    
Cykel    
PS5    
LEGO    
Damecykel    
Kommode    
Sofabord    
Skrivebord    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Playstation 5  
Lænestol    
Sovesofa    
Køleskab    
Gratis    
Autocamper    
Seng    
Elcykel    
Herrecykel    
Brugt biler

Månedens højdespringer
Danmark Israel, Bitz

Oktober 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Spisebord    
iPhone    
Sofabord    
Kommode    
Lænestol    
Skrivebord    
Sovesofa    
LEGO    
Vitrineskab    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Skænk    
PS5    
Cykel    
Playstation 5    
Montana    
Spisebordsstole    
Reol    
Køkken    
Gratis    
Seng

Månedens højdespringer
Halloween kostume, Udklædning

November 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Ssofa    
Spisebord    
iPhone    
Lænestol    
Sofabord    
LEGO    
Kommode    
Skrivebord    
Vitrineskab    
Sovesofa    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Skænk    
Montana    
Reol    
Gratis    
Cykel    
Louis vuitton    
Elcykel    
Skab    
Spisebordsstole    
PS4

Månedens højdespringer
Juledug

December 2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
iPhone    
LEGO    
Spisebord    
Lænestol    
PS4    
Sofabord    
PS5    
Skrivebord    
Playstation 5    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Kommode    
Playstation 4    
Nintendo switch    
Gratis    
Sovesofa    
Montana    
Vitrineskab    
Royal Copenhagen    
Reol    
Rolex

Månedens højdespringer udenfor top 20:
Fyrværkeri, kælk

Januar 2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Spisebord    
iPhone    
Lænestol    
LEGO    
Sofabord    
Kommode    
Skrivebord    
Sovesofa    
Vitrineskab    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Montana    
Skænk    
Reol    
Køkken    
Rolex    
Spisebordsstole    
Rundt spisebord    
Gratis    
Cykel    
Skab

Månedens højdespringer
Skistøvler

Februar 2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Spisebord    
LEGO    
Elcykel    
iPhone    
Lænestol    
Sofabord    
Køkken    
Skrivebord    
Kommode    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Sovesofa    
Montana    
Gratis    
Reol    
Cykel  
Vitrineskab    
El cykel    
Rundt spisebord    
Royal Copenhagen    
Skænk

Månedens højdespringer
Udklædning, elscooter

Marts 2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Sofa    
Havemøbler    
Spisebord    
iPhone    
LEGO    
Cykel    
Gratis    
Elcykel    
Sofabord    
Lænestol    

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Kommode    
Montana    
Køkken    
Sovesofa    
Campingvogn    
Damecykel    
Skrivebord    
Brænde    
Havetraktor    
Havebord

Månedens højdespringer
Havestol, loungesæt, havefræser

De mest trendende søgeord de seneste 12 måneder

Stigning i antallet af søgninger på det specifikke ord de seneste 12 måneder sammenlignet med de foregående 12 måneder