Til salg: Eftersigende Danmarks eneste Mercedes-partybus

Til salg: Eftersigende Danmarks eneste Mercedes-partybus

14. november 2019

Er du dén, der altid sørger for en god fest? Som kan forvandle selv den sløveste crowd til et brasiliansk sambaoptog? Så er Danmarks måske mest eksklusive partybus nu til salg. Stort anlæg, fladskærm, diskolys, stripperstang, bar og champagnekøleskab er bare noget af det, der følger med. Og det er ikke kun fest og ballade. Er du den rette, er det også en indbringende forretning, fortæller sælger.

For 32-årige Kristian Møller fra Silkeborg var beslutningen ligetil:

Han havde i mange år kørt studenterkørsel, han elskede en god fest og var god til at skabe den – og han havde længe drømt om at eje en partybus. Så da han for halvandet år siden fandt denne partybus på DBA, slog han straks til og hentede den i Tyskland. Selvom han allerede havdee 9 lastbiler, som han kørte studenterkørsel med:

- Man må ikke køre med polterabend eller andet i dem, da studenterbilerne kun er godkendt til at køre i den givne studenterperiode. Så partybussen var en næsten 10 år gammel drøm for mig. Det skal være sådan, at hvis man gerne vil have en fest på hjul, ringer man til mig.

Bussen er opbygget efter alle love og regler, har plads til 32 personer og er den eneste Mercedes-bus, der kører i landet, fortæller Kristian. Og så er den lukket bagved, så chaufføren ikke kan se ind til festen og vice versa.

- Det betyder, at de virkelig HAR deres helt egen fest. Normalt kan man se ind til chaufføren.

Men nu er den eksklusive partybus altså sat til salg. Festfaklen skal gives videre så at sige.

Her kan du se de studentervogne, der lige nu er til salg på DBA. Du kan også prøve at søge på ’event kørsel’ eller på ’konfirmation kørsel’.

Disse events har Kristian brugt bussen til

Der er nok mange, der drømmer om at blive sin egen chef: At starte egen business og ikke behøve møde ind på kontoret hver morgen klokken 08.00. Tænk hvis dén drøm samtidig kunne kombineres med en god fest? Det var mere eller mindre sådan, det startede for Kristian.

Han har kørt til både ’Parken’ og til alverdens koncerter, polterabender og firmafester – der er rigeligt med arbejde, fortæller han. Og så er det et fantastisk job, fordi omdrejningspunktet altid er fest og sjove stunder:

- Det er et job, hvor du møder glade mennesker. Aldrig sure miner. Du møder altid op til godt humør.

SE OGSÅ: Unikt på DBA: Kebab- og pølsevogn til salg

Den eneste Mercedes partybus er sat til salg - Køb den ved at klikke på DBA Guide-artiklen lige her
’Jeg brugte for eksempel bussen som shuttlebus på Skanderborg Festival i sommer. Flere kom og sagde, at festen i bussen var bedre end selve Smukfest. Det er altså smadder sjovt at være med til at skabe

Så meget kan du tjene på et år med Partybussen

Kristian har kørt studenter i 8-9 år nu. Og han kan rigtig godt lide fest og farver selv. Han får ofte at vide, at han er god til at skabe det. Derfor var bussen et naturligt ”næste skridt”.

Samtidig kan man tjene gode penge på sådan en bus, fortæller han. Er man den rette person med de rigtige forudsætninger, er det en ganske indbringende forretning. Han anslår, at man nemt vil kunne tjene omkring 700.000 kroner over et år på partybussen her.

- Men du skal være villig til at bruge dine weekender, forklarer Kristian.

Og det blev faktisk hér, han indså sin egen begrænsning. For det er naturligvis ikke uden vemod, at han nu sælger den toptunede Mercedes-bus.

LÆS OGSÅ: Vildt: Nu er endnu et piratskib sat til salg på DBA

Den eneste Mercedes partybus er sat til salg - Køb den ved at klikke på DBA Guide-artiklen lige her
’Stripperstangen bliver ihærdigt brugt. Af alle. Også af tørre bankfolk i stift tøj’, fortæller Kristian Møller, der mener, den er med til at løfte festen i bussen

”Problemet” ved en partybus

Den overdådige partybus har både kæmpe lydsystem, som afspilles via Bluetooth eller kabelforbindelse, diskolys, som kører i forbindelse med musikken, lædersæder og bar, champagne/vin-køleskab til 18 flasker og 2 fladskærme, som kan vise film, musikvideoer og kobles til computer.

Der er faktisk ikke nogen legal undskyldning for ikke at kunne holde årets fest hér, fortæller Kristian. Den opstår som oftest helt af sig selv, når folk sætter sig ind i på lædersæderne i det blinkende, grønne lys. 

Det eneste lille problem kan være, at mange ofte har en bedre fest i bussen end den fest, de kommer frem til

griner Kristian.

6.100 gulpladebiler er lige nu til salg på DBA.

Disse to ting får du meget af, hvis du ejer en partybus

Stripperstangen i midten af rummet gør også sit til at sætte skub i festen, fortæller Kristian.

Det skyldes, mener han, at bussen danner den perfekte ramme om en privatfest, hvor man ikke skal forholde sig til andre end dém, der lige her er en del af festlighederne. Fordi bussen her er lukket af, og gæsterne ikke kan samtale med chaufføren undervejs, får de en anden følelse af at have deres egen fest.

LÆS OGSÅ: Ikonisk Rock Truck mobilbar til salg

Den eneste Mercedes partybus er sat til salg - Køb den ved at klikke på DBA Guide-artiklen lige her
Der kan være 32 mennesker i partybussen, og da den er helt lukket af indtil chaufføren, er det muligt at få sin helt egen, lukkede fest. Noget, som Kristians gæster i bussen typisk er meget begejstrede for

Derfor er der næsten aldrig problemer

Og selvom de fleste af Kristians kunder er fulde, når han møder dem, så er der næsten aldrig problemer. Det er faktisk ikke bare et privilegeret job med en masse frihed, forklarer han – det er også et meget menneskevarmt job:

- Fulde mennesker kræver selvfølgelig lidt mere. Det skal man være indstillet på. Til gengæld uddeler de også langt flere krammere og kindkys.

Lige nu er der 133 busser til salg på DBA.  Og det behøver faktisk ikke være dyrt. De 12 af dem koster under 15.000 kroner.

Derfor sælger han den

Bor du i København, er du sikkert stødt på dem mange gange. De blinkende partybusser med danseglade mennesker, høj musik og et farvestrålende ydre. Men i Jylland er det stadig relativt nyt, forklarer Kristian. Derfor har han heller ikke haft svært ved at finde arbejde til bussen. Faktisk har der næsten været for meget.

Sådan en bus giver selvfølgelig en masse arbejde på nogle ret skæve tidspunkter. Og det har desværre vist sig, at det ikke fungerer for mig. Jeg er bedre til studenterbiler, har jeg indset

fortæller Kristian.
Den eneste Mercedes partybus er sat til salg - Køb den ved at klikke på DBA Guide-artiklen lige her
Kristian Møller havde drømt om at eje en partybus i 10 år. Men selvom det er med stor ærgrelse, at han nu sælger sin toptunede Mercedes-partybus, hentet fra Tyskland, har han erkendt, at han er mere til studenterkørsel. Han er blevet træt af at bruge alle sine weekendaftener på kørsel

Bussens fortid

Bussen er bygget i Tyskland og kørte indtil år 2000 i München som bybus. Kristian har opgraderet lidt her og der, men den var allerede, da han købte den, i særdeles flot stand. Køber du bussen her, kan du begynde at tjene penge fra den dag, du kører den hjem:

- Jeg er et utroligt ordensmenneske, så jeg går meget op i, at den virkelig skal være fin. Jeg er så stolt af den. Det gør ondt at skulle sælge den, fortæller han.

Kristian er dog glad for, at han købte ind på drømmen. Det skal man aldrig være bange for, mener han:

- Jeg er glad for, at jeg fik det prøvet af. Jeg elskede virkelig at køre med den. Men der er nok andre, der er bedre til at blive vækket lørdag nat end mig.

Se hele annoncen med Kristians partybus lige her.

Du kan også altid lave din egen fest. Køb en diskokugle på DBA, sæt musik på og slå dig løs. Du kan i de fleste tilfælde klare det for under 300 kroner.

Er du generelt til fest og farver, er der fra tid til anden flere sjove ting til salg på DBA, der kan gøre din fest endnu sjovere og mere gennemført. For eksempel denne strandbar?

Drømmer du også om at sadle om, gøre noget andet og tage dit arbejdsliv op til revision? Det er ikke kun på jobssøgningssites, du kan skifte branche - der er faktisk rig mulighed for det, hvis du søger på DBA. 

Kristian er ikke den første, der haft en partybus til salg på DBA. Det samme har Bo haft, og hans skiller sig ud ved at være en partybus med åben bagende. Se bussen i videoen her:Du kan læse mere om bussen og se efter, om den stadig er til salg på DBA, ved at læse artiklen bag videoen, her.