LISTE: Disse funktioner er vigtigst i en familiebil
Motor

LISTE: Disse funktioner er vigtigst i en familiebil

DBA Guide
DBA Guide

Hvad har en familie mest behov for, når den leder efter en bil, og i hvilke bilmodeller finder du typisk disse funktioner? Det svarer vi på i denne artikel, hvor en biljournalist giver sit bud på, hvilke kriterier en familiebil skal opfylde.

Sponsoreret af SPONSORERET AF KIA

En racerbil skal kunne køre hurtigt, se skarp ud og dreje flittigt i sving, mens en lastvogn har til formål at køre langt på literen og have godt med plads.

Men hvilke kvaliteter skal en familiebil have?

- En familiebil skal både være stor, så den har plads til barnevognen, men den skal også være sjov at køre i for farmand, og for ’mutti’ er det måske vigtigst, at den ser godt ud i indkørslen… Og så skal den være til at betale. Børnefamilier er jo ikke dem med allerflest penge, forklarer biljournalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen, der konkluderer:

- Med alle disse krav til en familiebil er du jo næsten ude i en ’mission impossible’.

Johannes Hartkopf-Mikkelsen driver bilsitet ’Uden hænder’, og fordi han netop har god forstand på biler og selv er familiefar, lader han ikke jer, potentielle familiebilskøbere, ”i stikken” – på trods af ovenstående udsagn.

DBA Guide har nemlig bedt ham om at pege på, hvilke kvaliteter det er vigtigst, at en familiebil har. Så  behøver du ikke selv prioritere i junglen af funktioner, som moderne familiebiler byder på.

Vi har samtidig bedt Johannes Hartkopf-Mikkelsen om at give eksempler undervejs på konkrete bilmodeller, der indeholder de nævnte kvaliteter.

Her er nogle af de biler, der af sælgerne på DBA er angivet som ’familiebil’:

 1. Kia Niro 1,6 PHEV Advance DCT Benzin aut. Automatgear modelår 2018 km 77000 Sort ABS airbag service

  Kia Niro 1,6 PHEV Advance DCT Benzin aut. Automatgear modelår 2018 km 77000 Sort ABS airbag service ok full, Træk, AirCondition, ABS, Klimaanlæg, Automatgear, Gps navigation, Elektriske sideruder, Var

  184.900,00 kr.23-03-2023
 2. Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW aut. Diesel aut. Automatgear modelår 2013 km 384000 ABS airbag sta

  Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW aut. Diesel aut. Automatgear modelår 2013 km 384000 ABS airbag startspærre servostyring, Pæn familiebil med Automatgear. Kører godt. 17,9 km/l. Premium + model med m

  49.500,00 kr.18-03-2023
 3. Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium SW Diesel modelår 2014 km 163000 Sort ABS airbag service ok full, Afta

  Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium SW Diesel modelår 2014 km 163000 Sort ABS airbag service ok full, Aftageligt træk, AirCondition, ABS, Klimaanlæg, Fartpilot, Xenon lygter, Elektriske sideruder, Varme i s

  94.900,00 kr.17-03-2023
 4. Kia Soul 1,6 CRDi Sport Diesel modelår 2011 km 141000 Hvidmetal nysynet ABS airbag alarm centrallås

  Kia Soul 1,6 CRDi Sport Diesel modelår 2011 km 141000 Hvidmetal nysynet ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, UHØRT og UNIKT eksemplarisk mulighed til salg endnu engang KUN hos Juniors

  59.900,00 kr.16-03-2023
 5. Kia Carens 1,7 CRDi 115 Premium 7prs Diesel modelår 2014 km 114000 Mørkblåmetal træk nysynet klimaan

  Kia Carens 1,7 CRDi 115 Premium 7prs Diesel modelår 2014 km 114000 Mørkblåmetal træk nysynet klimaanlæg ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, 17" alufælge, alu., airc., fuldaut. klima,

  126.700,00 kr.17-03-2023
 6. Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium SW Diesel modelår 2014 km 230000 Sortmetal træk nysynet klimaanlæg ABS

  Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium SW Diesel modelår 2014 km 230000 Sortmetal træk nysynet klimaanlæg ABS airbag alarm startspærre servostyring, 16" alufælge, varme i rat, airc., fuldaut. klima, 2 zone kli

  74.500,00 kr.18-03-2023

Lige nu er der 448 biler på DBA, som matcher søgningen ’familiebil’. 30 af dem koster mellem 8.000-15.000 kroner.

1. kriterie: Plads

I en familiebil er pladsen det vigtigste, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen. Og du skal især sikre dig, at barnevognen kan være der:

- Det vil jo være fjollet at købe et hus efter, om huset passer til sofaen, for der vil altid være plads til en anden sofa i huset. Men sådan er det ikke altid med biler og barnevogne, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen og fortsætter:

- Mange biler har slet ikke plads til en stor barnevogn. De fleste biler har dog plads til de mindre barnevogne, hvis hjulene pilles af barnevognen, og liften slås sammen. For eksempel kan du i en minibil som en Opel Corsa få plads til en af de mindre barnevogne, men der skal jo også gerne være plads til andet.

Biltypen har enormt meget at sige i forhold til, hvor rummelig bilen er, og derfor vurderer bileksperten herunder de tre typiske biltyper ud fra hvor meget plads, de hver især rummer:

SUV
- SUV’er er voldsomt populære lige nu, fordi du sidder højt i dem. Det giver overblik, og nogle føler nok også, de er mere trygge, når de sidder højt. Bilens højde gør også, at bilen ikke behøver at være så lang. Den høje siddeposition betyder, at der er bedre med benplads, forklarer Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

De store SUV’er løser også problematikken med, at det i de fleste biler kan være svært at få plads til tre autostole på bagsædet. Men mens der er rigeligt med plads til mor, far og børn i sæderne, er det i bagagerummet, at SUV’en kommer til kort:

- I bagagerummet er der ikke så meget plads at gøre godt med. Bilen er høj, så du får et højt bagagerum, men det vil ikke være dybt, for biltypen er ikke lang. Du kan derfor ikke nødvendigvis have en barnevogn i bilen, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen og fortsætter:

- Du får helt klart mindre plads for pengene i en SUV, end du gør i en traditionel stationcar. Sammenligner du en stationcar og en SUV med samme udstyrsniveau og motorkraft, er SUV’en en hel del dyrere.

Johannes Hartkopf-Mikkelsen er ej heller begejstret for bilens køreevner:

- SUV’ere ligner offroadere uden at være det. Bilen har et højt tyngdepunkt, og det giver ringere køreegenskaber. For jo lavere bilens kilo er placeret, jo mere sikkert kører den i sving, og jo mere sikker er den også, hvis man har brug for at køre uden om en forhindring.

SUV’ernes højde udfordrer ikke kun bilens køreevne, men også budgettet på den lange bane. Ifølge Johannes Hartkopf-Mikkelsen kører SUV’erne kortere på literen, fordi højden giver stor vindmodstand, og det kræver energi.

Sedan
- En sedan er ikke børnevenlig, lyder Johannes Hartkopf-Mikkelsen korte svar.

Hans argument er, at typen typisk ikke rummer særlig meget plads. Slet ikke i bagagerummet.

- Bagagerummet er et rum for sig, og derfor kan du ikke pakke bagagerummet op til loftet, som du ellers kan i en SUV og i en stationcar, fortæller han.

Stationcar

I en stationcar som denne KIA CEED SW er der rigeligt med plads i bagagerummet, forklarer Johannes Hartkopf-Mikkelsen
I en stationcar som denne KIA CEED SW er der rigeligt med plads i bagagerummet, forklarer Johannes Hartkopf-Mikkelsen

En stationcar lader til at være et godt bud på en familiebilstype, hvis man spørger biljournalisten. Han mener nemlig, at en stationcar som biltype har godt med plads både mellem sæderne, men også i bagagerummet – og uden det går ud over bilens køreegenskaber:

- I en stationcar får du et relativt langt bagagerum, fordi biltypen er lang. Samtidig er bilen lav, så du får køreegenskaber, der er lige så gode som i en normal personbil, forklarer han.

Johannes Hartkopf-Mikkelsen nævner Skoda Superb som en bil, hvor du får ’åndssvagt meget’ plads. Også Mazda 6 og Opel Insignia kan biljournalisten anbefale i forhold til stationcars med god plads. Disse tre biler er alle i det, man kalder for den store mellemklasse, hvilket er de dyrere biler.

I en billigere prisklasse, den lille mellemklasse, fremhæver Johannes Hartkopf-Mikkelsen en KIA Ceed SW, Ford Focus og Skoda Octavia.

- I KIA Ceed SW’eren og flere andre er der for eksempel både plads til barnevogn og indkøbsposer, fordi der er lavet små, fikse ekstrarum i bagagerummets underdel. Samtidig er der kroge, du kan hænge dine poser fast på, så varerne ikke falder ud af posen og rasler rundt i bilen.

Stationcars til salg på DBA:

 1. Kia Ceed, 1,6 CRDi 115 Exclusive SW, Diesel, aut. 2011, km 215000, træk, nysynet, klimaanlæg, aircon

  Kia Ceed, 1,6 CRDi 115 Exclusive SW, Diesel, aut. 2011, km 215000, træk, nysynet, klimaanlæg, aircondition, ABS, airbag, alarm, 5-dørs, centrallås, startspærre, service ok, servostyring, Kia Ceed 1,6

  33.800,00 kr.18-03-2023
 2. Kia Ceed, 1,6 CVVT Active, Benzin, 2007, km 250000, sort, 5-dørs, st. car., Køre fint og alt virker

  Kia Ceed, 1,6 CVVT Active, Benzin, 2007, km 250000, sort, 5-dørs, st. car., Køre fint og alt virker Synet 13.8.22 og Serviceret 11.8.22 hvor bremser foran er blevet udskiftet, og olie + filterskift Ac

  33.000,00 kr.10-06-2022

Er du på jagt efter en stationcar, så har du netop nu mere end 600 at vælge imellem på DBA. Vær opmærksom på, at nogle bilmærker kalder stationcar-modellen for en ’SW’er’, og det søgeord er der da også 1.393 biler, der matcher.

2. kriterie: Sikkerhedsfunktioner

- Generelt har bilerne i dag meget sikkerhedsudstyr. Men som familie på jagt efter en god familiebil er det nok særlig vigtigt at sikre dig, at din nye bil har mere end bare det basale sikkerhedsudstyr, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Automatisk nødbremse
En af de sikkerhedsfunktioner, du bør have i din kommende familiebil, er automatisk nødbremse, mener Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

- Det er en kæmpe gevinst, hvis din bil har automatisk nødbremse. Især hvis du kører meget i byerne, hvor fodgængere kan komme til at gå ud foran bilen, mens man kigger efter kaffekoppen eller ungerne, siger biljournalisten.

Han forklarer, at de fleste nye biler i dag har dette, men at der er forskel på, hvor avancerede, de er:

- Hvor de primitive nødbremser kun bremser for andre biler, så er de mere avancerede af slagsen også i stand til at bremse for fodgængere.

Dette kan KIA Ceed SW’s ’Fodgængerregistrering’ blandt andet klare.

Træthedsregistrering
Johannes Hartkopf-Mikkelsen forklarer, at en træthedsregistrering er en god og vigtig funktion at have i bilen. Det fungerer ved, at bilen kan registrere, hvis du virker træt – for eksempel hvis du slingrer, mens du kører. Bilen vil herefter gøre dig opmærksom på dette. 

Og modsat den automatiske nødbremse er det ikke helt standard, at bilerne har denne funktion. Johannes Hartkopf-Mikkelsen nævner KIA Ceed som eksempel på en bilmodel, der har en avanceret træthedsfunktion, fordi den ikke kun registrerer på baggrund af, hvor lang tid du har kørt, men også på hvordan du kører. Den reagerer på rat og pedaler.

Du behøver ikke nødvendigvis drikke kaffe, når du ser dette logo i din nyindkøbte familiebil. Men du bør holde ind til siden, ryste kroppen lidt og finde energi nok til at fortsætte køreturen. Denne reminder-funktion kaldes en træthedsregistrering, og den kan være god på de lange ture, siger biljournalisten
Du behøver ikke nødvendigvis drikke kaffe, når du ser dette logo i din nyindkøbte familiebil. Men du bør holde ind til siden, ryste kroppen lidt og finde energi nok til at fortsætte køreturen. Denne reminder-funktion kaldes en træthedsregistrering, og den kan være god på de lange ture, siger biljournalisten

3. kriterie: Tonede ruder

- For en familie handler det også om at finde en bil, der kan afværge ballade. For der er ikke noget, der kan ødelægge en familietur, som hvis ungerne skriger omme på bagsædet. Og noget, der kan irritere børn, er at få sol i hovedet i længere tid, fortæller Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Det kan du afhjælpe ved at finde en bil med tonede ruder, alternativt at købe solskærme.

- Men jeg vil ikke anbefale solskærme, for børnene piller dem ned. Solskærmene sidder ikke særlig godt fast med deres sugekopper, og så skal du konstant stoppe for at sætte solskærmene op. Og når solen så ikke skinner mere, bliver ungerne irriterede over, at de ikke længere kan se ud ad vinduet, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Han mener derfor, at det kan være en udmærket idé at investere i en bil med tonede ruder:

- Hvis bilens ruder på bagsæderne er i en lidt mørkere nuance, er der ingen diskussion. Og det gør livet lidt nemmere, siger bileksperten, der dog samtidigt understreger, at det ikke er de tonede ruder, der skal afgøre valget af bil. De er ikke et ”must”.

LÆS OGSÅ: Så meget mindre giver vi for vores brugtbiler frem for nye biler

Johannes Hartkopf-Mikkelsen anbefaler, at du køber en familiebil, der har tonede ruder, så børnene ikke får sol ind på sig. Hvis ikke, skulle vi hilse og sige, at køreturen bliver ulidelig. Men det er altså ikke helt mørke ruder, du behøver at investere i. Blot nogle ruder som på billedet her, der er i en mørkere nuance end almindelige ruder
Johannes Hartkopf-Mikkelsen anbefaler, at du køber en familiebil, der har tonede ruder, så børnene ikke får sol ind på sig. Hvis ikke, skulle vi hilse og sige, at køreturen bliver ulidelig. Men det er altså ikke helt mørke ruder, du behøver at investere i. Blot nogle ruder som på billedet her, der er i en mørkere nuance end almindelige ruder

4. kriterie: Motoren

Vi kan selvfølgelig ikke komme udenom, at en familiebil – ligesom andre biler – skal være udstyret med en motor. Men du behøver ikke droppe bilen, bare fordi motoren ser lille ud på papiret:

- Det er blevet normalt med motorer helt ned i 1,0, men fordi de har turbolader, er det tilstrækkeligt for mange, forklarer Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Selvom en 1,0-motor vil være fin for mange, kan oplevelsen af kraftoverskud dog variere meget i forskellige biler med samme størrelse motor, mener han.

Så selvom antallet af hestekræfter ikke nødvendigvis er så vigtigt igen, er der dog et minimum – mener motorjournalisten:

- 120 hestekræfter vil jeg sige, du som minimum kan klare dig med i en familiebil. Og med 140 hestekræfter begynder det virkelig at ligne noget. For når bilen er pakket med bagage og 4-5 personer, så kan 120 hestekræfter godt virke som en anelse for lidt, når først du kører bilen op ad bakke, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Husk, du kan købe tilbehør og reservedele til personbiler på DBA:

 1. Fiat Ducato Iveco 2.3 2020 motor gearkasse med kode. F1AGL411

  Fiat Ducato Iveco 2.3 2020 motor gearkasse med kode. F1AGL411

  motor gearkasse, Ford, Motor : 2.3 Motorkode: F1AGL411 Gearkasse - sælges separat ( send forespørgsel ) Passer til modeller: Fiat Ducato Iveco Info: komplet rå motor, uden løsdele - motorerne kan alti

  58.000,00 kr.27-10-2021
 2. Turbo Flowtest

  Turbo Flowtest

  Flow test af turbolader, BMW Alle, årg. Alle, Vi flowtester og kalibrere din turbolader for 520.- + moms. Har du en turbo som der har fået justeret eller byttet aktuator mm. som ikke gør som den skal,

  520,00 kr.28-03-2019
 3. Renault Megane E-Tech motor H4M 630 Hybrid

  Renault Megane E-Tech motor H4M 630 Hybrid

  motor gearkasse, Renault Megane, Motor: 2.0 TDI Motorkode: H4M630 H4M 630 Gearkasse - sælges separat Passer til modeller: Galaxy Mondeo E-mail forespørgsler besvares alle ugens dage i tidsrummet 07.

  50.000,00 kr.25-10-2021
 4. 1.2 TCE motor D4F 780 786 Clio Twingo Captur

  1.2 TCE motor D4F 780 786 Clio Twingo Captur

  motor gearkasse, Renault Captur, Motor: 1.2 TCE Motorkode: D4F780 D4F 780 D4F786 Gearkasse - sælges separat Passer til modeller: Clio Twingo E-mail forespørgsler besvares alle ugens dage i tidsrumme

  11.000,00 kr.25-10-2021
 5. motor gearkasse, Mercedes, Motor: 4.7 V8
Motorkode: 642920 642.920
heste: 340 
Gearkasse - sælges s

  motor gearkasse, Mercedes, Motor: 4.7 V8 Motorkode: 642920 642.920 heste: 340 Gearkasse - sælges separat Passer til modeller: GL450 GL X164 W251 W221 E-mail forespørgsler besvares alle ugens dage i

  54.000,00 kr.25-10-2021
 6. 1.5 DCI motor kode: K9K400 NV200 NV300 Note Qashqai Nissan Renault Clio Megane

  1.5 DCI motor kode: K9K400 NV200 NV300 Note Qashqai Nissan Renault Clio Megane

  motor gearkasse, Renault, Motor: 3.0 CDI V6 Motorkode: K9K400 K9K 400 Gearkasse - sælges separat Passer til modeller: NV200 NV300 Note Qashqai Nissan Renault Clio Megane Kangoo E-mail forespørgsler

  13.900,00 kr.25-10-2021

Klik her og find biler med 140 hestekræfter. Husk, at du kan indstille din søgning, så den passer lige til dine behov. For eksempel kan du søge på biler i en bestemt farve - eksempelvis grønne biler. Du kan søge efter biler, der kører på diesel, og du kan også sortere bilerne på DBA ud fra, hvornår de er produceret – ’model-år’.

5. kriterie: Der skal være plads til fejl

- Kigger du efter ny bil, og vægter du de fysiske egenskaber ved din bil højt, ja så vil du opdage, at garantiperioden på de fleste biler udløber efter 2-3 år. Fejler teknikken efter den periode, kan du få kastet nogle ret dyre reparationer i nakken, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Derfor vil han anbefale, du også har fokus på, hvor lang garantiperiode din kommende, nye bil har:

- KIAs biler har en garanti på 7 år eller 150.000 kilometer, og det giver en enorm tryghed at have en så lang garanti. Det er en enestående garanti, og jeg ville ønske, at flere bilmærker havde ”røv nok i bukserne” til at tilbyde samme garantiperiode, konkluderer han. 

Hvis motoren en dag sætter ud før tid på din bil, er det skønt, hvis du kan overlade problemet til mekanikeren, uden det koster dig en krone. Det kan du, hvis din bil har en garanti. Og sådan en skal din kommende familiebil gerne have, råder Johannes Hartkopf-Mikkelsen. Gerne så lang som mulig
Hvis motoren en dag sætter ud før tid på din bil, er det skønt, hvis du kan overlade problemet til mekanikeren, uden det koster dig en krone. Det kan du, hvis din bil har en garanti. Og sådan en skal din kommende familiebil gerne have, råder Johannes Hartkopf-Mikkelsen. Gerne så lang som mulig

6. kriterie: Klimaanlæg

En familiebil er designet til at kunne rumme hele familien, og for at det ikke bliver for varmt, når du har pakket bilen med hele den pukkelryggede, er det derfor vigtigt at sikre dig, at du køber en bil, der har klimaanlæg.

- Klimaanlæg er standard i nogle biler. I mange andre kan du tilkøbe det, siger Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Autostole til salg på DBA:

 1. Autostol, op til 13 kg, Welldon Autostol Med Isofix base 0-13 Kg.
Brugt 5 mdr. 
Sælges, da vi har kø

  Autostol, op til 13 kg, Welldon Autostol Med Isofix base 0-13 Kg. Brugt 5 mdr. Sælges, da vi har købt en større autostol med drejefunktion. Fejler ikke noget. Kan afhentes i Vejle

  600,00 kr.23-03-2023
 2. Autostol, op til 18 kg , Maxi Cosi Pearl, Maxi Cosi Pearl ISOFIX autostol og Familyfix base. Passer

  Autostol, op til 18 kg , Maxi Cosi Pearl, Maxi Cosi Pearl ISOFIX autostol og Familyfix base. Passer til børn fra 9-18kg (ca. 9mdr-4år). Stolen kan lægges ned for bedre sovestilling. Har ikke været i

  700,00 kr.23-03-2023
 3. Autostol, op til 13 kg , Maxi Cosi CabrioFix, Cabriofix er en i-Size autostol der er lavet til de sm

  Autostol, op til 13 kg , Maxi Cosi CabrioFix, Cabriofix er en i-Size autostol der er lavet til de små, den kan bruges fra når barnet måler 45 og 75 cm., det er ca. fra fødsel til 15 mdr. Cabriofix har

  700,00 kr.23-03-2023
 4. Autostol, Maxi Cosi Rodi XR, Fin brugt autostol. 15-36 kg. Højdejusterbar og sædet kan indstilles i

  Autostol, Maxi Cosi Rodi XR, Fin brugt autostol. 15-36 kg. Højdejusterbar og sædet kan indstilles i 3 positioner. Den ene flamingovinge sidder løst, kan limes.

  100,00 kr.23-03-2023
 5. Autostol, op til 18 kg , Britax Römer Dualfix, Brugt autostol den lille er vokset fra den derfor er

  Autostol, op til 18 kg , Britax Römer Dualfix, Brugt autostol den lille er vokset fra den derfor er den til salg. Virkelig pæn i stand har lidt brugsspor. Kan bruges fra 0-18kg til 4 år. Monteres m

  750,00 kr.23-03-2023
 6. Autostol, op til 36 kg , andet mærke ..., Flot autostole op til 36 kg. Aftageligt og vaskbar betræk.

  Autostol, op til 36 kg , andet mærke ..., Flot autostole op til 36 kg. Aftageligt og vaskbar betræk.Virker som skal. Send SMS 53781221

  250,00 kr.23-03-2023

På DBA er der 4.935 autostole til salg, og klik her for at se dem, du lige nu kan købe til mindre end 200 kroner.

7. kriterie: Imødekommende over for autostole

- I gamle dage kunne børn bare sidde på de her ”bilpuder”, som var lavet af flamingo. Men i dag stilles der større sikkerhedskrav, og derfor anbefales det, at børn helt op til 12 år sidder i autostol, forklarer Johannes Hartkopf-Mikkelsen.

Han nævner derfor vigtigheden af, at dine autostole let kan monteres i din kommende familiebil.

Nye biler er i dag produceret med det, der kaldes for Isofix beslag, som betyder, at autostolene kan klikke direkte ned i sæderne. Så kig eventuelt efter den slags beslag, når du er ude for at se på ny familiebil.

KIA Ceed til salg på DBA:

 1. Kia Ceed 1,0 T-GDi Vision Benzin modelår 2020 km 34000 Hvid klimaanlæg ABS airbag centrallås startsp

  Kia Ceed 1,0 T-GDi Vision Benzin modelår 2020 km 34000 Hvid klimaanlæg ABS airbag centrallås startspærre servostyring, OBS! DENNE BIL KAN OGSÅ PRIVATLEASES - SE DEN OG VORES ANDRE LEASINGBILER PÅ VORE

  184.800,00 kr.23-03-2023
 2. Kia Ceed 1,6 CRDi Motion SW Diesel modelår 2007 km 286000 træk ABS airbag startspærre servostyring,

  Kia Ceed 1,6 CRDi Motion SW Diesel modelår 2007 km 286000 træk ABS airbag startspærre servostyring, alu., airc., fjernb. c.lås, fartpilot, startspærre, sædevarme, regnsensor, højdejust. forsæder, el-r

  13.800,00 kr.23-03-2023
 3. Kia Ceed 1,4 CVVT Active+ Benzin modelår 2013 km 113000 Champagnemetal ABS airbag alarm centrallås s

  Kia Ceed 1,4 CVVT Active+ Benzin modelår 2013 km 113000 Champagnemetal ABS airbag alarm centrallås servostyring, 🔴KØB DIN NYE BIL TIL 0KR I UDBETALING🔴 Mærke: Kia Ceed Active+ 5d Model årgang: 2013

  89.900,00 kr.23-03-2023
 4. Kia Ceed 1,4 T-GDi Vision SW Benzin modelår 2019 km 69000 Lysblåmetal klimaanlæg ABS airbag centrall

  Kia Ceed 1,4 T-GDi Vision SW Benzin modelår 2019 km 69000 Lysblåmetal klimaanlæg ABS airbag centrallås servostyring, Serviceaftale fra 212,- pr. md. Kontrol & service efter bilens forskrifter – inkl.

  209.900,00 kr.23-03-2023
 5. Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Active+ SW Diesel modelår 2014 km 77000 Koksmetal træk nysynet klimaanlæg ABS

  Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Active+ SW Diesel modelår 2014 km 77000 Koksmetal træk nysynet klimaanlæg ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, alu., fuldaut. klima, alarm, c.lås, fjernb. c.lås,

  109.800,00 kr.23-03-2023
 6. Kia Ceed 1,0 T-GDi Vision Benzin modelår 2019 km 34000 Sortmetal klimaanlæg ABS airbag centrallås st

  Kia Ceed 1,0 T-GDi Vision Benzin modelår 2019 km 34000 Sortmetal klimaanlæg ABS airbag centrallås startspærre, Serviceaftale fra 178,- pr. md. Kontrol & service efter bilens forskrifter – inkl.: • Ko

  179.900,00 kr.23-03-2023

I skrivende stund er der 224 KIA Ceed-modeller til salg på DBA, og mange af dem har garanteret stadig lidt af deres garanti tilbage. Klik selv ind og kig efter.

Som du kan læse, er en familiebil altså kompromisernes kunst, men måske din søgen efter den perfekte bil til dig og din familie bliver lettere, nu hvor du har fået præsenteret nogle funktioner, som er vigtige at fokusere på.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på hvilken familiebil, der passer bedst til dit behov. Du skal dog også lige være opmærksom på, at bilens farve har noget at sige. I hvert fald i forhold til hvor meget positiv opmærksomhed du kan indhente hos det modsatte køn. DBA Guide har undersøgt hvilken bilfarve, du kan føre dig mest frem i, og resultatet kan du læse i artiklen her.

Når du har fundet den helt rigtige bil til dig og din familie, så kan det jo være, det er en, som I en dag vil køre på ferie i. Inden I sætter jer ud i bilen og drejer nøglen, så kan det være en god idé at give bilen et lille ”sikkerhedstjek”. I videoen herunder kan du se, hvordan du selv nemt kan sikkerhedstjekke bilen, så den glider optimalt og ubesværet hen til jeres feriedestination.

 Du kan læse mere om de ting, du nemt selv kan tjekke op på ved bilen inden kør-selv-ferien ved at klikke på artiklen bag videoen her.

Relaterede artikler