Guide: De bedste brugtbiler med automatgear

Guide: De bedste brugtbiler med automatgear

25. oktober 2018

Automatgear er en feature, som rigtig mange bilejere er glade for. Vi har samlet forslag til nogle af de bedste biler med automatgear på brugtbilmarkedet.

Af hey:mate, der driver forskellige sites inden for motorbranchen

Det er ikke mange år siden, at automatgearet var forbeholdt dyre biler, og at få havde råd til at køre i en bil med automatisk gearværk. Dog har tiderne ændret sig med lynets hast, og popularitet omkring automatgear har for alvor taget fart. I dag er automatgearets komfort i hverdagen indenfor manges rækkevidde, og der findes et hav af biler, store som små, som er udstyret med automatgear.

At mange biler nu er udstyret med automatgear betyder tilmed, at der ses flere og flere biler med automatgear på brugtbilmarkedet. Er du på udkig efter en brugt bil med automatgear, men er du ikke klar til at smide flere hundrede tusinde efter en spritny bil med topudstyr? Så læs videre – vi giver dig nemlig en guide til de bedste biler med automatgear, så du ved, hvilke biler du skal have i kikkerten, når du bevæger dig rundt på DBA. Men inden da, får du lige en kort introduktion til, hvorfor du skal – eller ikke skal – vælge automatgear til din næste bil:

Klik her og se alle de biler, du lige nu kan købe på DBA med automatgear.

Kort & godt: Automatgearet funktion

Automatgear fungerer således, at bilen, så snart der opstår et behov for gearskrifte, selv registrer skiftet, og at du dermed ikke oplever huller i bilens trækkraft, når gearkassen skifter gear. På den måde fungerer automatgear som en ekstra komfort til dig, så du ikke behøver at indtænke manuelt gearskifte i din bilkørsel. Selvfølgelig er der dog fordele og ulemper ved både automatgear og den manuelle gearkasse

SE OGSÅ: Video: Michael, derfor sælger jeg aldrig min bil

Biler med automatgear - her er de bedste og de billigste
Alle fordelene ved automatgearet kan du læse om under billedet

Denne type billist vil opleve fordele ved automatgear

Først og fremmest er automatgear perfekt til dig, som kører meget bykørsel, og dermed udsætter din bil for varierende hastighed og mange lyskryds. Automatgear tilføjer her acceleration til din bilkørsel, så du nemt og problemfrit kan komme op og ned i tempo, når du kører inde i byen. Derudover er automatgearkassen ideel til dig, som bruger mange timer bag rettet. Automatgear giver nemlig chaufføren en god komfort og gør tilmed også, at chaufføren kan slappe mere af under kørslen. Det er dog ikke kun på komfort og acceleration, at automatgear scorer gode point. Moderne automatgearede biler kører nemlig længere på litteren end den samme bil med almindelig gearkasse, og ved at vælge en bil med automatgear kan man altså både spare penge til brændstof og på den årlige afgift til staten.

Kører du meget i bil, og opholder du dig samtidig meget i byens tætte trafik? Så er automatgear muligvis den helt rigtige løsning for dig. Men hvilke biler skal du kigge dig om efter, når du er på jagt, efter den helt perfekte bil som kan dække alle dine behov?

Klik her og find de billigste biler på DBA med automatgear.

Hvilke biler med automatgear skal du kigge efter?

Biler med automatgear er kommet for at blive – og flere og flere biler bliver i dag produceret med automatisk gearskifte. Dette har tilmed resulteret i, at brugtbilmarkedet for biler med automatgear hver dag vokser sig større og større – og der kommer flere og flere biler at vælge imellem. Her er det specielt bilmærker, og prisklasserne som varierer meget, og det kan derfor være svært at finde rundt i, hvornår du får mest bil for pengene. Frygt ej, for herunder giver vi dig et overblik over de bedste biler med automatgear, som du kan finde på brugtbilmarkedet. Husk dog, at det altid er dine behov, der kommer i første række, hvad end du er på udkig efter en rummelig familiebil til feriekørsel eller en smart, lille bybil til den daglige bykørsel. Herunder giver vi dig en række forslag til populære, brugte biler med automatgear – biler som alle kan findes på DBA.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Denne farve bil kan du score flest damer med

Biler med automatgear - her er de bedste og de billigste
Under billedet får du 3 bud på biler med automatgear, som er deres pris værd

1. Skoda Octavia Automatgear – lækker teknik og god rummelighed  

Skoda Octavia er en stationcar, som er kendt for dens perfekte kombination af lækker teknik, gode pladsforhold og lave ejeromkostninger. Bilen er desuden aldeles populær på brugtbilmarkedet, hvor den er kendt for at have et lavt værditab sammenlignet med markedet øvrige brugte biler. Derudover får du ifølge eksperterne meget bil for pengene, når du køber en Skoda Octavia.

Designet er tilmed både stilrent og rummeligt, og med en Skoda Octavia får du derfor den perfekte bil, som kan rumme hele familien, uanset om køreturen går sydpå eller blot en tur gennem byen.

Klik her og find alle de Skods Octavia, som du lige nu kan finde med automatgear.

2. VW og deres populære DSG-gearkasser

Blandt de førende på markedet for biler med automatgear findes VW, som var den første producent til at tilbyde DSG-gearkassen. Siden hen har flere bilmærker fået øjnene op for DSG-gearkassen, og den er nu at finde monteret i biler fra for eksempel Seat, Audi og Skoda. DSG-gearkassen er kendt for at give dig et lavere brændstofforbrug, så du kan spare penge på den månedlige benzinregning.

Er du på udkig efter en brugt bil med automatgear, kan du med fordel vende blikket mod VW og deres mange populære biler. Herunder finder du brands som Passat, Golf og Polo. Alle klassiske kvalitetsbiler, som er kendte for lækkert stilrent design, god komfort og mange års holdbarhed. VW’s brugte biler med automatgear fås i mange forskellige prislejder, men ønsker du en flot og velholdt bil udstyret med automatgear, skal du slippe omkring 200-300.000 kroner. En brugt VW med automatgear er derfor ikke i den billige ende af skalaen, men set i forhold til nyprisen får du meget bil for pengene – og samtidig et lækkert og tidsløst design.

LÆS OGSÅ: Her er den mest økonomiske bil

Biler med automatgear - her er de bedste og de billigste
Hvorfor er Toyota Yaris en bil, du bør investere i, hvis du er på jagt efter en bil med automatgear? Læs med herunder

3. Toyota Yaris 1,5 Hybrid – praktisk, lille og nytænkende

Toyota Yaris har i mange år været en af Toyotas absolut mest kendte bilmodeller. Den klassiske Toyota Yaris fås både som benzin-, diesel-, og hybridbil, hvor det specielt er sidstnævnte, der er populær, når den kombineres med automatgearing. Derudover er Toyota Yaris 1,5 Hybrid til at betale sig fra – især hvis bilen købes brugt her på DBA. En brugt Toyota Yaris 1,5 Hybrid fås til omkring 100.000 kroner.

Toyota Yaris 1,5 Hybrid er ydermere kendt for at være perfekt til bykørsel. Først og fremmest er bilen en forholdsvis lille bil, som nemt og problemfrit kan køre i det travle byliv. Derudover glider bilen støjsvagt afsted med en kombination af benzin- og eldrift, som blandt andet medvirker til, at den ved bykørsel kan køre helt op til 28 kilometer per liter.

Kører du ofte bykørsel, og ønsker du at investere i en forholdsvis billig bil med automatgear – så er Toyota Yaris Hybrid lige noget for dig. Samtidig holder denne type bil som brugt stadig god kvalitet både bygningsmæssigt, men også interiør. Har du en stor familie, og færdes du ofte på motorvejene, skal du måske kigge dig om efter en lidt mere rummelig bil, som er mere velegnet til kørsel på motorvejene. 

Klik her og find Toyota Yaris Hybrid med automatgear.

Inden du køber din brugte bil – søg oplysninger digitalt

Har du fundet din drømmebil, og er du klar til at købe den enten gennem en forhandler eller af en privatperson? Inden du underskriver den endelige slutseddel, bør du altid sikre dig du har fundet den bedste og billigste bil. Disse 3 biler er gode bud på brugte biler med automatgear.

LÆS OGSÅ: Denne bil blev solgt så hurtigt på DBA, at vi ikke engang nåede at udgive denne artikel om bilen forinden

Biler med automatgear - her er de bedste og de billigste
Lige nu er der 8.097 biler på DBA med automatgear ud af i alt 32.554 biler til salg

Hvis du er på udkig efter en ny bil (med automatgear), betyder det højest sandsynligt, at du skal af med din gamle model. Og hvis d vil sælge den på DBA, kan du få nogle salgsråd og vejledninger her.

Her kan du læse, hvilke billeder der sælger din bil bedst, og her kan du blive klogere på, hvordan du skriver en annoncetekst, der sælger din bil bedst muligt.