Utraditionel julepynt med tegneserier
Livsstil

Utraditionel julepynt med tegneserier

DBA Guide
DBA Guide

Utraditionel julepynt med tegneserier

Alt er vist efterhånden tilladt, når det kommer til julepynt i dag. Derfor har jeg været i gang med at upcycle et gammelt Tom & Jerry blad, som er læst så mange gange, at siderne næsten falder fra hinanden.

Personligt kan jeg godt lide, når julepynt har et lille overraskende tvist, der får smilet frem på læberne – og jeg er sikker på, at ungerne vil elske pynten. For tegneserieblade går altså aldrig af mode. De er sjove at læse (også selvom man er voksen), og grafikken er ofte rigtig flot og dekorativ, både når det gælder de gode gamle Anders And og Tom & Jerry og nyere japanske mangaserier.

En af årets store trends, når det kommer til julepynt, er origamidiamanter i forskellige former og farver. De er dekorative og hyggelige at nusse med og passer perfekt som vinduesudsmykning, på en gren i en krukke eller som juletræspynt.

Der er masser af tutorials til forskellige diamanter på nettet, hvis man søger på origami og diamant. Min favorit er denne type, som jeg bl.a. har fundet inspiration til hos den kreative blogger My:minMy. Den er let at lave og todelingen gør, at man rigtigt kan lege med farver og mønstre. Og så skal man hverken bruge lim eller saks i processen, se tutorial her. Jeg har brugt almindeligt origamipapir til den ene halvdel og tegneseriesider til den anden.

Og når man nu er i gang med tegneserierne, hvorfor så ikke lave en juleguirlande af farvet papir og tegneseriesider? Eller flettede julehjerter? Har du børn, er jeg sikker på, de vil elske at hjælpe til!

Find tegneserier her og origamibøger her. Er du mere til traditionelt julepynt så se her.

Julehilsner,

Bodil/200procent

Find det på DBA

 1. Dameur, Michael kors, Flot og enkelt dameur fra Michael Kors. Trænger til nyt batteri. Købt i Michae

  Dameur, Michael kors, Flot og enkelt dameur fra Michael Kors. Trænger til nyt batteri. Købt i Michael Kors forretning i USA. Kun afhentning.

  500,00 kr.28-05-2023
 2. BMW, R25/2, 245 ccm, 1953, 9999 km, m.afgift, 

Stel og motor (med matchende numre) sælges sammen me

  BMW, R25/2, 245 ccm, 1953, 9999 km, m.afgift, Stel og motor (med matchende numre) sælges sammen med deres original toldattest og af-registreringsattest. Der er tale om et ladefund, som blev indre

  5.000,00 kr.28-05-2023
 3. Anden håndtaske, andet mærke, andet materiale, Slangeskinds look a' like / firben’s skind - fin og v

  Anden håndtaske, andet mærke, andet materiale, Slangeskinds look a' like / firben’s skind - fin og velholdt vintage taske.

  300,00 kr.28-05-2023
 4. The Social Network, DVD, drama, Drama fra 2010
Med bla Jesse Eisenberg
Original og yderst velholdt d

  The Social Network, DVD, drama, Drama fra 2010 Med bla Jesse Eisenberg Original og yderst velholdt dvd Tilbyder pakke forsendelse ved køb for mindst 35 kr Se et større udvalg af gode film på mine and

  5,00 kr.28-05-2023
 5. underlag til laminatgulv, ca. 10-15 m. underlag til gulv

  underlag til laminatgulv, ca. 10-15 m. underlag til gulv

  100,00 kr.28-05-2023
 6. Urtepotte, orkidépotte, potte til krydderurter, Elho, Orkidépotte, Brussels Orchid High fra Elho.
F

  Urtepotte, orkidépotte, potte til krydderurter, Elho, Orkidépotte, Brussels Orchid High fra Elho. Farve: Lyseblå. Materiale: Plast. Ø 12 cm. H 15,5 cm. Perfekt til værtindegave. Sælges for 25 kr. Do

  25,00 kr.28-05-2023

Relaterede artikler