Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA
Livsstil

Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA

Christine
Christine

Den ligner en hver piges drøm, som den hænger der på bøjlen: En helt ny brudekjole fra Panayotis med perlebroderier og blødt tyl. Skal den være din? Trine Skou fra Viborg sælger lige nu en ubrugt brudekjole på DBA, fordi hendes bryllup blev aflyst, og vi giver dig alle detaljerne her.

Invitationerne var sendt ud, gæsterne havde sagt ja, og brudekjolen hang klar i skabet til den store dag. Maven var fyldt med sommerfugle og forventninger hos Trine Skou fra Viborg, som i flere måneder havde set frem til sit sommerbryllup med vielse under åben himmel.

Men som i alle eventyr må prinsen og prinsessen så frygteligt meget ondt igennem, før de får hinanden til slut. Vil du høre, hvordan eventyret ender? Vi har talt med Trine om, hvad man gør med en ubrugt brudekjole og et aflyst bryllup. Her får du hele historien.

Trines brudekjole er fra Panayotis, og den kostede 12.00 kroner fra ny, men er nu til salg for kun 4.200 kroner.
Trines brudekjole er fra Panayotis, og den kostede 12.00 kroner fra ny, men er nu til salg for kun 4.200 kroner.

Trine kunne ikke sige ’yes to the dress’

Der hang den. Brudekjolen som Trine Skou, 42 år, troede var the one. Derfor var det også med en vis forventning om at sige yes to the dress, at hun trak gardinet til prøverummet fra i en helt ny brudekjole fra Panayotis:

- Jeg forestillede mig, at min brudekjole både skulle være romantisk og simpel på en gang. Vores bryllup skulle holdes uden for i en parkhave, så det var vigtigt, at kjolen passede til omgivelserne, siger Trine og fortsætter:

- Normalt er jeg til glitter og strut, men min brudekjole måtte gerne være mere stille og rolig, fortæller hun.

Det var altså en velforberedt brud, der mødte op til kjoleprøvningen, og med mor, døtre og veninder som vidner, ventede Trine på det store wow. Men var drømmekjolen så en drøm at have på?

- Overhovedet ikke! Den kradsede under armene, og jeg følte slet ikke, jeg kunne trække vejret i den, fortæller Trine.

- Derfor turde jeg ikke købe den, for når man skal have en kjole på i så mange timer, skal den altså bare side ordenligt.

Hvad gør man, når drømmekjolen viser sig at være et mareridt at have på? Trine besluttede sig for at prøve andre modeller i butikken, men ingen af kjolerne gav hende den helt rigtige mavefornemmelse. Præcis derfor kom den store beslutning, som ventede om hjørnet, også bag på den kommende brud.

Find en ubrugt brudekjole på DBA:

 1. Brudekjole, H&M, str. 38, Ubrugt, Jeg sælger denne fine kjole, da jeg i sidste øjeblik har valgt at

  Brudekjole, H&M, str. 38, Ubrugt, Jeg sælger denne fine kjole, da jeg i sidste øjeblik har valgt at gå med en anden.

  2.000,00 kr.04-05-2022
 2. Brudekjole, Lilly, str. 40, Tyl, Ubrugt, Helt ny brudekjole fra Lilly str 40 - jeg fik den ikke brug

  Brudekjole, Lilly, str. 40, Tyl, Ubrugt, Helt ny brudekjole fra Lilly str 40 - jeg fik den ikke brugt da jeg blev gravid efter jeg købte den og derfor ikke kunne passe den. Kjolen er deb klassiske A

  6.500,00 kr.01-10-2023
 3. Brudekjole, str. 46, Ubrugt, Virkelig smuk kjole. Valgte dog en anden på dagen. Str 46/48
Bm: 124

  Brudekjole, str. 46, Ubrugt, Virkelig smuk kjole. Valgte dog en anden på dagen. Str 46/48 Bm: 124

  500,00 kr.01-10-2023
 4. Brudekjole, Lasse spangenberg, str. 38, Ubrugt, Helt ny Lasse spangenberg brudekjole. Aldrig brugt.

  Brudekjole, Lasse spangenberg, str. 38, Ubrugt, Helt ny Lasse spangenberg brudekjole. Aldrig brugt. Ny pris 38.000

  5.000,00 kr.30-09-2023
 5. Brudekjole, Brudeslør, Ubrugt, Yndig hårsløjfe-slør. Med påsat hårkam. 
Længde: 42 cm. Farve: offwhi

  Brudekjole, Brudeslør, Ubrugt, Yndig hårsløjfe-slør. Med påsat hårkam. Længde: 42 cm. Farve: offwhite. Pris kr. 185,-.

  195,00 kr.30-09-2023
 6. Brudekjole, Brudeslør, Ubrugt, Nyt 2-lags kvalitetsbrudeslør fra franske Chanella. Tyllet er i høj k

  Brudekjole, Brudeslør, Ubrugt, Nyt 2-lags kvalitetsbrudeslør fra franske Chanella. Tyllet er i høj kvalitet; fyldigt og meget blødt og falder derfor meget smukt. Hårkam påsat. Farve: offwhite i længd

  325,00 kr.29-09-2023

Lige nu kan du på DBA finde 315 ubrugte brudekjoler, men er du på udkig efter ”noget gammelt”, kan du finde vintagebrudekjoler her.

Nu tog Trine en overraskende beslutning

”Hvad med den her?” Spurgte ekspedienten med endnu en brudekjole i hånden. Nej tak, var Trines første tanke, men alligevel lod hun sig overtale til at prøve den:

- Den var bare slet ikke min stil, men jeg tænkte ’okay, nu er jeg her alligevel, så kan jeg lige så godt prøve den’, mindes Trine.

Det viste sig at være en god beslutning, for Trines skuffelse blev forvandlet til begejstring:

- Jeg blev vildt overrasket over, hvor behagelig kjolen var at have på. Den sad virkelig som en drøm! Overstykket er en meget fin blonde med små perler, som giver et glimtende skær, og det bløde tyl falder så fint fra hoften. Den var virkelig smuk, så jeg købte den, fortæller hun.

Derfor faldt valget på kjolen i størrelse 38 med det lille slæb bagtil, de smukke blonder og tyllet, som falder tungt i den nederste del af kjolen. Og vigtigst af alt: man kan både sidde i den og trække vejret!

Derfor troede Trine også, at det var den perfekte brudekjole, hun havde valgt. Tilbage i Viborg begyndte tvivlen dog at melde sig samtidig med, at en aflysning af brylluppet truede i horisonten.

Find en brudekjole fra Panayotis:

 1. Festkjole, panayotis, str. findes i flere str., Champagne, Næsten som ny, Super smuk kjole. Kun br

  Festkjole, panayotis, str. findes i flere str., Champagne, Næsten som ny, Super smuk kjole. Kun brugt i 3 timer til vielse og reception, hvorefter jeg skiftede til lang festkjole. Str. Medium og Lar

  1.300,00 kr.29-09-2023
 2. Brudekjole, Panayotis, str. L, Hvid, Næsten som ny, Sælger min smukke kjole da den fortjener en tu

  Brudekjole, Panayotis, str. L, Hvid, Næsten som ny, Sælger min smukke kjole da den fortjener en tur mere op af kirkegulvet. Den er en Str 40 - fejler intet men skal renses - der medfølger underskørt

  6.000,00 kr.11-09-2023
 3. Konfirmationskjole, Panayotis , str. S, Hvid , Silke med blonde, Næsten som ny, Konfirmationskjo

  Konfirmationskjole, Panayotis , str. S, Hvid , Silke med blonde, Næsten som ny, Konfirmationskjole fra panayotis. Brugt en gang til konfirmation i 2019. Ingen fejl på kjolen. Diamant bælte man kan

  1.500,00 kr.04-09-2023
 4. Konfirmationskjole, Panayotis, str. M, Hvid (cloud dancer), Næsten som ny, Konfirmations kjole sæl

  Konfirmationskjole, Panayotis, str. M, Hvid (cloud dancer), Næsten som ny, Konfirmations kjole sælges. Købt november 2021, brugt en gang (maj 2022). Super flot og simple, med utrolig flotte detaljer

  1.300,00 kr.03-09-2023
 5. Gallakjole, Panayotis, str. XL, Mørk lilla, Næsten som ny, Utrolig flot galla kjole i str. 40 til

  Gallakjole, Panayotis, str. XL, Mørk lilla, Næsten som ny, Utrolig flot galla kjole i str. 40 til 44. Mørk lilla med mange perler. Kan snøres ind bagpå for perfekt størrelse og pasform. Kun brugt 1

  800,00 kr.11-07-2023
 6. Gallakjole, Panayotis, str. XS, Blå, Næsten som ny, Virkelig flot galla eller festkjole med tilhør

  Gallakjole, Panayotis, str. XS, Blå, Næsten som ny, Virkelig flot galla eller festkjole med tilhørende let sjal i blå, kjolen er med de fineste paillet mønstre. Ikke ryger Tætsiddende Bud modtages A

  175,00 kr.10-05-2023

Du finder lige nu 80 brudekjoler fra Panayotis på DBA, men vil du vies i en model fra Lily, får du 145 valgmuligheder.

Derfor ligger Trine inde med hele TO brudekjoler

Fotografen var bestilt, musikken spillede, og menuen var bestemt. Samtalen med præsten og parken, hvor vielsen skulle finde sted, var også krydset af på huskelisten, og Trine var i fuld gang med at finde pynt, da verden pludselig væltede:

- Vi stod i en venteposition længe og snakkede meget om, hvorvidt vi kunne få lov til at holde bryllup og samle så mange mennesker, fortæller Trine stille.

Corona havde ramt Danmark og i takt med, at landet lukkede ned, slukkedes drømmen om et sommerbryllup den 13. juni 2020 også hos familien Skou. Der var ellers en helt speciel grund til, at netop Trines bryllupsdag var lidt ud over det sædvanlige. Trine er nemlig allerede gift:

- I februar kunne min mand og jeg fejre kobberbryllup, men da vi aldrig har holdt et ”rigtigt” bryllup, ville vi havde gjort det i år. Vi blev viet på rådhuset, fordi jeg var højgravid med vores ældste datter, fortæller hun.

Trine og hendes mand ville ikke tage nogle chancer, og derfor valgte de at sende en aflysning ud til de 70 venner og familiemedlemmer, der var inviteret til fest. Til gengæld kan alle i stedet se frem til bryllup den 19. juni næste år, hvor Trine skal stå hvid brud:

- Jeg glæder mig helt vildt meget! Og så satser jeg selvfølgelig på, at der ikke kommer noget i vejen. Skal jeg sige noget godt om alt det her, må det være, at gæsterne har fået invitationen i så god tid, at de ikke har andre planer den dag, fortæller hun.

Med en ny bryllupsdato i kalenderen et år ude i fremtiden var der ikke bryllupsstress at spore hos den kommende brud. Eller var der? For var brudekjolen med blonderne stadig the one?

LÆS OGSÅ: 4 ting du bør vide inden du køber brudekjolen brugt

Der er smukke blonder og perler på Trines brudekjole.
Der er smukke blonder og perler på Trines brudekjole.

Derfor sælger Trine sin brudekjole

Allerede om aftenen efter tøseturen til Panayotis Vejle begyndte uroen at sprede sig i Trine, og den lille tvivl i Trine voksede sig hurtigt stor:

- Det er jo fuldkommen skørt! Jeg havde den smukkeste brudekjole hængende i skabet, som kostede 12.000 kroner fra ny, og så begyndte jeg at lede efter en ny brudekjole kun to uger efter, at jeg har købt den, griner Trine.

Der hang derfor allerede én brudekjole i skabet, da Trine satte kursen mod Fuhrman i Køge for at prøve endnu en brudekjole, men var det så the one denne gang?

- Det er en helt anden kjole end den første. Kjole nummer to har et prinsesselook, hvor den er skåret ind i taljen og har mere strut. Det er uden tvivl min drømmekjole, fortæller Trine begejstret.

Men hvordan fortæller man lige gommen, hvorfor bryllupsbudgettet pludselig har ændret sig? For Trine var det ikke den største forhindring. Der var nemlig én person, hun var mere nervøs for at fortælle historien til.

Brudekjoler til salg på DBA netop nu:

 1. Brudekjole, H&M, str. 38, Ubrugt, Jeg sælger denne fine kjole, da jeg i sidste øjeblik har valgt at

  Brudekjole, H&M, str. 38, Ubrugt, Jeg sælger denne fine kjole, da jeg i sidste øjeblik har valgt at gå med en anden.

  2.000,00 kr.04-05-2022
 2. Brudekjole, Lilly, str. 44, Næsten som ny, Brudekjole str. 44/46
og jeg er 160 cm havde 4 cm sko op

  Brudekjole, Lilly, str. 44, Næsten som ny, Brudekjole str. 44/46 og jeg er 160 cm havde 4 cm sko op bm ca.110 cm. Ny pris 7999kr.

  1.999,00 kr.01-10-2023
 3. Brudekjole, Lilly, str. 40, Tyl, Ubrugt, Helt ny brudekjole fra Lilly str 40 - jeg fik den ikke brug

  Brudekjole, Lilly, str. 40, Tyl, Ubrugt, Helt ny brudekjole fra Lilly str 40 - jeg fik den ikke brugt da jeg blev gravid efter jeg købte den og derfor ikke kunne passe den. Kjolen er deb klassiske A

  6.500,00 kr.01-10-2023
 4. Brudekjole, Anna Kara, str. 36, Næsten som ny, Smuk Anna Kara, Christie, brudekjole med fransk blon

  Brudekjole, Anna Kara, str. 36, Næsten som ny, Smuk Anna Kara, Christie, brudekjole med fransk blonde og havfrueform. Brudekjolen er tilrettet hos skrædder, så den passer en kvinde på omkring 160 cm

  4.999,00 kr.01-10-2023
 5. Brudekjole, Tigeis 411 W1, str. 36, Silke, Næsten som ny, Brugt 1 gang, råhvid kraftig silke. Købt i

  Brudekjole, Tigeis 411 W1, str. 36, Silke, Næsten som ny, Brugt 1 gang, råhvid kraftig silke. Købt i Bride Fashion i Virum.

  1.500,00 kr.01-10-2023
 6. Brudekjole, str. 42, Næsten som ny, Flot to delt brudekjole str 42 sælges. Den trænger til en rens.

  Brudekjole, str. 42, Næsten som ny, Flot to delt brudekjole str 42 sælges. Den trænger til en rens. Nyprisen var 4000, den sælges for 1500. Jeg sender ikke, den skal afhentes.

  1.500,00 kr.01-10-2023

Der er én person, der ikke ved, at Trine har fortrudt – og det er ikke hendes kommende mand

Kan man skjule for sin kommende mand, at man har to brudekjoler klar? Trine forsøgte, men til sidst havde hun brug for at lette sit hjerte:

- Jeg ville egentlig have holdt det hemmeligt for min mand, at jeg havde fortrudt med kjolen, men fordi jeg ikke fik solgt kjole nummer et, før jeg købte den anden, kom jeg til at overskride budgettet. Så måtte jeg hellere fortælle ham det, siger Trine.

”Du er en klovn!” Det var ordene, Trines mand leverede, da hun fortalte, hvorfor der hænger to brudekjoler i skabet. Men faktisk var det ikke gommens reaktion, hun frygtede mest – det var hendes mors:

- Min mor ved ikke, at har købt kjole nummer to endnu. Jeg frygter lidt at få ”mor-skæld-ud”, for hun vil helt sikkert ikke synes, det er en god idé, griner Trine småfnisende.

Det kan godt være, at Trine er helt sikker på, at kjolen fra Fuhrman er the one, men der er delte meninger om den nye brudekjole, fortæller hun:

- Mine børn er meget i tvivl om, hvilken de bedst kan lide, og faktisk er kjolen fra Panayotis min venindes favorit.

Betyder de delte meninger så, at Trine er på udkig efter en tredje brudekjole? Noget kunne tyde på det.

LÆS OGSÅ: Maria sparede 14.200 kroner på sit bryllup ved blot at gøre én ting anderledes

Trines første brudekjole blev købt i Vejle hos Panayotis.
Trines første brudekjole blev købt i Vejle hos Panayotis.

Jagten er ikke slut endnu: Trine leder efter brudekjole nummer 3

- Jeg overvejer faktisk en kjole mere til at danse i efter klokken tolv, griner Trine.

Men før jagten på den perfekte dansekjole kan begynde, skal den ubrugte brudekjole fra Panayotis sælges. Det er dog ikke nogen helt nem beslutning:

- Det er lidt med grædende hjerte, at jeg sælger den, for jeg synes virkelig, den er smuk. Men man skal have den inderste følelse med i det, fortæller Trine.

Brudeslør til salg på DBA:

 1. Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med blondekant med sølv-/guldfunklende tråde samt palietter. Hårkam pås

  Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med blondekant med sølv-/guldfunklende tråde samt palietter. Hårkam påsat. Farven er lys elfenben. Fra kr. 230. Længde 285 cm koster kr. 525,- (opr. salgspris kr. 2995,-)

  230,00 kr.01-10-2023
 2. Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med fabriksfejl. Svag gullig farve på en meget lille del af blonden (se

  Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med fabriksfejl. Svag gullig farve på en meget lille del af blonden (se billede 2) og sløret sælges derfor meget billigt. Oplysninger om sløret: Længde: 270 cm Farve: ivo

  175,00 kr.30-09-2023
 3. Brudeslør, Nyt brudeslør med sød tunget perlekant.
Længde 90 cm og farven off-white.

  Brudeslør, Nyt brudeslør med sød tunget perlekant. Længde 90 cm og farven off-white.

  325,00 kr.30-09-2023
 4. Brudeslør, Ubrugt, Udstillingsmodel. Smukkeste vandfaldsslør i kvalitets tyl. Sløret er meget bredt

  Brudeslør, Ubrugt, Udstillingsmodel. Smukkeste vandfaldsslør i kvalitets tyl. Sløret er meget bredt (ca. 300 cm), hvilket gør sløret meget vandfalds-ægte. Sløret er nyt og ubrugt, og har kun været uds

  465,00 kr.30-09-2023
 5. Brudeslør, Nye 'Sofie Loureen' brudeslør med påsyet blondekant. Alle har påsat hårkam. Priser fra kr

  Brudeslør, Nye 'Sofie Loureen' brudeslør med påsyet blondekant. Alle har påsat hårkam. Priser fra kr. 490,-. Billede 1+2+3+4: farve lys elfenben, længde 280-300 cm # kr. 490,-. Billede 5+6: Magen ti

  490,00 kr.29-09-2023
 6. Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med massere af bling-bling i form af palietter, som giver slørerne et m

  Brudeslør, Ubrugt, Brudeslør med massere af bling-bling i form af palietter, som giver slørerne et meget smukt shine. Alle slør er helt nye. Fra kr. 460,-. Slør på billede 1+2+3, 1-lags: Længde: 275

  460,00 kr.28-09-2023

Vil du bære slør på din store dag? Du finder et stort udvalg af flotte brudeslør på DBA netop nu.

Her er det bedste råd til kommende brude

- Det kommer hurtigt til at lyde som en kliché, men det vigtigste er altså, at man går efter sin mavefornemmelse. Man giver sig selv en gave den dag, man vælger sin brudekjole, og derfor er det bare så vigtigt, at man vælger den kjole, man har det bedst i – også selvom det betyder, at man skal prøve mange kjoler, fortæller Trine med overbevisning i stemmen.

Netop fordi hun selv har stået i et prøverum og følt sig presset til at komme hjem med en brudekjole, fordi hun forventede det, understreger hun, hvor vigtigt det er, at man er helt sikker i sin sag. Derfor opfordrer hun også interesserede brude til at komme forbi og prøve hendes kjole, før de køber den:

- Det skal være en hyggelig ting at købe sin brudekjole, så jeg synes, man skal tage en veninde eller sin mor med, når man kommer forbi og prøver kjolen hos mig. Jeg giver gerne et glas rosé eller en kop kaffe, så de får en god oplevelse, fortæller Trine til sidst.

Vil du prøve Trines brudekjole? Der er mange penge at spare på den smukke, ubrugte brudekjole. Nyprisen var 12.800, men Trine sælger den for kun 4.200 kroner. Skal kjolen være din, kan du prøve den hos Trine i Viborg – med et glas rosé og et par fifs til kjolekøbet inkluderet i handlen.

LÆS OGSÅ: Her er DBAs dyreste brudekjole

Du kan prøve brudekjolen hos Trine i Viborg, og hun byder både på kaffe og rosevin, mens du prøver den.
Du kan prøve brudekjolen hos Trine i Viborg, og hun byder både på kaffe og rosevin, mens du prøver den.

Der er mange penge at spare i bryllupsbudgettet, hvis du køber udstyret brugt. Trine har selv kigget efter brugte brudekjoler på DBA, men selvom hun ikke fandt drømmekjolen i det store udvalg, endte det med, at kagestativet og andet pynt blev fundet brugt. Vil du spare penge på brylluppet? Lige her giver vi dig 9 måder at spare penge på, når du planlægger bryllupsfesten.

Kunne du brænde en brudekjole til 25.000 kroner? Vi legen med ilden og lader drømmen om en designerkjole gå op i flammer. Her i videoen kan du finde ud af, hvorfor vi sætter ild til en helt ny brudekjole fra Jesper Høvring.

Relaterede artikler