Nu kan du købe Thomas Eje's ikoniske, hvide el-klaver
Livsstil

Nu kan du købe Thomas Eje's ikoniske, hvide el-klaver

Louise Guldager
Louise Guldager

Har du også en glad entertainer gemt i maven? Eller drømmer du bare om at sidde ved et hvidt el-klaver og lade tangenterne styre, mens historiens vingesus sagte akkompagnerer musikken? Lige nu kan du købe dette el-klaver, der har en ikke helt ukendt ejermand bag sig.

Det har været med på tourné i både Danmark og Las Vegas, hvor det har spillet på ’Planet Hollywood’. Derfor er dette el-klaver særligt berejst, og du kan erhverve dig det lige nu på DBA.

Det klassiske el-flygel er fra 1990'erne og er i ”meget pæn stand på trods af tourné”, skriver den kendte ejermand, der altså har sat sit hvide Yamaha GT2 til salg på DBA nu.

- Det er købt i forbindelse med et Linie 3-show. Så tog jeg det med på turne i mit eget show bagefter - blandt andet i Las Vegas. Siden har det stået her på Sydals, hvor vi bor, fortæller den nu 62-årige Thomas Eje, der for de fleste nok er kendt som dansk skuespiller, entertainer, musiker, sanger, komiker og kunstmaler.

Thomas Eje er måske særlig kendt fra komikergruppen Linie 3, som han etablerede sammen med Anders Bircow og Preben Kristensen i 1979. Siden har han været vidt omkring i den danske underholdningsbranche og har optrådt med flere one-man shows, været bosat en årerække i USA og siden 2008 ejet landstedet Harbæksgård i Skovby på det sydlige Als, hvorfra han sammen med sin kone Katherine Scrivens Eje driver et kulturhus for kunst og musik.

Og det er herfra, at han blandt andet optræder nu og har fået andre instrumenter til. Her har han fået bygget et andet klaver, så nu er det hvide Yamaha, GT2 altså kommet i overskud.

- Jeg har ikke brug for tre klaverer, så det er på tide, at give det videre til en ny ejer.

El-klaver til salg på DBA:

 1. Elklaver, andet mærke, Music Time Keybord 670, Sælger denne fine el-klaver med stativ, har mange fun

  Elklaver, andet mærke, Music Time Keybord 670, Sælger denne fine el-klaver med stativ, har mange funktioner så som record, effekter, trummer, og op til 40 forskelllige instrumenter. Sælges da den ikke

  200,00 kr.25-09-2023
 2. Yamaha Clavinova CLP-230 El-klaver

  Yamaha Clavinova CLP-230 El-klaver

  Elklaver, Yamaha, CLP-230, Yamaha Clavinova CLP-230 digitalt rosentræ klaver med tilhørende klaverbænk. En video af klang og andre funktioner kan ses her: https://youtu.be/Le0kB0TKyv0?si=UnCYVxboZWDV

  3.500,00 kr.22-09-2023
 3. Yamaha Electronics piano P-120

  Yamaha Electronics piano P-120

  Elklaver, Yamaha, P-120, Jeg sælger mit el-klaver, fordi jeg ikke får spillet på det. Virker perfekt. Stativ medfølger.

  5.000,00 kr.02-09-2023
 4. Elflygel, Technics, ** El-Klaver / Elorgel, Techincs E 10 L**

** El 0rgel velholdt med bænk

** røg

  Elflygel, Technics, ** El-Klaver / Elorgel, Techincs E 10 L** ** El 0rgel velholdt med bænk ** røgfrit og dyrefrit hjemme ** Se billeder ** Kan leveres til kantsten mod ekstra betaling ** skriv h

  999,00 kr.11-08-2023
 5. Casio AP-470BK El-Klaver

  Casio AP-470BK El-Klaver

  Elklaver, Casio Celviano, AP-470BK, AP-470 overbeviser med mere end sit elegante design, fremfor alt gennem den flotte AiR-klang samt et stort antal funktioner for klang, akustik og effekter. • 256 t

  7.499,00 kr.17-02-2023
 6. Elklaver, Roland, HP 330e, 88 tangenters anslagsfølsomt progressivt Hammer-Action klaviatur. Justerb

  Elklaver, Roland, HP 330e, 88 tangenters anslagsfølsomt progressivt Hammer-Action klaviatur. Justerbar anslag (let, normal, hård) 64 toners polyfoni. Meget velholdt og velspillende digitalklaver med 1

  6.500,00 kr.29-07-2023

Lige nu er der 203 annoncer på DBA med el-klaverer til salg. De 136 af dem står i Jylland, så her er der størst chance for at finde ét.

Så mange instrumenter spiller Thomas Eje på

Til at starte med blev den gamle stald på 700 kvadratmeter på Als omdannet til galleri. Nu er der efter ti år også blevet plads til musik i Kulturhuset. Og det giver da også god mening, at parret har prioriteret dette, for Thomas Eje kan faktisk spille på hele 12 instrumenter. 

Måske derfor har han også fået samlet sig nogle stykker gennem årene. I hvert fald så har han på sin DBA-profil lige nu både sit hvide el-klaver til salg samt en vibrafon, som han altså også har fået samlet sig for mange af, fortæller han:

- Jeg har jo ikke brug for tre stykker af hver ting. Det står bare og fylder. Derfor har jeg sat lidt af det til salg, fortæller Thomas Eje, der er uddannet på Det Danske Musikakademi i 1974 til 1976.

Senere studerede Thomas Eje fagot og klaver på Det Fynske Musikkonservatorium, og sidenhen blev det til 3 år på Skuespillerskolen ved Århus Teater. Så der er ingen tvivl om, at det er en spilleglad mand, der er bag det velkendte ydre.

LÆS OGSÅ: Lær at spille på instrumenter på en iPad

Dette Yamaha GT2 har Thomas Eje lige nu til salg på DBA til 35.000 kroner. Klaveret har været med i Linje 3 shows, og det har også givet lyd til kendissens Las Vegas-shows
Dette Yamaha GT2 har Thomas Eje lige nu til salg på DBA til 35.000 kroner. Klaveret har været med i Linje 3 shows, og det har også givet lyd til kendissens Las Vegas-shows

Thomas Eje: Derfor er klaveret pengene værd

- Det er et elegant klaver. Og det har en rigtig god lyd. Det har et godt anslag. Det her er kræs for kendere, fortæller Thomas Eje.

- Det er for eksempel rart, at man kan skrue op og ned for det. Og så kan man sætte hovedtelefoner på, så man kan sidde og øve for sig selv uden at forstyrre andre. Det er til folk, der nyder god musik.

Men han har trods alt ikke brug for tre vibrafoner og tre klaverer, fortæller han. Så nu er et af hvert instrument til salg på DBA.

- Jeg har jo ikke brug for tre stykker af hver ting. Det står bare og fylder.

LÆS OGSÅ: Disse ting søgte vi mest på på DBA i 2018

35.000 kroner. Det er den pris, som Thomas Eje vil have for denne vibrafon, som lige nu er til salg på DBA
35.000 kroner. Det er den pris, som Thomas Eje vil have for denne vibrafon, som lige nu er til salg på DBA

Disse andre ting har Thomas Eje løbende til salg

Det er ikke uvant for Thomas Eje at købe og sælge brugt. Det har han ofte gjort:

- Jeg har masser af ting til salg løbende. Mikrofoner, lamper, møbler, instrumenter.  Jeg har også engang solgt et Steinway-koncertflygel på DBA. Det blev købt af én, der bor i Hamborg, fortæller han.

På samme måde er han heller ikke bange for at købe brugt selv. Det gør han faktisk gerne:

På vores koncertsted i kulturhuset har vi for eksempel fået bygget nogle flotte barer, der er bygget ud af gamle skabe, vi har købt og fundet brugt. Sådan noget kan man ikke bare gå ud og købe i en butik.

Yamaha-klaver til salg på DBA:

 1. Yamaha B1 SG2 Silent

  Yamaha B1 SG2 Silent

  Klaver, Yamaha, B1 SG2 , Super fint Yamaha B1 sg2 Silent med midi og fantastisk god tone, Silent og akustisk.

  29.900,00 kr.15-08-2023
 2. Klaver, Yamaha, Psr E353, En Yamaha PSR-E353 Med stativ og pedal. Kvaliteten er anstændig. Nogle mar

  Klaver, Yamaha, Psr E353, En Yamaha PSR-E353 Med stativ og pedal. Kvaliteten er anstændig. Nogle markeringer på klaverets tastaturer.

  300,00 kr.23-09-2023
 3. Klaver, Yamaha, ., Min mors gode klaver inkl. klaverbænk er til salg, da jeg selv har et klaver. Ton

  Klaver, Yamaha, ., Min mors gode klaver inkl. klaverbænk er til salg, da jeg selv har et klaver. Tonen/lyden er god og det er blevet stemt jævnligt. Pga. flytning har jeg/vi desværre ikke plads til de

  5.000,00 kr.19-09-2023
 4. Klaver, Yamaha, E-108, Jeg sælger mit kære Yamaha klaver, da jeg har anskaffet mig et elklaver, som

  Klaver, Yamaha, E-108, Jeg sælger mit kære Yamaha klaver, da jeg har anskaffet mig et elklaver, som egner sig lidt bedre til livet i Københavnerlejlighed. Det er et smukt og vellydende klaver, som h

  8.000,00 kr.17-09-2023
 5. Klaver, Yamaha, Ps, Yamaha P2 (Hamamatsu, 1965). Masterbuilt. Valnød. Perfekt mekanik i tangenter og

  Klaver, Yamaha, Ps, Yamaha P2 (Hamamatsu, 1965). Masterbuilt. Valnød. Perfekt mekanik i tangenter og pedaler. Fremstår elegant og nydeligt og har naturligvis en fantastisk klang. SN: 415979.

  10.000,00 kr.04-09-2023
 6. Yamaha klaver (p-95) udlejes!

  Yamaha klaver (p-95) udlejes!

  Klaver, Yamaha, p-95, Yamaha klaver (p-95) inkl stativ udlejes! Link: https://www.hygglo.dk/97c-yamaha-klaver-p-95

  200,00 kr.21-03-2022

Er du specielt på udkig efter et Yamaha klaver, så er der lige nu 51 annoncer på DBA, der matcher dette. Ud af disse er 7 af dem dyrere end 15.000 kroner og altså i topklasse-kategorien, som Thomas Ejes.

Sådan reagerer folk, når de finder ud af, hvem de handler hos

At den folkekære entertainer er kendt, er ej heller en faktor, der afholder ham fra at sælge sine ting. Og selvom det ikke er noget, der åbenlyst skiltes med på annoncerne, så vil det dog kunne ses, hvis man kigger efter. Han har for eksempel også har lagt et par billeder ud, hvor han selv sidder ved klaveret.

Hr. Eje indrømmer dog, at der nogle gange kan opstå ”et pudsigt øjeblik”, når folk kommer for at hente tingene og ikke på forhånd er klar over, hvem det er, de skal købe brugt hos.

- Der var faktisk én her til morges, der kom for at købe en keramikovn, jeg havde til salg. Jeg havde kun åbnet døren, så udbrød han: ”Hvad fanden - er det dig?!”, fortæller Thomas Eje med et grin, der ikke lader dén slags kommentarer spille nogen større rolle.

- Altså, jeg er på en måde vandt til det. Og samtidig så slipper man jo heldigvis for alt det ramasjang, når man som jeg har valgt at bo langt ude på landet.

Her kan du se en af de barer, som Thomas Eje har bygget ved hjælp af genbrugskasser
Her kan du se en af de barer, som Thomas Eje har bygget ved hjælp af genbrugskasser

Klassisk klaver til salg på DBA:

 1. Klaver, Kawai, CX-4S, Meget flot og klassisk klaver i hvid højglans. Det er passet på og stemt af pr

  Klaver, Kawai, CX-4S, Meget flot og klassisk klaver i hvid højglans. Det er passet på og stemt af professionel. Vi har selv været glade for det fordi det har en god tone, af god kvalitet og det siges

  19.500,00 kr.04-09-2023
 2. El-Flygel

  El-Flygel

  Elflygel, andet mærke, Artesia, Smukt, lækkert OG pris venligt El-Flygel fra Artesia. Digital flygel i eksklusiv sort højglans lakering. Med matchende piano bænk. Vægtede og anslagsfølsomme hammer act

  12.995,00 kr.29-04-2021
 3. Casio CT-S1BK - Digital Klaver

  Casio CT-S1BK - Digital Klaver

  Elklaver, Casio Celviano, CT-S1BK, Casiotone CT-S1 er et bærbart digitalt klaver med Casios nyudviklede AiX lydkilde, moderne og rent design, 61 anslagssfølsomme tangenter, indbyggede højttalere og ma

  1.999,00 kr.17-02-2023
 4. Piano, andet mærke, Klassisk, Klaver med bænken er i god stand.

 Pris kan snakkes !

  Piano, andet mærke, Klassisk, Klaver med bænken er i god stand. Pris kan snakkes !

  5.000,00 kr.19-02-2023

Drømmer du mere om et klassisk klaver, så kan du finde 275 annoncer, der matcher dette på DBA. 200 af dem ligger til under 2.000 kroner.

Thomas Eje er langt fra den eneste kendte dansker, der benytter DBA. En af Danmarks rigeste erhvervsmænd Karsten Ree er heller ikke ”for god” til at gøre en handel på DBA. Læs her, hvad der er det dyreste, han har solgt på DBA.

Også Anders Blichfeldt fra ’Big Fat Snake’ har købt og solgt en hel del på DBA. I podcasten GODT BRUGT kan du her høre om hans salg af sine musikinstrumenter, og hvilken guitar han lige nu leder efter på DBA.

Du kan også – hvis du har mod på det – se med i videoen herunder. Her smadrer vi en sprit ny Fender-guitar til pindebrænde. Hvorfor vi gør dette, kan du få svar på i videoen eller ved at læse mere i artiklen, her.

Relaterede artikler