Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser
Livsstil

Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har solgt det meste af sin garderobe til kendisser, og hendes gamle, store gevir hænger lige nu på et badehotel i Skagen. Her kan du læse om supersælger Channes finurlige oplevelser og bedste erfaringer.

Hvis du solgte en lampe for 5.000 kroner, som du selv havde været ude og give 30 kroner for, ville du så ik’ betragte det som en rimelig god handel?

Det ville de fleste nok, men følelserne er blandet hos 26-årige Channe, der står bag dette salg. Når man spørger hende, hvilket salg hun fortryder i dag, er det netop salget af den lampe.

I denne artikel kan du læse hvorfor, og du får andre hyggelige annektdoter og råd fra supersælgeren, der bor i Arden. Channe Frederiksen har nemlig solgt sine brugte ting, siden hun var 15. I dag er nordjyden 26 år, og hun har gjort sig en del erfaringer.

Du kan i artiklen blandt andet læse om de kendisser, Channe i tidens løb har solgt til, og du kan også få svar på, hvad hvordan Go’morgen Danmark er indbladet i den handelsoplevelse, som var Channes bedste.

Ps. Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channes genbrugshjem, så inviterer vi dig indenfor i denne artikelDu kan også læse om de genbrugsgaver, Channe har givet og modtaget, ved at klikke på denne artikel.

Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv
Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv

Hvor meget og hvor ofte sælger du på brugtmarkedet?

Jeg sælger ting nogle gange om måneden. Jeg har gjort det siden, jeg var 15 år, så nu hvor jeg er 26 år, må det vel være langt over 1.000 ting, jeg har solgt gennem tiden.

Hvorfor sælger du dine brugte ting?

For at få penge til noget nyt.

Har du et eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Ja, jeg har før i tiden solgt størstedelen af mit tøj til medvirkende fra TV-programmet ’For lækker til love’ og ’Kongerne i sneen’. Jeg kan ikke lige huske, hvad pigerne hed, da jeg ikke selv så programmerne.

Tøj til salg på DBA:

 1. Skjorte, co couture, str. 38, hvid, rød, bomuld, God men brugt, Mønstret skjorte i hvid og rød. Er s

  Skjorte, co couture, str. 38, hvid, rød, bomuld, God men brugt, Mønstret skjorte i hvid og rød. Er str L men til den lille side så derfor har jeg skrevet M. Sælger meget andet fra en række lækre mærk

  300,00 kr.09-12-2023
 2. Cardigan, Ganni, str. 38, cotton, Næsten som ny

  Cardigan, Ganni, str. 38, cotton, Næsten som ny

  300,00 kr.09-12-2023
 3. Hættetrøje, Ganni, str. 38, Mørkeblå, Næsten som ny, Np. 1100 kr.

  Hættetrøje, Ganni, str. 38, Mørkeblå, Næsten som ny, Np. 1100 kr.

  500,00 kr.09-12-2023
 4. Skjorte, Ganni, str. 38, cotton, Næsten som ny

  Skjorte, Ganni, str. 38, cotton, Næsten som ny

  300,00 kr.09-12-2023
 5. Top, Ganni, str. 40, Sort, Næsten som ny, Smuk sort blondetop fra Ganni i str 40. Brystmål 2x50 cm l

  Top, Ganni, str. 40, Sort, Næsten som ny, Smuk sort blondetop fra Ganni i str 40. Brystmål 2x50 cm længde 55 cm. Den er lavet af polyamide/spandex/rayon. Sælges for 350 kr plus porto. Se også mine and

  350,00 kr.08-12-2023
 6. Top, Ganni, str. 40, Sort, Næsten som ny, Fed sort top/T-shirt fra Ganni med metallic print i str 40

  Top, Ganni, str. 40, Sort, Næsten som ny, Fed sort top/T-shirt fra Ganni med metallic print i str 40/42. Den er lavet af viscose. Brugt 2 gange. Brystmål 2x58 cm L 66 cm. Sælges for 300 kr plus porto.

  300,00 kr.08-12-2023

Hvad enten du er på jagt efter bluser, kjoler, bukser eller nederdele, kan du finde det på DBA. Her er der tøj fra mærker som Ganni, Gucci, Stine Goya, Supreme og Han Kjøbenhavn.

Har du endnu eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Jeg har solgt vores store gevir, som vi har haft hængende i stuen, til et badehotel i Skagen. Så nu hænger det dér.

Hvad er din bedste handelsoplevelse?

Jeg skulle være med i Go’morgen Danmark og skulle derfor til Sjælland. På vejen besluttede vi os for at køre forbi en lille genbrugsbutik, og der stod den sødeste, ældre dame, som jeg købte et fad af. Hun var virkelig rar og kærlig. Det var en rigtig god oplevelse.

LÆS OGSÅ: Denne dag bliver der handlet mest på DBA

Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes
Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes

Har du solgt noget, som du efterfølgende har fortrudt?

Jeg solgte engang en keramiklampe fra Kähler til 5.000 kroner. Jeg fik en god pris, må man sige, for jeg havde selv givet 30 kroner for den. Men den var dælme fin, så i dag fortryder jeg den handel.

Hvilken ting fra dit hjem kunne du ALDRIG finde på at sælge?

En lille julemand fra min barndom. Men alt andet må gerne sælges, såfremt jeg får tilbudt den rigtige pris.

Kähler til salg på DBA:

 1. Keramik, Service, Keramik, Service

Kähler kaffeservice Marguerit skabt af Niels Kähler.

Marguerit

  Keramik, Service, Keramik, Service Kähler kaffeservice Marguerit skabt af Niels Kähler. Marguerit stel fra ca. 1920. Dekorationen er designet af Nils , som lavede en eksklusivaftale med Magasin du N

  3.200,00 kr.10-12-2023
 2. Keramik, Vase og lysestage , Kähler, Fin lille vase fra Kähler - ingen skår 60 kr. 

Ittaillia lyses

  Keramik, Vase og lysestage , Kähler, Fin lille vase fra Kähler - ingen skår 60 kr. Ittaillia lysestage 50 kr. (6 cm) Køber betaler porto.

  60,00 kr.10-12-2023
 3. Keramik, Krukke, Herman A Kähler, Fin lille Herman A Kähler krukke 9cm (har lidt afskalning i kant)

  Keramik, Krukke, Herman A Kähler, Fin lille Herman A Kähler krukke 9cm (har lidt afskalning i kant) fast pris 250kr

  250,00 kr.10-12-2023
 4. Porcelæn, Kähler vase, Kähler omaggio vase, Kähler Vase omaggio
5 striber

  Porcelæn, Kähler vase, Kähler omaggio vase, Kähler Vase omaggio 5 striber

  150,00 kr.09-12-2023
 5. Andet, Salt og peber kværn, Kähler Hammershøj, Har aldrig været brugt.

  Andet, Salt og peber kværn, Kähler Hammershøj, Har aldrig været brugt.

  345,00 kr.09-12-2023
 6. Porcelæn, Tallerkner, Kähler Mano, Kr 75,- pr styk. Kr 400,- for alle samlet solgt. Ingen slåede kan

  Porcelæn, Tallerkner, Kähler Mano, Kr 75,- pr styk. Kr 400,- for alle samlet solgt. Ingen slåede kanter. Ø 22 cm bredeste punkt. Ø 18 smalleste punkt.

  75,00 kr.09-12-2023

Du har 2.295 muligheder, hvis du leder efter en ting fra Kähler på DBA.

Hvilke ting tager dig længere tid at sælge end andet?

Årh, jeg synes, det kan være svært at komme af med mit børnetøj til mine drenge, fordi der er så mange andre, der også sælger tøj i de størrelser.

Er der en ting, du måtte tage af markedet igen, fordi ingen gad købe den?

Nej, der er altid nogen, der vil købe. Det er bare et spørgsmål om, hvad prisen er. Men herretøj gider jeg dog ikke sælge, fordi jeg synes, det tager tid at få det afsat. Så det ryger til genbrug i stedet.

Er der noget, du planlægger at sælge snart?

Alt ved os er næsten til salg. Det er bare et spørgsmål om pris. Hvis vi får tingene solgt, finder vi nemlig bare nogle nye og fede ting.

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Er du også glad for DBA?
Hvis du elsker DBA lige så højt som Channe, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om. Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) ebay.com
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Min oplevelse er, at hvis der er en god historie i de ting, du sælger, er det eftertragtet. Hvis nu for eksempel du sælger noget, der har stået i en offentlig bygning eller lokalt i det offentlige rum, vil folk have fingre i det.

Jeg havde eksempelvis 37 julestjerner fra Aalborgs gågade til salg, og der gik ikke længere end 10 minutter, og så var de solgt. Jeg beholdte selv 4 til mit eget hjem.

Et godt tip at give videre: Hvordan sælger man mest effektivt?

Tag gode billeder af de ting, du sælger. Et godt billede er for eksempel ét, hvor tingen indgår i din indretning. Sælger du tøj, så tag et billede af tøjet, når du har det på. Det giver et bedre indblik for køber.

Du kan læse flere gode salgsråd i artiklen, her. Vil du derimod læse mere om Channe, kan du finde hendes Facebook-side på 'Channes finurlige verden'.

Gamle gadelamper til salg på DBA:

 1. Pendel, Ikea, Loftslampe i bambus - håndlavet fra Ikea.
Fejler intet.
Højde: 54 cm
Diameter: 50 cm
N

  Pendel, Ikea, Loftslampe i bambus - håndlavet fra Ikea. Fejler intet. Højde: 54 cm Diameter: 50 cm Nypris Ikea: 729 kr

  450,00 kr.10-12-2023
 2. Pendel, Retro, Retro loft-Lampe i god stand
Lampen er fra 1960’erne og betrukket med stof.
mål
Diame

  Pendel, Retro, Retro loft-Lampe i god stand Lampen er fra 1960’erne og betrukket med stof. mål Diameter 35 cm Højde 23 cm Ledning 1,6 m Kan sendes forsvarligt med GLS for 50 kr Fast pris

  200,00 kr.10-12-2023
 3. Eglo Pendel - Dembleby - Bambus - Loftlamper Hos Coop

  Eglo Pendel - Dembleby - Bambus - Loftlamper Hos Coop

  Eglo Pendel - Dembleby - Bambus - Loftlamper Hos C, eglo, Loftlampe fra Eglo Møbler, farver og kunst. God indretning er mange ting. Og den rigtige lampe er prikken over i'et på en god indretning. Et p

  749,00 kr.22-12-2022
 4. Børnelampe, Loftslampe til børneværelset. Har en del år på bagen, men er i fin stand. 
H: 26 cm. D:

  Børnelampe, Loftslampe til børneværelset. Har en del år på bagen, men er i fin stand. H: 26 cm. D: 33 cm.

  50,00 kr.10-12-2023
 5. Anden loftslampe, 3 messing lamper sælges samlet for 989kr

lysekronen
mål
højde ca 44cm
længde ca 3

  Anden loftslampe, 3 messing lamper sælges samlet for 989kr lysekronen mål højde ca 44cm længde ca 38cm væglamperne mål højde ca 48cm længde ca 24cm HUSK AT SE MINE ANDRE ANNONCER

  800,00 kr.10-12-2023
 6. Pendel, Kugle lampe, Antik Art deco kugle lampe fra 1920 eller 1930’erne
Retro Loft-lampen / hængela

  Pendel, Kugle lampe, Antik Art deco kugle lampe fra 1920 eller 1930’erne Retro Loft-lampen / hængelampen er i fin stand og virker som den skal. Mål Diameter ca 18 cm Højde ca 25 cm Ledning

  300,00 kr.10-12-2023

Du kan finde gamle gadelamper til salg på DBA ved at klikke her.

Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channe og hendes flotte genbrugshjem, burde du klikke her, hvor du blandt andet kan læse, hvilket genbrugsfund Channe får mest ros for af vennerne. Du kan også læse, hvilke genbrugsgaver, hun har købt og modtaget i artiklen, her.

Vil du derimod læse om en anden, der kan tjene kassen på at sælge dine ting på DBA, så læs denne artikel om Susanne, der i artiklen blandt andet forklarer, hvilke ting du bør sælge lige nu, eftersom disse er meget populære fortiden.

Du kan også læse om 27-årige Mads, der har 2.860 ting til salg. Og det er alle sammen den samme slags.

Marie-Louise har lavet en lampe ud af sin gamle peberkværn. Den og meget andet kan du selv tjekke ud i videoen herunder, hvor hun viser dig rundt i sit hjem.

Du kan læse mere om Marie-Louises indretningsvalg i artiklen, her.

Relaterede artikler