Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser
Livsstil

Supersælger Channe har solgt det meste af sit tøj til kendisser

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har solgt det meste af sin garderobe til kendisser, og hendes gamle, store gevir hænger lige nu på et badehotel i Skagen. Her kan du læse om supersælger Channes finurlige oplevelser og bedste erfaringer.

Hvis du solgte en lampe for 5.000 kroner, som du selv havde været ude og give 30 kroner for, ville du så ik’ betragte det som en rimelig god handel?

Det ville de fleste nok, men følelserne er blandet hos 26-årige Channe, der står bag dette salg. Når man spørger hende, hvilket salg hun fortryder i dag, er det netop salget af den lampe.

I denne artikel kan du læse hvorfor, og du får andre hyggelige annektdoter og råd fra supersælgeren, der bor i Arden. Channe Frederiksen har nemlig solgt sine brugte ting, siden hun var 15. I dag er nordjyden 26 år, og hun har gjort sig en del erfaringer.

Du kan i artiklen blandt andet læse om de kendisser, Channe i tidens løb har solgt til, og du kan også få svar på, hvad hvordan Go’morgen Danmark er indbladet i den handelsoplevelse, som var Channes bedste.

Ps. Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channes genbrugshjem, så inviterer vi dig indenfor i denne artikelDu kan også læse om de genbrugsgaver, Channe har givet og modtaget, ved at klikke på denne artikel.

Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv
Et billede fra Channes hjem. Det meste af Channes hjem er købt brugt, og hun sælger det gerne igen, og ofte kan hun få det samme for tingene, som hun købte dem for. Channe har købt og solgt på brugtmarkedet i størstedelen af sit liv

Hvor meget og hvor ofte sælger du på brugtmarkedet?

Jeg sælger ting nogle gange om måneden. Jeg har gjort det siden, jeg var 15 år, så nu hvor jeg er 26 år, må det vel være langt over 1.000 ting, jeg har solgt gennem tiden.

Hvorfor sælger du dine brugte ting?

For at få penge til noget nyt.

Har du et eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Ja, jeg har før i tiden solgt størstedelen af mit tøj til medvirkende fra TV-programmet ’For lækker til love’ og ’Kongerne i sneen’. Jeg kan ikke lige huske, hvad pigerne hed, da jeg ikke selv så programmerne.

Tøj til salg på DBA:

 1. Skjorte, Ganni, str. 38, Leopard, Næsten som ny, Kan ikke ses den er brugt få gange.
Smuk skjorte

  Skjorte, Ganni, str. 38, Leopard, Næsten som ny, Kan ikke ses den er brugt få gange. Smuk skjorte

  250,00 kr.23-03-2023
 2. T-shirt, Ganni, str. 36, Næsten som ny, Flot Ganni t shirt er brugt få gange str. S

  T-shirt, Ganni, str. 36, Næsten som ny, Flot Ganni t shirt er brugt få gange str. S

  400,00 kr.22-03-2023
 3. Sweater, GANNI, str. 36, Rød og Sort, Mohair, Næsten som ny, Kun brugt en enkelt gang.

  Sweater, GANNI, str. 36, Rød og Sort, Mohair, Næsten som ny, Kun brugt en enkelt gang.

  500,00 kr.22-03-2023
 4. Skjorte, GANNI, str. 38, GANNI 
SKJORTE
STR : S
SENDER GERNE

  Skjorte, GANNI, str. 38, GANNI SKJORTE STR : S SENDER GERNE

  200,00 kr.21-03-2023
 5. Cardigan, Ganni, str. 38, Sand, Materiale: 55% bomuld, 45% polyamid, Ubrugt, Ganni Cardigan Cotton R

  Cardigan, Ganni, str. 38, Sand, Materiale: 55% bomuld, 45% polyamid, Ubrugt, Ganni Cardigan Cotton Rope Knit Løs strikket cardigan fra Ganni. Cardiganen har en lys sandfarve med en hvid krave og mærk

  2.000,00 kr.20-03-2023
 6. Vest, Ganni, str. 38, Lilla, mørkeblå, rød og beige, Næsten som ny

  Vest, Ganni, str. 38, Lilla, mørkeblå, rød og beige, Næsten som ny

  500,00 kr.19-03-2023

Hvad enten du er på jagt efter bluser, kjoler, bukser eller nederdele, kan du finde det på DBA. Her er der tøj fra mærker som Ganni, Gucci, Stine Goya, Supreme og Han Kjøbenhavn.

Har du endnu eksempel på en finurlig handelsoplevelse?

Jeg har solgt vores store gevir, som vi har haft hængende i stuen, til et badehotel i Skagen. Så nu hænger det dér.

Hvad er din bedste handelsoplevelse?

Jeg skulle være med i Go’morgen Danmark og skulle derfor til Sjælland. På vejen besluttede vi os for at køre forbi en lille genbrugsbutik, og der stod den sødeste, ældre dame, som jeg købte et fad af. Hun var virkelig rar og kærlig. Det var en rigtig god oplevelse.

LÆS OGSÅ: Denne dag bliver der handlet mest på DBA

Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes
Gamle barborde i messing trender meget lige nu, så det bør du let kunne komme af med. Her kan du se Channes

Har du solgt noget, som du efterfølgende har fortrudt?

Jeg solgte engang en keramiklampe fra Kähler til 5.000 kroner. Jeg fik en god pris, må man sige, for jeg havde selv givet 30 kroner for den. Men den var dælme fin, så i dag fortryder jeg den handel.

Hvilken ting fra dit hjem kunne du ALDRIG finde på at sælge?

En lille julemand fra min barndom. Men alt andet må gerne sælges, såfremt jeg får tilbudt den rigtige pris.

Kähler til salg på DBA:

 1. Andet, Skåle, Kähler, Kähler sæt.

Indeholder:
• 2 x tallerkner (22 cm)
• 2 x skåle (12,4 cm)
• 1 x

  Andet, Skåle, Kähler, Kähler sæt. Indeholder: • 2 x tallerkner (22 cm) • 2 x skåle (12,4 cm) • 1 x vase (15 cm. Høj) Sælges samlet , og afhentes i Køge Alle tingene har kun stået til udstilling i

  300,00 kr.23-03-2023
 2. Porcelæn, Vase, Kähler, Kähler Omaggio - Vase 20 cm, perlemor

Intakt

  Porcelæn, Vase, Kähler, Kähler Omaggio - Vase 20 cm, perlemor Intakt

  145,00 kr.23-03-2023
 3. Stentøj, Kähler vase, Super fin stentøjsvase formgivet af Nils Kähler i den karakteristiske turkise

  Stentøj, Kähler vase, Super fin stentøjsvase formgivet af Nils Kähler i den karakteristiske turkise farve. Vasen er i rigtig pæn stand. Højde 12,5 cm. Pris 125 kr.

  125,00 kr.23-03-2023
 4. Porcelæn, Toppe til kværne, Hammershøj Rosendal, Kæhler
Pris pr stk

  Porcelæn, Toppe til kværne, Hammershøj Rosendal, Kæhler Pris pr stk

  50,00 kr.23-03-2023
 5. Lille Kähler keramik figur

Pindsvin

  Lille Kähler keramik figur Pindsvin

  Porcelæn, Lille Kähler keramik figur Pindsvin, Lille Kähler keramik figur Pindsvin, Lille Kähler keramik figur, pindsvin. Højde 7,0 cm. Perfekt stand uden fejl. Der er 2 stk. Prisen er pr. stk.

  200,00 kr.01-06-2022
 6. Lille Kähler keramik figur

Pindsvin

  Lille Kähler keramik figur Pindsvin

  Porcelæn, Lille Kähler keramik figur Pindsvin, Lille Kähler keramik figur Pindsvin, Lille Kähler keramik figur, pindsvin. Længde 7,5 cm. Perfekt stand uden fejl. Der er 1 stk. Prisen er pr. stk

  200,00 kr.01-06-2022

Du har 2.295 muligheder, hvis du leder efter en ting fra Kähler på DBA.

Hvilke ting tager dig længere tid at sælge end andet?

Årh, jeg synes, det kan være svært at komme af med mit børnetøj til mine drenge, fordi der er så mange andre, der også sælger tøj i de størrelser.

Er der en ting, du måtte tage af markedet igen, fordi ingen gad købe den?

Nej, der er altid nogen, der vil købe. Det er bare et spørgsmål om, hvad prisen er. Men herretøj gider jeg dog ikke sælge, fordi jeg synes, det tager tid at få det afsat. Så det ryger til genbrug i stedet.

Er der noget, du planlægger at sælge snart?

Alt ved os er næsten til salg. Det er bare et spørgsmål om pris. Hvis vi får tingene solgt, finder vi nemlig bare nogle nye og fede ting.

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Hylder som denne kan du nemt selv lave med lidt lædersnor og noget træ. Og så kan du helt sikkert sælge hylderne for en bedre pris, end hvad du købte lædersnoren og træet for til sammen. Hylden her tilhører Channe
Er du også glad for DBA?
Hvis du elsker DBA lige så højt som Channe, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om. Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) ebay.com
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord
Gamle gadelamper, der har hængt i Københavns gader, er også meget populære. Sådan en har Channe for eksempel hængende over sit sofabord

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Min oplevelse er, at hvis der er en god historie i de ting, du sælger, er det eftertragtet. Hvis nu for eksempel du sælger noget, der har stået i en offentlig bygning eller lokalt i det offentlige rum, vil folk have fingre i det.

Jeg havde eksempelvis 37 julestjerner fra Aalborgs gågade til salg, og der gik ikke længere end 10 minutter, og så var de solgt. Jeg beholdte selv 4 til mit eget hjem.

Et godt tip at give videre: Hvordan sælger man mest effektivt?

Tag gode billeder af de ting, du sælger. Et godt billede er for eksempel ét, hvor tingen indgår i din indretning. Sælger du tøj, så tag et billede af tøjet, når du har det på. Det giver et bedre indblik for køber.

Du kan læse flere gode salgsråd i artiklen, her. Vil du derimod læse mere om Channe, kan du finde hendes Facebook-side på 'Channes finurlige verden'.

Gamle gadelamper til salg på DBA:

 1. Lysekrone, Smuk gammel lysekrone, funger fint.

  Lysekrone, Smuk gammel lysekrone, funger fint.

  500,00 kr.23-03-2023
 2. Ampel, Et fortrydelseskøb 
Helt ny.

  Ampel, Et fortrydelseskøb Helt ny.

  650,00 kr.23-03-2023
 3. Pendel, RETRO håndmalet keramikpendel, Virkelig fin keramikpendel med sødt blomstermotiv
Dia 22 cm
H

  Pendel, RETRO håndmalet keramikpendel, Virkelig fin keramikpendel med sødt blomstermotiv Dia 22 cm Højde til ledning ca 19 cm Lidt brugsspor i form af lidt krakelering, men ingen skår - se de 2 sidst

  125,00 kr.23-03-2023
 4. Anden loftslampe, Nordlux, Nordlux elskinne 1 Meter lang, helt ny. Var desværre for kort.

  Anden loftslampe, Nordlux, Nordlux elskinne 1 Meter lang, helt ny. Var desværre for kort.

  125,00 kr.23-03-2023
 5. Anden loftslampe, Hektar, 2 stk hektar loftslamper sælges samlet brugt minimalt 
E27 fatning som giv

  Anden loftslampe, Hektar, 2 stk hektar loftslamper sælges samlet brugt minimalt E27 fatning som giver godt lys ??ø 22 Perfekt stand Samlet pris

  300,00 kr.23-03-2023
 6. Pendel, Nielsen Light

  Pendel, Nielsen Light

  350,00 kr.23-03-2023

Du kan finde gamle gadelamper til salg på DBA ved at klikke her.

Hvis du ikke allerede har læst artiklen om Channe og hendes flotte genbrugshjem, burde du klikke her, hvor du blandt andet kan læse, hvilket genbrugsfund Channe får mest ros for af vennerne. Du kan også læse, hvilke genbrugsgaver, hun har købt og modtaget i artiklen, her.

Vil du derimod læse om en anden, der kan tjene kassen på at sælge dine ting på DBA, så læs denne artikel om Susanne, der i artiklen blandt andet forklarer, hvilke ting du bør sælge lige nu, eftersom disse er meget populære fortiden.

Du kan også læse om 27-årige Mads, der har 2.860 ting til salg. Og det er alle sammen den samme slags.

Marie-Louise har lavet en lampe ud af sin gamle peberkværn. Den og meget andet kan du selv tjekke ud i videoen herunder, hvor hun viser dig rundt i sit hjem.

Du kan læse mere om Marie-Louises indretningsvalg i artiklen, her.

Relaterede artikler