Siger du ikke lige til, når…

Siger du ikke lige til, når…

28. september 2016

Der er nogle brugte ting, der er i høj kurs – i det øjeblik de kommer på, går det ikke længe, før de forsvinder igen. Så er der de sager, som ikke kommer til salg særlig ofte, da der ikke findes ret mange eksemplarer til salg – eller fordi folk simpelt ikke nænner at sælge.

Din løsning er lige her. Og den hedder AnnonceAgent. Det er ikke noget nyt tiltag fra DBA, men det er – for nogle – måske overset eller tænkt som overflødigt. Men du kender det måske allerede – du er inde talrige gange om ugen for at lede efter ”noget” – misser du et par dage, kan det, du søgte, være annonceret, solgt og fjernet igen, uden du har lagt mærke til det.


Det er her, du skal have fat i AnnonceAgent. Hver du søger efter noget på DBA, kommer der et felt frem i bunden af din søgning – her kan du så vælge at blive informeret via e-mail, når der kommer en annonce på, som matcher det, du leder efter. Faktisk kommer servicen frem i toppen, hvis du søger på noget, som DBA-brugerne ikke har til salg.

Cartier Love Bracelet - DBA Guide
Cartier Love Bracelet, her i selskab med nogle gode venner...

Et konkret eksempel? Min kæreste var på jagt efter et Cartier Love Bracelet. De kan ikke længere købes i Danmark (kun brugt), og da en rejse til udlandet ikke lige stod for døren, var det sådan set bare at søge på DBA. On and off søgninger gav ingenting. Så søgte jeg en tilfældig dag, fandt et som var kommet på samme dag, herefter tog vi ud til sælgeren, så på sagen, og min kæreste kom hjem med et nyt, brugt armbånd.

En time efter var annoncen væk.

Cartier Love Bracelet - Til hende - DBA Guide

Om end nogle vil mene, at et sådan armbånd hører til i kvindernes smykkeskrin, skal du vide, at der også er lavet modeller af mindre feminin karakter. Et sådan er lavet i hvidguld og er udført som et bangle eller et åbent armbånd, om du vil. Jeg har et sådant. Og overvejer at sælge det. Så er det sagt. Du kan jo passende oprette en AnnonceAgent, hvis nu du skulle være på jagt efter et Cartier Love Bracelet…

Annonceagent dba.dk - DBA Guide
Du skal kigge efter denne annonceagent i bunden når din søgning ikke har nogle resultater....