Smart trick: Sådan finder du dit smykke i sandet
Livsstil

Smart trick: Sådan finder du dit smykke i sandet

Julie Schoen
Julie Schoen

Der er ingen grund til at gå i panik, hvis du mister dit smykke i sandet. For på DBA er der hjælp at hente til, hvordan du skaffer dit skønne smykke tilbage. Læs her, hvordan.

Panik! Hvor er det blevet af?

Hvis du spenderer det meste af sommerhalvåret på stranden og ofte går med smykker, så har du sikkert oplevet, at du har taget dine smykker af for ikke at bade med dem på. Du lægger dem i håndklædet, men glemmer dem, når du kommer tilbage, og vupti, så står du pludselig med håndklædet og tørrer dig og kommer i tanke om, at du ikke længere kan få øje på dine smykker!

Smykker og andre små genstande har det nemlig med meget let at forputte sig i sandet. Der skal ikke mere end et lille vinstød til før, at små objekter kan blive blæst over med lidt sandkorn, og så kan de pludselig blive rimelig svære at få øje på igen.

Men hvad stiller du så op, når uheldet er ude, ringen er forsvundet i sandet – og fremmede folk på stranden bliver ved med at traske rundt de steder, hvor ringen potentielt kunne gemme sig?

Det har vi svaret på herunder. Læs med og læs, hvor let du kan blive genforenet med dit smykke, hvis det har valgt at lege gemmeleg med dig på stranden.

Har du for længe siden mistet dit smykke, så se, om du kan finde et magen til på DBA?

 1. Ring i 14 karat str. 53

  Ring i 14 karat str. 53

  Ring, Another's Legacy, Another's Legacy Guld Ring i 14 karat Vægt: 1.98 gram Stand: Som ses på billeder, god stand med almindelige brugsspor og slidtage Hos anotherslegacy.dk får du: ✓ Gratis fra

  2.399,00 kr.13-12-2022
 2. Flugten Fra Ghettoen - Indbundet - Biografier & Erindringer Hos Coop

  Flugten Fra Ghettoen - Indbundet - Biografier & Erindringer Hos Coop

  Flugten Fra Ghettoen - Indbundet - Biografier & Er, Flugten fra ghettoen En gribende fortælling om en 13-årig jødisk dreng, som flygter gennem et Europa i krig med nazisterne i hælene. Det er en histo

  243,00 kr.21-04-2022
 3. Hans Hansen ring. Ring i sterlingsølv delvist forgyldt. Stem

  Hans Hansen ring. Ring i sterlingsølv delvist forgyldt. Stem

  Hans Hansen ring. Ring i sterlingsølv delvist forg, Hans Hansen ring. Ring i sterlingsølv delvist forg, Hans Hansen ring. Ring i sterlingsølv delvist forgyldt Stemplet Hans Hansen Ringstr. 53 Emne nr.

  3.500,00 kr.20-05-2022
 4. Vedhæng i 14 karat med en lilla syntetisk safir, 3 cm

  Vedhæng i 14 karat med en lilla syntetisk safir, 3 cm

  Ring, Another's Legacy, Another's Legacy Guld Vedhæng i 14 karat Estimeret nypris: 3400,00 kr Vægt: 3.47 gram Længde: 3 cm Bredde: 14 mm Stand: Som ses på billeder, god stand med almindelige brugssp

  1.999,00 kr.08-06-2023
 5. Vedhæng i 14 karat, 1.8 cm

  Vedhæng i 14 karat, 1.8 cm

  Ring, Another's Legacy, Another's Legacy Guld Vedhæng i 14 karat Vægt: 0.8 gram Længde: 1.8 cm Bredde: 14 mm Stand: Som ses på billeder, god stand med almindelige brugsspor og slidtage Hos another

  1.099,00 kr.08-06-2023
 6. Vedhæng i 14 karat, 3.3 cm

  Vedhæng i 14 karat, 3.3 cm

  Ring, Another's Legacy, Another's Legacy Guld Vedhæng i 14 karat Vægt: 1.77 gram Længde: 3.3 cm Bredde: 22 mm Stand: Som ses på billeder, god stand med almindelige brugsspor og slidtage Hos anothe

  1.999,00 kr.08-06-2023

I skrivende stund er der 8.826 halskæder til salg på DBA, 4.904 armbånd, 3.050 ringe og 4.235 øreringe til salg.

Sådan finder du dit smykke i sandet

Der er igen grund til at råbe ’frys’ til alle strandens gæster, hvis/når dit smykke ikke er til at finde i sandet. I stedet bør du hive din telefon frem og gå på DBA. Her har du nemlig to muligheder for at tilbageskaffe din ting:

Du kan selv købe en metaldetektor, eller du kan finde en, der vil hjælpe dig med at finde ringen ved at gøre brug af sin egen metaldetektor. På DBA kan du nemlig ofte finde folk, der tilbyder deres assistance med deres metaldetektor – og ofte ganske gratis. Tit kræver de ingen anden kompensation end kørslen frem og tilbage.

Du kan for eksempel klikke her og se, hvem der i øjeblikket stiller sig til rådighed med deres metaldetektorer.

LÆS OGSÅ: Anne solgte brylluppet på DBA

Det er ikke altid lige så nemt at finde sin ring i sandet som på dette billede, hvor ringen tydeligt gør opmærksom på sig selv. Herunder kan du læse dig frem til, hvordan der er hjælp at hente, hvis ringen en dag leger gemmeleg med dig i sandet
Det er ikke altid lige så nemt at finde sin ring i sandet som på dette billede, hvor ringen tydeligt gør opmærksom på sig selv. Herunder kan du læse dig frem til, hvordan der er hjælp at hente, hvis ringen en dag leger gemmeleg med dig i sandet

Dan fra Sønderjylland hjælper dig

I skrivende stund kan du få hjælp af Dan, der har indrykket en annonce på DBA, hvor han skriver, at han gladelig hjælper dig med at finde dit tabte smykke. Dan bor i Nordborg i Sønderjylland og skriver, at han har hjulpet mange gennem tiden med at finde deres smykker.

Blandt andet tog det ham kun 4 minutter at finde et kloaklåg i en indkørsel med grus. I 2012 kunne han på bare en time, med hjælp fra sin metaldetektor, bibbe sig frem til en tabt ring i en børnehave. Det tog ham kun ti minutter, da han nogle år efter hjalp til med at finde nogle nøgler, som var forsvundet i en skov.

Skal Dan også hjælpe dig med at finde dit smykke, kan du kontakte ham, her.

Øreringe til salg på DBA:

 1. Øreringe, sølv, Line & Jo, Smuk Line & Jo Miss Eye ørering. 

Se også mine andre Line & Jo annoncer

  Øreringe, sølv, Line & Jo, Smuk Line & Jo Miss Eye ørering. Se også mine andre Line & Jo annoncer ??

  300,00 kr.03-10-2023
 2. Øreringe, sølv, Line og Jo, Smukke Line & Jo øreringe, brugt en håndfuld gange. 

Byd!

Se også mine

  Øreringe, sølv, Line og Jo, Smukke Line & Jo øreringe, brugt en håndfuld gange. Byd! Se også mine andre Line & Jo annoncer ??

  550,00 kr.03-10-2023
 3. Øreringe, sølv, Line & Jo, Smukke Line & Jo øreringe i sterlingsølv 

De to små Eroque hoops sælges

  Øreringe, sølv, Line & Jo, Smukke Line & Jo øreringe i sterlingsølv De to små Eroque hoops sælges for 600 kr. for sættet. Den store eroque hoop sælges til 250 kr. De to equilta ear cuffs sælges s

  600,00 kr.03-10-2023
 4. Øreringe, guld, Line & Jo, Smuk Line & Jo guldørering, brugt få gange. Nypris 4900 kr.

  Øreringe, guld, Line & Jo, Smuk Line & Jo guldørering, brugt få gange. Nypris 4900 kr.

  3.800,00 kr.03-10-2023
 5. Øreringe, forgyldt, Guldsmed Kirkegaard, Flotte øreringe med perler. Næsten ikke brugt

  Øreringe, forgyldt, Guldsmed Kirkegaard, Flotte øreringe med perler. Næsten ikke brugt

  250,00 kr.03-10-2023
 6. Øreringe, Yndige ØRETRÅDE med CIRKLER med klare sten. Cirklen er 12 mm i diameter og øretråden er i

  Øreringe, Yndige ØRETRÅDE med CIRKLER med klare sten. Cirklen er 12 mm i diameter og øretråden er i alt 9 cm lang. Øretrådene er RØDFORGYLDT og de er helt nye Sendes gerne for købers regning Se også m

  55,00 kr.03-10-2023

På DBA kan du finde alverdens øreringe. Husk, du kan sortere, så du kun får vist forgyldte, sølv, forsølvet eller bijouteri øreringe.

Martin fra Holbæk hjælper dig

Bor du ikke tæt på Sønderjylland, så kan Martin måske komme dig til undsætning med sin metaldetektor. Han bor nemlig i Holbæk og har tidligere hjulpet flere med at blive genforenet med deres smykker.

Jeg finder dine skelpæle, olietank, brønddæksler og stophaner med mere for dig. Har du tabt smykker, nøgler, mobiltelefon eller andet af metal, så kan jeg også finde det for dig. Jeg er meget erfaren i netop disse opgave
skriver Martin på din DBA-annonce.

Martins metaldetektor, som har kostet ham 12.500 kroner, er professionel, og dermed også meget præcis.

Han kan også hjælpe dig, hvis du søger tabte ejendele i vand, for Martin ejer da også en vandtæt metaldetektor.

- Dog kan jeg ikke hjælpe, hvis emnet ligger dybere i vand end 1.5 meter, da jeg ikke dykker, skriver Martin, der er parat til at køre ud på hele Sjælland med kort varsel.

LÆS OGSÅ: Sexolog: Mænd sælg disse ting og få en glad kæreste

Brudeparret på dette billede blev en varm sommerdag i 2018 rigtig kede af det, da de oplevede, at brudens nye, kostbare ring var forsvundet i sandet. Men de fandt en nem måde at få ringen tilbage på. Læs hvordan, herunder
Brudeparret på dette billede blev en varm sommerdag i 2018 rigtig kede af det, da de oplevede, at brudens nye, kostbare ring var forsvundet i sandet. Men de fandt en nem måde at få ringen tilbage på. Læs hvordan, herunder

Jacqueline fik hjælp til at finde sin vielsesring

Martin, der gladelig hjælper smykker tilbage til deres ejere, har tidligere hjulpet Jacqueline og hendes mand med at finde Jacquelines vielsesring. Den var nemlig forvundet en dag, hvor familien var i Helsingør Havn.

- Vi var lige akkurat blevet gift og var stadig helt høje over vores smukke ringe. At tabe sin vielsesring er både et tab i forhold til affektionsværdi og økonomisk, fortalte Jacqueline dengang til DBA Guide.

Parret udlovede en dusør på 3.000 kroner til den, der kunne finde ringen. Derfor gik hele stranden i gang med at lede. Men uden held.

- Min mand kunne mærke, da ringen faldt af, og vi vidste derfor ret præcist i hvilket areal, vi skulle lede. Det var én af de rigtig varme dage, så vi blev ved og ledte hele aftenen.

En af parrets venner havde hørt om, at man kunne få hjælp til at finde glemte ejendele af metal ved at gå på DBA og henvende sig til de frivillige metaldetektor-ejere. Så det fif benyttede parret sig af. De fandt Martin fra Holbæks DBA-annonce, og efter nogle timer var Martin fremme og havde fundet ringen ved hjælp af sit apparat.

Tænk, at folk gider bruge deres hobby på at hjælpe andre. Det var den rigtige mand, vi fandt
fortalte Jacqueline dengang til DBA Guide og fortsætter:

- I dag er det næsten som om, min søde mand er dobbelt så glad for ringen, som da han fik den første gang. Det har virkelig påvirket hele sommeren. Jeg er så taknemmelig.

Du kan også købe din egen metaldetektor?

 1. Metaldetektor, Har du tabt Vielsesringen, Nøgler eller andet af metal, jeg finder det for dig, også

  Metaldetektor, Har du tabt Vielsesringen, Nøgler eller andet af metal, jeg finder det for dig, også i vand. Bruger en ekstremt mocificeret Minelab Excalibur 2 som er vandtæt til 66 meters dybde, detek

  100,00 kr.07-03-2020
 2. Metaldetektor, Jeg finder dine Skelpæle, olietank, brønddæksler og stophaner m.m for dig. Jeg er meg

  Metaldetektor, Jeg finder dine Skelpæle, olietank, brønddæksler og stophaner m.m for dig. Jeg er meget erfaren i netop disse opgaver. Til skelpæle, olietanke, stophaner, rør m.m bruger jeg en proff sk

  100,00 kr.03-05-2022
 3. Metaldetektor, Metaldetektor taske, Garrett taske med masser af lommer til tilbehør.
Med skulderstro

  Metaldetektor, Metaldetektor taske, Garrett taske med masser af lommer til tilbehør. Med skulderstropper. Størrelse 130*40 cm. Nypris 749,-

  250,00 kr.26-09-2023
 4. Metaldetektor, ace 250, jeg har denne metaldetektor til salg da jeg ikke får den brugt det er en god

  Metaldetektor, ace 250, jeg har denne metaldetektor til salg da jeg ikke får den brugt det er en god detektor og den står som ny, nyprisen er 1995 kr

  1.000,00 kr.24-09-2023
 5. Metaldetektor, Bounty Hunter, Bounty Hunter metaldetektor til børn. Fejlfri.

  Metaldetektor, Bounty Hunter, Bounty Hunter metaldetektor til børn. Fejlfri.

  300,00 kr.21-09-2023
 6. Metaldetektor, Fisher F11, Fisher F11 metal detector. Har kun brugt 2 gange. Virker fint. 1000 kr.

  Metaldetektor, Fisher F11, Fisher F11 metal detector. Har kun brugt 2 gange. Virker fint. 1000 kr.

  1.000,00 kr.20-09-2023

På DBA finder du lige nu 13 metaldetektorer. De koster fra 600 kroner og op til 7.300 kroner.

Hvis du godt kan lide at pynte dig selv med smykker, hvorfor så ikke også pynte lejligheden med pyntende planter. I videoen herunder viser Michael og Lise dig, hvordan du kan skabe dine egne hængeplanter til lejligheden. Det er nemt og et hyggeligt projekt. Og så sparer det dine vindueskamme for plads. Sådan kan du bruge karmene på at have andre ting stående. 

Du kan læse mere om, hvordan du binder dit eget blomsterophæng I artiklen bag videoen, her.

Er du mere til at pynte dig selv end at pynte lejligheden, så kan du smuksere dig med en ægte Louis Vuitton-taske. Sådan en kan du nemlig være heldig at finde til billige penge på DBA, og i artiklen her guider vi dig til alt, hvad du skal vide, når du vil købe det populære brand, brugt

Relaterede artikler