Prøv et look med print
Livsstil

Prøv et look med print

DBA Guide
DBA Guide

Prøv et look med print

De to aarhusianske modebloggere Sidsel og Lasse har ordet på bloggen, og giver her deres tips til print på tøjet

Vi hedder Sidsel og Lasse, og er et aarhusiansk kærestepar, begge på 25 år, som blogger om mode og livsstil på sidseloglasse.com. Vi er hverken mode- eller livsstilseksperter, men kan godt lide at inspirere med vores personlige tilgang til moden og dele oplevelser, nye køb og andre tanker og idéer med vores læsere.

Print-tendensen har efterhånden bidt sig fast i modeverdenen, og igen til efteråret ser vi den i mange udgaver. På catwalken til AW14-shows hos bl.a. Burberry Prorsum, Dolce & Gabbana og Valentino var der især tre slags print, der gik igen, nemlig tern, leopard og blomsterprint. De er alle tre markante i deres udtryk og kan i den grad bruges til at sætte prikken over i’et i et outfit. Dette kan dog sagtens gøres på forskellige måder. Har du aldrig gået med print før? Så kan det være, du vil starte med at tilføje en printet accessory til dit look for at se, om det er dig. Er du vant til at gå med print? Så er det bare med at kaste dig ud i det. Måske en frakke eller nederdel kunne være en idé. Er du meget modig? Så kast dig ud i et helt sæt med matchende print. Det kan se virkelig sejt ud!

Find tern her, leopardprint her og blomsterprint her.

Under alle omstændigheder kan tøj med print være et friskt pust og tilsætte lidt personlighed og humor i en efterårsgarderobe, der ellers ofte præges af afdæmpede og mørke farver. På DBA er der mange gode styles at finde, og hvis det er en trend, man lige skal prøve af, kan det dermed gøres uden at springe budget. Selv er jeg stor fan af at handle secondhand-tøj både på nettet og i genbrugsbutikker. Jeg vil sågar gå så langt og sige, at nogle af mine allerbedste tøjkøb har været secondhand, fordi jeg ofte har fundet noget unikt og måske til en brøkdel af den oprindelige pris. Måske det næste kup skal være printet!

Hilsen

Sidsel og Lasse

Find det på DBA

 1. Battleground 625, DVD, action, Uden danske undertekster. 

Pris 59kr.

Jeg sender gerne med dao til

  Battleground 625, DVD, action, Uden danske undertekster. Pris 59kr. Jeg sender gerne med dao til nærmeste pakkeshop på købers regning.

  59,00 kr.01-10-2023
 2. Lærk, 1 rm, Lidt over 1 srm lærk.
Ca. 1 mtr. I længden.
Har ligget noget år og er fyrringsklart

  Lærk, 1 rm, Lidt over 1 srm lærk. Ca. 1 mtr. I længden. Har ligget noget år og er fyrringsklart

  400,00 kr.01-10-2023
 3. Læderjakke, str. 36, Patrizia Pepe, Sort, Skind, Ubrugt, Købt til 4.000kr i Milano, ubrugt. Ærmer

  Læderjakke, str. 36, Patrizia Pepe, Sort, Skind, Ubrugt, Købt til 4.000kr i Milano, ubrugt. Ærmer kan lynes af ved albuen. Set på en masse kendte bl.a. Dua Lipa. Italiens str 40=dansk str 36

  1.000,00 kr.01-10-2023
 4. Glas, Vinglas, Ølglas, Champagneglas, og Snapseglas, Holmegaard Carbernet, Sælger mine Holmegaard Ca

  Glas, Vinglas, Ølglas, Champagneglas, og Snapseglas, Holmegaard Carbernet, Sælger mine Holmegaard Cabernet glas. Alle glas er i god stand, der er ingen brugsspor, hakker eller glaspest. 9 stk. hvidv

  2.750,00 kr.01-10-2023
 5. The Fellowship of the Ring, J.R.R. Tolkien, genre: fantasy, Harpercollins Special Edition af Tolkien

  The Fellowship of the Ring, J.R.R. Tolkien, genre: fantasy, Harpercollins Special Edition af Tolkiens klassiker The Fellowship of the Ring; Et samlerobjekt i nær perfekt stand – da bogen aldrig har væ

  1.000,00 kr.01-10-2023
 6. Crossbody, Louis Vuitton, læder, Bumbag i super flot stand. Brugt i en kort periode, og har sidden l

  Crossbody, Louis Vuitton, læder, Bumbag i super flot stand. Brugt i en kort periode, og har sidden ligget i æske. Ingen revner eller brugsspor. Alt medfølger: Kvittering, dustbag, kasse og bærepose.

  18.000,00 kr.01-10-2023

Relaterede artikler