Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.
Livsstil

Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.

Christine
Christine

Mavefornemmelsen er helt rigtig hos Mathilde Hjort, som har udset sig drømmekjolen til sin konfirmation. Desværre er den udsolgt alle steder, og hun søger nu med lys og lygte efter den på DBA. Se her, hvilken kjole Mathilde mangler og hør, hvad hun vil betale for den.

Der hænger ikke mange kjoler og nederdele i Mathilde Hjorts klædeskab – tværtimod. Derfor kan det måske lyde mærkeligt, at hun lige nu søger med lys og lygte efter en ganske særlig kjole. Og så alligevel ikke, for det understreger netop, hvor vigtigt det er, at Mathilde finder kjolen.

Har du den hængende derhjemme? Så vil Mathilde rigtig gerne høre fra dig. Læs med her og find ud af, hvilken kjole Mathilde søger efter til en ganske særlig dag.

Konfirmationskjoler til salg på DBA i dag:

 1. Konfirmationskjole, Lilly, str. L, Ubrugt, Buksedragt Np 2000kr
Str L

  Konfirmationskjole, Lilly, str. L, Ubrugt, Buksedragt Np 2000kr Str L

  700,00 kr.20-09-2023
 2. Konfirmationskjole, Ukendt, str. S, Beige, Næsten som ny, For konformation eller bryllup eller nyt

  Konfirmationskjole, Ukendt, str. S, Beige, Næsten som ny, For konformation eller bryllup eller nytårsaften eller lignende. Både for piger og voksne. God stand.

  100,00 kr.20-09-2023
 3. Konfirmationskjole, White and more, str. L, Hvid, Næsten som ny, Rigtig fin konfirmations kjole i

  Konfirmationskjole, White and more, str. L, Hvid, Næsten som ny, Rigtig fin konfirmations kjole i str 42

  1.995,00 kr.20-09-2023
 4. Konfirmationskjole, Caza Blanca, str. S, Hvid, Næsten som ny, Størrelse 36

  Konfirmationskjole, Caza Blanca, str. S, Hvid, Næsten som ny, Størrelse 36

  645,00 kr.17-09-2023
 5. Konfirmationskjole, Panty Line, str. M, Panty Line Konfirmationskjole med sjal.

Str. M.

Kun brugt

  Konfirmationskjole, Panty Line, str. M, Panty Line Konfirmationskjole med sjal. Str. M. Kun brugt i kirken - efter kirke blev tøjet skiftet. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto el

  200,00 kr.17-09-2023
 6. Konfirmationskjole, Lilly, str. S, Lilly Konfirmationskjole med sjal.

Flot perlebroderi på siden af

  Konfirmationskjole, Lilly, str. S, Lilly Konfirmationskjole med sjal. Flot perlebroderi på siden af kjolen. Langt Silke bindebånd i ryggen af kjolen. Str. 36 - 40. Kun brugt i kirken - efter kirke

  400,00 kr.17-09-2023

Du finder et stort udvalg af konfirmationskjoler på DBA, og her kan du se dem, der koster under 1.000 kroner.

Hjælp: Hvor er kjolen, Mathilde mangler?

Den 1. maj 2021 ringer kirkeklokkerne i Farum Kirke, og konfirmanderne stimler sammen i deres hvide kjoler. I flokken finder du Mathilde, og forhåbentlig har hun kjolen fra Designers Remix’ ungdomskollektion ’Little Remix’ på. Det er nemlig den, hun drømmer om at blive konfirmeret i:

- Jeg vil rigtig gerne konfirmeres i en kjole fra Designers Remix. Den er fra en ældre kollektion, så den kan ikke købes i butikkerne mere, forklarer Mathilde og supplerer:

- Jeg har fundet den i størrelse 12, men der er den for lille, så jeg leder efter en i størrelse 14, fortæller hun.

Det særlige ved denne kjole er, at den ikke ligner en traditionel konfirmationskjole, og netop derfor har Mathilde udset sig den til sin store dag. Hun er især vild med de flotte detaljer på kjolens ærmer, stoffet i den lækre kvalitet og farven, som ikke er traditionel hvid, men bevæger sig i cremefarvede nuancer.

Mathildes mor, Helle Hjort, har længe forsøgt at finde kjolen, men det har vist sig at være en udfordring, fortæller hun:

- Mathilde er ikke en typisk kjolepige, men jeg kan godt forstå, hvorfor hun er faldet for den her. Den er anderledes end andre konfirmationskjoler, og fordi den ikke er helt hvid, kan hun bruge den som sommerkjole efterfølgende.

Indtil videre har familien fra Farum ikke haft heldet med sig, og de søger nu på tredje måned efter kjolen, som er udsolgt alle steder. Derfor har de lavet en annonce på DBA, hvor de efterlyser kjolen – og prisen betyder ikke så meget.

LÆS OGSÅ: DBA’s dyreste konfirmationskjole kan blive din nu

Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.
Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.

Så meget vil familien betale for konfirmationskjolen

Konfirmationen er for mange den første, store fest, og netop derfor skal tøjet også spille på dagen. Mathilde er overbevist om, at mavefornemmelsen er helt rigtig, når det kommer til kjolen fra Designers Remix. Prisen har derfor ikke den store betydning:

- Fra ny kostede kjolen 1.000 kroner, og det vil vi også gerne betale for den, hvis den er i god stand, fortæller mor Helle.

Sidder kjolen, som den skal, har Mathilde ikke nogen forventninger om, at der skal gøres noget ved den. Hun synes, den er helt perfekt, som den er. Derfor håber hun selvfølgelig også, at kjolen finder vej til hendes garderobe før 1. maj. Sker det ikke, har hun heldigvis en 'plan B' parat:

- Jeg prøvede en kjole i efterårsferien, og derfor bliver det nok den, jeg vælger i stedet, men jeg overvejer også en buksedragt, fortæller Mathilde.

Vi håber imidlertid, at det ikke bliver aktuelt, for måske har du kjolen hængende derhjemme?

Har du kjolen derhjemme?

Hvis du har den cremefarvede kjole i størrelse 14 fra Designers Remix hængende i skabet, skal du ikke tøve med at ringe til Mathilde eller kigge forbi familiens DBA-profil. Du kan se hendes annonce på DBA lige her, hvor du selvfølgelig også finder et telefonnummer, så du kan få fat på familien. De sidder nemlig allerede klar til at høre fra dig.

Find en buksedragt på DBA:

 1. Buksedragt, Buksedragt med spagettistropper, Black Colour, str. S/M, Multi, Polyester , Ubrugt, S

  Buksedragt, Buksedragt med spagettistropper, Black Colour, str. S/M, Multi, Polyester , Ubrugt, Smuk buksedragt med spagettistropper i flot mønster af guld, grøn, beige og pink farver. 100% polyest

  350,00 kr.21-09-2023
 2. Buksedragt, Dea Kudibal, str. M, Ubrugt

  Buksedragt, Dea Kudibal, str. M, Ubrugt

  725,00 kr.21-09-2023
 3. Andet, Zizzi , str. 56, Næsten som ny, ZIZZI TØJ SÆLGES STR XL/L

Alt er i god stand og noget kun br

  Andet, Zizzi , str. 56, Næsten som ny, ZIZZI TØJ SÆLGES STR XL/L Alt er i god stand og noget kun brugt få gange Priserne er sat meget lavt, og køber betaler selv for portoen. Det kan hentes på øste

  150,00 kr.21-09-2023
 4. Jumpsuit, Ternet jumpsuit, buksedragt i hør :-), Son de Flor, str. XL, Næsten som ny, Jumpsuit fra

  Jumpsuit, Ternet jumpsuit, buksedragt i hør :-), Son de Flor, str. XL, Næsten som ny, Jumpsuit fra Son de Flor i den smukke Black checkers print. Brugt en enkelt gang, fremstår som ny. Str. Xl Frems

  1.200,00 kr.21-09-2023
 5. Buksedragt, Zara, str. M eller 38 fitter småt, Blå, Denim, Næsten som ny, Udsolgt zara buksedragt

  Buksedragt, Zara, str. M eller 38 fitter småt, Blå, Denim, Næsten som ny, Udsolgt zara buksedragt i denim med lige udskæring. Købt for omkring 500-600 kr. Brugt to gange.

  349,00 kr.21-09-2023
 6. Buksedragt, buksedragt, monki, str. xxs, sort, Næsten som ny

  Buksedragt, buksedragt, monki, str. xxs, sort, Næsten som ny

  100,00 kr.21-09-2023

Vil du gerne konfirmeres i en buksedragt? Du finder lige nu 3.056 forskellige buksedragter på DBA.

Det er noget helt særligt at blive konfirmeret, og for mange begynder forberedelserne flere måneder i forvejen. Især tøjet spiller en vigtig rolle på dagen, for det skal både være lækkert at have på og se smart ud. Vi har lavet en guide til dig, der vil spare penge på konfirmationstøjet – og du får vores gode sparetips lige her.

Det er næppe oplagt at møde op til konfirmationen i et Storm Trooper-kostume, men så er det jo heldigt, du kan gemme det i skabet til næste udklædningsfest. Jonas Byskov sælger lige nu DBA’s dyreste kostume og præcist, hvor meget det koster, kan du se i videoen lige her.

Relaterede artikler