Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.
Livsstil

Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.

Christine
Christine

Mavefornemmelsen er helt rigtig hos Mathilde Hjort, som har udset sig drømmekjolen til sin konfirmation. Desværre er den udsolgt alle steder, og hun søger nu med lys og lygte efter den på DBA. Se her, hvilken kjole Mathilde mangler og hør, hvad hun vil betale for den.

Der hænger ikke mange kjoler og nederdele i Mathilde Hjorts klædeskab – tværtimod. Derfor kan det måske lyde mærkeligt, at hun lige nu søger med lys og lygte efter en ganske særlig kjole. Og så alligevel ikke, for det understreger netop, hvor vigtigt det er, at Mathilde finder kjolen.

Har du den hængende derhjemme? Så vil Mathilde rigtig gerne høre fra dig. Læs med her og find ud af, hvilken kjole Mathilde søger efter til en ganske særlig dag.

Konfirmationskjoler til salg på DBA i dag:

 1. Konfirmationskjole, Mori Lee, str. XS, Mori Lee by Madeline Gardner. Str. 6 (amerikansk størrelse) -

  Konfirmationskjole, Mori Lee, str. XS, Mori Lee by Madeline Gardner. Str. 6 (amerikansk størrelse) - svarer til XS/S. Råhvid med blonder og stor sløjfe. I pæn stand.

  500,00 kr.12-06-2024
 2. Konfirmationskjole, Lipsy London, str. S, Hvid, Ubrugt, Helt ny smuk kjole med fine blonde detalje

  Konfirmationskjole, Lipsy London, str. S, Hvid, Ubrugt, Helt ny smuk kjole med fine blonde detaljer øverst og kraftigt ikke-gennemsigtigt stof fra bryst/ryg og ned.. Virkelig lækker kvalitet - er k

  150,00 kr.10-06-2024
 3. Konfirmationskjole, Andet, str. L, Hvid, God men brugt, Flot konfirmationskjole blevet brugt 1 gan

  Konfirmationskjole, Andet, str. L, Hvid, God men brugt, Flot konfirmationskjole blevet brugt 1 gang. Nypris 1200 kr.

  800,00 kr.15-04-2024
 4. Konfirmationskjole, Fiesta fra Bjørn i City 2, str. XL, Perlemor hvid, God men brugt, Brugt 1 gang

  Konfirmationskjole, Fiesta fra Bjørn i City 2, str. XL, Perlemor hvid, God men brugt, Brugt 1 gang Til min datters konfirmation. Har brug for en rens, men ellers i fin stand. Lille skulderjakke og t

  400,00 kr.07-06-2024
 5. Konfirmationskjole, Lucca, str. S, Hvid, Næsten som ny, Konfirmationskjole sælges

- Str 36, str k

  Konfirmationskjole, Lucca, str. S, Hvid, Næsten som ny, Konfirmationskjole sælges - Str 36, str kan justeres med båndene på ryggen, til større og mindre. - Slør til skuldre samt overtræk til kjole

  1.000,00 kr.05-06-2024
 6. Konfirmationskjole, Gina Tricot, str. M, Hvid, Blonde, Smuk blondekjole med underkjole og masser a

  Konfirmationskjole, Gina Tricot, str. M, Hvid, Blonde, Smuk blondekjole med underkjole og masser af stræk. Lille ærme og sidder smukt til på kroppen. God længde. En kjole man kan bruge til studenter

  149,00 kr.05-06-2024

Du finder et stort udvalg af konfirmationskjoler på DBA, og her kan du se dem, der koster under 1.000 kroner.

Hjælp: Hvor er kjolen, Mathilde mangler?

Den 1. maj 2021 ringer kirkeklokkerne i Farum Kirke, og konfirmanderne stimler sammen i deres hvide kjoler. I flokken finder du Mathilde, og forhåbentlig har hun kjolen fra Designers Remix’ ungdomskollektion ’Little Remix’ på. Det er nemlig den, hun drømmer om at blive konfirmeret i:

- Jeg vil rigtig gerne konfirmeres i en kjole fra Designers Remix. Den er fra en ældre kollektion, så den kan ikke købes i butikkerne mere, forklarer Mathilde og supplerer:

- Jeg har fundet den i størrelse 12, men der er den for lille, så jeg leder efter en i størrelse 14, fortæller hun.

Det særlige ved denne kjole er, at den ikke ligner en traditionel konfirmationskjole, og netop derfor har Mathilde udset sig den til sin store dag. Hun er især vild med de flotte detaljer på kjolens ærmer, stoffet i den lækre kvalitet og farven, som ikke er traditionel hvid, men bevæger sig i cremefarvede nuancer.

Mathildes mor, Helle Hjort, har længe forsøgt at finde kjolen, men det har vist sig at være en udfordring, fortæller hun:

- Mathilde er ikke en typisk kjolepige, men jeg kan godt forstå, hvorfor hun er faldet for den her. Den er anderledes end andre konfirmationskjoler, og fordi den ikke er helt hvid, kan hun bruge den som sommerkjole efterfølgende.

Indtil videre har familien fra Farum ikke haft heldet med sig, og de søger nu på tredje måned efter kjolen, som er udsolgt alle steder. Derfor har de lavet en annonce på DBA, hvor de efterlyser kjolen – og prisen betyder ikke så meget.

LÆS OGSÅ: DBA’s dyreste konfirmationskjole kan blive din nu

Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.
Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.

Så meget vil familien betale for konfirmationskjolen

Konfirmationen er for mange den første, store fest, og netop derfor skal tøjet også spille på dagen. Mathilde er overbevist om, at mavefornemmelsen er helt rigtig, når det kommer til kjolen fra Designers Remix. Prisen har derfor ikke den store betydning:

- Fra ny kostede kjolen 1.000 kroner, og det vil vi også gerne betale for den, hvis den er i god stand, fortæller mor Helle.

Sidder kjolen, som den skal, har Mathilde ikke nogen forventninger om, at der skal gøres noget ved den. Hun synes, den er helt perfekt, som den er. Derfor håber hun selvfølgelig også, at kjolen finder vej til hendes garderobe før 1. maj. Sker det ikke, har hun heldigvis en 'plan B' parat:

- Jeg prøvede en kjole i efterårsferien, og derfor bliver det nok den, jeg vælger i stedet, men jeg overvejer også en buksedragt, fortæller Mathilde.

Vi håber imidlertid, at det ikke bliver aktuelt, for måske har du kjolen hængende derhjemme?

Har du kjolen derhjemme?

Hvis du har den cremefarvede kjole i størrelse 14 fra Designers Remix hængende i skabet, skal du ikke tøve med at ringe til Mathilde eller kigge forbi familiens DBA-profil. Du kan se hendes annonce på DBA lige her, hvor du selvfølgelig også finder et telefonnummer, så du kan få fat på familien. De sidder nemlig allerede klar til at høre fra dig.

Find en buksedragt på DBA:

 1. Jumpsuit, Buksedragt i et, LIBERTE, str. M/L, kunststof, Næsten som ny, Flot buksedragt fra LIBERT

  Jumpsuit, Buksedragt i et, LIBERTE, str. M/L, kunststof, Næsten som ny, Flot buksedragt fra LIBERTE. - korte ærmer - flot halsudskæring - bånd i taljen og indsyet elastik Pris kr. 75,- Kan afhentes

  75,00 kr.14-06-2024
 2. Buksedragt, Helt ny buksedragt , Vila, str. Xs - 34, Hindbær, Blonder , Ubrugt

  Buksedragt, Helt ny buksedragt , Vila, str. Xs - 34, Hindbær, Blonder , Ubrugt

  175,00 kr.14-06-2024
 3. Buksedragt, Buksedragt, Y.a.s, str. Xs - 34, Peach, Chiffon, Næsten som ny, Kun brugt 2 gange

  Buksedragt, Buksedragt, Y.a.s, str. Xs - 34, Peach, Chiffon, Næsten som ny, Kun brugt 2 gange

  150,00 kr.14-06-2024
 4. Buksedragt, Vila, str. s, Sort, Ubrugt, Super fin buksedragt fra Vila, med sød detalje bagpå.

Ald

  Buksedragt, Vila, str. s, Sort, Ubrugt, Super fin buksedragt fra Vila, med sød detalje bagpå. Aldrig brugt Jeg sender gerne, køber betaler porto. Annonce slettes, når varen er solgt.

  145,00 kr.14-06-2024
 5. Buksedragt, Hm, str. 42, Buksedragt fra H&M.
Str. 42
10 kr

  Buksedragt, Hm, str. 42, Buksedragt fra H&M. Str. 42 10 kr

  10,00 kr.14-06-2024
 6. Buksedragt, Mads Nørgaard , str. 38, Sort, God men brugt, Smuk buksedragt Kan sendes for 44kr

  Buksedragt, Mads Nørgaard , str. 38, Sort, God men brugt, Smuk buksedragt Kan sendes for 44kr

  99,00 kr.14-06-2024

Vil du gerne konfirmeres i en buksedragt? Du finder lige nu 3.056 forskellige buksedragter på DBA.

Det er noget helt særligt at blive konfirmeret, og for mange begynder forberedelserne flere måneder i forvejen. Især tøjet spiller en vigtig rolle på dagen, for det skal både være lækkert at have på og se smart ud. Vi har lavet en guide til dig, der vil spare penge på konfirmationstøjet – og du får vores gode sparetips lige her.

Det er næppe oplagt at møde op til konfirmationen i et Storm Trooper-kostume, men så er det jo heldigt, du kan gemme det i skabet til næste udklædningsfest. Jonas Byskov sælger lige nu DBA’s dyreste kostume og præcist, hvor meget det koster, kan du se i videoen lige her.

Relaterede artikler