Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.
Livsstil

Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.

Christine
Christine

Mavefornemmelsen er helt rigtig hos Mathilde Hjort, som har udset sig drømmekjolen til sin konfirmation. Desværre er den udsolgt alle steder, og hun søger nu med lys og lygte efter den på DBA. Se her, hvilken kjole Mathilde mangler og hør, hvad hun vil betale for den.

Der hænger ikke mange kjoler og nederdele i Mathilde Hjorts klædeskab – tværtimod. Derfor kan det måske lyde mærkeligt, at hun lige nu søger med lys og lygte efter en ganske særlig kjole. Og så alligevel ikke, for det understreger netop, hvor vigtigt det er, at Mathilde finder kjolen.

Har du den hængende derhjemme? Så vil Mathilde rigtig gerne høre fra dig. Læs med her og find ud af, hvilken kjole Mathilde søger efter til en ganske særlig dag.

Konfirmationskjoler til salg på DBA i dag:

 1. Konfirmationskjole, Bubbleroom, str. S, Hvid, Næsten som ny

  Konfirmationskjole, Bubbleroom, str. S, Hvid, Næsten som ny

  175,00 kr.29-05-2023
 2. 2022 Lilly konfirmationskjole..nærmest som ny

  2022 Lilly konfirmationskjole..nærmest som ny

  Lilly, str. M, Konfirmationskjole, Næsten som ny, Lilly konfirmationskjole Størrelse 36 Fra 2022 Med blonder og lynlås i ryg Kun brugt på selve dagen..nærmest som ny 2022 nypris kr.2.699,- Nu nedsat t

  1.300,00 kr.08-02-2023
 3. Konfirmationskjole, LILLY, str. M, Hvid, Polyester, Næsten som ny, Meget sød & yndig konfirmation

  Konfirmationskjole, LILLY, str. M, Hvid, Polyester, Næsten som ny, Meget sød & yndig konfirmations kjole med glimmer bælte. Pakket ind i en gennemsigtig plastik pose, yderligere en beskyttelses Lil

  700,00 kr.28-05-2023
 4. Konfirmationskjole, ukendt, str. M, hvid, Hvid kjole som er blevet brugt 1 gang til forlovelsesfest

  Konfirmationskjole, ukendt, str. M, hvid, Hvid kjole som er blevet brugt 1 gang til forlovelsesfest købpris 1500kr sælges til 500 kr. Kjole kan sagtens bruges til en person der bruger str. Small.

  500,00 kr.27-05-2023
 5. Konfirmationskjole, Italiensk, str. One size, Hvid, Bomuld, Ubrugt, Brystmål 108 cm , super sød k

  Konfirmationskjole, Italiensk, str. One size, Hvid, Bomuld, Ubrugt, Brystmål 108 cm , super sød kjole evt til konfirmationskjole , sommerkjole eller tunika, med 2 små lommer. Kan Afh i Birkerød , l

  125,00 kr.25-05-2023
 6. Konfirmationskjole, Fuhrmanns, str. M, hvid, polyester, Ubrugt, Enkel kjole med fin ryg -udskærin

  Konfirmationskjole, Fuhrmanns, str. M, hvid, polyester, Ubrugt, Enkel kjole med fin ryg -udskæring+ snor, som regulerer kjolens størrelse og tilpasser kroppen.. .Der er indsyet 2 lag stof ved snore

  165,00 kr.23-05-2023

Du finder et stort udvalg af konfirmationskjoler på DBA, og her kan du se dem, der koster under 1.000 kroner.

Hjælp: Hvor er kjolen, Mathilde mangler?

Den 1. maj 2021 ringer kirkeklokkerne i Farum Kirke, og konfirmanderne stimler sammen i deres hvide kjoler. I flokken finder du Mathilde, og forhåbentlig har hun kjolen fra Designers Remix’ ungdomskollektion ’Little Remix’ på. Det er nemlig den, hun drømmer om at blive konfirmeret i:

- Jeg vil rigtig gerne konfirmeres i en kjole fra Designers Remix. Den er fra en ældre kollektion, så den kan ikke købes i butikkerne mere, forklarer Mathilde og supplerer:

- Jeg har fundet den i størrelse 12, men der er den for lille, så jeg leder efter en i størrelse 14, fortæller hun.

Det særlige ved denne kjole er, at den ikke ligner en traditionel konfirmationskjole, og netop derfor har Mathilde udset sig den til sin store dag. Hun er især vild med de flotte detaljer på kjolens ærmer, stoffet i den lækre kvalitet og farven, som ikke er traditionel hvid, men bevæger sig i cremefarvede nuancer.

Mathildes mor, Helle Hjort, har længe forsøgt at finde kjolen, men det har vist sig at være en udfordring, fortæller hun:

- Mathilde er ikke en typisk kjolepige, men jeg kan godt forstå, hvorfor hun er faldet for den her. Den er anderledes end andre konfirmationskjoler, og fordi den ikke er helt hvid, kan hun bruge den som sommerkjole efterfølgende.

Indtil videre har familien fra Farum ikke haft heldet med sig, og de søger nu på tredje måned efter kjolen, som er udsolgt alle steder. Derfor har de lavet en annonce på DBA, hvor de efterlyser kjolen – og prisen betyder ikke så meget.

LÆS OGSÅ: DBA’s dyreste konfirmationskjole kan blive din nu

Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.
Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.

Så meget vil familien betale for konfirmationskjolen

Konfirmationen er for mange den første, store fest, og netop derfor skal tøjet også spille på dagen. Mathilde er overbevist om, at mavefornemmelsen er helt rigtig, når det kommer til kjolen fra Designers Remix. Prisen har derfor ikke den store betydning:

- Fra ny kostede kjolen 1.000 kroner, og det vil vi også gerne betale for den, hvis den er i god stand, fortæller mor Helle.

Sidder kjolen, som den skal, har Mathilde ikke nogen forventninger om, at der skal gøres noget ved den. Hun synes, den er helt perfekt, som den er. Derfor håber hun selvfølgelig også, at kjolen finder vej til hendes garderobe før 1. maj. Sker det ikke, har hun heldigvis en 'plan B' parat:

- Jeg prøvede en kjole i efterårsferien, og derfor bliver det nok den, jeg vælger i stedet, men jeg overvejer også en buksedragt, fortæller Mathilde.

Vi håber imidlertid, at det ikke bliver aktuelt, for måske har du kjolen hængende derhjemme?

Har du kjolen derhjemme?

Hvis du har den cremefarvede kjole i størrelse 14 fra Designers Remix hængende i skabet, skal du ikke tøve med at ringe til Mathilde eller kigge forbi familiens DBA-profil. Du kan se hendes annonce på DBA lige her, hvor du selvfølgelig også finder et telefonnummer, så du kan få fat på familien. De sidder nemlig allerede klar til at høre fra dig.

Find en buksedragt på DBA:

 1. Buksedragt, Vera Mont , str. 42, Rust, Flot sæt med kappe-bluse og bukser

  Buksedragt, Vera Mont , str. 42, Rust, Flot sæt med kappe-bluse og bukser

  350,00 kr.30-05-2023
 2. Buksedragt, Betty Barclay , str. 42

  Buksedragt, Betty Barclay , str. 42

  350,00 kr.30-05-2023
 3. Buksedragt, Marrytime, str. 42, Mørkeblå, Flot sæt af bukser og top, bukser med lidt slids.

  Buksedragt, Marrytime, str. 42, Mørkeblå, Flot sæt af bukser og top, bukser med lidt slids.

  250,00 kr.30-05-2023
 4. Buksedragt, Betty barclay, str. 42, Sort, Flot sæt fra Betty barclay, bukser med lidt slids (se bil

  Buksedragt, Betty barclay, str. 42, Sort, Flot sæt fra Betty barclay, bukser med lidt slids (se billeder).

  300,00 kr.30-05-2023
 5. Bælte, Smukt, str. Se tekst, Sort Elastikbælte med metalspænde og metalnitter i yderst fin stand 
B

  Bælte, Smukt, str. Se tekst, Sort Elastikbælte med metalspænde og metalnitter i yderst fin stand Bælte er fra 80’erne Smuk til kjole bukser Jeans Buksedragt nederdel skjorte Bluse Sender gerne se

  100,00 kr.30-05-2023
 6. Bælte, Hvid 80-er bælte, Hvidt, str. Se tekst, Elastikbælte bælte strækbælte 

8 cm Boyd med Liva og

  Bælte, Hvid 80-er bælte, Hvidt, str. Se tekst, Elastikbælte bælte strækbælte 8 cm Boyd med Liva og elastisk bagstykke samt smukt bæltespænde. Str M L. 98-108 cm Fin stand. 80-er bælte Fremhæver

  85,00 kr.30-05-2023

Vil du gerne konfirmeres i en buksedragt? Du finder lige nu 3.056 forskellige buksedragter på DBA.

Det er noget helt særligt at blive konfirmeret, og for mange begynder forberedelserne flere måneder i forvejen. Især tøjet spiller en vigtig rolle på dagen, for det skal både være lækkert at have på og se smart ud. Vi har lavet en guide til dig, der vil spare penge på konfirmationstøjet – og du får vores gode sparetips lige her.

Det er næppe oplagt at møde op til konfirmationen i et Storm Trooper-kostume, men så er det jo heldigt, du kan gemme det i skabet til næste udklædningsfest. Jonas Byskov sælger lige nu DBA’s dyreste kostume og præcist, hvor meget det koster, kan du se i videoen lige her.

Relaterede artikler