Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.
Livsstil

Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.

Christine
Christine

Mavefornemmelsen er helt rigtig hos Mathilde Hjort, som har udset sig drømmekjolen til sin konfirmation. Desværre er den udsolgt alle steder, og hun søger nu med lys og lygte efter den på DBA. Se her, hvilken kjole Mathilde mangler og hør, hvad hun vil betale for den.

Der hænger ikke mange kjoler og nederdele i Mathilde Hjorts klædeskab – tværtimod. Derfor kan det måske lyde mærkeligt, at hun lige nu søger med lys og lygte efter en ganske særlig kjole. Og så alligevel ikke, for det understreger netop, hvor vigtigt det er, at Mathilde finder kjolen.

Har du den hængende derhjemme? Så vil Mathilde rigtig gerne høre fra dig. Læs med her og find ud af, hvilken kjole Mathilde søger efter til en ganske særlig dag.

Konfirmationskjoler til salg på DBA i dag:

 1. Konfirmationskjole, Astrid Frank, str. L, Hvid, Næsten som ny, Sælger denne hvide kjole fra Astrid

  Konfirmationskjole, Astrid Frank, str. L, Hvid, Næsten som ny, Sælger denne hvide kjole fra Astrid Frank i hvid i en størrelse L. Kan også passes af en medium da der er stræk i den. Brugt en enkel

  149,00 kr.25-02-2024
 2. Konfirmationskjole, Lilly, str. XS, Hvid, Polyester og blonder, Næsten som ny, Rigtig flot konfir

  Konfirmationskjole, Lilly, str. XS, Hvid, Polyester og blonder, Næsten som ny, Rigtig flot konfirmationskjole i str. 36. Lange puf ærmer i blonde og skrå nederdel. Den er renset og stand er som n

  2.200,00 kr.25-02-2024
 3. Konfirmationskjole, Neo noir , str. L, Hvid, B, Næsten som ny, Smuk neo noir kjole str 42. Som ny

  Konfirmationskjole, Neo noir , str. L, Hvid, B, Næsten som ny, Smuk neo noir kjole str 42. Som ny. Evt fin til konfirmation ubrugt

  275,00 kr.25-02-2024
 4. Konfirmationskjole, Lily, str. M, Hvid, God men brugt, Jeg sælger min konfirmationskjole
Åben for

  Konfirmationskjole, Lily, str. M, Hvid, God men brugt, Jeg sælger min konfirmationskjole Åben for bud Den er brugt men i super god stand Den er blevet syget ind i taljen dog går bagsidens skørt går

  500,00 kr.25-02-2024
 5. Konfirmationskjole, Lily, str. XS, Ubrugt, Brugt kun en gang renset der efter båndet på maven kan t

  Konfirmationskjole, Lily, str. XS, Ubrugt, Brugt kun en gang renset der efter båndet på maven kan tages af

  400,00 kr.25-02-2024
 6. Konfirmationskjole, Ukendt , str. One size, Hvid , Næsten som ny

  Konfirmationskjole, Ukendt , str. One size, Hvid , Næsten som ny

  50,00 kr.24-02-2024

Du finder et stort udvalg af konfirmationskjoler på DBA, og her kan du se dem, der koster under 1.000 kroner.

Hjælp: Hvor er kjolen, Mathilde mangler?

Den 1. maj 2021 ringer kirkeklokkerne i Farum Kirke, og konfirmanderne stimler sammen i deres hvide kjoler. I flokken finder du Mathilde, og forhåbentlig har hun kjolen fra Designers Remix’ ungdomskollektion ’Little Remix’ på. Det er nemlig den, hun drømmer om at blive konfirmeret i:

- Jeg vil rigtig gerne konfirmeres i en kjole fra Designers Remix. Den er fra en ældre kollektion, så den kan ikke købes i butikkerne mere, forklarer Mathilde og supplerer:

- Jeg har fundet den i størrelse 12, men der er den for lille, så jeg leder efter en i størrelse 14, fortæller hun.

Det særlige ved denne kjole er, at den ikke ligner en traditionel konfirmationskjole, og netop derfor har Mathilde udset sig den til sin store dag. Hun er især vild med de flotte detaljer på kjolens ærmer, stoffet i den lækre kvalitet og farven, som ikke er traditionel hvid, men bevæger sig i cremefarvede nuancer.

Mathildes mor, Helle Hjort, har længe forsøgt at finde kjolen, men det har vist sig at være en udfordring, fortæller hun:

- Mathilde er ikke en typisk kjolepige, men jeg kan godt forstå, hvorfor hun er faldet for den her. Den er anderledes end andre konfirmationskjoler, og fordi den ikke er helt hvid, kan hun bruge den som sommerkjole efterfølgende.

Indtil videre har familien fra Farum ikke haft heldet med sig, og de søger nu på tredje måned efter kjolen, som er udsolgt alle steder. Derfor har de lavet en annonce på DBA, hvor de efterlyser kjolen – og prisen betyder ikke så meget.

LÆS OGSÅ: DBA’s dyreste konfirmationskjole kan blive din nu

Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.
Det er denne kjole fra Designers Remix, som Mathilde drømmer om at blive konfirmeret i. Hun leder efter kjolen i størrelse 14.

Så meget vil familien betale for konfirmationskjolen

Konfirmationen er for mange den første, store fest, og netop derfor skal tøjet også spille på dagen. Mathilde er overbevist om, at mavefornemmelsen er helt rigtig, når det kommer til kjolen fra Designers Remix. Prisen har derfor ikke den store betydning:

- Fra ny kostede kjolen 1.000 kroner, og det vil vi også gerne betale for den, hvis den er i god stand, fortæller mor Helle.

Sidder kjolen, som den skal, har Mathilde ikke nogen forventninger om, at der skal gøres noget ved den. Hun synes, den er helt perfekt, som den er. Derfor håber hun selvfølgelig også, at kjolen finder vej til hendes garderobe før 1. maj. Sker det ikke, har hun heldigvis en 'plan B' parat:

- Jeg prøvede en kjole i efterårsferien, og derfor bliver det nok den, jeg vælger i stedet, men jeg overvejer også en buksedragt, fortæller Mathilde.

Vi håber imidlertid, at det ikke bliver aktuelt, for måske har du kjolen hængende derhjemme?

Har du kjolen derhjemme?

Hvis du har den cremefarvede kjole i størrelse 14 fra Designers Remix hængende i skabet, skal du ikke tøve med at ringe til Mathilde eller kigge forbi familiens DBA-profil. Du kan se hendes annonce på DBA lige her, hvor du selvfølgelig også finder et telefonnummer, så du kan få fat på familien. De sidder nemlig allerede klar til at høre fra dig.

Find en buksedragt på DBA:

 1. Buksedragt, Buksedragt , Neo Noir , str. Xs, Sort, Næsten som ny, Fin buksedragt fra Neo Noir med

  Buksedragt, Buksedragt , Neo Noir , str. Xs, Sort, Næsten som ny, Fin buksedragt fra Neo Noir med bare skuldre prisen er fast kan afhentes i Kbh NV efter aftale

  200,00 kr.25-02-2024
 2. Buksedragt, American Dreams, str. 38, Hvid, Ubrugt

  Buksedragt, American Dreams, str. 38, Hvid, Ubrugt

  150,00 kr.25-02-2024
 3. Buksedragt, Smuk dragt, Vrs , str. M, Blomstret, Ubrugt, NY buksedragt i Skønneste design - stadig

  Buksedragt, Smuk dragt, Vrs , str. M, Blomstret, Ubrugt, NY buksedragt i Skønneste design - stadig med mærke på - den tynde snor der holder bæltet på plads sidder ikke fast i den ene side men kan s

  149,00 kr.25-02-2024
 4. Buksedragt, Buksedragt , By Marlene Birger , str. 40, Rød, Næsten som ny

  Buksedragt, Buksedragt , By Marlene Birger , str. 40, Rød, Næsten som ny

  550,00 kr.25-02-2024
 5. Buksedragt, By Malene Birger, str. 40, Sort og Lime, Silke og Bomuld, Næsten som ny, 

Flot bukse

  Buksedragt, By Malene Birger, str. 40, Sort og Lime, Silke og Bomuld, Næsten som ny, Flot buksedragt / jumpsuit uden ærmer og stropper i lækker sort viskose og Elastane, bærestykket er med smock

  350,00 kr.25-02-2024
 6. Buksedragt, Heldragt, Pieces, str. M, Mørkegrå, Bomuld / polyester, God men brugt, Rigtig fin mør

  Buksedragt, Heldragt, Pieces, str. M, Mørkegrå, Bomuld / polyester, God men brugt, Rigtig fin mørkegrå heldragt med lange ærmer fra Pieces str. M med lyn i nakken. 50% bomuld / 50% polyester.

  65,00 kr.25-02-2024

Vil du gerne konfirmeres i en buksedragt? Du finder lige nu 3.056 forskellige buksedragter på DBA.

Det er noget helt særligt at blive konfirmeret, og for mange begynder forberedelserne flere måneder i forvejen. Især tøjet spiller en vigtig rolle på dagen, for det skal både være lækkert at have på og se smart ud. Vi har lavet en guide til dig, der vil spare penge på konfirmationstøjet – og du får vores gode sparetips lige her.

Det er næppe oplagt at møde op til konfirmationen i et Storm Trooper-kostume, men så er det jo heldigt, du kan gemme det i skabet til næste udklædningsfest. Jonas Byskov sælger lige nu DBA’s dyreste kostume og præcist, hvor meget det koster, kan du se i videoen lige her.

Relaterede artikler