Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i juni
Livsstil

Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i juni

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvis du vil sælge bedst på DBA, bør du blandt andet sætte din cabriolet til salg i juni. Det afslører DBAs data, og vi har fire andre bud på ting, der burde være nemme at få afsat på DBA i denne sommermåned.

Luften er varm, alle er ved at forberede sig på sommerferie, og der er kommet en masse liv i parker og skove.

Juni er en skøn måned. En sommermåned. Og det kan også ses på vores data. På DBA bliver der nemlig i juni i høj grad søgt på ting, der relaterer sig til sommersæsonen, men ligeledes er der også mange, der sætter deres sommerting til salg. Og sådan kan markedet udligne sig en smule.

De fem ting, vi er kommet frem til, at du har de bedste chancer for at få solgt i juni, er ting, som vi kan se, enten er meget eftertragtet blandt købere, eller som ingen sætter til salg netop nu – eller en kombination af begge dele.

  

1. Telt

Dette telt er lige nu til salg på DBA. Det har Anders fra Videbæk nær Herning til salg. Han håber at få 2.850 kroner for det. Det kan rumme 6 sovende personer, det har to indgange og to sovekabiner. Teltet er af mærket ’Outwell Texas’
Dette telt er lige nu til salg på DBA. Det har Anders fra Videbæk nær Herning til salg. Han håber at få 2.850 kroner for det. Det kan rumme 6 sovende personer, det har to indgange og to sovekabiner. Teltet er af mærket ’Outwell Texas’

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit telt til at holde år efter år på en snavset festival

Campingferier. Det er en begivenhed, der kræver et telt, og en masse skal bruge teltet lige rundt om hjørnet. Derfor valfarter folk til DBA i håbet om at erhverve sig et telt. Det kan tydeligt ses på vores data.

I juni 2019 var 'telt' det 11. mest søgte ord på DBA, eftersom hele 56.117 skrev ’telt’ i DBAs søgefelt i denne måned. Det svarer til, at der hver dag i juni bliver søgt efter et telt 1.871 gange.

Normalvis er telte ikke så populære på DBA. Kigger man på listen over de mest populære søgninger på DBA gennem et helt år, er telt at finde helt oppe på listens 65. plads.

Det er derfor tydeligt, at folk går ’teltamok’ i juni, og det bør du udnytte.

Du skal dog være opmærksom på, at der også er en del, der sætter deres telte til salg netop i denne måned. I hvert fald er der 14 procent flere, der sætter noget til salg i DBAs camping-kategori sammenlignet med en gennemsnitlig måned i denne kategori.
De 14 procent er dog ingen ting sammenlignet med, hvor afsindigt mange, der indtaster ’telt’ i DBAs søgefelt.

Har du ingen telte at sælge, bør du lure Sebastians trick af. 27-årige Sebastian ejer nemlig heller ingen telte, og allgievel lykkes det ham hvert år at sælge omkring 40-150 stykker. Han finder dem nemlig på Roskilde Festival, når alle har forladt området. Han renser dem og sætter dem til salg og får hvert år udsolgt alle sine adopterede telte. Det tjener han omkring 25.000 kroner. Hver år. 

Find det på DBA

 1. Tæpper til 6m TentZing® glampingtelt, 2 stk., Blå/Hvid

  Tæpper til 6m TentZing® glampingtelt, 2 stk., Blå/Hvid

  Tæpper til 6m TentZing® glampingtelt, 2 stk., Blå/, Tæpper til 6m TentZing® glampingtelt, 2 stk., Blå/Hvid Produktspecifikationer: Bredde: 3,00 m. Længde: 6,00 m. Materiale: P

  3.639,00 kr.22-01-2023
 2. vidaXL pavillonvæg med vinduer 6x2 m blå

  vidaXL pavillonvæg med vinduer 6x2 m blå

  vidaXL pavillonvæg med vinduer 6x2 m blå, Denne pavillonvæg med vinduer er det perfekte valg til ethvert udendørs festtelt. Festteltsvæggen er lavet af stof, hvilket gør den stærk og holdbar. Den kan

  320,00 kr.22-01-2023
 3. Søger nordisk rago footprint, Søger søger

Outdoor
Nordisk telt
Tent

  Søger nordisk rago footprint, Søger søger Outdoor Nordisk telt Tent

  1.234,00 kr.21-03-2023
 4. Seng, Feltseng/campingseng med tilhørende oppustelig madras.
Fejler ingenting, men vi bruger dem ikk

  Seng, Feltseng/campingseng med tilhørende oppustelig madras. Fejler ingenting, men vi bruger dem ikke mere. De har både være med i telt samt brugt som gæstesenge. Vi har 2 stk. 1 stk for 300kr, begge

  300,00 kr.21-03-2023
 5. 2 telte, Sælger 2, 3/4 personers telte

  2 telte, Sælger 2, 3/4 personers telte

  750,00 kr.21-03-2023
 6. CarbonX, 
Stænger, Carbon x

Har et komplet sæt Carbon X stænger til Isabella Forum telt i meget fin

  CarbonX, Stænger, Carbon x Har et komplet sæt Carbon X stænger til Isabella Forum telt i meget fin stand G 18- 20

  4.300,00 kr.21-03-2023

Du ved bedst, hvad du kan tillade dig at tage for dit telt på DBA ved at sammenligne med de andres priser. Se alle teltene på DBA, her.

  

2. Cabriolet

Du skal tage turen forbi Stenlille, hvis denne seje cabriolet skal blive din. Bilen er i skrivende stund til salg på DBA, og ejeren håber at få 69.000 kroner for den. Bilen er en VW Golf I. Stenlille ligger i øvrigt mellem Slagelse og Roskilde
Du skal tage turen forbi Stenlille, hvis denne seje cabriolet skal blive din. Bilen er i skrivende stund til salg på DBA, og ejeren håber at få 69.000 kroner for den. Bilen er en VW Golf I. Stenlille ligger i øvrigt mellem Slagelse og Roskilde

LÆS OGSÅ: Derfor behøver du IKKE sløre din nummerplade, når du sælger bil

Veteranbiler, amerikanskerbiler og andre specialbiler vågner om sommeren. Det samme kan på en måde siges om cabrioletter. I hvert fald kan disse biler udnytte deres fulde potantiale, når først solen har valgt at varme landet med dens stråler.

I 2019 var ’Cabriolet’ det 32. mest søgte på DBA, men kigger vi på juni 2019, var denne bilmodel den 13. mest populære vare. 44.897 gange blev der i juni sidste år indtastet ’cabriolet’ i DBAs søgefelt, hvilket svarer til, at der hver dag blev søgt efter en cabriolet 1.497 gange. Det er mange, i forhold til hvor ”få” cabrioletter, der er til salg på DBA.

Du har ikke kun en god chance for at få solgt din cabriolet i juni på grund af, at modellen er meget populær i denne måned. Dine chancer øges også fordi, at der i juni er 8 procent færre nye annoncer i bilkategorien, end hvad der er i denne kategori på en typisk måned.

Der er altså mange købere, men ikke lige så mange sælgere, og det bør du udnytte. Har du en cabriolet, du er træt af, så gå på DBA og forsøg at få den afsat. Nu.

Inden du styrter til DBA for at sætte din cabriolet til salg, har vi en række guides, der hjælper dig i processen.

I denne artikel kan du læse, hvilke 8 billeder, du bør lægge på din bilannonce. Du kan her læse, hvilke oplysninger ud med fordel kan skrive i din bilannonces tekstfelt. Når der ”er bid” og en potentiel køber vil ud og se bilen, bør du forinden have læst denne artikel med råd til fremvisningen af din bil. Og inden du handler med en interesseret, bør du kigge med på disse råd om, hvordan du handler bil sikkert, så alle parter bliver tilfredse og glade.

Find det på DBA

 1. Audi Cabriolet, Benzin, 1992, km 196000, gulmetal, 2-dørs, centrallås, service ok, 18" alufælge serv

  Audi Cabriolet, Benzin, 1992, km 196000, gulmetal, 2-dørs, centrallås, service ok, 18" alufælge servostyring, Står du og mangler en fed sommerbil så kig bare her Audi 80 cabriolet med den meget eftert

  65.000,00 kr.27-02-2023
 2. Audi Cabriolet 1,9 TDi Diesel modelår 2000 km 167000 Lillametal nysynet ABS airbag centrallås servos

  Audi Cabriolet 1,9 TDi Diesel modelår 2000 km 167000 Lillametal nysynet ABS airbag centrallås servostyring, FLOT OG VELHOLDT AUDI 80 CAB - NÆSTEN NY KALECHE - BILEN BLIVER NYSYNET - FRISK OLIE SERVIC

  69.900,00 kr.05-01-2023
 3. Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" alufælge se

  Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" alufælge servostyring, Solid 1,9 TDI kører ca 19-20 km på literen holder syn til September 23 bilen er blålill

  50.000,00 kr.25-08-2022

Her kan du se de cabriolet-modeller, der er til salg på DBA. Der er flest Audi cabriolet-modeller til salg på DBA.

   

3. Mobil og telefonni

Airpods er en ufattelig populær vare på DBA. Mange søger efter airpods, og du kan heldigvis finde flere til salg på genbrugssitet. For eksempel dette eksemplar, som tilhører Jacob fra Ringkøbing. Jacob sælger sine Airpods fra Ledwood med bluetooth til 150 kroner. Han skriver, at de ’fungerer fantastisk godt og med god lyd’
Airpods er en ufattelig populær vare på DBA. Mange søger efter airpods, og du kan heldigvis finde flere til salg på genbrugssitet. For eksempel dette eksemplar, som tilhører Jacob fra Ringkøbing. Jacob sælger sine Airpods fra Ledwood med bluetooth til 150 kroner. Han skriver, at de ’fungerer fantastisk godt og med god lyd’

LÆS OGSÅ: Mobiltelefonen er den ting, der samler støv i flest danskers skuffer

Juni er måneden, hvor du skal sætte din mobiltelefon, dine høretelefoner eller dit cover til salg. Alt hvad der vedrører mobiler og telefoner. For denne kategori mangler nemlig nye annoncer i juni. 15 procent færre – sammenlignet med en normal måned - vælger at sætte deres mobil eller anden telefonrelateret ting til salg i juni på DBA.

Så når potentielle købere går til DBA i juni for at lede efter deres næste iphone, vil din annonce have gode chancer for at blive set. Meget bedre chancer end på en hvilken som helst anden måned i mobil og telefon-kategorien.

Samtidig er ’iphone’ hvert år og hver måned det ultimative mest søgte på DBA. I juni 2019 blev ’iphone’ indtastet i DBAs søgefelt 154.023 gange. Til en sammenligning har vi kun 4.305 iphones til salg på DBA i skrivende stund.

Så ligger du inde med en gammel mobiltelefon, en iPhone, du drømmer om at udskifte med en nyere model eller nogle airpods, du har i overskud, er det nu, du bør sætte disse til salg.

Vil du have flest penge for din brugte smartphone, kan du læse vores guide til, hvordan du præsenterer og sælger den bedst, her. Husk at oplyse om alle de ting, en køber ville være interesseret i at vide. Disse ting har vi skrevet om i denne artikel. 

Find det på DBA

 1. in-ear hovedtelefoner, Apple, 

Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges.

Ny pris 199kr

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges. Ny pris 199kr

  99,00 kr.19-03-2023
 2. headset hovedtelefoner, Apple, 

Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges.

Ny pris 199kr

  headset hovedtelefoner, Apple, Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges. Ny pris 199kr

  99,00 kr.19-03-2023
 3. trådløse hovedtelefoner, Apple, EarPods pro, Rimelig, Sælger disse airPods da jeg ikke benytter dem

  trådløse hovedtelefoner, Apple, EarPods pro, Rimelig, Sælger disse airPods da jeg ikke benytter dem mere. Alt medfølger og alt er urørt undtagen høretelefonerne selv. Bemærk at den ene høretelefo

  500,00 kr.19-03-2023
 4. in-ear hovedtelefoner, Apple, Perfekt, Sælger disse Apple AirPods Pro gen 1. Alt er som nyt, men den

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Perfekt, Sælger disse Apple AirPods Pro gen 1. Alt er som nyt, men den ventre earpods skratter lidt når man røre ved den.

  999,00 kr.18-03-2023
 5. B&O BEOPLAY EQ TRUE WIRELESS SORT

  B&O BEOPLAY EQ TRUE WIRELESS SORT

  in-ear hovedtelefoner, B&O, Perfekt, Kære læsere Sælger dette in-ear B&O true wireless EarPods. Vanvittig god lyd og i perfekt stand. Kun anvendt en enkelt gang eller to. Sælges udelukkende da jeg kø

  800,00 kr.15-03-2023
 6. in-ear hovedtelefoner, Apple, EarPods, Perfekt, Helt nye Apple EarPods med lightning stik, altså dem

  in-ear hovedtelefoner, Apple, EarPods, Perfekt, Helt nye Apple EarPods med lightning stik, altså dem med kabel. De fulgte med i iPhone æsken (dengang de stadig var en del af salgspakken). De har ikke

  150,00 kr.15-03-2023

Husk, at du kan søge på både ’airpods’ og ’earpods’ på DBA for at finde ledningsfrie høretelefoner.

    

4. Hobby

Her kan du se et af de dyreste samlerobjekter, du lige nu kan finde på DBA. Billedet her koster 75.000 kroner, og det er sat til salg af en DBA-bruger fra Vesterbro i København. Billedet er tegnet af Carl Barks, og det heder ’Golden Fleece’. Sælgeren oplyser, at han ikke går på kompromis med prisen
Her kan du se et af de dyreste samlerobjekter, du lige nu kan finde på DBA. Billedet her koster 75.000 kroner, og det er sat til salg af en DBA-bruger fra Vesterbro i København. Billedet er tegnet af Carl Barks, og det heder ’Golden Fleece’. Sælgeren oplyser, at han ikke går på kompromis med prisen

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvad koster disse ting på DBA?

Har du en antik dåse, en støvet symaskine eller et gammelt frimærke, så er det i juni, du skal sætte ting som disse til salg. DBAs blandede landhandel-kategori, bedre kendt som ’Hobby’-kategorien, ligger nemlig øde hen i juni hvad angår nye ting til salg.
Ej, det er måske også en overdrivelse, men i hvert fald savner kategorien mere end nogensinde nye annoncer i juni. 18 procent færre annoncer bliver oprettet i denne kategori i juni sammenlignet med, hvor mange annoncer der oprettes i hobby-kategorien i gennemsnit.

I kategorien kan du finde modelhobbyer, ting til syning, frimærker, mønter og andre samleobjekter. Ja faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan sætte til salg i denne kategori. Har du en gammel, lille samling af udgåede figurer, du fik gratis med guldkorns-pakkerne, kan du sagtens forvente at få dem solgt på DBA. For det er der flere andre, der gør.

Har du spottet en cola-flaske, der ser lidt anderledes ud end de normale, bør du også sætte den til salg, for DBAs samlerobjekt-kategori gemmer skam også på en cola-underkategori.

Trænger du til en større peptalk i, hvad du kan sætte til salg på DBA af firnuelige ting i dit hjem, du kun troede hørte til på lossepladsen, kan du i artiklen her finde inspiration. Her har vi samlet de ti mærkeligste ting på DBA.

Vi er også klar med endnu en liste i artiklen, her.

Find det på DBA

 1. Samlekort, Lars Olsen autograf Brøndby IF, Fået personligt da jeg mødte ham. Flere stk haves

Sender

  Samlekort, Lars Olsen autograf Brøndby IF, Fået personligt da jeg mødte ham. Flere stk haves Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold autografer på min dba profil

  75,00 kr.21-03-2023
 2. Samlekort, Jonas wind autograf Danmark mosaic fodbold kort, Fået personligt da jeg mødte ham. Flere

  Samlekort, Jonas wind autograf Danmark mosaic fodbold kort, Fået personligt da jeg mødte ham. Flere stk haves Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold autografer på mi

  125,00 kr.21-03-2023
 3. Samlekort, Mikkel Damsgaard sampdoria Rookie Sticker autograf, Fået personligt da jeg mødte ham.

Se

  Samlekort, Mikkel Damsgaard sampdoria Rookie Sticker autograf, Fået personligt da jeg mødte ham. Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold ting på min dba profil

  149,00 kr.21-03-2023
 4. Autografer, Dick Grob autograf, Dick Grob autograf.
Elvis’ bodyguard fra 1967-1977.
Har ligget i en

  Autografer, Dick Grob autograf, Dick Grob autograf. Elvis’ bodyguard fra 1967-1977. Har ligget i en plastlomme i mappe og er defor ikke falmet og har ingen tegn på slid. Kommer fra Memphis Mansion. K

  600,00 kr.21-03-2023
 5. Autografer, Billede, Flot stort billede i kvalitets ramme med Eddie Murphy med autograf.

  Autografer, Billede, Flot stort billede i kvalitets ramme med Eddie Murphy med autograf.

  500,00 kr.21-03-2023
 6. Autografer, Håndbold, EM 2022, HVIS DU VIL KØBE HÅNDBOLDEN - skal du slå til nu!
Ellers bliver annon

  Autografer, Håndbold, EM 2022, HVIS DU VIL KØBE HÅNDBOLDEN - skal du slå til nu! Ellers bliver annoncen lukket! Den officielle EM 2022 håndbold med holdets autografer. Vundet i en konkurrence -

  750,00 kr.21-03-2023

Har du gamle autografer liggende, kan disse altså også sagtens få ben at gå på på DBA.

   

5. ATV

24.400 kroner. Billigere slipper du ikke, hvis denne ATV skal blive din. Motormonsteret har Jørgen Jensen til salg på DBA lige nu, og han oplyser, at modellen er en Yamaha, der måske lille, men er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller. Jørgen Jensen bor Ringkøbing
24.400 kroner. Billigere slipper du ikke, hvis denne ATV skal blive din. Motormonsteret har Jørgen Jensen til salg på DBA lige nu, og han oplyser, at modellen er en Yamaha, der måske lille, men er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller. Jørgen Jensen bor Ringkøbing

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste ATV

ATV’erne på DBA er generelt populære. I hele 2019 var ’ATV’ det 25. mest populære ord på DBA. Men i juni topper populariteten, for i denne måned sidste år var ATV det 15. mest indtastede ord i DBAs søgefelt.

Hver dag var der 1.423, der indtastede ’ATV’ i DBAs søgefelt. Det betyder, at der i juni blev søgt efter motorkøretøjet 42.704 gange.

Samtidig er der færre end gennemsnitligt, der sætter deres motorcykler og relaterede ting, såsom ATV’er, til salg i juni. I juni 2019 blev der oprettet 13 procent færre annoncer end gennemsnitligt i motorcykelkategorien.

Du skal derfor udnytte, at folk særligt i juni er ellevilde for at eje en ATV, samtidig med, at der er færre end normalt, der sætter deres ATV til salg.

Find det på DBA

 1. Segway Snarler 600GS ATV EFTERÅRSTILBUD KUN 3 STK.

  Segway Snarler 600GS ATV EFTERÅRSTILBUD KUN 3 STK.

  SegWay, 2021/22, ccm 600, km/t 40, Segway er den nye ATV spiller på markedet. De har ambitioner om og være blandt de bedste atv´er på markedet. Segway Snarler 600 har hele 46HK og kan indregistreres s

  68.996,00 kr.26-03-2021
 2. Kawasaki KFX 90 Børne ATV

  Kawasaki KFX 90 Børne ATV

  Kawasaki KFX 90, 2022, ccm 90, Grøn, Firehjulssjov starter med KFX90. Få børnene udendørs og klar til at køre på KFX90 ATV-linjen med proportional kraft og størrelse til børn i alderen 10 år og ældre.

  29.990,00 kr.02-12-2022
 3. Arctic Cat 550

  Arctic Cat 550

  Arctic Cat 550, 2015, sælges kun engros til cvr En lækker ''traktor'' der kun har kørt 3422 km godkendt til 2 personer Har været registreret som traktor Leveres nysynet som traktor KAN regges som tr

  34.800,00 kr.08-03-2023
 4. Yamaha Kodiak 4X4, 1997, 400 ccm, 60 km/t, Military green, Pæn velholdt prof. ATV med permanent 4X4,

  Yamaha Kodiak 4X4, 1997, 400 ccm, 60 km/t, Military green, Pæn velholdt prof. ATV med permanent 4X4, Japansk kvalitets trækhest med 5 gear / transfergearkasse høj-lav Perfekt til brakpudser, vogn ell

  26.500,00 kr.21-03-2023
 5. HONDA TRX420FE TRAKTOR – T3A

  HONDA TRX420FE TRAKTOR – T3A

  Honda, 2021, ccm 420, Rød, NP MOTOR I TAPPERNØJE TRX420FE T3 er en traktor som er designet til at gøre hårdt arbejde legende let. Denne version er mulig at indregistrere på nummerplader til både pri

  66.936,00 kr.11-11-2019
 6. Kawasaki ATV

  Kawasaki ATV

  Kawasaki , NY, ccm 749, Sort, Brute Force 750 4x4i EPS er udviklet til højtydende offroad kørsel. Med sin 750 cm3 V-2 motor på hele 51HK! Hastighedsvariabel elektronisk servostyring (EPS) er Brute For

  81.990,00 kr.25-09-2020

Se de ATV’er, der er til salg lige nu på DBA, for at sammenligne priserne.

    

Disse ting skal du ikke have tralvt med at sætte til salg i juni

Lars fra Roskilde forsøger i skrivende stund at skille sig af med et gavekort til et hotel i Italien. Hotellet hedder ’Grand Hotel San Marino’, og gavekortet lyder på 531 euro. Men Lars vil kun have 3.000 kroner i bytte for gavekortet, som udløbet 31. december 2020
Lars fra Roskilde forsøger i skrivende stund at skille sig af med et gavekort til et hotel i Italien. Hotellet hedder ’Grand Hotel San Marino’, og gavekortet lyder på 531 euro. Men Lars vil kun have 3.000 kroner i bytte for gavekortet, som udløbet 31. december 2020

SE OGSÅ: VIDEO: SE DBAS dyreste kolonihavehus

Generelt er der færre end gennemsnitligt på et helt år, der sætter sig til tasterne i juni for at sætte deres ting til salg. Men i én kategori er dette en undtagelse. DBAs feriekategori bugner nemlig med nye annoncer i juni, hvor 14 procent flere vælger at sætte "ferier til salg", sammenlignet med en gennemsnitlig måned i ferie-kategorien.

Der er dermed mange, der i juni forsøger at få lejet deres sommerhus ud eller solgt nogle billetter til deres ferie. Men vi ser ikke tilsvarende, at folk søger på livet løs efter et sommerhus eller en ferie i juni, og dermed kan vi konkludere, at der lige netop i juni ikke er de bedste chancer for at få skilt dig af med din ferierelateret ting.

Noget så specifikt som din lænestol, bør du heller ikke mase på for at få sat til salg på DBA. I juni 2019 var lænestol nemlig kun den 28. mest populære ting på DBA, mens lænestol ellers gennemsnitligt på et helt år befinder sig på en 9. plads.

Find det på DBA

 1. Lænestol Grå EGERSUND

  Lænestol Grå EGERSUND

  Lænestol Grå EGERSUND, Andet, Beliani, Få 10% rabat på dit køb. Benyt koden: DBA10DK ved bestilling. Koden kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder. Forvandl din stue til et rent afslapningssted ta

  1.719,00 kr.24-11-2022
 2. Lænestol

  Lænestol

  Armstol, stof, ASHTON LÆNESTOL, Ashton armstol Lille armstol med stof betræk Lænestol: L 77 x D 65,5 x H 80,5 cm Normalpris kr. 1.999,- SPAR 1.000,- UDSTILLINGSMODEL - AFHENTNINGSPRIS ! Kan lev

  999,00 kr.14-01-2023
 3. Lænestol, stof, Pæn og velholdt med god siddekomfort, dybde 44 cm

  Lænestol, stof, Pæn og velholdt med god siddekomfort, dybde 44 cm

  100,00 kr.22-03-2023
 4. Lænestol, andet, Wegner CH22, 2 Wegner stole CH22 i sæbebehandlet eg.
Stolene er en særudgave med We

  Lænestol, andet, Wegner CH22, 2 Wegner stole CH22 i sæbebehandlet eg. Stolene er en særudgave med Wegners signatur i forbindelse med relanceringen af stolene. Der følger originale læder sæder med af C

  10.000,00 kr.22-03-2023
 5. Lænestol, læder, Børge Mogensen Øreklapstol, Øreklapstol i cognacsfarvet læder sælges grundet flytni

  Lænestol, læder, Børge Mogensen Øreklapstol, Øreklapstol i cognacsfarvet læder sælges grundet flytning. Bredde: 690 mm Dybde totalt: 850 mm Højde: 1070 mm Sædehøjde: 430 mm Sædedybde: 450 mm

  7.000,00 kr.22-03-2023
 6. Rokokostol, stof, Gammel og velholdt

  Rokokostol, stof, Gammel og velholdt

  160,00 kr.22-03-2023

Lænestole til salg på DBA.

Hvis du elsker statistikker, og har du en købmand gemt i maven, har vi meget mere ”guf” i form af læsestof til dig. For du kan nemt, her på DBA Guide, læse dig til de bedste salg.

En af de artikler, du kan kaste dit blik på i den sammenhæng, er historien om denne unge superkrejler, der gør gode handler ved at gå på loppemarkeder, for så at sælge sine ting dyere på nettet. Læs hvilke 10 ting, han laver de største fortjenester på, her.

De bedste handler for dig som køber er dem, hvor du skal punge ud med mindst penge. Og det skal du, hvis du finder noget, der ligefrem er gratis på DBA. Vi har en gratis-kategori på DBA, og i denne artikel kan du få svar på, hvordan du kan sætte DBAs system til at sende dig en mail, hver gang noget gratis bliver sat til salg nær dig.

Har du fået solgt en masse, men er du i tvivl om, hvordan du nemmest og smartest pakker dem ind, så de er klar til forsendelse? Vi har i videoen herunder allieret os med Marie-Louise, der ved hjælp af gamle æggebakker, strømper og gammelt emballage viser, hvordan du pakker dine solgte ting forsvarligt ind – uden at ofre penge på bobbleplast og lignende.

Du kan læse flere pakketips i artiklen, her.

Relaterede artikler