Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA
Livsstil

Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

Le Gammeltoft er superbruger på DBA. Hun har blandt andet solgt en voksipose, snowbord-gear og en klapvogn, men lige nu har hun en ting til salg, som stjæler rekorden i at være den mest underlige ting, hun nogensinde har solgt.

’Virker upåklageligt. Afhentes på Amager. Bud modtages også’.

Det er sådan, DJ og radiovært Le Gammeltoft lige nu forsøger at få solgt en af sine ting på DBA. Faktisk den ting, som til dato er den mest mærkelige, kendissen har solgt.

Le Gammeltoft prøver nemlig at få solgt sit ventilationsanlæg. Et anlæg, der i skrivende stund kan blive dit for 5.000 kroner.

- Det her er helt sikkert det mærkeligste, jeg nogensinde har solgt – og der er nok intet, der kommer til at slå det, griner Le Gammeltoft og fortsætter:

Jeg synes bare, det er hysterisk at smide ting ud, som andre kan blive glade for. Jeg vil hellere sætte det til salg for en billig pris eller forære det væk - end at køre det på forbrændingen. Derfor sælger jeg alt muligt brugt.

Ventilationsanlæg til salg på DBA:

 1. Ventilationsanlæg, Nilan genvingsanlæg, Nilan genvindingsanlæg VPL 15 Køl Venstre. 
Med aktiv varmeg

  Ventilationsanlæg, Nilan genvingsanlæg, Nilan genvindingsanlæg VPL 15 Køl Venstre. Med aktiv varmegenvinding og hygrostat. Købt oktober 2022. Kun brugt få måneder. Nypris 35.000 kr. for selve anlæ

  12.000,00 kr.09-06-2024
 2. Ventilationsanlæg, Duka dæksel
Stormskærm til udvendig montering. Sort RAL 9005

Passer til:

Duka O

  Ventilationsanlæg, Duka dæksel Stormskærm til udvendig montering. Sort RAL 9005 Passer til: Duka One S6 Duka One D6 Duka One Pro 50 Duka One Pro Remote

  190,00 kr.08-06-2024
 3. Ventilationsanlæg, SolarVenti, SolarVenti SV14 kældermidel sælges, da vi har fået nyt ventilationssy

  Ventilationsanlæg, SolarVenti, SolarVenti SV14 kældermidel sælges, da vi har fået nyt ventilationssystem. Udluftningsblæseren virker ikke, men er nemt at skifte. Holder kælderen tør og med frisk luft.

  2.499,00 kr.07-06-2024
 4. Ventilationsanlæg, Nilan Air

  Ventilationsanlæg, Nilan Air

  1.600,00 kr.03-06-2024
 5. Ventilationsanlæg, Komfovent Domekt, Ventilationsanlæg Komfovent Domekt.
Model R-200-L-V-EC/0.067-M5

  Ventilationsanlæg, Komfovent Domekt, Ventilationsanlæg Komfovent Domekt. Model R-200-L-V-EC/0.067-M5. Har Rotorveksler som er den genveksform der genbruger den højeste % af varmen i huset. Men kan ogs

  3.500,00 kr.01-06-2024
 6. Ventilationsanlæg, Nissehue filter Ø100mm, 10 stk. Helt nye (fejl køb) 
Sælges helst samlet.
Pris pr

  Ventilationsanlæg, Nissehue filter Ø100mm, 10 stk. Helt nye (fejl køb) Sælges helst samlet. Pris pr. stk. kr. 50 Samlet pris:

  400,00 kr.31-05-2024

Le Gammeltoft er dog langt fra den eneste, der har sat et ventilationsanlæg til salg – faktisk er der 52 andre på DBA, der har fået samme idé. Vidste du, at du også kan købe en airconditioner på DBA?

Der er ikke dét, Le Gammeltoft ikke har solgt

Og med den indstilling til tingene, er der nærmest ikke dét, som kendissen ikke sætter til salg på DBA. Og hun er vant til at sælge ting, der hører til i den mere særlige afdeling:

Eksempelvis er hun ved at få solgt familiens pejs i stuen, og tidligere har hun solgt en meget speciel bogreol:

- Bogreolen var arkitekttegnet og designet til et hjørne i vores skæve Christianshavner-lejlighed. Men heldigvis kom der en dag en køber, hvor reolen passede perfekt ind hos dem, fortæller Le Gammeltoft.

LÆS OGSÅ: Her kan du se, hvad Tweerk Queen har til salg på DBA netop nu

Det er hende, der står for at sælge ting for familien, og lige for tiden er det især mandens snowboard-gear, Le Gammeltoft sælger ud af.

- Jeg har det sådan lidt ’give it a try’. Det kan jo være, det lige præcis er den ting, en anden går og leder efter, siger hun..

Arkitekttegnede reoler til salg på DBA:

 1. Hvide reolmodul af Peter J. Lassen for Montana.

  Hvide reolmodul af Peter J. Lassen for Montana.

  Peter J. Lassen, Hvide reolmodul af Peter J. Lassen for Montana. Super flotte Montana moduler, hvide med blå skuffer og skabe -hylder kan rykkes rundt på alt efter behov. Alle moduler er med vægbesl

  3.499,00 kr.14-06-2024
 2. Grå reolmoduler af Peter J. Lassen for Montana.

  Grå reolmoduler af Peter J. Lassen for Montana.

  Peter J. Lassen, Grå reolmoduler af Peter J. Lassen for Montana. Tre grå Montana moduler, bla to med blå detaljer, samt mange hylder som kan rykkes rundt på alt efter behov :)) Mål: 70xB70xD38cm.

  2.750,00 kr.10-06-2024
 3. Hvide reolmoduler af Peter J. Lassen for Montana.

  Hvide reolmoduler af Peter J. Lassen for Montana.

  Montana, Peter J. Lassen, Hvide reolmoduler af Peter J. Lassen for Montana. Fem hvide Montana moduler, hvoraf bla et er med låge og et med skuffer samt to hjørnemoduler. De trænger til en lille kær

  1.499,00 kr.10-06-2024
 4. Wegner, Ry 100, reol. smal sengedele, Wegner reol system Ry 100.
Dele til reol sælges. alt i egetræ.

  Wegner, Ry 100, reol. smal sengedele, Wegner reol system Ry 100. Dele til reol sælges. alt i egetræ. 3 vanger. (reol/seng) 4 hylder og et topplade bredde 43cm (1 vange med senge beslag og hylde huller

  999,00 kr.08-06-2024
 5. Peter J. Lassen, Montana, Hvidt reolmodul af Peter J. Lassen for Montana. 

Super flot Montana modul

  Peter J. Lassen, Montana, Hvidt reolmodul af Peter J. Lassen for Montana. Super flot Montana modul, hylder som kan rykkes rundt på alt efter behov samt spækket med udtræksskuffer :)) Sokkel medfølge

  1.450,00 kr.06-06-2024
 6. Anden arkitekt, USM HALLER, Skab / reol system, ARKITEKT:	Paul Schaerer & Fritz Haller

Sælges pga a

  Anden arkitekt, USM HALLER, Skab / reol system, ARKITEKT: Paul Schaerer & Fritz Haller Sælges pga af flytning. B: 75 cm, D: 37 cm, H: 74 cm pr sektion. Denne måler derfor: B: 225 cm H: 148 cm Lyseg

  17.500,00 kr.28-05-2024
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen

Le Gammeltoft: Børnene skal også have erfaring med at købe og sælge brugt

Mens Le Gammeltoft er flittig til at sælge ting for sin mand, så går hun op i, at børnene selv får erfaring med at købe og sælge brugt.

Mine unger er forkælet. De har rigeligt med ting, så når den ældste for eksempel vil have noget, siger jeg, at så skal hun sælge fem af sine ting på loppemarkedet
fortæller Le Gammeltoft.

Og det bliver så også ført ud i livet. Le Gammeltoft fortæller, at datteren forleden fik solgt sin dukkeseng, lidt babylejetøj, og så forærede hun endda helt gratis sin bondegård væk.

LÆS OGSÅ: Denne kendis sælger sine ting for bare én krone på DBA!

Le Gammeltoft bliver sommetider NØDT til at købe brugt

Og børnene er også vant til, at deres ting kan være købt brugt. Eksempelvis har DJ’en købt en del børnetøj og –ting på DBA.

- Jeg køber meget til børnene. For eksempel opdragelsesbøgertermotøj, og sovedrager. Tingene skal jo ofte kun bruges i 3 måneder, og så sælger jeg det igen bagefter, ved mindre jeg forinden har givet det væk, siger Le Gammeltoft.

Men det er ikke kun pengene og miljøet, der er afgørende for, at Le Gammeltoft shopper brugt. Nogle gange bliver hun faktisk nødt til det for at finde lige præcis dét, som børnene ønsker sig. For eksempel gik hun for leden på brugtmarkedet for at få fat i et helt specifikt ’My Little Pony’-slot til datteren, som hun ellers kun kunne købe i USA.

Her er tre af de ting med ’My Little Pony’, der netop nu er til salg på DBA:

 1. My Little Pony, Rainbow Dash og Pinkie Pie, My Little Pony, 2 ikoniske My little pony figurerer fra

  My Little Pony, Rainbow Dash og Pinkie Pie, My Little Pony, 2 ikoniske My little pony figurerer fra den populære venneflok i “My Little Pony - Venskab er ren magi” En for 25kr og begge for 45kr Kan

  25,00 kr.14-06-2024
 2. My Little Pony

  My Little Pony

  15,00 kr.13-06-2024
 3. My Little Pony, Hasbro, Baby Cotton Candy. Lyserødt hår. 

Sendes for 45 kr.

Se gerne mine andre an

  My Little Pony, Hasbro, Baby Cotton Candy. Lyserødt hår. Sendes for 45 kr. Se gerne mine andre annoncer med ponyer.

  25,00 kr.13-06-2024
 4. My Little Pony, My little pony, Hasbro 1982, Vintage My little pony lyseblå mærket Hasbro 1982 Made

  My Little Pony, My little pony, Hasbro 1982, Vintage My little pony lyseblå mærket Hasbro 1982 Made in Hong Kong - ikke forsøgt rengjort og redt. 50kr. Ishøj. .Der kan være fejl, mangler eller skrevet

  50,00 kr.13-06-2024
 5. My Little Pony, Hasbro, Flot Sweet Clower fra 80’er på Picnic Day. Uden fragt

  My Little Pony, Hasbro, Flot Sweet Clower fra 80’er på Picnic Day. Uden fragt

  1.500,00 kr.12-06-2024
 6. My Little Pony, Karrusel, My little pony, My little pony karrusel sælges
Aldersrelaterede brugsspor

  My Little Pony, Karrusel, My little pony, My little pony karrusel sælges Aldersrelaterede brugsspor Kan sendes mod betaling af fragt

  100,00 kr.12-06-2024

Du har 473 forskellige muligheder, hvis du er på udkig efter noget My Little Pony-legetøj til dit barn.

Hvis du vil holdes opdateret på, hvad Le Gammeltoft sætter til salg på DBA, så klik her, hvor du kan se hendes profil og trykke 'følg'. Så får du en mail, hver gang kendissen sætter noget til salg. 

Selvom Le Gammeltoft mener, hun kan sælge alt på DBA, så er der nu alligevel undtagelser. Kendissen har nemlig én specifik ting til salg, som hun simpelthen bare ikke kan få solgt, og den ting kan du læse, hvad er, lige her.

Radioværten er langt fra den eneste kendis, der handler på DBA. Rapperen Kesi har blandt andet udtalt, at han var meget tæt på at købe et 38.000 kroner dyrt loppefund til sin lillebror i fødselsdagsgave. Her kan du se, hvad han ville købe.

Lige nu har du også muligheden for at købe denne båd, der har tilhørt en EM-kendis.

Relaterede artikler