Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA
Livsstil

Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

Le Gammeltoft er superbruger på DBA. Hun har blandt andet solgt en voksipose, snowbord-gear og en klapvogn, men lige nu har hun en ting til salg, som stjæler rekorden i at være den mest underlige ting, hun nogensinde har solgt.

’Virker upåklageligt. Afhentes på Amager. Bud modtages også’.

Det er sådan, DJ og radiovært Le Gammeltoft lige nu forsøger at få solgt en af sine ting på DBA. Faktisk den ting, som til dato er den mest mærkelige, kendissen har solgt.

Le Gammeltoft prøver nemlig at få solgt sit ventilationsanlæg. Et anlæg, der i skrivende stund kan blive dit for 5.000 kroner.

- Det her er helt sikkert det mærkeligste, jeg nogensinde har solgt – og der er nok intet, der kommer til at slå det, griner Le Gammeltoft og fortsætter:

Jeg synes bare, det er hysterisk at smide ting ud, som andre kan blive glade for. Jeg vil hellere sætte det til salg for en billig pris eller forære det væk - end at køre det på forbrændingen. Derfor sælger jeg alt muligt brugt.

Ventilationsanlæg til salg på DBA:

 1. Lyddæmper

  Lyddæmper

  Ventilationsanlæg, Lyddæmper 400 m/baffel ø400mm L 1200mm. Sælges på Kroneauktioner.dk søndag den 3. marts. Ved annoncens oprettelse var højeste bud på dette nummer 50 kr. Se mange flere billeder og

  50,00 kr.21-02-2024
 2. Ventilationsanlæg, Ny og ubrugt og stadig i emballage, nypris 1199,-

  Ventilationsanlæg, Ny og ubrugt og stadig i emballage, nypris 1199,-

  899,00 kr.17-02-2024
 3. Ventilationsanlæg, SØGER Duka, SØGER Duka one 50Pro + wifi

  Ventilationsanlæg, SØGER Duka, SØGER Duka one 50Pro + wifi

  1,00 kr.13-02-2024
 4. Ventilationsanlæg, Blauberg, Komplet boligventilations aggregat også til bad mm.

Den har stået i li

  Ventilationsanlæg, Blauberg, Komplet boligventilations aggregat også til bad mm. Den har stået i lidt tid uden at jeg har brugt den, men den er som ny. Nypris 10.000 kr. Alle data mm kan ses her.

  2.000,00 kr.06-02-2024
 5. Ventilationsanlæg, Super smart lille ventilation, som giver dejligt med luft. Kan stå på bordet. Kan

  Ventilationsanlæg, Super smart lille ventilation, som giver dejligt med luft. Kan stå på bordet. Kan sætte stil computeren via USB

  120,00 kr.05-02-2024
 6. Ventilationsanlæg, EM-KO, Brugt varmeflytningsanlæg sælges. Det er købt i Bauhaus. Som vist på bille

  Ventilationsanlæg, EM-KO, Brugt varmeflytningsanlæg sælges. Det er købt i Bauhaus. Som vist på billederne er der motor, dæmpere og diverse slanger. Der er ca. 11 meter isoleret slange.

  700,00 kr.04-02-2024

Le Gammeltoft er dog langt fra den eneste, der har sat et ventilationsanlæg til salg – faktisk er der 52 andre på DBA, der har fået samme idé. Vidste du, at du også kan købe en airconditioner på DBA?

Der er ikke dét, Le Gammeltoft ikke har solgt

Og med den indstilling til tingene, er der nærmest ikke dét, som kendissen ikke sætter til salg på DBA. Og hun er vant til at sælge ting, der hører til i den mere særlige afdeling:

Eksempelvis er hun ved at få solgt familiens pejs i stuen, og tidligere har hun solgt en meget speciel bogreol:

- Bogreolen var arkitekttegnet og designet til et hjørne i vores skæve Christianshavner-lejlighed. Men heldigvis kom der en dag en køber, hvor reolen passede perfekt ind hos dem, fortæller Le Gammeltoft.

LÆS OGSÅ: Her kan du se, hvad Tweerk Queen har til salg på DBA netop nu

Det er hende, der står for at sælge ting for familien, og lige for tiden er det især mandens snowboard-gear, Le Gammeltoft sælger ud af.

- Jeg har det sådan lidt ’give it a try’. Det kan jo være, det lige præcis er den ting, en anden går og leder efter, siger hun..

Arkitekttegnede reoler til salg på DBA:

 1. Poul Cadovius, Royal System, Reol, Royal reolsystem
Dansk Design
Glasvitrine ,skuffeelement, skab me

  Poul Cadovius, Royal System, Reol, Royal reolsystem Dansk Design Glasvitrine ,skuffeelement, skab med skysrlåger, 3 hylder samt 2 vanger til ophæng på væg Vanger til ophæng har lidt skader

  4.500,00 kr.18-02-2024
 2. Poul Cadovius, Royal System teak, Vægreol, Reol i teak designet af Poul Cadovius sælges
Reolens 5 hy

  Poul Cadovius, Royal System teak, Vægreol, Reol i teak designet af Poul Cadovius sælges Reolens 5 hylder er med dybden 24 cm (x3) og 30 cm (x2) Vitrineskabet er 56 cm højt og 24 cm dybt. Reolen har 2

  6.500,00 kr.15-02-2024
 3. Poul Cadovius, Royal System , Palisander, Royal System i palisander designet af Poul Cadovius sælges

  Poul Cadovius, Royal System , Palisander, Royal System i palisander designet af Poul Cadovius sælges Reolen har 7 hylder med bredden 80 cm og med dybden 20 cm (x4), 30 cm og 37,5 cm Avis / tidsskrifts

  4.500,00 kr.03-02-2024
 4. Reol system palisander

  Reol system palisander

  Anden arkitekt, reolsystem i fineret palisander Bestående af skab med glaslåge og 1 hylde . Produceret af exelent for Albert hansen . Fremstår med enkle brugsspor . Mål : 82x109 cm . Vare nr 4391

  1.250,00 kr.30-10-2020
 5. Hans J. Wegner, Væghængt reol system, egetræ, Hans J. Wegner reol med væg ophæng, model 310

Udført

  Hans J. Wegner, Væghængt reol system, egetræ, Hans J. Wegner reol med væg ophæng, model 310 Udført i egetræ Produceret hos Getama i 1960´erne Smukt og lækkert design Mål: D: 25/27 cm, L: 183 cm, H:

  2.499,00 kr.11-01-2024
 6. Peter J. Lassen, Montana reol system, 2 stk. reol model 1261, 1 stk. cd-skuffereol, model 1261, mål:

  Peter J. Lassen, Montana reol system, 2 stk. reol model 1261, 1 stk. cd-skuffereol, model 1261, mål: B35,4 x H69,6 x D30, farve 35 coffee, fra røgfrit hjem og i rigtig god stand, absolut et godt køb,

  6.800,00 kr.07-01-2024
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen

Le Gammeltoft: Børnene skal også have erfaring med at købe og sælge brugt

Mens Le Gammeltoft er flittig til at sælge ting for sin mand, så går hun op i, at børnene selv får erfaring med at købe og sælge brugt.

Mine unger er forkælet. De har rigeligt med ting, så når den ældste for eksempel vil have noget, siger jeg, at så skal hun sælge fem af sine ting på loppemarkedet
fortæller Le Gammeltoft.

Og det bliver så også ført ud i livet. Le Gammeltoft fortæller, at datteren forleden fik solgt sin dukkeseng, lidt babylejetøj, og så forærede hun endda helt gratis sin bondegård væk.

LÆS OGSÅ: Denne kendis sælger sine ting for bare én krone på DBA!

Le Gammeltoft bliver sommetider NØDT til at købe brugt

Og børnene er også vant til, at deres ting kan være købt brugt. Eksempelvis har DJ’en købt en del børnetøj og –ting på DBA.

- Jeg køber meget til børnene. For eksempel opdragelsesbøgertermotøj, og sovedrager. Tingene skal jo ofte kun bruges i 3 måneder, og så sælger jeg det igen bagefter, ved mindre jeg forinden har givet det væk, siger Le Gammeltoft.

Men det er ikke kun pengene og miljøet, der er afgørende for, at Le Gammeltoft shopper brugt. Nogle gange bliver hun faktisk nødt til det for at finde lige præcis dét, som børnene ønsker sig. For eksempel gik hun for leden på brugtmarkedet for at få fat i et helt specifikt ’My Little Pony’-slot til datteren, som hun ellers kun kunne købe i USA.

Her er tre af de ting med ’My Little Pony’, der netop nu er til salg på DBA:

 1. My Little Pony, Hopscotch My little pony, Hasbro, Hopscotch samt en børste & kam sælges samlet for 7

  My Little Pony, Hopscotch My little pony, Hasbro, Hopscotch samt en børste & kam sælges samlet for 75kr. Hopscotch trænger til spa, ikke i perfekt stand. Har prøvet a tage billeder så godt jeg kunne

  75,00 kr.23-02-2024
 2. My Little Pony, Hasbro, Sød Taske med Notesbog fra 80’er. Uden fragt

  My Little Pony, Hasbro, Sød Taske med Notesbog fra 80’er. Uden fragt

  300,00 kr.23-02-2024
 3. My Little Pony, 6 ponyer med tøj og diverse tilbehør samt stald og karrusel til 2 ponyer, som kan dr

  My Little Pony, 6 ponyer med tøj og diverse tilbehør samt stald og karrusel til 2 ponyer, som kan drejes manuelt rundt. Fra røgfrit hjem.

  150,00 kr.23-02-2024
 4. My Little Pony, Dukker , My little pony, My little pony equestria dukker. Der er 7 styks de sælges s

  My Little Pony, Dukker , My little pony, My little pony equestria dukker. Der er 7 styks de sælges samlet

  100,00 kr.23-02-2024
 5. My Little Pony, My little pony mor og barn tøj, Hasbro, Se godt på billederne før man skriver ja tak

  My Little Pony, My little pony mor og barn tøj, Hasbro, Se godt på billederne før man skriver ja tak til køb Og jeg sender gerne og køber betaler Porto

  40,00 kr.22-02-2024
 6. My Little Pony, My Little pony lot, Sælges samlet.

Kan afhentes efter aftale og imod kontanter/mobi

  My Little Pony, My Little pony lot, Sælges samlet. Kan afhentes efter aftale og imod kontanter/mobile pay som betaling. Kan også sendes på købers egen regning til 42,- som forsikret pakke med GLS. J

  95,00 kr.22-02-2024

Du har 473 forskellige muligheder, hvis du er på udkig efter noget My Little Pony-legetøj til dit barn.

Hvis du vil holdes opdateret på, hvad Le Gammeltoft sætter til salg på DBA, så klik her, hvor du kan se hendes profil og trykke 'følg'. Så får du en mail, hver gang kendissen sætter noget til salg. 

Selvom Le Gammeltoft mener, hun kan sælge alt på DBA, så er der nu alligevel undtagelser. Kendissen har nemlig én specifik ting til salg, som hun simpelthen bare ikke kan få solgt, og den ting kan du læse, hvad er, lige her.

Radioværten er langt fra den eneste kendis, der handler på DBA. Rapperen Kesi har blandt andet udtalt, at han var meget tæt på at købe et 38.000 kroner dyrt loppefund til sin lillebror i fødselsdagsgave. Her kan du se, hvad han ville købe.

Lige nu har du også muligheden for at købe denne båd, der har tilhørt en EM-kendis.

Relaterede artikler