Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA
Livsstil

Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

Le Gammeltoft er superbruger på DBA. Hun har blandt andet solgt en voksipose, snowbord-gear og en klapvogn, men lige nu har hun en ting til salg, som stjæler rekorden i at være den mest underlige ting, hun nogensinde har solgt.

’Virker upåklageligt. Afhentes på Amager. Bud modtages også’.

Det er sådan, DJ og radiovært Le Gammeltoft lige nu forsøger at få solgt en af sine ting på DBA. Faktisk den ting, som til dato er den mest mærkelige, kendissen har solgt.

Le Gammeltoft prøver nemlig at få solgt sit ventilationsanlæg. Et anlæg, der i skrivende stund kan blive dit for 5.000 kroner.

- Det her er helt sikkert det mærkeligste, jeg nogensinde har solgt – og der er nok intet, der kommer til at slå det, griner Le Gammeltoft og fortsætter:

Jeg synes bare, det er hysterisk at smide ting ud, som andre kan blive glade for. Jeg vil hellere sætte det til salg for en billig pris eller forære det væk - end at køre det på forbrændingen. Derfor sælger jeg alt muligt brugt.

Ventilationsanlæg til salg på DBA:

 1. Ventilationsanlæg, Danfoss, Danfoss vandlås til ventilationsanlæg. 
Bruges bla til Danfoss A og W mo

  Ventilationsanlæg, Danfoss, Danfoss vandlås til ventilationsanlæg. Bruges bla til Danfoss A og W modeller. 089F0262 Sælges da jeg har ændret mine planer med mit ventilationsanlæg.

  250,00 kr.30-11-2023
 2. Ventilationsanlæg, DUKA, DUKA One pro 50+ sælges i uåbnet tilstand. Vi har valgt anden løsning 

Nyp

  Ventilationsanlæg, DUKA, DUKA One pro 50+ sælges i uåbnet tilstand. Vi har valgt anden løsning Nypris 3.699kr Sælges for 2800 kr Har desværre smidt kvitteringen væk.

  2.800,00 kr.30-11-2023
 3. Ventilationsanlæg, DUKA, DUKA One Et-rums varmegenvindingsaggregat- R25, Ø 100 mm

Almost new.

  Ventilationsanlæg, DUKA, DUKA One Et-rums varmegenvindingsaggregat- R25, Ø 100 mm Almost new.

  1.500,00 kr.30-11-2023
 4. Ventilationsanlæg, ventaxia, Ventilationsanlæg til et rum, Vent-axia, Ventilationsanlæg, etrums vent

  Ventilationsanlæg, ventaxia, Ventilationsanlæg til et rum, Vent-axia, Ventilationsanlæg, etrums ventilation med varmegenindvinding . Som duka og klimair , men firkantet og med synkron ind og udsugning

  200,00 kr.30-11-2023
 5. Ventilationsanlæg, Mitsubishi VL-100, Perfekt til huset, kælderen eller garagen. Få frisk luft i rum

  Ventilationsanlæg, Mitsubishi VL-100, Perfekt til huset, kælderen eller garagen. Få frisk luft i rummet samt fjernet dårlig lugt, mug, pollen, radon med balanceret ventilation uden at åbne vinduer ell

  1.500,00 kr.30-11-2023
 6. Ventilationsanlæg, AirFan, Boligventilation
Varmegenvinding ventilation 

Har 2 stk. helt nye i over

  Ventilationsanlæg, AirFan, Boligventilation Varmegenvinding ventilation  Har 2 stk. helt nye i overskud  Ny pris 3995,- pr stk  Fast pris 2400,- stk. Lidt tekst om produktet Beskrivelse: Produkt

  2.400,00 kr.29-11-2023

Le Gammeltoft er dog langt fra den eneste, der har sat et ventilationsanlæg til salg – faktisk er der 52 andre på DBA, der har fået samme idé. Vidste du, at du også kan købe en airconditioner på DBA?

Der er ikke dét, Le Gammeltoft ikke har solgt

Og med den indstilling til tingene, er der nærmest ikke dét, som kendissen ikke sætter til salg på DBA. Og hun er vant til at sælge ting, der hører til i den mere særlige afdeling:

Eksempelvis er hun ved at få solgt familiens pejs i stuen, og tidligere har hun solgt en meget speciel bogreol:

- Bogreolen var arkitekttegnet og designet til et hjørne i vores skæve Christianshavner-lejlighed. Men heldigvis kom der en dag en køber, hvor reolen passede perfekt ind hos dem, fortæller Le Gammeltoft.

LÆS OGSÅ: Her kan du se, hvad Tweerk Queen har til salg på DBA netop nu

Det er hende, der står for at sælge ting for familien, og lige for tiden er det især mandens snowboard-gear, Le Gammeltoft sælger ud af.

- Jeg har det sådan lidt ’give it a try’. Det kan jo være, det lige præcis er den ting, en anden går og leder efter, siger hun..

Arkitekttegnede reoler til salg på DBA:

 1. Peter J. Lassen, Montana Cargo, Reol udtræk med lås, Har en højre og ventre styret udtræks reol i Mo

  Peter J. Lassen, Montana Cargo, Reol udtræk med lås, Har en højre og ventre styret udtræks reol i Montana… Sælges for 3.500 pr stk i hvid. Har lidt brugsspor bagerst i bunden på det ene hjørne. Bil

  3.500,00 kr.02-12-2023
 2. Sælges reol

  Sælges reol

  Snedkergaarden, System 8 møbler, Reol, Pæn reol med underskab system 8 møbel

  600,00 kr.20-11-2023
 3. Reol system palisander

  Reol system palisander

  Anden arkitekt, reolsystem i fineret palisander Bestående af skab med glaslåge og 1 hylde . Produceret af exelent for Albert hansen . Fremstår med enkle brugsspor . Mål : 82x109 cm . Vare nr 4391

  1.250,00 kr.30-10-2020
 4. Anden arkitekt, PS reol system, Et lille gør det selv projekt.
1 modul i teak med skuffer
1 modul i

  Anden arkitekt, PS reol system, Et lille gør det selv projekt. 1 modul i teak med skuffer 1 modul i teak til glaslåger disse følger ikke med 2 vanger ca 175 cm Samlet pris 649kr

  400,00 kr.23-10-2023
 5. Anden arkitekt, Reol System, 8 stk reolhylder, uden holder/vanger, 55 kr pr stk, samlet 350 kr. muli

  Anden arkitekt, Reol System, 8 stk reolhylder, uden holder/vanger, 55 kr pr stk, samlet 350 kr. mulighed for transport i KBH

  300,00 kr.18-08-2023
 6. Poul Cadovius, System cado, Reol, Poul Cadovius, system cado, to hylder, palisander, 80×30 cm. Uden

  Poul Cadovius, System cado, Reol, Poul Cadovius, system cado, to hylder, palisander, 80×30 cm. Uden ophæng. Perfekt stand, aldrig brugt, ligger i originalpakninger. 500 kr. pr stk.

  500,00 kr.16-08-2023
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen

Le Gammeltoft: Børnene skal også have erfaring med at købe og sælge brugt

Mens Le Gammeltoft er flittig til at sælge ting for sin mand, så går hun op i, at børnene selv får erfaring med at købe og sælge brugt.

Mine unger er forkælet. De har rigeligt med ting, så når den ældste for eksempel vil have noget, siger jeg, at så skal hun sælge fem af sine ting på loppemarkedet
fortæller Le Gammeltoft.

Og det bliver så også ført ud i livet. Le Gammeltoft fortæller, at datteren forleden fik solgt sin dukkeseng, lidt babylejetøj, og så forærede hun endda helt gratis sin bondegård væk.

LÆS OGSÅ: Denne kendis sælger sine ting for bare én krone på DBA!

Le Gammeltoft bliver sommetider NØDT til at købe brugt

Og børnene er også vant til, at deres ting kan være købt brugt. Eksempelvis har DJ’en købt en del børnetøj og –ting på DBA.

- Jeg køber meget til børnene. For eksempel opdragelsesbøgertermotøj, og sovedrager. Tingene skal jo ofte kun bruges i 3 måneder, og så sælger jeg det igen bagefter, ved mindre jeg forinden har givet det væk, siger Le Gammeltoft.

Men det er ikke kun pengene og miljøet, der er afgørende for, at Le Gammeltoft shopper brugt. Nogle gange bliver hun faktisk nødt til det for at finde lige præcis dét, som børnene ønsker sig. For eksempel gik hun for leden på brugtmarkedet for at få fat i et helt specifikt ’My Little Pony’-slot til datteren, som hun ellers kun kunne købe i USA.

Her er tre af de ting med ’My Little Pony’, der netop nu er til salg på DBA:

 1. My Little Pony, 3. generations ponyer, My little pony, 3 stk velholdt. sælges kun samlet.

  My Little Pony, 3. generations ponyer, My little pony, 3 stk velholdt. sælges kun samlet.

  75,00 kr.03-12-2023
 2. My Little Pony, Lille Slot, My little pony, Lille Slot - velholdt - som nyt. Bemærk at det lille klæ

  My Little Pony, Lille Slot, My little pony, Lille Slot - velholdt - som nyt. Bemærk at det lille klædeskab ikke er inkluderet

  100,00 kr.03-12-2023
 3. My Little Pony, Slot mm, My little pony, Velholdt slot - som nyt.
Nypris 379,- uden tilbehør. Tilbeh

  My Little Pony, Slot mm, My little pony, Velholdt slot - som nyt. Nypris 379,- uden tilbehør. Tilbehør ny pris over 500,-

  225,00 kr.03-12-2023
 4. My Little Pony, My little pony slot med tilbehør, My little pony, Dtort my little pony slot + et my

  My Little Pony, My little pony slot med tilbehør, My little pony, Dtort my little pony slot + et my little pony tog + en masse tilbehør + alle my little pony figurere som ses på billederne.

  700,00 kr.03-12-2023
 5. My Little Pony, Rainbowdash, ?, 15 cm høj figur af Rainbowdash, som man kan rede hår på. Fin stand d

  My Little Pony, Rainbowdash, ?, 15 cm høj figur af Rainbowdash, som man kan rede hår på. Fin stand dog en lille sort misfarvning.

  50,00 kr.03-12-2023
 6. My Little Pony, 15 my Little pony, 15 stk lille My Little Pony

  My Little Pony, 15 my Little pony, 15 stk lille My Little Pony

  150,00 kr.03-12-2023

Du har 473 forskellige muligheder, hvis du er på udkig efter noget My Little Pony-legetøj til dit barn.

Hvis du vil holdes opdateret på, hvad Le Gammeltoft sætter til salg på DBA, så klik her, hvor du kan se hendes profil og trykke 'følg'. Så får du en mail, hver gang kendissen sætter noget til salg. 

Selvom Le Gammeltoft mener, hun kan sælge alt på DBA, så er der nu alligevel undtagelser. Kendissen har nemlig én specifik ting til salg, som hun simpelthen bare ikke kan få solgt, og den ting kan du læse, hvad er, lige her.

Radioværten er langt fra den eneste kendis, der handler på DBA. Rapperen Kesi har blandt andet udtalt, at han var meget tæt på at købe et 38.000 kroner dyrt loppefund til sin lillebror i fødselsdagsgave. Her kan du se, hvad han ville købe.

Lige nu har du også muligheden for at købe denne båd, der har tilhørt en EM-kendis.

Relaterede artikler