Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA
Livsstil

Le Gammeltoft: Her er den mærkeliste ting, jeg nogensinde har sat til salg på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

Le Gammeltoft er superbruger på DBA. Hun har blandt andet solgt en voksipose, snowbord-gear og en klapvogn, men lige nu har hun en ting til salg, som stjæler rekorden i at være den mest underlige ting, hun nogensinde har solgt.

’Virker upåklageligt. Afhentes på Amager. Bud modtages også’.

Det er sådan, DJ og radiovært Le Gammeltoft lige nu forsøger at få solgt en af sine ting på DBA. Faktisk den ting, som til dato er den mest mærkelige, kendissen har solgt.

Le Gammeltoft prøver nemlig at få solgt sit ventilationsanlæg. Et anlæg, der i skrivende stund kan blive dit for 5.000 kroner.

- Det her er helt sikkert det mærkeligste, jeg nogensinde har solgt – og der er nok intet, der kommer til at slå det, griner Le Gammeltoft og fortsætter:

Jeg synes bare, det er hysterisk at smide ting ud, som andre kan blive glade for. Jeg vil hellere sætte det til salg for en billig pris eller forære det væk - end at køre det på forbrændingen. Derfor sælger jeg alt muligt brugt.

Ventilationsanlæg til salg på DBA:

 1. Ventilationsanlæg, 2 stk lyddæmper ø200  længde ca 95 cm ubrugte

  Ventilationsanlæg, 2 stk lyddæmper ø200 længde ca 95 cm ubrugte

  1.500,00 kr.31-05-2023
 2. Ventilationsanlæg, Nilan 300lr, Nyt Nilan 300 lr med 2 garenti som følger serie nr
Alle garenti sag

  Ventilationsanlæg, Nilan 300lr, Nyt Nilan 300 lr med 2 garenti som følger serie nr Alle garenti sager håndteres direkte med Nilan

  10.000,00 kr.31-05-2023
 3. Ventilation

  Ventilation

  Ventilationsanlæg, Demonteret 10-2022. Funktionsdygtige ved demontering i følge sælgende virksomheds oplysninger. Ikke startet eller testet yderligere ved gennemgang. Funktionstand ukendt. Stand

  200,00 kr.18-05-2023
 4. Ventilationsanlæg

  Ventilationsanlæg

  Ventilationsanlæg, Dantherm HCV 3 ventilationsanlæg. Enheden har transportskader i form af buler, skrammer og støv. Køber skal påregne rengøring af enheden. Ikke startet eller testet yderligere ved

  12.600,00 kr.18-05-2023
 5. Ventilationsanlæg, KH-vent, Villaventilationsanlæg m. Varmeveksler. 
Krydsveksleren er af typen mods

  Ventilationsanlæg, KH-vent, Villaventilationsanlæg m. Varmeveksler. Krydsveksleren er af typen modstømsveksler. Med filterindsatser i både luftindtag for filtrering af friskluften som tilføres bolige

  6.000,00 kr.31-05-2023
 6. Ventilationsanlæg, NILAN COMFORT 300EC, Brugt anlæg der har fået 2 nye energi spare blæsere samt fun

  Ventilationsanlæg, NILAN COMFORT 300EC, Brugt anlæg der har fået 2 nye energi spare blæsere samt funktions afprøvet reguleringen. Kører som nyt.

  4.500,00 kr.29-05-2023

Le Gammeltoft er dog langt fra den eneste, der har sat et ventilationsanlæg til salg – faktisk er der 52 andre på DBA, der har fået samme idé. Vidste du, at du også kan købe en airconditioner på DBA?

Der er ikke dét, Le Gammeltoft ikke har solgt

Og med den indstilling til tingene, er der nærmest ikke dét, som kendissen ikke sætter til salg på DBA. Og hun er vant til at sælge ting, der hører til i den mere særlige afdeling:

Eksempelvis er hun ved at få solgt familiens pejs i stuen, og tidligere har hun solgt en meget speciel bogreol:

- Bogreolen var arkitekttegnet og designet til et hjørne i vores skæve Christianshavner-lejlighed. Men heldigvis kom der en dag en køber, hvor reolen passede perfekt ind hos dem, fortæller Le Gammeltoft.

LÆS OGSÅ: Her kan du se, hvad Tweerk Queen har til salg på DBA netop nu

Det er hende, der står for at sælge ting for familien, og lige for tiden er det især mandens snowboard-gear, Le Gammeltoft sælger ud af.

- Jeg har det sådan lidt ’give it a try’. Det kan jo være, det lige præcis er den ting, en anden går og leder efter, siger hun..

Arkitekttegnede reoler til salg på DBA:

 1. Kai Kristiansen , Reol , FM

  Kai Kristiansen , Reol , FM

  FM, Reol, Kai Kristiansen, Kai Kristiansen. FM system. Reolsystem bestående af 2 vanger, 3 hylder og skab med jalousilåger. Bemærk skabet har opdeling til LP’er (denne kan tages ud) , øverste h

  3.000,00 kr.17-05-2023
 2. Kai Kristiansen, FM Møbler reolvæg, vangereol / reolsystem, Tre teak hylder / skrivebord / skrivepul

  Kai Kristiansen, FM Møbler reolvæg, vangereol / reolsystem, Tre teak hylder / skrivebord / skrivepult reol væg system designet af Kaj Christiansen og udført i teaktræ for FM Møbler i Feldballe. samm

  650,00 kr.26-05-2023
 3. Poul Cadovius, Reol system, Royal reol system, 2 moduler i lys eg + ben i metal.
1 modul med skydelå

  Poul Cadovius, Reol system, Royal reol system, 2 moduler i lys eg + ben i metal. 1 modul med skydelåger, 1 hylde og en skuffe. 1 modul med 4 skuffer. Trænger til trip-trap-træbehandling for at fjerne

  2.300,00 kr.24-05-2023
 4. Kai Kristiansen, FM palisander, Reol FM system, Virkelig velholdt med sjældne original vanger
Haves

  Kai Kristiansen, FM palisander, Reol FM system, Virkelig velholdt med sjældne original vanger Haves til 2 sektioner, dvs 3 vanger. Vanger: 3 stk 200 cm, den ene er del men den kan sættes op som 1 st

  6.500,00 kr.23-05-2023
 5. Anden arkitekt, Muuto OTO100/ OTO 100, Reol, RESERVERET til 10. juni, hvor der er en der muligvis kø

  Anden arkitekt, Muuto OTO100/ OTO 100, Reol, RESERVERET til 10. juni, hvor der er en der muligvis køber. Designet af Pil Bredahl for Muuto. 'Oto 100 storage' system. Reol af glasfiber. Kan kombi

  3.499,00 kr.21-05-2023
 6. Kai Kristiansen, FM Møbler reolvæg / vangereol / reolsystem, Tre teak hylder / skrivebord / skrivepu

  Kai Kristiansen, FM Møbler reolvæg / vangereol / reolsystem, Tre teak hylder / skrivebord / skrivepult, reol væg system designet af Kaj Christiansen og udført i teaktræ for FM Møbler i Feldballe. sam

  650,00 kr.21-05-2023
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen
Læs hvilken ting til sit barn, som Le Gammeltoft KUN kunne få ved at gå på DBA - få svaret længere nede i artiklen

Le Gammeltoft: Børnene skal også have erfaring med at købe og sælge brugt

Mens Le Gammeltoft er flittig til at sælge ting for sin mand, så går hun op i, at børnene selv får erfaring med at købe og sælge brugt.

Mine unger er forkælet. De har rigeligt med ting, så når den ældste for eksempel vil have noget, siger jeg, at så skal hun sælge fem af sine ting på loppemarkedet
fortæller Le Gammeltoft.

Og det bliver så også ført ud i livet. Le Gammeltoft fortæller, at datteren forleden fik solgt sin dukkeseng, lidt babylejetøj, og så forærede hun endda helt gratis sin bondegård væk.

LÆS OGSÅ: Denne kendis sælger sine ting for bare én krone på DBA!

Le Gammeltoft bliver sommetider NØDT til at købe brugt

Og børnene er også vant til, at deres ting kan være købt brugt. Eksempelvis har DJ’en købt en del børnetøj og –ting på DBA.

- Jeg køber meget til børnene. For eksempel opdragelsesbøgertermotøj, og sovedrager. Tingene skal jo ofte kun bruges i 3 måneder, og så sælger jeg det igen bagefter, ved mindre jeg forinden har givet det væk, siger Le Gammeltoft.

Men det er ikke kun pengene og miljøet, der er afgørende for, at Le Gammeltoft shopper brugt. Nogle gange bliver hun faktisk nødt til det for at finde lige præcis dét, som børnene ønsker sig. For eksempel gik hun for leden på brugtmarkedet for at få fat i et helt specifikt ’My Little Pony’-slot til datteren, som hun ellers kun kunne købe i USA.

Her er tre af de ting med ’My Little Pony’, der netop nu er til salg på DBA:

 1. My Little Pony, My little pony drømme slot, My little pony, My little pony drømme slot men lyd effek

  My Little Pony, My little pony drømme slot, My little pony, My little pony drømme slot men lyd effekter, er klar til nye eventyr, stand er brugt men meget god. Ny pris 700 sælges for 200.

  200,00 kr.01-06-2023
 2. My Little Pony

  My Little Pony

  100,00 kr.01-06-2023
 3. My Little Pony, Hasbro

  My Little Pony, Hasbro

  100,00 kr.01-06-2023
 4. My Little Pony, Hasbro, Rasler lidt.

  My Little Pony, Hasbro, Rasler lidt.

  80,00 kr.01-06-2023
 5. My Little Pony, Slot og kagehus, Ny littel pony, Slot med 3 ponys samt kagehus med konge og prinsess

  My Little Pony, Slot og kagehus, Ny littel pony, Slot med 3 ponys samt kagehus med konge og prinsesse Har stået på bedsteforældre legeværelse Ikke ryger hus Sælges samlet for 250 kr

  250,00 kr.31-05-2023
 6. My Little Pony, Hasbro, Flot velholdt Flutterbye. Fra 80’er. Uden fragt

  My Little Pony, Hasbro, Flot velholdt Flutterbye. Fra 80’er. Uden fragt

  250,00 kr.31-05-2023

Du har 473 forskellige muligheder, hvis du er på udkig efter noget My Little Pony-legetøj til dit barn.

Hvis du vil holdes opdateret på, hvad Le Gammeltoft sætter til salg på DBA, så klik her, hvor du kan se hendes profil og trykke 'følg'. Så får du en mail, hver gang kendissen sætter noget til salg. 

Selvom Le Gammeltoft mener, hun kan sælge alt på DBA, så er der nu alligevel undtagelser. Kendissen har nemlig én specifik ting til salg, som hun simpelthen bare ikke kan få solgt, og den ting kan du læse, hvad er, lige her.

Radioværten er langt fra den eneste kendis, der handler på DBA. Rapperen Kesi har blandt andet udtalt, at han var meget tæt på at købe et 38.000 kroner dyrt loppefund til sin lillebror i fødselsdagsgave. Her kan du se, hvad han ville købe.

Lige nu har du også muligheden for at købe denne båd, der har tilhørt en EM-kendis.

Relaterede artikler