Kastanjelygter - DYI
LivsstilDIY

Kastanjelygter - DYI

DBA Guide
DBA Guide

Kastanjelygter - Et hyggeligt DIY projekt

Efter en lang og fantastisk sommer er efteråret pludseligt skyllet ind over os med regn og køligere temperaturer. Heldigvis følger der en masse fine ting med efteråret – de skiftende efterårsfarver på træernes blade, bugnende æbletræer og kastanjer i store mængder.

Gensynet med kastanjerne bringer stor glæde hvert år i vores lille hjem. De brune, runde, blanke, glatte naturskønheder findes overalt og er et helt fantastisk naturmateriale til kreative projekter. Kastanjemænd og –dyr, edderkopper, snurretoppe og smykker - listen af muligheder er lang og uendelig (og vi har efterhånden prøvet det meste!).

 

Kastanjer gør sig også fint i boligindretningen – du kan f.eks. binde en krans med dem, lægge dem dekorativt på et gammelt fad, eller som jeg har gjort her, lave en efterårslygte. Alt du skal bruge er et gammelt glas (f.eks. et henkogningsglas), et mindre syltetøjsglas eller en lille fyrfadsstage i glas, et fint silkebånd, et fyrfadslys og en masse lækre kastanjer. Du kan også udskifte det lille glas og fyrfadslyset med et stort bloklys, men så skal du være meget opmærksom på brandfaren og kun fylde et mindre antal kastanjer i glasset.

Find dine egne henkogningsglas på DBA her

Og så er det ellers bare at tænde lyset, hælde kaffen op i koppen og nyde varmen indendørs, mens efterårs-blæsten raser mod ruderne.

Efterårshilsner,

Bodil Bøjer


Find det på DBA

 1. Garn, 57 ngl garn 80 uld og 20 nylon , 37 ngl mørk og 20 ngl lys, der er lidt som er optrævlet men

  Garn, 57 ngl garn 80 uld og 20 nylon , 37 ngl mørk og 20 ngl lys, der er lidt som er optrævlet men fejler ikke noget Sender gerne

  500,00 kr.21-06-2024
 2. Samlekort, Lugia EX, Super flot Lugia EX kort. Kortet er i perfekt stand og er i sleeve så det holde

  Samlekort, Lugia EX, Super flot Lugia EX kort. Kortet er i perfekt stand og er i sleeve så det holdes beskyttet virkelig godt. 50.- (sleeve + toploader medfølger ved køb) Afhentes i Rødovre eller:

  50,00 kr.21-06-2024
 3. Warhammer, Warhammer terræn 

Galvanic Servohaulers Crane

Ny på sprue 

Sender med GLS for 45 kr. e

  Warhammer, Warhammer terræn Galvanic Servohaulers Crane Ny på sprue Sender med GLS for 45 kr. eller afhentes i Holte Warhammer 40000 / 40K terrain

  160,00 kr.21-06-2024
 4. Andre samleobjekter, My Little Pony Party plates, Party Plates with Applejack and Bow Tie 
Hasbro In

  Andre samleobjekter, My Little Pony Party plates, Party Plates with Applejack and Bow Tie Hasbro Industries (U.K.) Ltd. 1985 CROSS 5 pakker, samlet pris En pakke indeholder 6 tallerkner Perfekte

  125,00 kr.21-06-2024
 5. Modelskib, Færge i træ. Dansk Legetøjs Fabrik, Type: Færge i træ. Dansk Legetøjs Fabrik.
Fabrikat /

  Modelskib, Færge i træ. Dansk Legetøjs Fabrik, Type: Færge i træ. Dansk Legetøjs Fabrik. Fabrikat / producent: Flagmærket mangler.. Antal: 1 styk. Tekst / brugervejledning: Nej. Mål, cirka: L= 50

  495,00 kr.21-06-2024
 6. Samlekort, Pokemon plastik sleeves, Plastik sleeves til Pokemon kort med charizard Vmax artwork bag

  Samlekort, Pokemon plastik sleeves, Plastik sleeves til Pokemon kort med charizard Vmax artwork bag på. Pakken indeholder 65 stk. sleeves og den er uåbnet! Perfekt til at beskytte Pokemon kortene.

  80,00 kr.21-06-2024

Relaterede artikler