Kællinge-krogen!
Livsstil

Kællinge-krogen!

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Kællinge-krogen!

Jeg har haft virkelig mange forskellige garderobeløsninger. Og som det ordensmenneske jeg ikke er, så skal jeg helst have to. Et skab jeg kan proppe til randen, med tøj der ikke dør af at blive krøllet og mast sammen og vakuumpakket. Og så et alternativ.

Men så har jeg også de beklædningsgenstande, der klart fortjener at hænge på bøjler…

I hvad der før var et kombineret soveværelse/børneværelse er der nu blevet malet vægge i en gammelrosa nuance, og lige så stille rykker legetøjet ud, mens andet dame-lir rykker ind.

Hattehylden er et genbrugsfund til 300 kr, og det tog mig ikke mere end cirka 3 sekunder at beslutte mig for at det var en løsning der bestemt kunne fungere hjemme hos mig.

Var egentlig på udkig efter noget i stil med DENNE, men kunne ikke opstøve den, da jeg skulle bruge den. Sådan er det jo med genbrug :)

Teakspejlet på væggen og bordet/hylden under, er ældgamle fund der har været i kælderen, indtil det rette job til dem opstod. Og det var så nu. Alene det faktum at jeg selv har hængt det hele op – med rawplugs und alles – gør, at jeg i særdeleshed føler en vis stolthed over kællingekrogen, som jeg kalder den.

Det er selvfølgelig vigtigt med skuffer, så man kan fyre rod og dimserne væk – men når man som jeg, har både kat og barn, der kravler på alt og piller ved ting de ikke skal pille ved, så er det rart at have sin mascara i fred.

Langt det meste der er på bøjler hos mig, er sager i silke – og når man vælger at investere i den slags, så kræver det også at man behandler det derefter. Silke krøller og silke har det bedst med have plads. Og silke klæder teaktræ og vice versa. Jeg er slemt tilfreds. Og hvis tøj kunne tale, så tror jeg vi ville være ganske enige :)

Find det på DBA

 1. Copenhell billet fredag, Jeg sælger en fredagsbillet. Kan hentes i Ishøj eller sendes via ticketmast

  Copenhell billet fredag, Jeg sælger en fredagsbillet. Kan hentes i Ishøj eller sendes via ticketmaster. ??

  1.200,00 kr.19-06-2024
 2. Plakat, Hej har denne smukke plakat køb af min ting og den billigste er gratis og det gælder alle mi

  Plakat, Hej har denne smukke plakat køb af min ting og den billigste er gratis og det gælder alle mine ting

  100,00 kr.19-06-2024
 3. Cowboyjakke, str. 38, H&m, Denim jakke med hætte. Str. 38, lille I str. H&M. Brugt. Str. Mærker klip

  Cowboyjakke, str. 38, H&m, Denim jakke med hætte. Str. 38, lille I str. H&M. Brugt. Str. Mærker klippet af. Kan sendes på købers regning.

  50,00 kr.19-06-2024
 4. Jakke, str. 40, Odd Molly, multi, Næsten som ny, Superlækker bouclejakke med mange finde detaljer.

  Jakke, str. 40, Odd Molly, multi, Næsten som ny, Superlækker bouclejakke med mange finde detaljer. Jakken er foret med tyndt, glat lilla for. Stort set ubrugt, da den er lige det mindste til mig. De

  500,00 kr.19-06-2024
 5. Køkken, Frugt hæklet, Hjemme lavet, Dette frugt er lavet af acryl og uld og vat som fyld og er helt

  Køkken, Frugt hæklet, Hjemme lavet, Dette frugt er lavet af acryl og uld og vat som fyld og er helt nyt Sælges samlet for 200 kr Uden kurv

  200,00 kr.19-06-2024
 6. Wacker Neuson WL25

  Wacker Neuson WL25

  Minilæsser, Wacker Neuson WL25, PRIS EXCL. MOMS Demo/ny Wacker neuson WL25 minilæsser (samme maskine som Weidemann 1280). Leasingeksempel: 3.150 DKK excl. moms pr. md. - Årg. 2022 - Kørt 5 timer - 3

  284.900,00 kr.19-06-2024

Relaterede artikler